Samo Puyola out.barca_87 je napisao/la:veceras samo da ne bude povreda i sve ce bit uredu,nesto se bojim vecerasnjeg susreta jer vecina povreda se desi u nekim bezveznim utakmicama

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Samo Puyola out.barca_87 je napisao/la:veceras samo da ne bude povreda i sve ce bit uredu,nesto se bojim vecerasnjeg susreta jer vecina povreda se desi u nekim bezveznim utakmicama
tebi je važnija (h)istorija vezana za nekog koji nema direktno nikakve veze s tobom, nego neka usljed koje je ovisila tvoja egzistencija.bparena je napisao/la:Eh mnogi ce nesto reci, ali mislim da je to neka mala licna zavist. Mesi je na pragu istorije i oni koji ga zaljepljeno osporavaju trebaju da shvate da smo na pragu istorije. Oni je lahko mogu prespavat a onda valja kad se probude slusat njihova fulanja o tome kako je neko bolji od ovog najboljeg igraca ikad.
pa najgore mi je bas za njega ,ostali manje vise ,on bas malo malo bezze povrijedi se ,da je pametan tito pa makar i adriana stavit ko stopera ,kad je mogo protiv reala sto ne bi mogo i protiv ovihbparena je napisao/la:Samo Puyola out.barca_87 je napisao/la:veceras samo da ne bude povreda i sve ce bit uredu,nesto se bojim vecerasnjeg susreta jer vecina povreda se desi u nekim bezveznim utakmicama
Pehlija je pa da se sta lose ne desi.
Može izvor? Čisto da objavim na RMBbarca_87 je napisao/la:france footbal je pitao 13 bivsih osvajaca zlatnih lopti ko bi po njima trebao da osvoji zlatnu loptu ove godine
njih 7 je glasalo za messija ( Kopa, Luis Suárez, Keegan, Rummenigge, Van Basten, Sammer i Shevchenko),
za ronalda trojica (Rivera, Kaká i Beckenbauer),canavaro glaso za iniestu i pirla zajedno(ja lika
),
a di stefano i figo nisu htjeli da se izjasne kad su ih intervjuisali ,ostali suzdrzani
marcaFKKC1932 je napisao/la:Može izvor? Čisto da objavim na RMBbarca_87 je napisao/la:france footbal je pitao 13 bivsih osvajaca zlatnih lopti ko bi po njima trebao da osvoji zlatnu loptu ove godine
njih 7 je glasalo za messija ( Kopa, Luis Suárez, Keegan, Rummenigge, Van Basten, Sammer i Shevchenko),
za ronalda trojica (Rivera, Kaká i Beckenbauer),canavaro glaso za iniestu i pirla zajedno(ja lika
),
a di stefano i figo nisu htjeli da se izjasne kad su ih intervjuisali ,ostali suzdrzani
ko i kad je osvojio ispred snajdera. Ko bi drugi.bparena je napisao/la:Ronaldo: Messi će dobiti Zlatnu loptu
http://sportsport.ba/ino_fudbal/ronaldo ... optu/92862" onclick="window.open(this.href);return false;
Ne kontam ko bi drugi dobio.Pa ovaj momak nema oscilacija - njegova linija uspjeha i rekorda se samo uvecava.
možda i sergi roberto bude igrao lažnu devetku, zavisi koliko "teško" bude u sredini terena. ok postava, ali nisam očekivao adriana od prve minute, to mi se ne sviđa... ne smije se riskirat njegova povreda. prognoza 3:0 za barsu.DesimaL je napisao/la:Thiago ce veceras vjerovatno igrati nesto ko Messi,iza Tella i Ville![]()
Barça: Pinto, Montoya, Puyol, Mascherano, Adriano, Song, Thiago, Jonathan, Sergi Roberto, Villa i Tello.
Bogami po satavu bi rekao da barca ima zaostatak iz 1 meca
Pa jel ti vise vjerujes komentatoru nego svojim ocima ?terabajt je napisao/la:Komentator na areni kaze sumnjivo vise ofsajd nego sto nije.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.