HNK Branitelj Mostar

Citluk
Kontakt:

Re: HNK Branitelj Mostar

Post Postao/la Citluk » 27 nov 2012, 14:27

Za za 2-3 godine Branitelj i Brotnjo ce uc u Premjer ligu!
Koliko sam cuo oba kluba kvalitetno rade za visi rang! :D HSK Zrinjski,HNK Branitelj,HNK Brotnjo,NK Gosk i NK Siroki super bi bilo da vise hrvatskih klubova imamo

andro
Kontakt:

Post Postao/la andro » 27 nov 2012, 15:44

Citluk je napisao/la:Za za 2-3 godine Branitelj i Brotnjo ce uc u Premjer ligu!
Koliko sam cuo oba kluba kvalitetno rade za visi rang! :D HSK Zrinjski,HNK Branitelj,HNK Brotnjo,NK Gosk i NK Siroki super bi bilo da vise hrvatskih klubova imamo
Vitez,Čapljina,Troglav...to nisu hrvatski klubovi?

Maniaacs
Kontakt:

Post Postao/la Maniaacs » 27 nov 2012, 16:30

andro je napisao/la:
Nije to ni jedan hrvatski klub, da je Hrvatski klub igrali bi njihovu ligu, a ne BOSANSKO HERCEGOVACKU !

andro
Kontakt:

Post Postao/la andro » 27 nov 2012, 17:19

Maniaacs je napisao/la:
andro je napisao/la:
Nije to ni jedan hrvatski klub, da je Hrvatski klub igrali bi njihovu ligu, a ne BOSANSKO HERCEGOVACKU !
Formalno si u pravu,ovo hrvatski bi trebalo biti pod navodnicima,medjutim znas o cemu govorim...osim toga,u ovoj drzavi zive Hrvati,Bosnjaci i Srbi,po nacionalnosti,a ne Bosanci i Hercegovci jer je to regionalna pripadnost bas kao Dalmatinac,Zagorac...,no necemo o politickim temama,uglavnom mislim da smo se razumjeli :)

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 28 nov 2012, 13:55

branitelj trenutno ima puno bolje uvijete i od veleza i od zrinjskog,dva terena sa umjestnom travom i dva terena sa prirodnom travom,to je ekstra za skolu nogometa ;)
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

Bistrik
Kontakt:

Post Postao/la Bistrik » 29 nov 2012, 10:09

vidim da se u Branitelju rade dobre stvari i naravno želim vam uspjeh i sportske sreće. ipak treba da znate, kad se več priča o hrvatskim klubovima, da para uši, barem bošnjacima, te rijeći.

zrinja1905
Kontakt:

Post Postao/la zrinja1905 » 29 nov 2012, 10:42

HŠK Zrinjski Mostar = Hrvatski Športski klub Zrinjski Mostar
kako onda ne postoje hrvatski klubovi? :mrgreen:

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 29 nov 2012, 12:12

Unosite na forum stvari koje nemaju veze sa s(š)portom i nadam se da ce moderatori na vrijeme reagovati.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 14 dec 2012, 15:49

Ante Pinjuh: Imali smo vrlo uspješnu jesen

Osvojenim bodovima protiv Bosne (2:1) u okviru 14. kola Prve lige FBiH Branitelj je završio s nastupima na svom terenu sedmom prvenstvenom pobjedom u Rodoču (uz jedan remi).

Većovim trijumfom su ispunili svoje ciljeve u jesenskoj polusezoni kao jedno od iznenađenja ovog natjecanja.
Iako su već u ranoj fazi utakmice golovima Edina Bebanića i Ante Pinjuha imali prednost od 2:0, do kraja nije sve išlo tako glatko.

- Malo smo se opustili poslije 2:0 i Visočani su nam zabili gol. Potom je bilo dosta teško jer je bilo puno žutih kartona, u borbenoj i teškoj utakmici. Drugo poluvrijeme je donijelo puno prekršaja i stalnih prekida, bez prave igre. Prvi put smo igrali tako čudnu utakmicu, Branitelj u dvije godina od kad sam tu nije imao ovakvo poluvrijeme, komentirao je napadač Ante Pinjuh koji je protiv Bosne postigao svoj osmi prvenstveni pogodak, ali zbog dobivenog trećeg žutog kartona neće nastupiti u posljednjem dvoboju momčadi ove jeseni, u Sanskom Mostu protiv Podgrmeča.
Poslije katastrofe u Gračanici kontra Bratstva (6:0) vikend ranije trijumf protiv Bosne je puno značio igračima.

- Vratilo nas je to i vrlo smo zadovoljni ovom pobjedom. Malo smo i odmakli ekipama koje nas prate, kaže Pinjuh.
Bez obzira kakav ishod bude imala posljednja utakmica ove polusezone, jasno je kako je Branitelj već kroz prvi dio prvenstva napravio vrlo solidan rezultat. Pogotovo kada se uzme u obzir da im je ovo tek druga godina u Prvoj ligi FBiH.
- Za mene je ova polusezona vrlo uspješna. Ovo je mlada ekipa bez nekih izrazitih individualaca i da nam je netko prije sezone ponudio treće mjesto u ovoj fazi natjecanja, objeručke bismo ga prihvatili. Ako ovako nastavimo, u idućim godinama možemo ciljati i na veće stvari, zaključio je Ante Pinjuh.
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 24 jan 2013, 20:01

Franjo Delić: Branitelj može i do Premijer lige

HNK Branitelj iz sezone u sezonu igra sve bolje, a klub je i organizacijski ide na veću razinu.

Momčad je u prvom dijelu prvenstva zauzela visoku treću poziciji na ljestvici, a o planovima za nastavak sezone smo popričali sa jednim od najboljih igrača Branitelja Franjom Delićem.
Bilo je govora da se ove sezone vraćaš u Leotar, pa što se u stvari desilo?

Bilo je priče da bi mogao preći u Leotar, ali čelnici Branitelja nisu dali zeleno svjetlo da napustim klub i željeli su da ostanem sa ovom podmladđenom ekipom da napravimo bolji rezultat u drugom dijelu prvenstva, pa čak i da napravimo korak više, a to je plasman u Premijer ligu.

Branitelj je u prvoj pripremnoj utakmici svladao Velež, pa možeš li prokomentirati tu utakmicu?

Svladali smo Velež u prvoj pripremnoj utakmici, trener je izveo najači sastav u tom trenutku i momci su pokazali da mogu sa svima da igraju. Posebno bih pohvalio ove mlađe momke koji su priključeni iz naše škole i vidi se da klub ima budućnost. Utakmica kao utakmica mislim da smo mi bili bolji cijelim tijekom cijele utakmice i da je rezultat na kraju bio realan.

U kakvom sastavu ulazi Branitelj u ovi godinu, da li ima igračkih promjena?

Došla su tri nova igrača koje poznajem od ranije i mislim da će Branitelj biti jači nego u prvom dijelu prvensta, iako smo izgubili jednog kvalitetnog igrača Alana.

Može li Branitelj napraviti još jedan iskorak i plasirati se u Premijer ligu?

Mislim da Branitelj može napraviti korak više, nakon razgovora sa gospodinom Vukojom zaključio sam da i on želi isto što i mi igrači i treneri, a to je da se još jednom upišemo u povjest kluba ulaskom u Premijer ligu. Mislim da imamo kvalitet i što je najvažnije nema nikakvih problema oko primanja,a to je danas jako važno u ovakvim vremenima.

Bio si u Zrinjskom, Leotaru i Branitelju. Možeš li povući neku paralelu između tih klubova?

Zrinjski i Leotar imaju svoju dugu povjest, a mi smo mali klub, i tek smo na putu da postanemo ozbiljan klub u svim segmentima. Već sada smo u organizaciji kluba ispred pola premijerligaša, mala je razlika i u kvaliteti pojedinih igrača, ali sve se to nadoknadi radom i disciplinom, tako da je sve to blizu jedno drugom.

Da li si ti zadovoljan svojim igrama i statusom u momčadi?

Igrama i stausom sam zadovoljan za sada, a što će biti u budućnosti vidjet ćemo. Sada mu je samo bitno da me zdravlje služi, i bit će sve ok.

Kakvi su tvoji planovi za nastavak karijere?

Imam ugovor sa Braniteljem do ljeta, a poslije ćemo vidjeti što i kako dalje. Imam 27 godina i razmišljam polako o tome da upišem trenersku školu.

nkvitez
Kontakt:

Post Postao/la nkvitez » 21 apr 2013, 09:58

sta je ovo ,u vas zamrlo ovdje? Ajde dobijte dns i pomozite nam :D

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 21 apr 2013, 12:23

Kako će zamrijeti nešto što nikad nije ni bilo živo? :D
Hayley <3

nkvitez
Kontakt:

Post Postao/la nkvitez » 21 apr 2013, 12:25

badblueboylivno je napisao/la:Kako će zamrijeti nešto što nikad nije ni bilo živo? :D

nemoj sve doslovno shvatati :mrgreen: prije je ovaj stalno objavljivao nesto,odjednom stao..

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 21 apr 2013, 12:43

Ma, klub bez navijača, yebeš to.
Hayley <3

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 21 apr 2013, 14:07

zrinja1905 je napisao/la:HŠK Zrinjski Mostar = Hrvatski Športski klub Zrinjski Mostar
kako onda ne postoje hrvatski klubovi? :mrgreen:

Postoje samo u nazivu kluba (da su "hrvatski") dok igraju u PL ili Federalnoj oni su BH klubovi ;)
Pobjeda je bolja od orgazma!

starmo94
Kontakt:

Post Postao/la starmo94 » 22 apr 2013, 18:21

Sto napadate ljude, nigdje vam veze.. :roll:

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 22 apr 2013, 18:26

badblueboylivno je napisao/la:Ma, klub bez navijača, yebeš to.

Eto Troglav ima navijaca,pa Branitelj je za vas sto se tice infrastrukture i organizacije Manča!
Koliki je prosjek gledatelja u Livnu a koliki u Branitelja u Rodocu?!
U 20 ak ljudi razlika! :lol:

plavobijeli
Kontakt:

Post Postao/la plavobijeli » 22 apr 2013, 18:28

Troglav u prosjeku ima 500 gledatelja i to jako kulturnih za razliku od drugih.

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 22 apr 2013, 18:30

plavobijeli je napisao/la:Troglav u prosjeku ima 500 gledatelja i to jako kulturnih za razliku od drugih.
Nisu niti Branitelja navijaci huligani,to sto se jucer desilo je djelo lokalnih nazovi huligana koji se furaju na eng. huligane pa napadaju iz zasjeda i sl. sranja!
To je problem drzave,da ima pravde sve hapsi i na bicevanje!

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 22 apr 2013, 18:36

bekicamir je napisao/la:
badblueboylivno je napisao/la:Ma, klub bez navijača, yebeš to.

Eto Troglav ima navijaca,pa Branitelj je za vas sto se tice infrastrukture i organizacije Manča!
Koliki je prosjek gledatelja u Livnu a koliki u Branitelja u Rodocu?!
U 20 ak ljudi razlika! :lol:
Troglav ima navijače i Troglav ima dugu i lijepu povijest, te je klub koji svakog ugosti kako spada i zna cijeniti kad ga se lijepo dočeka.

Infrastruktura u oba kluba je užasna.

Organizacija? Da Troglav ima novac koji ima Branitelj, igrao bi Premijer ligu.
Hayley <3

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.