FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

neroazzuro
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la neroazzuro » 28 nov 2012, 20:00

Znal neko kakav je tacno sad odnos izmedju Zelje i ovog malog Hodzica? Malo mi je neshvatljivo sto mu Amar daje da igra i za prvi tim ako on vise uopste nije clan Zeljeznicara. Mislim,ako je igrac Liverpoola.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 28 nov 2012, 20:01

čuo sam da dobijamo neke pare što veću minutažu ima...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 28 nov 2012, 20:10

ceze je napisao/la:
jovanmaksimovic je napisao/la:ako je sudeci prem bihsoccer onda je zavresno 0-0, je da je zavrseno 1-1 onda bi bila ukupna gol razlika 114-39...

mislim da je doslo do greske... ponavljam, ne sjecam se bas svega iz te utakmice, ali sve me vuce na 0-0, jer znam samo da je zeljo tad htio pobjediti da bi imao svih 21 pobjeda kuci te sezone, ali nije jer nije dao gol...

treba iskopati oslobodjenje ili avaz da potvrdi ko je u pravu... youtube nista ne pokazuje..
I ja mislim da je 0-0 bilo, skoro pa sam siguran.
Edit
Sad trazim po org-u galerije slika, jer je tu uvijek pisao i rezultat i vidim neka galerije :(
Fkt steta, tu su bile slike svih domacih i gostujucih tekmi od 2000 pa nadalje, cak i starije..
Imas na YT ŽELJO-Čelik Proslava titule..snimak je od 30 minuta.

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 28 nov 2012, 20:11

neroazzuro je napisao/la:Znal neko kakav je tacno sad odnos izmedju Zelje i ovog malog Hodzica? Malo mi je neshvatljivo sto mu Amar daje da igra i za prvi tim ako on vise uopste nije clan Zeljeznicara. Mislim,ako je igrac Liverpoola.
A sto nebi dobijao minute ako je vec kvalitet?? Po vasoj logici ni Dzeko nebi trebao igrati kada bi dosao na posudbu u Zelju jer je clan City-a :? .. I po pravilima bi trebali dobijati neku proviziju za njegove nastupe od Liverpula.. Mogao bi u nekoj varijanti i ostati u Zelji a na njemu smo zaradili vec 300.000 KM..

p.s. samo i ovaj Bajic je paklen igrac i volio bi da ga Amar prikljuci prvom timu.. Trebali bi pokusati vratiti iz Olimpika i onog Hajradinovica.. Talentovan lijevi bek (U-19 reprezentativac) koji nema nikakav ugovor sa Olimpikom a valjo bi nam ako Kvesa gdje ode u sta sumljam ali postoji mogucnost..
BUDI ŽELJO !!!

hoshtapler
Kontakt:

Post Postao/la hoshtapler » 28 nov 2012, 20:29

champions1921 je napisao/la:
neroazzuro je napisao/la:Znal neko kakav je tacno sad odnos izmedju Zelje i ovog malog Hodzica? Malo mi je neshvatljivo sto mu Amar daje da igra i za prvi tim ako on vise uopste nije clan Zeljeznicara. Mislim,ako je igrac Liverpoola.
A sto nebi dobijao minute ako je vec kvalitet?? Po vasoj logici ni Dzeko nebi trebao igrati kada bi dosao na posudbu u Zelju jer je clan City-a :? .. I po pravilima bi trebali dobijati neku proviziju za njegove nastupe od Liverpula.. Mogao bi u nekoj varijanti i ostati u Zelji a na njemu smo zaradili vec 300.000 KM..

p.s. samo i ovaj Bajic je paklen igrac i volio bi da ga Amar prikljuci prvom timu.. Trebali bi pokusati vratiti iz Olimpika i onog Hajradinovica.. Talentovan lijevi bek (U-19 reprezentativac) koji nema nikakav ugovor sa Olimpikom a valjo bi nam ako Kvesa gdje ode u sta sumljam ali postoji mogucnost..
koji je bio strašno retardiran pa je uspio da iz prvog tima Želje završi u juniorima OlimpiCa. Što bi ga vraćali ? Šta će nam takav igrač koji nema grama mozga u glavi. Obratan primjer je Zola.
Najbolji klub: Željezničar
Najveći mangupi: TM87
Najveći levati: navijači Slobode. Klub im se gasi, jer su nesposobni a oni slave.
Najveći tragičari: FK Sloboda. Klub koji se gasi i postaje hibrid OlimpiCa. Sa navijačima kakve imaju ne trebaju im dušmani

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 28 nov 2012, 20:33

hoshtapler je napisao/la:koji je bio strašno retardiran pa je uspio da iz prvog tima Želje završi u juniorima OlimpiCa. Što bi ga vraćali ? Šta će nam takav igrač koji nema grama mozga u glavi. Obratan primjer je Zola.
Znas li ti uopste tog momka?? I mislim da nisi kompetentan za vaganje mozga a i bespotrebno ga vrijedjas sto je opet odraz tvoje kulture.. Momak je talenat i nase je dijete.. Sreca pa Amar nije sujetan i to mu je velika vrlina.. Kralju ne zivi se od have.. Mora se nesto i zaraditi..
BUDI ŽELJO !!!

hoshtapler
Kontakt:

Post Postao/la hoshtapler » 28 nov 2012, 20:47

champions1921 je napisao/la:
hoshtapler je napisao/la:koji je bio strašno retardiran pa je uspio da iz prvog tima Želje završi u juniorima OlimpiCa. Što bi ga vraćali ? Šta će nam takav igrač koji nema grama mozga u glavi. Obratan primjer je Zola.
Znas li ti uopste tog momka?? I mislim da nisi kompetentan za vaganje mozga.. Momak je talenat i nase je dijete.. Sreca pa Amar nije sujetan i to mu je velika vrlina.. Kralju ne zivi se od have.. Mora se nesto i zaraditi..
Zato si ti kompetentan. Prizivaš igrača koji je već debitivao za PRVI TIM ŽELJE a onda otišao u OlimpiC gdje je na kraju završio u JUNIORIMA. Sve to potkrepljuješ činjenicom da Amar nije sujetan :lol: Zajebo si se malo dečko. Kerla je jedno pri čemu je IZUZETAK. Amar je veoma sujetan. Takav i treba da bude. Prema glupanima posebno.

Imam osjećaj da je ti taj glupan neki drug ili rod što se da primjetiti po IQ koji vam nedostaje obojici :mrgreen: Doduše, njegove greške su skuplje :mrgreen:
Najveći levati: navijači Slobode. Klub im se gasi, jer su nesposobni a oni slave.
Najveći tragičari: FK Sloboda. Klub koji se gasi i postaje hibrid OlimpiCa. Sa navijačima kakve imaju ne trebaju im dušmani

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 28 nov 2012, 21:10

@hoshtapler
Svako ima pravo na svoje misljenje.. Ti imas svoje a ja svoje.. Moje je da se za talentovane igrace iz nase skole treba boriti.. Al eto, mozda je bolje eksperimentisati sa "pojacanjima" iz Travnika, Goska, itd..
Zadnja izmjena: champions1921, dana/u 28 nov 2012, 21:19, ukupno mijenjano 1 put.
BUDI ŽELJO !!!

Mancini
Kontakt:

Fk Željezničar

Post Postao/la Mancini » 28 nov 2012, 21:15

Ljudi nazivaju pojedine igrače glupanima i to je kao u redu a da ih uopšte nepoznaju,svašta uzimaju za pravo.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

hoshtapler
Kontakt:

Post Postao/la hoshtapler » 28 nov 2012, 21:17

Djela govore više od riječi. Kada sletiš sa konja na magarca u roku od 6 mjeseci retardiran je preblaga riječ. Shvati kako hoćeš :mrgreen:

ekran
Kontakt:

Post Postao/la ekran » 28 nov 2012, 21:19

hoshtapler je napisao/la:Djela govore više od riječi. Kada sletiš sa konja na magarca u roku od 6 mjeseci retardiran je preblaga riječ. Shvati kako hoćeš :mrgreen:
Oprosti, ali moram ti reći da se ne razumiješ u neke stvari. Željo jeste veliki klub, Olimpic to nije, ali ti ne kontaš zašto je momak promijenio klub. Sretno.

Mancini
Kontakt:

Fk Željezničar

Post Postao/la Mancini » 28 nov 2012, 21:22

Sada je i retardiran,ali mislim da je u pitanju kućni odgoj.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

Hypnose
Kontakt:

Post Postao/la Hypnose » 28 nov 2012, 21:24

ekran je napisao/la:
hoshtapler je napisao/la:Djela govore više od riječi. Kada sletiš sa konja na magarca u roku od 6 mjeseci retardiran je preblaga riječ. Shvati kako hoćeš :mrgreen:
Oprosti, ali moram ti reći da se ne razumiješ u neke stvari. Željo jeste veliki klub, Olimpic to nije, ali ti ne kontaš zašto je momak promijenio klub. Sretno.
Pusti ih, ne zna se koji vise se.re od njih dvojice.....
Momak nije ni zelio napustiti Zelju, vec ga je otac natjerao da ode u Olimpic s obzirom da mu je obecano(ocu) da ce igrati vise( Hajradinovic) i da ce se prodati iz Olimpica veoma brzo sto je bio cilj njegovom ocu..... Al' nema veze doce on tobe, vratit ce Harisa opet u Zelju kad tad, a msm i da ga momak nece trpjeti jer uistinu voli Zelju al' zbog pohlepe dr. je otisao kao sto sam i ranije naveo.....
Zadnja izmjena: Hypnose, dana/u 28 nov 2012, 21:26, ukupno mijenjano 1 put.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

hoshtapler
Kontakt:

Post Postao/la hoshtapler » 28 nov 2012, 21:25

Nije on samo promijenio klub on je uspio da iz prvog tima šampiona države ode u juniore manjeg tima. Babo megaloman, on konto da je zvijezda, šta li već i juhu. Ode karijera u hendek. Pametno. Sretno mu.

Ovih navijača OlimpiCa ima više na forumu nego na utakmicama, šta je reć :mrgreen:

Jašta je nego retardiran. Kontam da upotrijebim neku težu riječ.

Mancini
Kontakt:

Fk Željezničar

Post Postao/la Mancini » 28 nov 2012, 21:36

Vidim da si osim što si vulgaran postao i vidovit pa znaš da će mu karijera propasti.Nego reci mi da li bi ovo sve što si mu se nagovorio i pred njim ponovio?

hoshtapler
Kontakt:

Post Postao/la hoshtapler » 28 nov 2012, 21:41

Pred njim, tvojom rajom i kompletnim kopom VuCova :mrgreen:

Ako te još nešto zanima slobodno pitaj ? :mrgreen:

Mancini
Kontakt:

Fk Željezničar

Post Postao/la Mancini » 28 nov 2012, 22:25

Ne ništa,dovoljno si se nagovorio za heftu.

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 28 nov 2012, 23:02

Ne znam da li je bilo, imaju clanci, pa ne znam da li je raja vidjela, jer ja nisam... :D

Adnan Kovačević: Volio bih igrati za Želju

Toni Markić ipak ne dolazi u Željezničar
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 29 nov 2012, 10:20

[youtube][/youtube]
BUDI ŽELJO !!!

Ultras1921
Kontakt:

Post Postao/la Ultras1921 » 29 nov 2012, 10:57

http://fkzeljeznicar.ba/kerla-ne-smijem ... caju/2784/" onclick="window.open(this.href);return false;
Bicemo puno jaci uz Kerlu i Smajica na proljece :) Ako prodamo Adilovica sad, valjalo bi trazit novog napadaca ako ne sad barem na ljeto pred Evropu(izdurat cemo sa Selimovicem i Hodzicem naprijed)

P.S. Do kada Kerla ima ugovor?
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921

Forza Inter!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.