Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

MaGiCa
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la MaGiCa » 28 nov 2012, 19:42

Zeman je napisao/la: bože presveti :lol: pa nisam rekao da možeš kupiti juventus za 500 KM, već navijače poput tebe koji samo broje trofeje.. treba ljudima crtati sve pa i presudu :mrgreen:

Navijaci Juventusa sa ovog foruma, uglavnom (cast izuzecima), imaju tezak problem identiteta. Toliko se poistovecuju sa klubom, da je to sada vec 1 patoloski problem. Kao da sve svoje zivotne frustracije, strahove, nesigurnosti, nedoumice i sl. kriju iza tih osecanja prema klubu. I zato im je vazno da ociglednost zvanu "guranje Juventusa vec 90 godina", koje i dovelo do toga da taj klub bude najtrofejniji na Apeninima, objasne konvencionalno i da one koji se sa njima ne slazu nazovu "kompleksasima", "pacijentima" i td. A zapravo, to njihovo "objasnjavanje" je klasicno kafansko nabedjivanje i generalno - jedino forum ispasta zbog toga.
I onda, kad popasu banove, krivi im svi ostali, ponovo se registruju i nastave po starom. ;)

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 28 nov 2012, 19:48

Šta li je smiješnije, činjenica da sada pokušavaš biti i doktor ili ovo da fudbal pratiš duže od 100 godina?!
Koliko laži i nebuloza u samo jednom postu.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 28 nov 2012, 19:53

Pogba je napisao/la:Pokušavam ocijeniti šta mi je smiješnije, činjenica da sada pokušavaš biti i doktor ili ovo da fudbal pratiš duže od 100 godina.
slika

Malo procitas (ne prelistas, vec procitas :!: ) i odma' bude jasnije mnogo toga. ;)

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 28 nov 2012, 19:59

Dr. medicine jasno, titulama smo se davno prestali hvalisati na forumu, bar se nadam.

#MaxOUT

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 28 nov 2012, 20:10

jedini kompleksas ovdje si ti Zemane ako cemo realno.. naravno ima tu par juventina koji na svaku drugu rijec kazu 30, ili Del Piero, ali.. kume procitaj svoje postove i vidjet ces da u svakom postu spominjes Juventusove titule, Juventusovo namjestanje, opsjednut si bolan Juventusom..

ti uopste ne navijas za Romu jer je Roma "mali" klub, jer da si iso tom logikom navijao bi za Lecce ili Pijacencu.. ili zbog Tottija ili zbog Batistute si ih zavolio kada su bili poprilicno jaki, kao sto je npr. Arsenal prije par godina.. s'vremenom kako klub nista bitnije nije uradio na ovoj takozvanoj fudbalskoj sceni, bez ikakvih argumenata da dizes svoj klub si prosto promjenio pricu i otisao na socijalu da navijas za Romu jer je Roma nesto posebno, nesto sto drugi klubovi nemaju, al sto je najtuznije ni ti sam ne znas sta je to.. sto se mene tice i ne trebaju mi titule, niti neki veliki rezultat, navijao sam za Juve kad je bilo i najteze.. al nema tog navijaca koji ne umire od srece kada mu omiljeni tim treba nesto osvojiti ili igra dobro, kao da ti ne bi sada volio vidjeti Romu da se bori za titulu.. price za djecu realno..

ako vec ne zelis da ti Juventino nabija na nos broj osvojenih titula, nemoj ni ti provocirati sa namjestanjem..
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 28 nov 2012, 20:15

Pogba je napisao/la:Dr. medicine jasno, titulama smo se davno prestali hvalisati na forumu, bar se nadam.
Ne, @oxygen. Ne medicine. ;)

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 28 nov 2012, 20:27

MaGiCa je napisao/la:
Pogba je napisao/la:Dr. medicine jasno, titulama smo se davno prestali hvalisati na forumu, bar se nadam.
Ne, @oxygen. Ne medicine. ;)
Zovi me Pogba sada, na moju žalost, moderacija nije imala razumijevanja na psovanje moje porodice na forumu pa je mene momentalno banovala, ali da ne idemo u tom pravcu.

Što se tiče medicinske dijagnostike, zadržimo je za sebe, doduše, i ja je ponekad koristim, drugačije izgleda ne može.
Ne bih da opravdavam nikoga sa ovog pdf-a, činjenica je da je za tango potrebno dvoje, u konkretno našem slučaju, podijum je pretrpan. :?

#MaxOUT

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 28 nov 2012, 20:32

Ako ko bude zainteresovan za trenerke i dresove mozete pogledati ovde nije skupo a dobar je kvalitet.
http://www.facebook.com/mojdres.tz" onclick="window.open(this.href);return false;

LateraleSinistro
Kontakt:

Post Postao/la LateraleSinistro » 28 nov 2012, 21:13

MaGiCa je napisao/la:
Zeman je napisao/la: bože presveti :lol: pa nisam rekao da možeš kupiti juventus za 500 KM, već navijače poput tebe koji samo broje trofeje.. treba ljudima crtati sve pa i presudu :mrgreen:

Navijaci Juventusa sa ovog foruma, uglavnom (cast izuzecima), imaju tezak problem identiteta. Toliko se poistovecuju sa klubom, da je to sada vec 1 patoloski problem. Kao da sve svoje zivotne frustracije, strahove, nesigurnosti, nedoumice i sl. kriju iza tih osecanja prema klubu. I zato im je vazno da ociglednost zvanu "guranje Juventusa vec 90 godina", koje i dovelo do toga da taj klub bude najtrofejniji na Apeninima, objasne konvencionalno i da one koji se sa njima ne slazu nazovu "kompleksasima", "pacijentima" i td. A zapravo, to njihovo "objasnjavanje" je klasicno kafansko nabedjivanje i generalno - jedino forum ispasta zbog toga.
I onda, kad popasu banove, krivi im svi ostali, ponovo se registruju i nastave po starom. ;)
Pu, pu da i ja tebe pljunem kad tako podlo pljujes po legendama koje su igrale u Juventusu tokom istorije i koji "su trebali guranje sudija", pu
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 28 nov 2012, 21:17

LateraleSinistro je napisao/la:
Pu, pu da i ja tebe pljunem kad tako podlo pljujes po legendama koje su igrale u Juventusu tokom istorije i koji "su trebali guranje sudija", pu
Ti @Smaroko nista drugo i ne znas, sem da pljujes. Ali, trebalo bi da naucis da kad neko pljuje ka nekome ko je iznad njega, obicno mu se pljuvacka i vrati nazad. ;)

AvantiSignora
Kontakt:

Post Postao/la AvantiSignora » 28 nov 2012, 21:21

Ova Gica je car kad je u pitanju doci i pljuvati po Juventusu, al kad mu tim(ovi) igraju onda ga nema da komentarise kako i sudije guraju ...
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo

LateraleSinistro
Kontakt:

Post Postao/la LateraleSinistro » 28 nov 2012, 21:21

MaGiCa je napisao/la:
LateraleSinistro je napisao/la:
Ti @Smaroko nista drugo i ne znas, sem da pljujes. Ali, trebalo bi da naucis da kad neko pljuje ka nekome ko je iznad njega, obicno mu se pljuvacka i vrati nazad. ;)
Pljujes po Juventusu odkad si dosao ovdje, a navijas za Italiju.Juventusovi igraci su toliko toga dali toj reprezentaciji i obrnuto.Tek onda skontas kakav si ti licemjer.Ne znam ko si ti da kazes da je neko iznad nekog, al ne cudi me kad si ti u stanju da popljujes Betegu,Baggia,Nedveda, Del Piera, tj."da im trebaju sudije da ih guraju", pa bolan bolan ko si ti misu mali da takvim igrackim velicinama govoris da im sudije trebaju, ti sigurno nis sutnuo lopte a ovi ljudi su zivot svoj i znoj posvetili tome.PU!!!
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 28 nov 2012, 21:34

Kako vam ne dosadi vise :/

Samo bezveze trolate temu.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Hypnose
Kontakt:

Post Postao/la Hypnose » 28 nov 2012, 21:37

hahah opet Ciga trola, a naziva druge trolovima..... Radi ono sto najbolje zna, ser.e u prazno i supljira....
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 28 nov 2012, 21:45

Navijaci Juventusa uhapseni zbog rasistickih povika na San Siru, a Juve mora platiti 10.000 eura FIGC-u zbog toga.

S druge strane i Milan kaznjen s 4.000 eura, a 4 njihova navijaca uhapsena zbog vrijedjanja Pessotta.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 28 nov 2012, 21:45

@AvantiSignora

Neki put treba da se odmori i od neta i od TVa. Malo social life, cisto za promenu. Kuzis :?:

@Trolloko

Ko je rekao da su Nedved ili Buffon trazili pomoc sudija i da im je ona bila neophodna:?: Ovde se raspravljalo da li su je oni dobili ili ne, a ne da li su je trazili ili ne. Ali, kao i kolegi, preporucujem ti isto stampano izdanje G.Petroviceve "Logike". Cisto da o necemu razmisljas dok ti pljuvacne zlezde odmaraju. ;)

@L'Avvocato

Da su svi poput tebe, rasprave onda ne bi ni bilo. 8-)

@Hypnose

"Ciga", jel' :?: Posle: "moderacija mrzi, ovo ono...", a u sustini - copor se okupio i postovima dostojnim osobe cija je IQ u rangu sobne temperature, "dominiraju" forumom. Do nekog novog pregrupisavanja, pod nekim novim profilima. Tako neobicno... :roll:

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 28 nov 2012, 22:16

francobaresi je napisao/la:UEFA želi ukinuti Europsku ligu , te proširiti Ligu Prvaka na 64 kluba .To bi itekako pomoglo Calciu , jer ruku na srce Ligu evrope niko i ne prati dok ne dođe do same završnice .A svi znamo da je Italija zbog tog takmičenja i neozbiljnosti i izgubila 4. mjesto u Ligi Prvaka :roll:
Teža debilana.

Hypnose
Kontakt:

Post Postao/la Hypnose » 28 nov 2012, 23:07

MaGiCa je napisao/la:
@Hypnose

"Ciga", jel' :?: Posle: "moderacija mrzi, ovo ono...", a u sustini - copor se okupio i postovima dostojnim osobe cija je IQ u rangu sobne temperature, "dominiraju" forumom. Do nekog novog pregrupisavanja, pod nekim novim profilima. Tako neobicno... :roll:
Sad ti smeta nadimak.... A kad ih ti izmisljas drugovima Juventinima, onda ti je simpaticno..... Koji si ti licemjer covjece za ne povjerovat.....
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 28 nov 2012, 23:13

Hypnose je napisao/la: Sad ti smeta nadimak.... A kad ih ti izmisljas drugovima Juventinima, onda ti je simpaticno..... Koji si ti licemjer covjece za ne povjerovat.....
Bas naprotiv, ne smeta mi. Ali, tebi ce verovatno smetati ban koji ces dobiti usled ksenofobijskih igrica. Opet ce ti/vam neko drugi biti kriv, kao i onomad kad ste "izbojkotovali" forum. :lol: :lol: :lol:
Licemerstvo lezi u vama, jer vi ne mozete ni sa kim, a ne mozete jer forsirate agresivno svoju pricu drugima. Zato vam je neophodno da "strasti kljucaju" na ovom pdfu, a bez vas to inace nije moguce. ;)

farisija
Kontakt:

Post Postao/la farisija » 28 nov 2012, 23:19

navijaci juventusa su iritantni preko mjere, skacu po pdf pametuju, mudruju, vrijedaju. kad se vecina suprostavi onda se uvlace. siguran sam da se tu radi o grupi srednjoskolaca koji se dobro poznaju, i stalno vise na netu i napadaju u coporu

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: muxa i 4 gosta.