Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
sad je reina kriv sto je neko promjenio smjer lopte ?
Walk on, with hope in your hearts.
- AvantiSignora
- Kontakt:
Jbg nema te srece, to je to. One promesaju sve govori... Inace Suarez ono nemasi..
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
ma ovo mozemo preokrenuti jedino na playstationuVolimLiverpool je napisao/la:Preokrenućemo ovo.
Gledao sam samo zadnjih 15 minuta prvog poluvremena i igra je zadovoljavajuća,vjerujem da možemo dati tri gola u 45 minuta
Šteta što šut Suareza ne uđe

LIVERPOOL YNWA
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
Rodgers pravi iste greške kao King s transferima, al King je bar Suareza doveo... Allen, Borini, Sahin, Assaidi - prosjek, realno oni mogu samo za timove poput Swansea igrat', koji je trenutno ispred nas na tabeli. Sve dok takve budemo dovodili, nećemo se vratiti u top8.
you'll never walk alone!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
Pa ono faul uopće nije bio. To isto sada komentatori u studiju kažu.
Žali Bože promašenih prilika, sada bi trebali voditi 2-3. Ali su sterilni i to je to.
Žali Bože promašenih prilika, sada bi trebali voditi 2-3. Ali su sterilni i to je to.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Šteta što ih ovakav Tottenham dobija. Itekako su oni ranjivi, itekako.
Nažalost, opet Liverpool nije iskoristio svoje šanse, a protivnik jeste. Dva poprilično lagana gola su primili. Promašili neke izgledne šanse i to bi bilo to vjerovatno. Do kraja se zadovoljiti da ostane ovaj rezultat.
Nažalost, opet Liverpool nije iskoristio svoje šanse, a protivnik jeste. Dva poprilično lagana gola su primili. Promašili neke izgledne šanse i to bi bilo to vjerovatno. Do kraja se zadovoljiti da ostane ovaj rezultat.
FK Pjetlovi
- supersonicnigerrard
- Kontakt:
englezi ko igraci su 0, sve dok u liverpoolu ne bude 80% ostatak evrope bice nesto, a vako mogu oni svirat sulji iz semizovca, nepije to vode 

Čuvaj se malih pukotina; mala će pukotina potopiti i veliki brod.
Benjamin Franklin
Benjamin Franklin
tottenham na pocetku dobro pritisnuo i iskoristio svoje sanse, gdje je opet bale bio kljucni igrac za oba gola. downing stvarno veze nema, mada kad razmislim ko bi drugi igrao, nedavno rekoh da bi volio da je robinson u sastavu mada ni to vise nisam siguran, lennon je nezgodan za cuvanje. da mo zabili barem jedan go nadao bi se necemu, ovako tesko
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
- King Kenny
- Kontakt:
Igra u napadu je dobra al je odbrana katastrofa,sredina terena grozna,pa svaki napad Totenhem bez problema dodje do 16 m.
Ja nezz kako je Suarez uspio zabiti tih 10,11 golova jer definitivno igra sam,onaj Torres je imao Gerrarda Sule toga nema jer je Steven i danas jako los
.
Mozda uspiju zabiti jedan gol,ali mislim da vise ne mogu,pretpostavljam 4-1 na kraju,obzirom da ih Bale k.ara svaki kontranapad.
Rizo hocu rec Hendersone
sta ono promasi
.
Ja nezz kako je Suarez uspio zabiti tih 10,11 golova jer definitivno igra sam,onaj Torres je imao Gerrarda Sule toga nema jer je Steven i danas jako los

Mozda uspiju zabiti jedan gol,ali mislim da vise ne mogu,pretpostavljam 4-1 na kraju,obzirom da ih Bale k.ara svaki kontranapad.

Rizo hocu rec Hendersone

Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~
YNWA!
YNWA!
pa evo, Rodgers je doveo Assaidia, Sahina, Allena, Borinia, dakle ni jedan Englez, a opet nema rezultata.supersonicnigerrard je napisao/la:englezi ko igraci su 0, sve dok u liverpoolu ne bude 80% ostatak evrope bice nesto, a vako mogu oni svirat sulji iz semizovca, nepije to vode
you'll never walk alone!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
- supersonicnigerrard
- Kontakt:
Sule ako dobije karton pauzira protiv southemptona
Benjamin Franklin
Benjamin Franklin
neki govore da rodgers pravi swansea od liverpoola, pa swansea je bolji od nas sad 9 a vode protiv wba 3:1, DA SMO BAREM SWANSEA
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
- peppo_owen
- Kontakt:
Kakve debile imamo u klubu,pa to je nevjerojatno.Ubit ce me,majke mi.Zbog njih mi je pritisak u tacku otisao,morao sam nitroglicerin pod jezik stavljat
Steta za rezultat,jer pjetlici imaju dosta rupa u odbrani i treba to iskoristit,samo sto mi nemamo igrace za to

Steta za rezultat,jer pjetlici imaju dosta rupa u odbrani i treba to iskoristit,samo sto mi nemamo igrace za to

ko igra za raju i zanemaruje tatiku,zavrsice karijeru u nizerazrednom "Vratniku"
- supersonicnigerrard
- Kontakt:
strasni igraci, pa to ni QPR nebi doveo, iako su nam konkurencijahanniz je napisao/la:pa evo, Rodgers je doveo Assaidia, Sahina, Allena, Borinia, dakle ni jedan Englez, a opet nema rezultata.supersonicnigerrard je napisao/la:englezi ko igraci su 0, sve dok u liverpoolu ne bude 80% ostatak evrope bice nesto, a vako mogu oni svirat sulji iz semizovca, nepije to vode
Benjamin Franklin
Benjamin Franklin
Izvini, nisam mogao pogoditi go, jer je go bio prazan.King Kenny je napisao/la:Igra u napadu je dobra al je odbrana katastrofa,sredina terena grozna,pa svaki napad Totenhem bez problema dodje do 16 m.
Ja nezz kako je Suarez uspio zabiti tih 10,11 golova jer definitivno igra sam,onaj Torres je imao Gerrarda Sule toga nema jer je Steven i danas jako los.
Mozda uspiju zabiti jedan gol,ali mislim da vise ne mogu,pretpostavljam 4-1 na kraju,obzirom da ih Bale k.ara svaki kontranapad.![]()
Rizo hocu rec Hendersonesta ono promasi
.

Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Al ja ne razumijem kako loše onaj Sahin igra, pa lik je igračina bio i u BVB i u Real, al u Liverpoolu normalno loše igra...supersonicnigerrard je napisao/la:strasni igraci, pa to ni QPR nebi doveo, iako su nam konkurencijahanniz je napisao/la:pa evo, Rodgers je doveo Assaidia, Sahina, Allena, Borinia, dakle ni jedan Englez, a opet nema rezultata.supersonicnigerrard je napisao/la:englezi ko igraci su 0, sve dok u liverpoolu ne bude 80% ostatak evrope bice nesto, a vako mogu oni svirat sulji iz semizovca, nepije to vode
Rizo imam neki osjećaj da ti je krivo što ti je Henderson nick?

al stvarno koji mozak moraš biti da staviš enriquea na krilo a downinga na beku.

you'll never walk alone!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
- BeyKopites
- Kontakt:
YEBEM TI SVE LINKOVE SVIJETA, KAD SVAKI ŠTOPA
Joj da je kako remi izvući, to bi bilo Sci-FI

Joj da je kako remi izvući, to bi bilo Sci-FI

"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
U BVB je bio dobar , al onda se povrijedio pred kraj sezone.Al ja ne razumijem kako loše onaj Sahin igra, pa lik je igračina bio i u BVB i u Real, al u Liverpoolu normalno loše igra...
propustio pripreme sa Realom , da bi obnovio povredu( i niz slicnih) koje su odredili da je poceo 2 do 3x maximalno od pocetka za Real..
u 12 mjeseci + ona 3 mjeseca out
Imas igraca koji vec dugo nije igrao u kontinuitetu ozbiljan fudbal a jos je nacet raznim povredama
a ovo sto sam ga gledao u Liverpoolu djeluje nekako sporo,oklijeva kod svakog pasa i jos pod uticajem il sta vec ne smije ici 100% u duele.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
60. minuta, gubimo, nigdje izmjena.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
MRS VANI **** OD HENDERSONA
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.