Naše čudne sitnice
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Naše čudne sitnice :)
Treba se to nekad i oprat' . 

- Donnie Darko
- Kontakt:
ja opro i za dva mjeseca se opet pojaviloL_blancos je napisao/la:Treba se to nekad i oprat' .

Ma meni se to desi nekad , al uglavnom ujutro kad se tek probudim jer spavam na trbuhu pa mi se ku.rac stisne i uglavnom kad se probudim pišam sjedeći , jer često se desi, kako se ne razbudim , promašim šolju 

- TheVerminator
- Kontakt:
Juče na času, ponavljam neku lekciju, a onda sam odjednom počeo pjevati "Ajde priđi malo bliže, znam da ti se diže".Nail for Real je napisao/la: Napamet sam naucio nekakvu pjesmu 'duso izvini, za moj **** ne brini' tako nesto.

Mi Gunneri smo uvijek bili pametni ljudivedofeelgood je napisao/la:![]()
Nisam kriv sto me zanima psihologija i tako to![]()

Victoria Concordia Crescit
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
-
- Kontakt:
Merlin2 je napisao/la:Svi mi koji najvise volimo spavati na stomaku
Po islamu nije dozvoljeno spavat na stomaku
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Ovo je istina..al takvih muslimana nigdje nema..mislim da dosta raje ne zna da je u islamu zabranjeno imati postere na zidu, zabranjeno slusati muziku itd..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Znam da nije, ali taj cejf nizasta ne dam. Nije veliki grijehteletovic12 je napisao/la:Merlin2 je napisao/la:Svi mi koji najvise volimo spavati na stomaku

PAZZA INTER !!!
zasto ?teletovic12 je napisao/la:Merlin2 je napisao/la:Svi mi koji najvise volimo spavati na stomaku
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Davno sam pričao sa jednim što poznaje islam, pa ću vam prenijeti njegove riječi (da ne bude zabune, ja ne spavam potrbuške).
Dakle, nije haram ako je čovjeku prijatnije tako zaspati. Mada, kao ne preporučuje se zbog drugih lica, jer to nije baš lijep prizor (
).
Eh, sad to s medicinske strane da je otežano disanje prilikom spavanja na trbuhu, to je drugi par cipela.
Eto, valjda sam malo pomogao.

Dakle, nije haram ako je čovjeku prijatnije tako zaspati. Mada, kao ne preporučuje se zbog drugih lica, jer to nije baš lijep prizor (

Eh, sad to s medicinske strane da je otežano disanje prilikom spavanja na trbuhu, to je drugi par cipela.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
-
- Kontakt:
Zato sto je takav dzehenemski sanceze je napisao/la:zasto ?teletovic12 je napisao/la:Merlin2 je napisao/la:Svi mi koji najvise volimo spavati na stomaku

U islamu je zabranjeno i samozadovoljavanje

A ovdje svaka druga "sitnica" o tomeschumi7 je napisao/la:U islamu je zabranjeno i samozadovoljavanje![]()

Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
nije zabranjeno(haram), haram je recimo ogovaranje (dakle veliki grijeh, za dzehenemaMonolog je napisao/la:Davno sam pričao sa jednim što poznaje islam, pa ću vam prenijeti njegove riječi (da ne bude zabune, ja ne spavam potrbuške).![]()
Dakle, nije haram ako je čovjeku prijatnije tako zaspati. Mada, kao ne preporučuje se zbog drugih lica, jer to nije baš lijep prizor ().

ali jeste nepreporucljivo (ne znam rijec

ista stvar je i sa drzanjem kucnih ljubimaca, postera ili bilo kakvog idealiziranja lika (kao npr. Schumaher ili neki politicar ili vjerski poglavar reis bilo ko.. ) jedno je majka osoba koja je bez obzira na sve cak pozeljno da se bezgranicno voli, da ne kazem obozava jer je i to zabranjeno ...
mislim cak(mislim dakle nisam toliko upucen) da ove stvari koje su blago nepreporucljive, su uglavnom sa medicinskih, higijenskih i moralnih razloga, tako da nisu ni grijeh ukoliko nisi upoznat sa tim, eh sad svi vi koji ste na ovoj temi samim tim cete veceras zgrijesiti zajedno samnom

hahaha
na kraju krajeva veliki je grijeh spavati sa djevojkom prije braka, da vidim imal ko od mladje raje da zeli u Dzennet?
ili cete svi ovamo...

-
- Kontakt:
za mene je nalozena vatra tamo 

Merlin2 je napisao/la:Svi mi koji najvise volimo spavati na stomaku

@ tu i tamo
misliš mekruh ?

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- Ultras1921
- Kontakt:
U islamu naravno nije zabranjeno spavat na stomaku. Nije haram, nije ni mekruh. Jednostavno nije preporuceno. Neko napisa da je zabranjeno slusat muziku. To je najveca glupost ciji su nosioci vehabosi
Sent from my MT15i using Tapatalk 2
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921
Forza Inter!
Forza Inter!
Izvini prijatelju to je rekao Poslanik a.s.: "U mom ummetu biće ljudi koji će dozvoljavati blud, svilu, alkohol i me'azif - muzičke instrumente..." sorry zbog off topica (ne znam koliko je ovaj hadis tacan)Ultras1921 je napisao/la:U islamu naravno nije zabranjeno spavat na stomaku. Nije haram, nije ni mekruh. Jednostavno nije preporuceno. Neko napisa da je zabranjeno slusat muziku. To je najveca glupost ciji su nosioci vehabosi

EDIT: Nisam clan ovih vehabosa

- Papastathopoulos
- Kontakt:
Nisam to za muziku ja rekao, neg efendija koji mi je predavao u srednjoj..inace su mu krace tole..Ultras1921 je napisao/la:U islamu naravno nije zabranjeno spavat na stomaku. Nije haram, nije ni mekruh. Jednostavno nije preporuceno. Neko napisa da je zabranjeno slusat muziku. To je najveca glupost ciji su nosioci vehabosi
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.