Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Sveti
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Sveti » 28 nov 2012, 16:27

LBJ MVP je napisao/la:
Predsjednik koji se svako malo trpa u trenerski posao
Neistina,notorna laž.Jose je jedini trener u zadnjih 10-ak godina kome se trener ne miješa u posao i ima sigurno najbolje i najzdravije uvjete za rad.
drugim riječima, u potpunosti odriješene ruke da uradi bilo šta što zamisli.
naprijed rejal

FKKC1932
Kontakt:

Post Postao/la FKKC1932 » 28 nov 2012, 16:29

Kada neko izjavi da Mourinho provocira Ozila jer mu nije dao kapitensku traku, taj sa mnom nema šta u diskusiju. A pošto u njegovim postovima nije moguće prepoznati ironiju, ja ga smatram za jednog običnog spamera koji nema pojma šta priča.

Kakve odriješene ruke, pa prvom mu nisu htjeli dati pojačanje kad je tražio, i sad mu upadaju u svlačionicu. Pa jesmo li mi Dinamo ili Real Madrid?

Za vašu informaciju, zbog petljanja u trenerske poslove klub je napustio i jeadn od najvećih - Vicente Del Bosque.

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 28 nov 2012, 16:31

FKKC1932 je napisao/la:Kada neko izjavi da Mourinho provocira Ozila jer mu nije dao kapitensku traku, taj sa mnom nema šta u diskusiju. A pošto u njegovim postovima nije moguće prepoznati ironiju, ja ga smatram za jednog običnog spamera koji nema pojma šta priča.

Kakve odriješene ruke, pa prvom mu nisu htjeli dati pojačanje kad je tražio, i sad mu upadaju u svlačionicu. Pa jesmo li mi Dinamo ili Real Madrid?

Za vašu informaciju, zbog petljanja u trenerske poslove klub je napustio i jeadn od najvećih - Vicente Del Bosque.
ma dobro, to se desilo jednom, ali je činjenica da murinjo ima povlastice da radi šta želi i dovodi koga želi. Njegova želja je bila modrić, koji je nakon mukotrpnog pregovaranja i doveden.
naprijed rejal

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 28 nov 2012, 16:32

Ja ovo sad nisam reko ....

"Ti kažeš da su brojni ovdje zaslijepljeni i da ne vide da je Messi bolji od Ronalda. "

Govorili smo o necemu drugome u pokusaju da razmjenimo misljenja. Mesi/Ronaldo - uskoro ce mo vidjeti, ali ne skreci pricu. Al haj pozdrav da vam ne remetim pdf. ;)
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

FKKC1932
Kontakt:

Post Postao/la FKKC1932 » 28 nov 2012, 16:35

Njegova želja je bio napadač, koji je nakon mukotrpnog pregovaranja nedoveden. :lol: Ali, uostalom, šta će nam. Imamo dvojicu u vrhu koji na pet stopostotnih zabiju jedan! A uz to su svako malo van terena...
bparena je napisao/la:Ja ovo sad nisam reko ....

"Ti kažeš da su brojni ovdje zaslijepljeni i da ne vide da je Messi bolji od Ronalda. "

Govorili smo o necemu drugome u pokusaju da razmjenimo misljenja. Mesi/Ronaldo - uskoro ce mo vidjeti, ali ne skreci pricu. Al haj pozdrav da vam ne remetim pdf. ;)
Ne, to si prije rekao, ali ti sad dajem za primjer, usporedbu i tako to.

Koliko su oni slijepi, toliko si i ti. Ako kostur ekipe čini dvojac, i ako Mourinho ne radi svoj posao zbog temperamentnosti (zajebena riječ) ti si svoje rekao.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 28 nov 2012, 16:37

FKKC1932 je napisao/la:Kada neko izjavi da Mourinho provocira Ozila jer mu nije dao kapitensku traku, taj sa mnom nema šta u diskusiju. A pošto u njegovim postovima nije moguće prepoznati ironiju, ja ga smatram za jednog običnog spamera koji nema pojma šta priča.

Ima i onih koji izjave da je Jose u prvoj sezoni imao bolji učinak protiv Barce od Pellea a popio je peticu i sad spama da ta stranica padne u zaborav.

Dobio je svako pojačanje koje je htio,pa za fakin precjenjenog skočimiša su mu dali 40 miliona,za rezervnog beka 35 :lol:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

iDon
Kontakt:

Post Postao/la iDon » 28 nov 2012, 16:38

@troll

Da ti nacrtam.

1. Real Madrid
2. Santiago Bernabeu Yeste (spada i pod 3. ali se mora odvojiti)
3. Realovi najveci igraci koje predvodi medju prvima Iker Casillas
.
.
.
57. Tamo neki Mourinho, Juande Ramos, Queiroz i Pellegrini
.
.
.
105. Čorbalonso
Zadnja izmjena: iDon, dana/u 28 nov 2012, 16:43, ukupno mijenjano 1 put.
Los árbitros, el calendario, los presidentes, los jugadores rivales, la afición rival, los entrenadores rivales, sus jugadores, Toril, los canteranos, la Unicef, Zidane, Valdano, la directiva, los españoles, los argentinos, los periodistas, los doctores..

FKKC1932
Kontakt:

Post Postao/la FKKC1932 » 28 nov 2012, 16:39

Ja tebe samo pitam zašto bi Mourinho dao Ozilu kapitensku traku? I gdje sam ja rekao da je Mourinho imao bolji učinak u prvoj sezoni (a jeste svakako) od Pellegrinija? Moraš čitati. Čitati i čitati. Ja sam samo naveo da za razliku od tog Pellegrinija kojeg branite Mou nije ispadao u Ligi prvaka od muka niti u kupu od trećeligaša.

Samo mi daj odgovor na moje pitanje pa ćemo se onda okrenuti Mourinhu i mojim riječima koje tumačiš u stilu onog

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 28 nov 2012, 16:49

Rekao si na ovom forumu,pardon napisao.

Zato što je igrač koji je najviše uradio u Madridu od onih koji su sinoć igrali.Koji ba Albiol čovjek jeste 4 godine u ekipi ali je te 4 godine 3. ili 4. štoper uglavnom.Ozil je za razliku od njega čovjek za 50+ asistencija za 3 godine,standardni prvotimac...Shvataš ti to i sam.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

FKKC1932
Kontakt:

Post Postao/la FKKC1932 » 28 nov 2012, 16:51

LBJ MVP je napisao/la:Rekao si na ovom forumu,pardon napisao.

Zato što je igrač koji je najviše uradio u Madridu od onih koji su sinoć igrali.Koji ba Albiol čovjek jeste 4 godine u ekipi ali je te 4 godine 3. ili 4. štoper uglavnom.Ozil je za razliku od njega čovjek za 50+ asistencija za 3 godine,standardni prvotimac...Shvataš ti to i sam.
Čekaj, dakle vi napadate Mourinha na sve strane ali ne poštujete tu klupsku hijerarhiju po kojoj se dodjeljuje kapitenska traka u Realu? Znači, neka Mourinho ruši tradiciju radi vas kad vam paše u diskusijama, a kad ne paše ko mu jeebe ženu?

Čovjek je Albiolu dao traku jer je tu duže od Ozila, Adanu također, i to tako hoda u ovom klubu.

Još jedan dokaz da nemaš pojma šta pričaš već si tu da trolaš against the special one.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 28 nov 2012, 16:54

FKKC1932 je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:Rekao si na ovom forumu,pardon napisao.

Čekaj, dakle vi napadate Mourinha na sve strane ali ne poštujete tu klupsku hijerarhiju po kojoj se dodjeljuje kapitenska traka u Realu? Znači, neka Mourinho ruši tradiciju radi vas kad vam paše u diskusijama, a kad ne paše ko mu jeebe ženu?

Čovjek je Albiolu dao traku jer je tu duže od Ozila, Adanu također, i to tako hoda u ovom klubu.

Još jedan dokaz da nemaš pojma šta pričaš već si tu da trolaš against the special one.
Sam si sebi postavio zamku.Zar nije Adan duže od Albiola u klubu,dijete kluba i valjda bi on trebao biti prvi izbor a ne Albiol :?

Nemam ja ništa trolati protiv the special fivea,otkako je u Madridu sam sebe trola.

FKKC1932
Kontakt:

Post Postao/la FKKC1932 » 28 nov 2012, 16:58

Kakva zamka? O čemu pričaš?

Radi se o stažu u prvoj ekipi, gdje je Albiol duže od Adana. Za tvoju informaciju Albiol je stigao "Ronaldove godine", a Adan godinu dana kasnije, kad i Ozil, s tim da se tek tad gleda omladinski pogon.

Veze ti nemaš.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 28 nov 2012, 17:05

O čemu ti pričaš?Albiol duže od Adana u klubu wtf?

S tobom je bezmisleno diskutovat odoh sad buljiti u zid ili tako nešto.
Usput ima još jedna informacija za tebe.Sjećam se da smo igrali neku tekmu i u njoj je većina prvotimaca odmarala ali su igrali Ronaldo,Granero i Benzema od početka koji su došli u Madrid iste godine.Ronaldo je bio kapiten i pored toga što je Granero bio u omladinskom pogonu kluba.Tako da ta priča o hijerarhiji pada u vodu.

FKKC1932
Kontakt:

Post Postao/la FKKC1932 » 28 nov 2012, 17:15

LBJ MVP je napisao/la:O čemu ti pričaš?Albiol duže od Adana u klubu wtf?

S tobom je bezmisleno diskutovat odoh sad buljiti u zid ili tako nešto.
Usput ima još jedna informacija za tebe.Sjećam se da smo igrali neku tekmu i u njoj je većina prvotimaca odmarala ali su igrali Ronaldo,Granero i Benzema od početka koji su došli u Madrid iste godine.Ronaldo je bio kapiten i pored toga što je Granero bio u omladinskom pogonu kluba.Tako da ta priča o hijerarhiji pada u vodu.
:lol:

Kapitenska traka:

Kapiten je onaj koji ima najduži staž u prvoj ekipi. U prvoj postavi Real Madrida jučer je najduži staž imao Raul Albiol. Stigao 2009. godine u prvu ekipu. Igrao u prvoj ekipi, Adan nije.

Drugi po redu sa najvećim stažom u ekipi je Antonio Adan, prekomponovan u prvu ekipu tek 2010. godine (bez prava da brani za Castillu), s tim da je 2009. dobivao pozive jer je Codina otišao iz ekipe. Ali on je tad bio registrovan kao igrač druge ekipe kojeg klub može koristiti u prvoj, kao recimo Nacho ove sezone. S tim da Adan uopće nije imao šansu da brani, a Nacho ima šansu da igra :mrgreen:

Dakle Albiol, pa Adan, pa tek onda ovi što su stigli 2010.

Hijerarhija se odnosi na prvu ekipu, staž u prvoj ekipi, a ako su na terenu dva igrača stigla iste godine, e onda imaš hijerarhiju vezanu za omladinski pogon.

Mada ti to sve znaš, ali da ne bude tvoja zadnja :x

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 28 nov 2012, 17:57

Tesko je s vama realno govorit al et'. Ko ne misli ko "mi" leti s ovog pdf-a. E jeste i vi face. :shock:
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 29 nov 2012, 14:23

CR messi i iniesta nominovani za Ballon D'or ;)
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar

SPY
Kontakt:

Post Postao/la SPY » 29 nov 2012, 14:39

bparena je napisao/la:Tesko je s vama realno govorit al et'. Ko ne misli ko "mi" leti s ovog pdf-a. E jeste i vi face. :shock:
get a life

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 29 nov 2012, 21:54

or dont :mrgreen:

slika
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 30 nov 2012, 10:30

Fans convinced Mourinho will leave Madrid in June
The word on the web is loud and clear. Mourinho will leave Real Madrid at the end of the season for the Premier League. More than 20,000 internet users took part in MARCA's macro survey about Mourinho's future and the result was crystal clear.

42.6% of voters are convinced Mourinho will leave Real Madrid at the end of the season to go back to coaching in the Premier League. By contrast, 31.3% of fans were of the opinion that Mourinho would stay put as manager of Real Madrid for another year.

A smaller percentage thought Mourinho wouldn't last the season as Real Madrid coach (13.9% of voters) or that he would try his luck at PSG (10.9%).

Lastly, a small minority speculated that Mourinho would take a year out next season after leaving Real Madrid in June. This opinion was shared by only 1.3% of those who took part in the survey.

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 30 nov 2012, 11:27

Nek si to podijelio s nama.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.