storm_raider je napisao/la:gavran je napisao/la:Jes mi nešto lijepo![]()
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Željeznicar za život cijeli !
-
- Kontakt:
Ma Markic je zvijer od igraca. Jedini nedostatak mu je sto je nesto sporiji. S Kerlom bi cinio strasan tandem u odbrani.
Ja sam ubijedjen,to sam negdje i napisao,da je on buduci A reprezentativac. Po mom misljenju.
Ja sam ubijedjen,to sam negdje i napisao,da je on buduci A reprezentativac. Po mom misljenju.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
Ocekivao sam i vecu kaznu,kazne se moraju platiti do kraja godine.
- ficobahtic
- Kontakt:
Bilo je 0-0 to je bila proslava titule a Čelik zapeo kao da im opstanak ovisi o toj tekmi._plavac_ je napisao/la:1-1 je bilo...jovanmaksimovic je napisao/la:prolupo sam skroz... moze li neko potvrditi rezultat zeljeznicar-celik 2001. godine? jel bilo 0-0 ili 1-1, posljednje kolo sezone 2000/2001

Chuck Norris je jednom dos'o, dva put' da gleda Želju!
Ode Zeba u Olimpic. 

- Prescritto
- Kontakt:
nek ide gdje hoce, samo nek zeljo uzme 7 il 8 stoja hiljada
E' tornata la squadra più odiata d'Italia!
Prvo se raspitaj na koliko godina je Zeba vezan za Željezničar, pa onda izvaljuj te gluposti.amypitar je napisao/la:Ode Zeba u Olimpic.
Da nije mozda posudba HAHAHAHAH,sta sve neces procitati ovdje.
Nevjerovatna glupostamypitar je napisao/la:Ode Zeba u Olimpic.
Stoj ti na stolici, stoj. IQ diži.amypitar je napisao/la:Ode Zeba u Olimpic.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
- champions1921
Mozda onaj iz Marsejaamypitar je napisao/la:Ode Zeba u Olimpic.

BUDI ŽELJO !!!
http://sportsport.ba/tabela/Premijer-li ... r-FK-Celik" onclick="window.open(this.href);return false;ficobahtic je napisao/la:Bilo je 0-0 to je bila proslava titule a Čelik zapeo kao da im opstanak ovisi o toj tekmi._plavac_ je napisao/la:1-1 je bilo...jovanmaksimovic je napisao/la:prolupo sam skroz... moze li neko potvrditi rezultat zeljeznicar-celik 2001. godine? jel bilo 0-0 ili 1-1, posljednje kolo sezone 2000/2001Nije se dalo da ga zabijemo, ono za raju. Poslije toga odlazak pred vjecnu vatru i...
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
i ja mislim da je bilo 0-0... ali se ne sjecam skroz... treba iskopati negdje drugo... ss.ba u par navrata u prijasnjim sezonima stavio pogresne rezultate... pa mi i ovo 1-1 ne djeluje vjerodostojnonummaLFCŽ je napisao/la:http://sportsport.ba/tabela/Premijer-li ... r-FK-Celik" onclick="window.open(this.href);return false;ficobahtic je napisao/la:Bilo je 0-0 to je bila proslava titule a Čelik zapeo kao da im opstanak ovisi o toj tekmi._plavac_ je napisao/la:
1-1 je bilo...Nije se dalo da ga zabijemo, ono za raju. Poslije toga odlazak pred vjecnu vatru i...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Nema ovome nema nikakvih preciznijih podataka ni koje dao golove,broj gledalaca,kartoni,sudije bas nista samo rezultat 1-1.
-
- Kontakt:
1:1 je završilo 100% ; Tada je bila ona velika bakljada na Grbavici, Jug, Sjever, Zapad ako me sjećanje ne vara
Ili je bakljada bila sezonu poslije kada smo opet bili šampioni.
http://www.bihsoccer.com/Premijer-liga- ... -2001.html" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.bihsoccer.com/Premijer-liga- ... -2001.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Najbolji klub: Željezničar
Najveći mangupi: TM87
Najveći levati: navijači Slobode. Klub im se gasi, jer su nesposobni a oni slave.
Najveći tragičari: FK Sloboda. Klub koji se gasi i postaje hibrid OlimpiCa. Sa navijačima kakve imaju ne trebaju im dušmani
Najveći mangupi: TM87
Najveći levati: navijači Slobode. Klub im se gasi, jer su nesposobni a oni slave.
Najveći tragičari: FK Sloboda. Klub koji se gasi i postaje hibrid OlimpiCa. Sa navijačima kakve imaju ne trebaju im dušmani
dzerzelez 200 golova primiohoshtapler je napisao/la:1:1 je završilo 100% ; Tada je bila ona velika bakljada na Grbavici, Jug, Sjever, Zapad ako me sjećanje ne varaIli je bakljada bila sezonu poslije kada smo opet bili šampioni.

- jovanmaksimovic
- Kontakt:
ako je sudeci prem bihsoccer onda je zavresno 0-0, je da je zavrseno 1-1 onda bi bila ukupna gol razlika 114-39...
mislim da je doslo do greske... ponavljam, ne sjecam se bas svega iz te utakmice, ali sve me vuce na 0-0, jer znam samo da je zeljo tad htio pobjediti da bi imao svih 21 pobjeda kuci te sezone, ali nije jer nije dao gol...
treba iskopati oslobodjenje ili avaz da potvrdi ko je u pravu... youtube nista ne pokazuje..
mislim da je doslo do greske... ponavljam, ne sjecam se bas svega iz te utakmice, ali sve me vuce na 0-0, jer znam samo da je zeljo tad htio pobjediti da bi imao svih 21 pobjeda kuci te sezone, ali nije jer nije dao gol...
treba iskopati oslobodjenje ili avaz da potvrdi ko je u pravu... youtube nista ne pokazuje..
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
I ja mislim da je 0-0 bilo, skoro pa sam siguran.jovanmaksimovic je napisao/la:ako je sudeci prem bihsoccer onda je zavresno 0-0, je da je zavrseno 1-1 onda bi bila ukupna gol razlika 114-39...
Edit
Sad trazim po org-u galerije slika, jer je tu uvijek pisao i rezultat i vidim neka galerije

Fkt steta, tu su bile slike svih domacih i gostujucih tekmi od 2000 pa nadalje, cak i starije..
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
- champions1921
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.