FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

sekac
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la sekac » 28 nov 2012, 17:42

Ovo za kazne je u redu ćini mi se (možda griješim) da smo nešto slićno i mi napravili u Travniku i kazna je bila ja mislim ista, nema tu ovo-ono po meni je isto. Nebitan broj baklji ili upotrijebljene pirotehnike kazna je za to neminovna pa bila jedna ili sto, e sad taj upad u teren e malo se ne slažem ali OK nek bude!
Sarajevo ljubavi moja!

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 28 nov 2012, 18:02

terabajt@ de nadji moj i jedan post gdje sam ja pisao o kaznjavanju Sarajeva!Sarajaevo nije kaznjeno za ulazak navijaca u teren,nego je Radnik kaznjen za to,zbog lose organizacije utakmice.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 28 nov 2012, 18:04

kupus army je napisao/la:terabajt@ de nadji moj i jedan post gdje sam ja pisao o kaznjavanju Sarajeva!Sarajaevo nije kaznjeno za ulazak navijaca u teren,nego je Radnik kaznjen za to,zbog lose organizacije utakmice.
Eto vidiš kako se razumijemo ti i ja isto mislimo za tzv. upad navijača samo brate da li jedna ili hiljadu baklji kazna je ista vjeruj mi i to poštujem.
Sarajevo ljubavi moja!

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 28 nov 2012, 18:17

kupus army je napisao/la:terabajt@ de nadji moj i jedan post gdje sam ja pisao o kaznjavanju Sarajeva!Sarajaevo nije kaznjeno za ulazak navijaca u teren,nego je Radnik kaznjen za to,zbog lose organizacije utakmice.
Izgleda da sam te zamijenio sa jednim koji stalno to pise posle svake kazne kako se samo sarajevo kaznjava,kako su najvece kazne sarajevu itd. Moja greska.

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 28 nov 2012, 19:02

Sarajevo je postavilo korektnu odštetu, pa tom klubu iz Turske ne bi trebao predstavljati problem plaćanje", ističe Sesar
Znaci nista od dobrih para, a covjek reprezentativac... Prekratak ugovor izgleda...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

hoshtapler
Kontakt:

Post Postao/la hoshtapler » 28 nov 2012, 19:13

Nema stabilnosti, nema para, ne zna se ko pije a ko plaća. Igrači se dovode po principu, potpiši ugovor na godinu dana, dio isplatimo, dio ne isplatimo, kada/ako dođe ponuda ti nam oprosti ostatak duga a mi ćemo te pustiti za male pare i nećemo ti praviti probleme. Sarajevo nije napravilo transfer kako treba ima par godina pri čemu su najbolji igrači odlazili za DŽ ili kikiriki.

Gore navedena situacija dovodi do situacije da igrače baš i ne zanimaju sve utakmice nego samo one koje se prate od strane skauta, na manjim utakmicama se čuvaju noge a posebno se igrači čuvaju ako znaju da već odlaze. Imam osjećaj, rezultati do dokazaju, da je par najboljih igrača Sarajeva prije kraja jesenjeg dijela lige znalo da odlazi, tako su i odigrali, preko one stvari u gostima ili dobijali namjerne žute kartone ( tipa Sesara protiv Zrinjskog ) da ne bi išao u Bijeljinu.

Ova politika vrlo teško može donijeti uspjeh i pare.

Možda griješim ali čisto sumnjam. Što se mene tiče, samo nastavite ovako :mrgreen:
Najbolji klub: Željezničar
Najveći mangupi: TM87
Najveći levati: navijači Slobode. Klub im se gasi, jer su nesposobni a oni slave.
Najveći tragičari: FK Sloboda. Klub koji se gasi i postaje hibrid OlimpiCa. Sa navijačima kakve imaju ne trebaju im dušmani

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 28 nov 2012, 19:40

@hoshtapler, ne bih se složio s tobom, ova situacija koju spominješ je bila prije ali u zadnjih godinu i po situacija se malo popravila, jer ima nekoliko igrača koji imaju ugovor na više od jedne godine...
Pokušat ću citirati predsjednika Gosp. Rizvanovića iz današnjih novina gdje kaže: "pare od implementacije statuta idu za dugove jer mi sada podmirujemo tekuće obaveze", zači sad ima para da se radi, ali ne može ništa za godinu pa ni za dvije..

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 28 nov 2012, 19:50

kako je Hilmo jarane
Sarajevo ljubavi moja!

hoshtapler
Kontakt:

Post Postao/la hoshtapler » 28 nov 2012, 20:08

hilmo je napisao/la:@hoshtapler, ne bih se složio s tobom, ova situacija koju spominješ je bila prije ali u zadnjih godinu i po situacija se malo popravila, jer ima nekoliko igrača koji imaju ugovor na više od jedne godine...
Pokušat ću citirati predsjednika Gosp. Rizvanovića iz današnjih novina gdje kaže: "pare od implementacije statuta idu za dugove jer mi sada podmirujemo tekuće obaveze", zači sad ima para da se radi, ali ne može ništa za godinu pa ni za dvije..
Kako se popravila, za koliko ste prodali Adilovića ? Priča kaže da Saidu ništa nije isplaćeno do sada odnosno da će se on namiriti iz transfera negdje vani. Za Sesara je obeštećenje 20.000-ak eura. Tako ide priča. Ne kažem da je tačno ali je čudno prodavati/puštati dva najbolja igrača iz tima koji se bori za titulu na pola sezone za kikiriki ako ima para. Titula donosi skoro milion od Europe, malo manje, oko 660.000 KM od UEFE, ulaznice, sponzori, cirka 800.000-850.000 + eventualna prodaja igrača iz šampionske ekipe ili nakon nastupa u kvalifikacijama za LŠ. Nema logike, zar ne ?
Najveći levati: navijači Slobode. Klub im se gasi, jer su nesposobni a oni slave.
Najveći tragičari: FK Sloboda. Klub koji se gasi i postaje hibrid OlimpiCa. Sa navijačima kakve imaju ne trebaju im dušmani

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 28 nov 2012, 20:12

sekac je napisao/la:kako je Hilmo jarane
Dobro je, kako kod tebe...ima li nam đavola negdje?
Slažeš li se da aktere utakmice u Bijeljini treba malo po džepu, kao što predsjednik reče danas?

@hoshtapler Ovo što smo dobili da Adija, otišlo je za Deju (što po meni nije loše, koliko god para bilo).. to su tvoja mišljenja da su obeštećenja za Ivana 20 000 E, ja ne vjerujem u to. A to da Saidu nije plaćeno..mislim NO COMMENT

hoshtapler
Kontakt:

Post Postao/la hoshtapler » 28 nov 2012, 20:16

hilmo je napisao/la:
Slažeš li se da aktere utakmice u Bijeljini treba malo po džepu, kao što predsjednik reče danas?

@hoshtapler Ovo što smo dobili da Adija, otišlo je za Deju (što po meni nije loše, koliko god para bilo).. to su tvoja mišljenja da su obeštećenja za Ivana 20 000 E, ja ne vjerujem u to. A to da Saidu nije plaćeno..mislim NO COMMENT
Pošteno. Vidjećemo kada obojica odu, probaj naći informaciju za koliko su otišli. Mislim da ćeš se iznenaditi.

ps ne predstavljam se kao dobronamjeran i zabrinut da se razumijemo :mrgreen:

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 28 nov 2012, 20:17

20 hiljada eura za Sesara?

Nemamo mi sta razgovarati vise.

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 28 nov 2012, 20:23

samosarajvo je napisao/la:20 hiljada eura za Sesara?

Odakle to lupetanje života vam kako vam se da
Sarajevo ljubavi moja!

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 28 nov 2012, 20:26

hilmo je napisao/la:

Brate ne viđam ga a što se pališ na ovog frajer sjedi sa Sesarom a kod Saida spava zna štra jedu i piju i nemoj se čuditi što zna visinu obeštečenja Bože ti mene sačuvaj ee svašta rekoh već kako vam se da Beli je po njima već uzeo papire hahahaha ne mogu da vjerujem,Zeba u olimpiku a Lede u želji e svašta ja MOS radi li radi.
Sarajevo ljubavi moja!

hoshtapler
Kontakt:

Post Postao/la hoshtapler » 28 nov 2012, 20:26

samosarajvo je napisao/la:20 hiljada eura za Sesara?

Vi to kao inače pravite bolje transfere ? Grohotom se smijem. Daj nam te cifre koje uzimate za igrače od kako je došla nova uprava koju hvalite.

Čekam

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 28 nov 2012, 20:29

@hoshtapler
Ne znam kakva ti je furka da solis pamet nekome u vezi stvari koje te nebi trebale interesovati :?
BUDI ŽELJO !!!

hoshtapler
Kontakt:

Post Postao/la hoshtapler » 28 nov 2012, 20:31

Što me ne bi ( odvojeno se piše ) trebale interesovati takve stvari ? Ti ćeš mi određivati šta me interesuje ili ?

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 28 nov 2012, 20:36

hoshtapler je napisao/la:Što me ne bi ( odvojeno se piše ) trebale interesovati takve stvari ? Ti ćeš mi određivati šta me interesuje ili ?
Ma samo raspali.. Nako te pitam posto si i meni dosadio sa nebulozama a pogotovo njima.. Al samo ti nastavi.. Tvoja stvar..
BUDI ŽELJO !!!

hoshtapler
Kontakt:

Post Postao/la hoshtapler » 28 nov 2012, 20:42

champions1921 je napisao/la:
hoshtapler je napisao/la:Što me ne bi ( odvojeno se piše ) trebale interesovati takve stvari ? Ti ćeš mi određivati šta me interesuje ili ?
Ma samo raspali.. Nako te pitam posto si i meni dosadio sa nebulozama a pogotovo njima.. Al samo ti nastavi.. Tvoja stvar..
Znaš koliko me zaboli kifla što sam tebi dosadio, nemaš pojma :mrgreen: Razguli sad ako nemaš nešto pametno da napišeš, bezveze trošim tastaturu na tebe :mrgreen:

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 28 nov 2012, 20:44

hoshtapler je napisao/la:
champions1921 je napisao/la:
Znaš koliko me zaboli kifla što sam tebi dosadio, nemaš pojma :mrgreen: Razguli sad ako nemaš nešto pametno da napišeš, bezveze trošim tastaturu na tebe :mrgreen:
Vidim ti ne znas sta ces od silne pameti :lol: :lol: Uzivaj..
BUDI ŽELJO !!!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Alipasino i 24 gosta.