Koliko sam cuo oba kluba kvalitetno rade za visi rang!

Vitez,Čapljina,Troglav...to nisu hrvatski klubovi?Citluk je napisao/la:Za za 2-3 godine Branitelj i Brotnjo ce uc u Premjer ligu!
Koliko sam cuo oba kluba kvalitetno rade za visi rang!HSK Zrinjski,HNK Branitelj,HNK Brotnjo,NK Gosk i NK Siroki super bi bilo da vise hrvatskih klubova imamo
Nije to ni jedan hrvatski klub, da je Hrvatski klub igrali bi njihovu ligu, a ne BOSANSKO HERCEGOVACKU !andro je napisao/la:Vitez,Čapljina,Troglav...to nisu hrvatski klubovi?Citluk je napisao/la:Za za 2-3 godine Branitelj i Brotnjo ce uc u Premjer ligu!
Koliko sam cuo oba kluba kvalitetno rade za visi rang!HSK Zrinjski,HNK Branitelj,HNK Brotnjo,NK Gosk i NK Siroki super bi bilo da vise hrvatskih klubova imamo
Formalno si u pravu,ovo hrvatski bi trebalo biti pod navodnicima,medjutim znas o cemu govorim...osim toga,u ovoj drzavi zive Hrvati,Bosnjaci i Srbi,po nacionalnosti,a ne Bosanci i Hercegovci jer je to regionalna pripadnost bas kao Dalmatinac,Zagorac...,no necemo o politickim temama,uglavnom mislim da smo se razumjeliManiaacs je napisao/la:Nije to ni jedan hrvatski klub, da je Hrvatski klub igrali bi njihovu ligu, a ne BOSANSKO HERCEGOVACKU !andro je napisao/la:Vitez,Čapljina,Troglav...to nisu hrvatski klubovi?Citluk je napisao/la:Za za 2-3 godine Branitelj i Brotnjo ce uc u Premjer ligu!
badblueboylivno je napisao/la:Kako će zamrijeti nešto što nikad nije ni bilo živo?
zrinja1905 je napisao/la:HŠK Zrinjski Mostar = Hrvatski Športski klub Zrinjski Mostar
kako onda ne postoje hrvatski klubovi?
badblueboylivno je napisao/la:Ma, klub bez navijača, yebeš to.
Nisu niti Branitelja navijaci huligani,to sto se jucer desilo je djelo lokalnih nazovi huligana koji se furaju na eng. huligane pa napadaju iz zasjeda i sl. sranja!plavobijeli je napisao/la:Troglav u prosjeku ima 500 gledatelja i to jako kulturnih za razliku od drugih.
Troglav ima navijače i Troglav ima dugu i lijepu povijest, te je klub koji svakog ugosti kako spada i zna cijeniti kad ga se lijepo dočeka.bekicamir je napisao/la:badblueboylivno je napisao/la:Ma, klub bez navijača, yebeš to.
Eto Troglav ima navijaca,pa Branitelj je za vas sto se tice infrastrukture i organizacije Manča!
Koliki je prosjek gledatelja u Livnu a koliki u Branitelja u Rodocu?!
U 20 ak ljudi razlika!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.