FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

ripper
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la ripper » 29 nov 2012, 13:17

Gerard Deulofeu has named Madrid’s star player Cristiano Ronaldo as a role model
Znao sam sviju mi da mu je Ronaldo uzor, mislim pretpostavljao sam - jer je to toliko ocito... pljunuta Kristinina igra, a i fizikalije...daj mu loptu i prostora i da on može verglati do mile volje....to tako ne šljaka u Barci.
Trebaju ga malo Puyol i Xavi prevaspitati sa par vaspitnih dok je vrijeme, i zbog ove izjave ,a i zbog stile igre prije svega.
Dobro, decko je premlad ali to ne može u Barci raditi.

bogbatina
Kontakt:

Post Postao/la bogbatina » 29 nov 2012, 13:56

http://www.fifa.com/ballondor/live/index.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Za 5 minuta pocinje stream,bit ce objavljena trojica kandidata za nagradu Balon D'oor 2012.
Po meni Messi, Ronaldo i Iniesta. Eventualno umjesto Inieste Neymar ili Ibro.

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 29 nov 2012, 13:57

bogbatina je napisao/la:http://www.fifa.com/ballondor/live/index.html
Za 5 minuta pocinje stream,bit ce objavljena trojica kandidata za nagradu Balon D'oor 2012.
ma kakav neymar ,ibro,umjesto inieste moze samo cassillas ili mozda xavi ,niko vise
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 29 nov 2012, 14:02

ripper je napisao/la:
Gerard Deulofeu has named Madrid’s star player Cristiano Ronaldo as a role model
Znao sam sviju mi da mu je Ronaldo uzor, mislim pretpostavljao sam - jer je to toliko ocito... pljunuta Kristinina igra, a i fizikalije...daj mu loptu i prostora i da on može verglati do mile volje....to tako ne šljaka u Barci.
Trebaju ga malo Puyol i Xavi prevaspitati sa par vaspitnih dok je vrijeme, i zbog ove izjave ,a i zbog stile igre prije svega.
Dobro, decko je premlad ali to ne može u Barci raditi.
Ma neka mu je uzor sta ima veze.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

bogbatina
Kontakt:

Post Postao/la bogbatina » 29 nov 2012, 14:19

barca_87 je napisao/la:
bogbatina je napisao/la:http://www.fifa.com/ballondor/live/index.html
ma kakav neymar ,ibro,umjesto inieste moze samo cassillas ili mozda xavi ,niko vise
ajd da vidimo ;)
malo sam se zajeb.a u proslom postu pa sam ga obrisa, ovo su imena napadaca za najbolji tim godine ;)

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 29 nov 2012, 14:23

Sretan rodjendan mom najdrazem klubu 8-)
VISCA EL BARCA ! slika
Visca el Barça ! Mes que un club !

bogbatina
Kontakt:

Post Postao/la bogbatina » 29 nov 2012, 14:29

Messi, Iniesta, Ronaldo ;)

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 29 nov 2012, 14:35

slika

Znamo svi ko ce opet uzeti Zlatnu loptu ;) ali dobro, ova dvojica su tu da se ispuni propisana forma.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 29 nov 2012, 15:53

samo sto ce poredak biti kao na slici al s desna na lijevo :)
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 29 nov 2012, 16:00

Da je ovakav Iniesta postojao 2002. godine, odmah bi dobio ovu nagradu. Ovako, sa još 2 velika majstora, je to ipak malo teže.
Iskreno, ko god da osvoji nagradu neće biti nezasluženo. Ja bih svoj das glao Iniesti, al' kako otpisati Messija koji zabija kao na traci ili Ronalda koji je najboljem (ili jednom od najboljih) timu svih vremena zabio x golova? S obzirom da je Iniesta bio najbolji igrač Eura (opravdano), mogao bi to potvrditi i uzimanjem ove nagrade. Čisto da se zadovolji neka kosmička pravda. :D
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 29 nov 2012, 16:26

Monolog je napisao/la:Da je ovakav Iniesta postojao 2002. godine, odmah bi dobio ovu nagradu. Ovako, sa još 2 velika majstora, je to ipak malo teže.
Iskreno, ko god da osvoji nagradu neće biti nezasluženo. Ja bih svoj das glao Iniesti, al' kako otpisati Messija koji zabija kao na traci ili Ronalda koji je najboljem (ili jednom od najboljih) timu svih vremena zabio x golova? S obzirom da je Iniesta bio najbolji igrač Eura (opravdano), mogao bi to potvrditi i uzimanjem ove nagrade. Čisto da se zadovolji neka kosmička pravda. :D
Kosmicka pravda je uz Mesija koji konstantno zabija kao na traci i koji nema oscilacija u igrama. Ako se bude sve gledalo - ta pravda ce donijeti zaredom novu zlatnu loptu Mesiju.

YaSSaL
Kontakt:

Post Postao/la YaSSaL » 29 nov 2012, 16:51

Svaka cast svima, ali ovo ide Messiju opet...

Ado1921
Kontakt:

Post Postao/la Ado1921 » 29 nov 2012, 16:54

Vala bi volio da Iniesta uzme zlatnu loptu zasluzio je odavno,ali tesko pored Messija :!:
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.

FCB

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 29 nov 2012, 16:56

Ado1921 je napisao/la:Vala bi volio da Iniesta uzme zlatnu loptu zasluzio je odavno,ali tesko pored Messija :!:
I ja bih volio da uzme virtuoz Don Andres, ali znamo da nema od tiga ništa jbg :?

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 29 nov 2012, 17:07

ripper je napisao/la:
Ado1921 je napisao/la:Vala bi volio da Iniesta uzme zlatnu loptu zasluzio je odavno,ali tesko pored Messija :!:
I ja bih volio da uzme virtuoz Don Andres, ali znamo da nema od tiga ništa jbg :?
Ja ne bi volio - za redom moze uzimati samo onaj koji je vec godinama najbolji. Ko je kriv Inijesti koji je ko i Ronaldo rodzen u pogresnom vremenu. :D

YaSSaL
Kontakt:

Post Postao/la YaSSaL » 29 nov 2012, 17:48

Ni ja nisam za to "trebalo bi", "bilo bi fino", "volio bih", itd...

Da se razumijemo, Iniesta je genijalac i zasluzuje nagradu. Da se jos nesto razumijemo, u Barceloni mi niti jedan igrac nije drazi od drugog (pa tako ni Messi od Inieste) i da se ja pitam, uzeo bih 25 zlatnih lopti (ne znam kol'ko tim tacno broji igraca s rezervama) i svakom od njih dao po jednu...

Ali ipak je samo jedna u pitanju i kad sve saberem i oduzmem, ne vidim kriterij po kojem bi je neko drugi dobio osim Messija...

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 29 nov 2012, 18:11

YaSSaL je napisao/la:Ni ja nisam za to "trebalo bi", "bilo bi fino", "volio bih", itd...

Da se razumijemo, Iniesta je genijalac i zasluzuje nagradu. Da se jos nesto razumijemo, u Barceloni mi niti jedan igrac nije drazi od drugog (pa tako ni Messi od Inieste) i da se ja pitam, uzeo bih 25 zlatnih lopti (ne znam kol'ko tim tacno broji igraca s rezervama) i svakom od njih dao po jednu...

Ali ipak je samo jedna u pitanju i kad sve saberem i oduzmem, ne vidim kriterij po kojem bi je neko drugi dobio osim Messija...
da bogdom uefa ne razmišlja poput tebe.
naprijed rejal

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 29 nov 2012, 18:23

I Culesi onda kažu da nema Uefalone a kapiten evropskog prvaka,prvaka Španije,polufinaliste LP nije u užem izboru :D
Žalosno je koliko se golmani ne cijene a čovjek spašava Real potopa od Bayerna i dovodi ih do penala gdje ih opet vadi iz govana,kad brani za Španiju ne prima golove nakon što prođu grupe i još milion očigledno nebitnih stvari.

Btw Messi jeste najbolji igrač na svijetu,Ronaldo jeste drugi,a Iniesta je treći ali je upitno da li su njih trojica imali i najbolju godinu i to da li je Messi imao najbolju godinu.Nekada je ova nagrada imala smisla dok se dodjeljivala najboljem te godine,danas se dodjeljuje samo najboljem :D
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 29 nov 2012, 18:32

LBJ MVP je napisao/la:I Culesi onda kažu da nema Uefalone a kapiten evropskog prvaka,prvaka Španije,polufinaliste LP nije u užem izboru :D
Žalosno je koliko se golmani ne cijene a čovjek spašava Real potopa od Bayerna i dovodi ih do penala gdje ih opet vadi iz govana,kad brani za Španiju ne prima golove nakon što prođu grupe i još milion očigledno nebitnih stvari.

Btw Messi jeste najbolji igrač na svijetu,Ronaldo jeste drugi,a Iniesta je treći ali je upitno da li su njih trojica imali i najbolju godinu i to da li je Messi imao najbolju godinu.Nekada je ova nagrada imala smisla dok se dodjeljivala najboljem te godine,danas se dodjeljuje samo najboljem :D
kakva uefalona, joj uefalona , kao prvo uefa ne dodjeljuje nagradu :D :D ,fifa dodjeljuje nagradu

glupo je u izboru gdje odlucuju selektori i kapiteni nac. selekcija krivit celne ljude uefa il fife,gdje je tu logika,jos budu javno poznati glasovi ,sta ima uefa fifa sa tim sto selekor koreje glasa za messija ili kapiten zambije glasa za ronalda
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 29 nov 2012, 21:27

LBJ MVP je napisao/la:I Culesi onda kažu da nema Uefalone a kapiten evropskog prvaka,prvaka Španije,polufinaliste LP nije u užem izboru :D

U cemu je Mesi sjajan ove godine...

Najbolji strijelac Spanske lige
Najbolji strijelac LP
Najbolji strijelac ikad ove sezone (mislim da ce postici jos ta 4 do dodjele nagrade)
Medzu najboljim asistentima (iako je Inijesta ovdje bolji)
Na svakoj tekmi zabija golove za reprezentaciju za razliku od ostale dvojice
Bolji u slobodnjacima ove godine a to je bio Ronaldov kec u rukavu.

I sta nakon svega toga ????
o cemu vi ?
medijskim napucavanjima ?

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.