Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

MaGiCa
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la MaGiCa » 29 nov 2012, 13:41

LateraleSinistro je napisao/la: Ti si Juventus okarakterisao kao tim koji da nije sudija ne bio bio najuspjesniji u Italiji, pa otidji to reci Nedvedu i Buffonu ili nekom slicnom pa ces vidjet sta ce ti reci ti ljudi u lice.Jos usput im reci da si veliki fan italijanske repke to posebno reci Buffonu al dodaj da Juve guraju sudije, lik bit te vjerovatno gledao zamisljeno i nista mu ne bi bilo jasno od tvoje podlog licemjerstva.
Opet lazes. Ja sam rekao da su mnoge okolnosti dovele do toga da Juventus ima ovoliko trofeja, medju kojima je i pomoc iz "sive zone". Nisam rekao da je to glavni razlog, niti sam licitirao koliko bi trofeja bez iste te pomoci Juve uzeo i da li bi bio ili ne najtrofejniji tim u Italiji.

Sto se tice repke, koliko mi je poznato, igraci svoje klupske dresove ostave kuci, kad dodju da igraju za istu. Dakle, ne vidim cemu uplitanje klupskih boja u pricu o reprezentaciji.

A ta fora sa odlazenjem i govorenjem u lice nekome, pa otidi ti u zgradu zemunskog magistrata (sediste radikala), pa reci npr. da je "Seselj nacionalisticki kreten". Iako je to istina, verovatno ces dobiti samo batine.
p.s. i kad god si dosao ovdje morao si malo podjebat Juventus i onda dobijes 10-15 odgovora jer nas ima najvise ovdje i ispadne kao da mi zatrolamo temu al zapravo ti pocnes pa kolicna odgovora da drugaciju sliku.To radis od kad si dosao na forum.Skriveni podli trol.
Ma nemoj :?: I onda dobijete xy banova na temama o LS, vasoj temi i sl. gde ja ni ne navracam, samo zato sto sam vas ja podbadao. :lol:

slika

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 29 nov 2012, 13:43

Prescritto je napisao/la: zato scudetta ce bit vracena juventusu ili nece bit nikom dodjeljena
Čisto sumnjam u ovakav scenarij.
Pogba je napisao/la:Pirlo je općepoznato među 3 najbolja veznjaka svijeta
Brojimo li Messija i C.Ronalda pod veznjake?Ako da,onda Pirlo sigurno nije među 3.Među 5...to da.

farisija
Kontakt:

Post Postao/la farisija » 29 nov 2012, 13:59

ovi navijaci lopovskog kluba su nevjerovatni, da ih nema trebalo bi ih izmisliti. kako sve i jedan pisu na isti sablon, cuj religija :lol: :lol: :lol: . draga djeco svoje privatne neuspjehe, ne nadoknadujte uspjesima stare babe

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 29 nov 2012, 14:04

SiamoNoi je napisao/la:
Prescritto je napisao/la: zato scudetta ce bit vracena juventusu ili nece bit nikom dodjeljena
Brojimo li Messija i C.Ronalda pod veznjake?Ako da,onda Pirlo sigurno nije među 3.Među 5...to da.
Naravno da jeste. Pirlo je najbolji playmaker na svijetu.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 29 nov 2012, 14:11

IlCapitano je napisao/la:
SiamoNoi je napisao/la:
Rijetko je to kod od vas tvrdio zadnjih 10 god. dok je igrao u Milanu.
Čast pojedincima .
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 29 nov 2012, 14:11

SiamoNoi je napisao/la:
I onda očekujete da vas se shvaća ozbiljno...

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 29 nov 2012, 14:16

Boli mene neka stvar hoće li me "objektivni" hejteri Juventusa shvatati ozbiljno.

To za Pirla je činjenica. Najbolji playmaker proteklog desetljeća, preporođen u Juventusu kojeg je vodio to titule prvaka bez poraza i Italiju do finala EP.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 29 nov 2012, 14:22

IlCapitano je napisao/la:To za Pirla je činjenica. Najbolji playmaker proteklog desetljeća, preporođen u Juventusu kojeg je vodio to titule prvaka bez poraza i Italiju do finala EP.
Nit je najbolji playmaker proteklog desetljeća,nit je općenito među 3 najbolja na svijetu.Malo realnosti nebi škodilo.

Sarajevo1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo1946 » 29 nov 2012, 14:31

SiamoNoi je napisao/la:
IlCapitano je napisao/la:To za Pirla je činjenica. Najbolji playmaker proteklog desetljeća, preporođen u Juventusu kojeg je vodio to titule prvaka bez poraza i Italiju do finala EP.
Nit je najbolji playmaker proteklog desetljeća,nit je općenito među 3 najbolja na svijetu.Malo realnosti nebi škodilo.
:?

Ma da, Modrić je bolji od njega, kako reče Bilić ili ko već.

[youtube][/youtube]
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 29 nov 2012, 14:34

SiamoNoi je napisao/la:
Proglašen je najboljim playmakerom proteklog desetljeća, ali pošto ti kažeš da nije najbolji, onda je tvopje mišljenje relevantno naravno.

Ako nije on, ko je onda? Najbolji playmaker desetljeća i ko je općenito među tri najbolja?
francobaresi je napisao/la:Rijetko je to kod od vas tvrdio zadnjih 10 god. dok je igrao u Milanu.
Čast pojedincima .

Za mene je Pirlo uvijek bio pojam veznog igrača. Dok sam odrastao, gdje god sam dolazio u doticaj sa nogometom, bilo kod kuće, bilo na treningu, Pirlo je bio sinonim za playmakera. Ko god tvrdi/je tvrdio drugačije, budala je, makar to bio sam Don Agnelli.

Prescritto
Kontakt:

Post Postao/la Prescritto » 29 nov 2012, 14:36

farisija je napisao/la:ovi navijaci lopovskog kluba su nevjerovatni, da ih nema trebalo bi ih izmisliti. kako sve i jedan pisu na isti sablon, cuj religija :lol: :lol: :lol: . draga djeco svoje privatne neuspjehe, ne nadoknadujte uspjesima stare babe
ša bolan ti baljezgaš, da ti nije bilo kalčopolija nikad nista u zivotu ne bi osovjili ko sto i necete osvojiti sad kad je juventus ponovo na vrhu, klub ti na izdisaju, ni kinezi vas nece, drzite igrace ko taoce, falsifikujete pasose, prisliskujete igrače, otimate tudje trofeje za zelenim stolom, poklopi se i suti, prvo u svoju avliju, djecace

đe li je sad onaj doktor od sinoć da propiše kakvu dijagnozu, svi juventini su patoloski bolesnici i oni zapocinju sve rasprave i svadje na ovom forumu
E' tornata la squadra più odiata d'Italia!

Prescritto
Kontakt:

Post Postao/la Prescritto » 29 nov 2012, 14:39

a žiku ovog prescritta, messi i cr7 vezni igraci i onda zeli da bude shvacen :lol:

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 29 nov 2012, 14:40

SiamoNoi je napisao/la:
Proglašen je najboljim playmakerom proteklog desetljeća, ali pošto ti kažeš da nije najbolji, onda je tvopje mišljenje relevantno naravno.
Tko ga je proglasio?Stavi mi izvor.

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 29 nov 2012, 14:47

Da, evo žurim da tebi nađem ono što svako iole upućeniji zna.

I nek si se koncentrisao samo na jedan dio mog posta. Kad budeš spreman odgovoriti, onda se vrati.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 29 nov 2012, 14:51

IlCapitano je napisao/la:Da, evo žurim da tebi nađem ono što svako iole upućeniji zna.
I nek si se koncentrisao samo na jedan dio mog posta. Kad budeš spreman odgovoriti, onda se vrati.
Drugi dio posta...Messi,C.Ronaldo,Iniesta,Xavi (4 trenutno najbolja vezna).

Fino si zaspino,ali to ti kod mene neće proći.Čekam izvor da me dotučeš argumentima,ali naravno pošto izvora nema opet si ispao,da se blago izrazim,nesimpatičan.
I onda se bunite kad vam Magica neke činjenice istrese.
Svaka čast izuzecima.

Prescritto
Kontakt:

Post Postao/la Prescritto » 29 nov 2012, 14:57

pa cemu su to bolan messi i ronaldo vezni igraci? :lol:

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 29 nov 2012, 15:01

SiamoNoi je napisao/la:
IlCapitano je napisao/la:Da, evo žurim da tebi nađem ono što svako iole upućeniji zna.
Drugi dio posta...Messi,C.Ronaldo,Iniesta,Xavi (4 trenutno najbolja vezna/playmakera).

Fino si zaspino,ali to ti kod mene neće proći.Čekam izvor da me dotučeš argumentima,ali naravno pošto izvora nema opet si ispao,da se blago izrazim,nesimpatičan.
I onda se bunite kad vam Magica neke činjenice istrese.
Svaka čast izuzecima.
Ti brojiš Messija i Ronalda u playmakere. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pa čovječe Božiji, njih dvojica čak ako po nekoj definiciji i upadnu u vezne igrače, nema šanse da mogu biti playmakeri. :lol: :lol: :lol:

Čak ni Iniesta nije klasični playmaker, previše je ofanzivan za tako nešto, ali ok, Andres može.

Pretpostavljam da je onda Ronaldo najbolji playmaker desetljeća? :lol:

Pitaj koga god hoćeš, Pirlo je sinonim, bog i batina veznih igrača proteklog desetljeća, samo Xavi može u isti koš sa njim, ali ne može biti bolji jer Xavi ima preveliku "rupu" u karijeri između 2000-2004/5. otprilike za tako nešto.

Prescritto
Kontakt:

Post Postao/la Prescritto » 29 nov 2012, 15:02

pirlo je daleko bolji suter od xavija i zato je bolji

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 29 nov 2012, 15:06

To dalje je stvar licnog ukusa, nijanse odlucuju ali definitivno 3 najbolja su ta tri vec nabrojana.
Alessandro Del Piero !

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 29 nov 2012, 15:12

IlCapitano je napisao/la:Ti brojiš Messija i Ronalda u playmakere. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pa čovječe Božiji, njih dvojica čak ako po nekoj definiciji i upadnu u vezne igrače, nema šanse da mogu biti playmakeri. :lol: :lol: :lol:

Čak ni Iniesta nije klasični playmaker, previše je ofanzivan za tako nešto, ali ok, Andres može.

Pretpostavljam da je onda Ronaldo najbolji playmaker desetljeća? :lol:

Pitaj koga god hoćeš, Pirlo je sinonim, bog i batina veznih igrača proteklog desetljeća, samo Xavi može u isti koš sa njim, ali ne može biti bolji jer Xavi ima preveliku "rupu" u karijeri između 2000-2004/5. otprilike za tako nešto.
Rasprava je krenula od Pogbinog posta:
Pirlo je općepoznato među 3 najbolja veznjaka svijeta
Sad te pitam zašto si se nadovezivao na moj post o tome da Pirlo sigurno nije među 3 najbolja vezna?
I tu opet na kraju posta pišeš o pojmu "vezni igrač".I opet hoces Pirla prikazati kao najboljeg veznog proteklog desetljeća.Iznio si tezu,sad stavi taj izvor kojeg imaš da me pobiješ.Ne bi trebalo biti teško ukoliko izvor postoji.Ali na tvoju žalost svi znamo da ga nema jer takvu titulu čovjek nije nikad dobio.
Argumentirana rasprava 0 bodova,samo trolanje,fino vam to ide...

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.