Opet lazes. Ja sam rekao da su mnoge okolnosti dovele do toga da Juventus ima ovoliko trofeja, medju kojima je i pomoc iz "sive zone". Nisam rekao da je to glavni razlog, niti sam licitirao koliko bi trofeja bez iste te pomoci Juve uzeo i da li bi bio ili ne najtrofejniji tim u Italiji.LateraleSinistro je napisao/la: Ti si Juventus okarakterisao kao tim koji da nije sudija ne bio bio najuspjesniji u Italiji, pa otidji to reci Nedvedu i Buffonu ili nekom slicnom pa ces vidjet sta ce ti reci ti ljudi u lice.Jos usput im reci da si veliki fan italijanske repke to posebno reci Buffonu al dodaj da Juve guraju sudije, lik bit te vjerovatno gledao zamisljeno i nista mu ne bi bilo jasno od tvoje podlog licemjerstva.
Sto se tice repke, koliko mi je poznato, igraci svoje klupske dresove ostave kuci, kad dodju da igraju za istu. Dakle, ne vidim cemu uplitanje klupskih boja u pricu o reprezentaciji.
A ta fora sa odlazenjem i govorenjem u lice nekome, pa otidi ti u zgradu zemunskog magistrata (sediste radikala), pa reci npr. da je "Seselj nacionalisticki kreten". Iako je to istina, verovatno ces dobiti samo batine.
Ma nemojp.s. i kad god si dosao ovdje morao si malo podjebat Juventus i onda dobijes 10-15 odgovora jer nas ima najvise ovdje i ispadne kao da mi zatrolamo temu al zapravo ti pocnes pa kolicna odgovora da drugaciju sliku.To radis od kad si dosao na forum.Skriveni podli trol.