Vedad Ibisevic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Vedad Ibisevic
ko bude imao nek postavi, može do tad opis
?

adisice je napisao/la:dobarr hvala drugteletovic12 je napisao/la:ovaj nije los
http://lsh.lshunter.tv/streams/1/lshtv30.html" onclick="window.open(this.href);return false;
taj link... kasni dobri 8minuta
Ovako:teletovic12 je napisao/la:kako ga je dao
http://www.2shared.com/file/K_298qNo/Vf ... rg__2.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo pogodka pa kacite gdje...

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
hvala gringo..
bravo Vedooooo !!
Majstor ostaje majstor.
bravo Vedooooo !!
Majstor ostaje majstor.
" onclick="window.open(this.href);return false; eo ga na yt
-
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false; kraljuuu 
EDIT: Rock halali, nisam vidio da si i ti stavio, ali eto nek stoji

EDIT: Rock halali, nisam vidio da si i ti stavio, ali eto nek stoji

- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Pola Stuttgartovih golova ove sezone u BL je zabio herr Ibisevic. To jest od 16 golova njegovih je 8.
Mislim i da je asistirao nekoliko.

Mislim i da je asistirao nekoliko.
cestitke Vedi na golu i asistenciji! po ko zna koji put svom timu je donio 3 boda! samo naprijed dijamantu!
Vedo ZMAJU !!
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Kako miševi što su srali prošle sezone sada šute ko zaliveni..šta je sada stručnjaci, što sada ne palamudite kako je bot, kloc itd.? Ccc koji ste vi ljudski jadovi...ali čim bude prilike da ukaljaju Vedu, neće silaziti sa ove teme.
Srećom u 2012 vam je začepio gubicu, pa nemate šta ni reći. Bravo Vedo, samo nastavi tako.
Srećom u 2012 vam je začepio gubicu, pa nemate šta ni reći. Bravo Vedo, samo nastavi tako.
Bravo Vedo !!Biti medju najboljim golgeterima budeslige je za svaku pohvalu!! RESPEKT !!Moze Vedo i bolje samo velika steta sto se povredi onda ,bilo mi je strasno zao ,al et opet Vedo zabija uprkos dusmanima!!
ja mislim da on samo zauzima mjesto nekom mladjem i talentovanijem u reprezentaciji (npr. ibricic, moze igrat spica)
sve ove golove sto daje to je slucajno, samo poturi nogu il glavu.
nema on pojma a ovi iz stutgarta sto mu daju 3-4 miliona eura godisnje isto nemaju pojma.
ja sam najpametniji, treniro sam tri mjeseca u crnim vukovima iz tojsica i znam o cemu pricam.
Vedo OUT!
nema on pojma a ovi iz stutgarta sto mu daju 3-4 miliona eura godisnje isto nemaju pojma.
ja sam najpametniji, treniro sam tri mjeseca u crnim vukovima iz tojsica i znam o cemu pricam.
Vedo OUT!
''Uvijek je bilo velikih igrača i ranije i sada i u budućnosti'' Pape (čovjek izvan vremena)
mokhe je napisao/la:ja mislim da on samo zauzima mjesto nekom mladjem i talentovanijem u reprezentaciji (npr. ibricic, moze igrat spica)
Vedo OUT!

shandrlike-tandrlike
Jel se zajebajes zemljak?mokhe je napisao/la:ja mislim da on samo zauzima mjesto nekom mladjem i talentovanijem u reprezentaciji (npr. ibricic, moze igrat spica)
Vedo OUT!
- Principatus
- Kontakt:
Kad smo vec kod sarkazma. Nadam se da ce i dalje igrati krilo u reprezentaciji, tu moze dati najvise.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Slažem se.Principatus je napisao/la:Kad smo vec kod sarkazma. Nadam se da ce i dalje igrati krilo u reprezentaciji, tu moze dati najvise.
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.
-
- Kontakt:
mokhe je napisao/la:ja mislim da on samo zauzima mjesto nekom mladjem i talentovanijem u reprezentaciji (npr. ibricic, moze igrat spica)
Vedo OUT!
hahah cime se ti pucas

hahaha joj joj
ma jok.BosnaSTL je napisao/la:Jel se zajebajes zemljak?mokhe je napisao/la:ja mislim da on samo zauzima mjesto nekom mladjem i talentovanijem u reprezentaciji (npr. ibricic, moze igrat spica)
Vedo OUT!

''Uvijek je bilo velikih igrača i ranije i sada i u budućnosti'' Pape (čovjek izvan vremena)
- Zenichanin
- Kontakt:
Tojšići imaju svijetlu buducnost s ovakvim talentimamokhe je napisao/la:ma jok.BosnaSTL je napisao/la:Jel se zajebajes zemljak?mokhe je napisao/la:ja mislim da on samo zauzima mjesto nekom mladjem i talentovanijem u reprezentaciji (npr. ibricic, moze igrat spica)
Vedo OUT!![]()
![]()
![]()

WELCOME TO CHELSEA FC
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE
1905 - 19.05.
Champions of Europe - that's who we are
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE
1905 - 19.05.
Champions of Europe - that's who we are
Trenutno korisnika/ca: General505, Google Adsense [Bot], hurem, Proximic, Serha, zikerrz21 i 36 gostiju.