Chicago Bulls

dema
Kontakt:

Re: Chicago Bulls

Post Postao/la dema » 27 nov 2012, 18:39

NEZALAGANJE je napisao/la:Jbt pola vas pise kao da ste navijaci Rosea,a ne CHI... :roll:
ova ekipa ni s DR1 ne moze bit u konkurenciji za titulu.Cak sta vise plafon ove ekipe je 4 mjesto istoka i to s zdravim DR1.

Mi smo bili uz ekipu kad su bili 9-73 koliko se sjecam.Ali od tad se stalno mora cekat.Cekaj jednu ekipu pa drugu pa trecu,itd.
Dok predobri igrace odlaze u druge klubove ovi imaju strategiju cekanja.Nece da uloze Netsi su sad ekipa za Bullse,Knicksi takodjer.Heat ne treba spominjat.Sam cekam povredu Noaha pa da uredno budu zadnji.Vec igra po 40 minuta a tek je pocetak sezone.Klupu su unistili.Lose se radi i ne treba vise trazit alibiji ovoj upravi kluba.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 27 nov 2012, 18:41

dema je napisao/la:
NEZALAGANJE je napisao/la:Jbt pola vas pise kao da ste navijaci Rosea,a ne CHI... :roll:
ova ekipa ni s DR1 ne moze bit u konkurenciji za titulu.Cak sta vise plafon ove ekipe je 4 mjesto istoka i to s zdravim DR1.

Mi smo bili uz ekipu kad su bili 9-73 koliko se sjecam.Ali od tad se stalno mora cekat.Cekaj jednu ekipu pa drugu pa trecu,itd.
Dok predobri igrace odlaze u druge klubove ovi imaju strategiju cekanja.Nece da uloze Netsi su sad ekipa za Bullse,Knicksi takodjer.Heat ne treba spominjat.Sam cekam povredu Noaha pa da uredno budu zadnji.Vec igra po 40 minuta a tek je pocetak sezone.Klupu su unistili.Lose se radi i ne treba vise trazit alibiji ovoj upravi kluba.
Pa dobro taj dio razumijem,ali tako je,kako je...Sta sad treba prestati gledati dok sve ne bude potaman?

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 27 nov 2012, 18:44

pa tako nekako hehe.ma gledace se al ne bas ko prethodnih sezona,bar za sebe govorim

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 27 nov 2012, 19:23

NEZALAGANJE je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:
navijaci smo Bullsa, ali ocekujem da odu neki igraci i da se Rose vrati..da je Rose samo povredjen onako pa ga cekamo kao sto je prosle sezone bio tokom sezone to je drugo, ali kad izgubis igraca nakon ACL i iscekujes njegov povratak to ti je nesto drugo..naravno pvo mislim na njegovo zdravlje jer mi zavisimo od njega...ja ocekujem da izgube sezonu da uzmemo pickove, jer Rose je mlad i treba mu jos mladjih da se ovo napokon okonca i napraivmo sampionsku ekipu :)
Ja to nikad ne bi ocekivao sto ti ocekujes,pogotovo jer se covjek vraca u martu i bolje ikakva borba za titulu,nego nikakva...Ali dobro,nemamo svi isti stav. ;)
kakvu ba titulu?..mi titlu da uzmemo poredovog Miamia,LA,Spursa,Clipersa?...pa CLipersi imaju 6 sutera ko god udje moze na all star :)..mi nemamo koga da troju pogodi.. prosle su dvije godine gdje smo imali sansu igrali dobro imali finu ekipu osim sutera i nismo uzeli jer nam je falio suter..doveli smo Hamiltona napravili ekipu dobili Miamia u onim utkamicama cak i bez Rosa i mogli smo igrat sa onim Miamiem uvjeren sam, ali povrede Hamiltona, Rosa, Denga i svih ostalih su nas unistili u ovoj zadnjoj godini..sad ocekivat nesto pored ekipa koje su se pojacale nema sanse posebno jer se Rose kako kazes vraca u martu ...on nece igrati svoju igru tih prvih mjeseci to moramo da svi znamo..treba njemu vremena care kakva crna tiula..nama treba mladjih snag akoji c eu buducnosti pomnoci Rosu

brate gledamo i sad ..brat eja sam zbog onih Bullsa milion puta ostavio posao i dosao kuci da gledam..ebiga ovdje vozim limo service pa se uvjek ima posla , ali ja brate odbijem covjeka vozit zaradit da ih gledam..sad zbog ove ekipe bogami necu zasto da gubim novac kad nemaju ambicije ebiga..pogledam kad dodjem kuci ukljucim se ako sam zakasnio i to je to
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 28 nov 2012, 04:59

Ja sam gledao sve utakmice ove sezone. Razocaran sam poslom koji je uprava odradila, i takav stav sam imao jos od pocetka, cim su ih doveli. Nisu to tipovi igraca kakve Thibs, voli. To se i pokazuje po minutazama koje dobijaju. Sve je nekako bilo dovedeno reda radi, bez ikakve logike. Kao da su vec predali sezonu oni u FO.

Kao sto sam pisao i prije, mi smo dozivili i daleko losije igre, i rezultate, i uvijek smo bili tu. To sto sad kritikujemo ne znaci da nismo uz Bullse. :)
Postovanje treba zaraditi.

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 29 nov 2012, 03:01

http://www.thefirstrow.eu/watch/155906/ ... ricks.html" onclick="window.open(this.href);return false; link za tekmu

dobro igramo , napravili smo 18-2 pred zadnji time-out, mada kakvi smo mozda izgubimo i sa 20 razlike :lol:
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 29 nov 2012, 03:08

Sve je moguce.

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 29 nov 2012, 03:43

Kako glupo igramo nehumano, ali opet drzimo tu razliku jer je Dallas jos gori :mrgreen: Boozer napravi 3 faula u minuti meni se cini :mrgreen:
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 29 nov 2012, 04:32

Daj molim te... "Nezalaganje", gledao sam Bullse u onim gubitnickim sezonama poslje M.J ere.
Kritike su na mjestu, uprava je zajebala stvar, imam osjecaj da su doveli igrace eto samo da popune roster.
Nadam se da mnogi od njih nece biti s nama sljedece sezone, prije svega mislim na Nate-a, Radmanovica, Nazija...

P.S

Ovaj treba da se SAM KAZNI za svoj dosadasnji ucinak.

Nazi M.

6 min na parketu, sut iz igre 7%, s.bacanja 66%. Go retire my friend !

P.S, odlicna comeback pobjeda protiv Dallasa nakon one katastrofe protiv Bucksa
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 29 nov 2012, 17:09

Napokon kompletna utakmica odigrana na visokom nivou.

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 02 dec 2012, 02:21

http://www.thefirstrow.eu/watch/156563/ ... 76ers.html" onclick="window.open(this.href);return false; link za tekmu, ocekujem veoma izjednacenu tekmu, uz pobjedu Bullsa nadam se :)

Noah vec 6 poena, 6 skokova i 3 asistencije u prvoj cetvrtini

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 02 dec 2012, 19:10

Dobismo 76ce: 93:88.

Opet Noah, vise asistencija od Kirka. Jo 7, Kirk 6. :?

U zadnjoj minuti, imamo 6 prednosti, oni sa loptom. Pravimo faul, i saljemo ih na slobodna. Pogodi covjek prvo, fula drugo, i skok imaju i laki poeni iz tog skoka. Uvijek kod nas mora se zakuhat na kraju utakmice pa da ga je.bes. Dosli nam na 2 poena 30 sekundi do kraja. Sreca imali mi slobodna i iz proulanog, Jo izbaci loptu do naseg igraca, i to je to.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 03 dec 2012, 04:07

izgubismo mi Ripa povrijedi se ..bas nas nesto nece nikako ovo u pm
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 03 dec 2012, 17:39

Mora Kirk proradit.Ko ce bit starter Belineli ili ce Robinson uletit s tim da Kirk bude bek suter

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 03 dec 2012, 23:24

Belineli ili Nate starteri.Rip sam mu nadimak sve kaze.Ako bude Nate startao Kirk ce bit na dvici sto je mozda i bolje.Tako ce Butler i Teauge s klupe ulazit uz naravno Belinelija,ak ne starta.Jos sam fali da se Booz povrijedi

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 04 dec 2012, 12:04

Koliko kukate, i opet ste 4 na istoku :shock: , još bez Ruže, koji bi se prema nekima mogao vratiti i prije od očekivanog :D

Bulls star Derrick Rose just weeks from practicing :D slika

http://www.suntimes.com/sports/16792256 ... rning.html
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 04 dec 2012, 12:10

rio_Ferdy88 je napisao/la:Koliko kukate, i opet ste 4 na istoku :shock: , još bez Ruže, koji bi se prema nekima mogao vratiti i prije od očekivanog :D

Bulls star Derrick Rose just weeks from practicing :D slika

http://www.suntimes.com/sports/16792256-419/****.html
Samo polako, show se uskoro sprema. :D :D
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 04 dec 2012, 12:12

ma sve uredu,al mi smo realni i znamo da ovo nije sampionska ekipa,opet ce u napadu bit sve na DR1

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 04 dec 2012, 12:25

dema je napisao/la:ma sve uredu,al mi smo realni i znamo da ovo nije sampionska ekipa,opet ce u napadu bit sve na DR1
Ma dobro, al' ne treba sad pesimista toliki biti, i ja znam da moji Kelti teško mogu do titule, al' ipak se nadam da će barem PO izboriti :mrgreen:

Vodeći se tim, samo Miami i njegovi navijači imaju pravo da se nadaju tituli, što nije bit svega, nekad je važno pored te realnosti, imati i nadu u što bi rekli bolje sutra, što je za vas u svakom slučaju Ruža i njegov povratak :D
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 04 dec 2012, 23:55

rio_Ferdy88 je napisao/la:
dema je napisao/la:ma sve uredu,al mi smo realni i znamo da ovo nije sampionska ekipa,opet ce u napadu bit sve na DR1
Ma dobro, al' ne treba sad pesimista toliki biti, i ja znam da moji Kelti teško mogu do titule, al' ipak se nadam da će barem PO izboriti :mrgreen:

Vodeći se tim, samo Miami i njegovi navijači imaju pravo da se nadaju tituli, što nije bit svega, nekad je važno pored te realnosti, imati i nadu u što bi rekli bolje sutra, što je za vas u svakom slučaju Ruža i njegov povratak :D
Nesti su bolja ekipa imaju klupu starteri sve dobro.I bit ce jos i bolji.New York je isto bolji vecu sirinu ima.Obe ove ekipe igraju i odbranu.Heat pa ove 2 ekipe pa Bullsi i to s zdravim DR1 koji ove sezone i kad se vrati trebace mu vremena.
Kelti su bar uzeli onu 1 titulu prije par sezona.A ova uprava izgleda jos nije odlucila da ulozi da bi se moglo do titule

Odgovori

Natrag na “Chicago Bulls”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.