FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
nevjerovatno kakvu zelju da se dokaze ima ovaj Deulofeu , inace ogroman talent , buducnost Barce 

Bas tako - primjetno je da se zeli nametnuti a i zna ono bitno - kontrola lopte je na visokom nivou.geoxx je napisao/la:nevjerovatno kakvu zelju da se dokaze ima ovaj Deulofeu , inace ogroman talent , buducnost Barce
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Romariooo nemoj mi Thiaga vise ni blizu timu. Samo gurat ovu mladzariju. Ne kontam odakle njemu ona za blaugranu nepoznata arogancija na faci i hodu/trcanju. 
a ucinak za klub - ko i nas u Bosni pred TV

a ucinak za klub - ko i nas u Bosni pred TV
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
i tebi i svima blaugraninima
Ako bude Messi u svih preostalih 7utakmica igrao moze i do 100 golova.
Zar nije 6 - jel 5 prvenstvenih i 1 Benfika ili ?bogbatina je napisao/la:Ako bude Messi u svih preostalih 7utakmica igrao moze i do 100 golova.
bgm kolko ja znam imaju jos 4 prvenstvene u ovoj godini + 1 u lp .bparena je napisao/la:Zar nije 6 - jel 5 prvenstvenih i 1 Benfika ili ?bogbatina je napisao/la:Ako bude Messi u svih preostalih 7utakmica igrao moze i do 100 golova.
4 u Primeri, 1 u LP, 2 u Kupu Kralja.bparena je napisao/la:Zar nije 6 - jel 5 prvenstvenih i 1 Benfika ili ?bogbatina je napisao/la:Ako bude Messi u svih preostalih 7utakmica igrao moze i do 100 golova.
Sent from my HTC Desire S using Tapatalk 2
evo sve do kraja godine ....
01.12.2012 FC Barcelona - Athletic Bilbao
05.12.2012 FC Barcelona - SL Benfica
09.12.2012 Real Betis - FC Barcelona
16.12.2012 FC Barcelona - Atlético Madrid
22.12.2012 Real Valladolid - FC Barcelona
@bogbatina
kup kralja kad ????
kako ja znam 12.12. igraju jos Athletic Bilbao : Eibar - Copa del Rey (kup) i nema vise
@bogbatina
kup kralja kad ????
kako ja znam 12.12. igraju jos Athletic Bilbao : Eibar - Copa del Rey (kup) i nema vise
- SultanSulejman
- Kontakt:
Prošlo je tačno 113 godina otkako je osnovan katalonski gigant, najuspješniji klub u historiji nogometne igre i institucija koja i stoljeće kasnije sve impresionira i ostavlja u čudu sa svojom igrom i stilom, ali i rezultatima. Sretan rođendan Barça!
[youtube][/youtube]
Kakva elegantna asistencija Thiaga za Adriana, mangupski i "na prvu".
Kakva elegantna asistencija Thiaga za Adriana, mangupski i "na prvu".
12.12. protiv Cordobe kuci i uzvrat cini mi se 19.12. Ako meni ne vjerujes potrazi na sluzbenim stranicama.bparena je napisao/la:evo sve do kraja godine ....
@bogbatina
kup kralja kad ????
Jest, 12.12. protiv Cordobe u Kupu (prva na Campu), revanš 19.12.
Između te dvije tekme docekujemo Atletico M. 16.12.
Između te dvije tekme docekujemo Atletico M. 16.12.
danas 2 godine od petarde RM-u. Kakva je to vecer bila 

prije tacno 2 godine za 111. rodjendan pala je 5 ica protiv reala
da se prisjetimo tog rodjendana koji je proslavljen na pravi nacin
[youtube][/youtube]
da se prisjetimo tog rodjendana koji je proslavljen na pravi nacin

[youtube][/youtube]
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
Kud nam i nocas nije "klub u rasulu" gost. 

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ocjene za sinoćnju pobjedu i prolaz dalje u Kupu Kralja

Zanimljiv članak o Deulofeu

http://www.totalbarca.com/2012/youth/ge ... rst-enemy/

Zanimljiv članak o Deulofeu
Gerard Deulofeu has named Madrid’s star player Cristiano Ronaldo as a role model

http://www.totalbarca.com/2012/youth/ge ... rst-enemy/
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Citam ovo Solvente , Pasador , Correcto i Tactico kontam ko su ovi jbte

Thomas Müller - Fußballgott
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Rame uz rame sa Bahomdon_burza je napisao/la:Citam ovo Solvente , Pasador , Correcto i Tactico kontam ko su ovi jbte![]()
![]()

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 1 gost.