ovake s djecijim floskulama i pokusajima provaljivanja rjesavam jednim zalogajomZeman je napisao/la: namiještanje i sudijska pomoć je jedno te isto, ne misliš valjda da sam pod namiještanjem mislio na to da ste igrali 3+ za kladionice![]()
jednostavan odgovor na kontraargument: zato što samo i isključivo Colinu niste mogli kupiti... izuzetak koji potvrđuje pravilo![]()
sljedeći odgovor: ponekad ste bili toliko loši da vam ni sudije nisu mogle previše pomoći.. tih sezona kad ste bili 5. bez sudijske pomoći bi bili 10. i tako dalje. igrače ste dovodili zbog lige prvaka naravno, to je bar lako.
tako je, ja imam presudu, a dok god vi ne dobijete poništenje te presude ja sam u pravu![]()
baš sam nedavno bio na sistematskom, veli doktor srce kao u lava, ma ko švicarski sat... tako da ne brineš.. imam super lijek, kad god sam mrzovoljan dođem juventine prcati

tu sam te ceko, da spomenes ponistenje presude, juventus je ko klub oslobodjen svega, zato su se i zalili oko povratka scudetta, saslusanje ce biti odrzano pocetkom 2014, novi proces koji bi ukljucivao i sve ostale klubove, palazi je to fino napiso u svom izvjestaju, je nemoguce zapocet zbog zakona o zastari, a i to bi blokiralo citav fudbal, zato scudetta ce bit vracena juventusu ili nece bit nikom dodjeljena, al namjerno odugovlace i poslje se vade na zastaru, banana drzava, al ovaj dio si valjda u citanju presude preskocio jer volis da preskaces

ovo za kolinu, slusas li ti sebe, ok juventus nije uspio kupit kolinu po tebi on je posten i castan i fer sudija, ako je takav sto je onda dozvolio da se utakmica vrjedna skudetta igra po vaterpolo uslovima ako je posten i castan, ja ti logike, pitam se sta ti je vece ili iq il broj godina
namjestanje i sudijska pomoc jedno te isto

za namjestanje ti je potreban dogovor obje strane, po tvom razumu juventus je namjestio sve utakmice znaci ako je juventus namejstio sve utakmice i da su svi ostali namjestali, kako ce ba neko sam namjestit utakmicu ako se ne dogovori s nekim iz druge ekipe