FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Just do it
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Just do it je napisao/la:
I sta sad.

Svakaki bolesnika,mila majko.

Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 28 nov 2012, 11:37, ukupno mijenjano 1 put.
Kojašević: Postoji mogućnost da se vratim na Koševo, Sarajevo mi je u srcu 

mngo je bitan ovaj prelazni rok. ako odu Sesar, Huseinović i Beli nevjerujem da možemo biti prvaci, ali ako ostanu barem dvojica i dovede se još jedan napadač i zamjena za onog koji ode možemo se nadati nečemu.
- Pitar sa Kariba
- Kontakt:
Ma ne ide Beli nigdje, vidite šta urade ovi kvazi navijači koji šire dezinformacije samo da bi ispali važni. Mo`š misliti kako je Belom kad ga saliječu sa svih strana i žale što ode a momak ponudio da produži ugovor.
- molotovljev
FK Sarajevo vas poziva na prezentaciju novog Statuta koja će se održati u srijedu, 28.11.2012. godine
u 19:00 sati u Guinness Pubu, ul. Ferhadija 26.
Dođite, saznajte i pitajte sve što vas zanima o ovom procesu ...
u 19:00 sati u Guinness Pubu, ul. Ferhadija 26.
Dođite, saznajte i pitajte sve što vas zanima o ovom procesu ...
F.K.SARAJEVO
Sta se sve ovdje moze procitati to je nevjerovatno. Sad se pljuje po Belosevicu,nije dovoljno dobar,slab na beku i krilu,njegovi golovi nisu njegova zasluga (ova je najjaca izjava). Ali postujem da svako ima pravo na svoje misljenje pa cak i glupi ljudi,ali dobro.
Stvarno treba zaobici pisanje na ovoj temi,kao i citanje postova sa iste. Znam da nece nikome faliti moje pisanje,ali suzdrzacu se od toga neko vrijeme. Ima dovoljno smislova koji ce razvijati svoje teorije ko je dobar ko nije,ko treba ici (rekao mu tetak od komsincine strine koji srece na ulici nekoga iz uprave),pa neka pisu i dalje. Zivjeli...
Stvarno treba zaobici pisanje na ovoj temi,kao i citanje postova sa iste. Znam da nece nikome faliti moje pisanje,ali suzdrzacu se od toga neko vrijeme. Ima dovoljno smislova koji ce razvijati svoje teorije ko je dobar ko nije,ko treba ici (rekao mu tetak od komsincine strine koji srece na ulici nekoga iz uprave),pa neka pisu i dalje. Zivjeli...
@Denizmare ne nerviraj se samo prati ja sam juče napisao da Beli ostaje i sad ovi što ga po naruđbi blate ne znaju šta če od muke jarane pročitaj ponekad nešto napiši nema potrebe da ideš sa foruma neznalica -provokatora i ublehaša če uvijek biti ne daj im razlog za radost.PONAVLJAM PROČITAJTE ŠTA PIŠE I NE NASJEDAJTE NA PROVOKACIJE ZORAN BELOŠEVIĆ NE IDE NIGDJE(info on lićno na telefon mom drugu). NARAVNO UKOLIKO BI NALETILA DOBRA PONUDA INOSTRANA ŠTO DA NE ODE PA ČOVJEKU JE 29 GODINA A SVOJU LJUBAV PREMA SVETOM DRESU JE REKAO I NA TERENU I OVOM IZJAVOM NA NASLOVNICI I AKO BI OTIŠAO VANI SRETNO MU BILO JER BELI JE VELIKI ČOVJEK I BORAC.
Sarajevo ljubavi moja!
Definitivno,prvi put i ja da prihvatim tvoje misljenje...Denizmare je napisao/la:Sta se sve ovdje moze procitati to je nevjerovatno. Sad se pljuje po Belosevicu,nije dovoljno dobar,slab na beku i krilu,njegovi golovi nisu njegova zasluga (ova je najjaca izjava). Ali postujem da svako ima pravo na svoje misljenje pa cak i glupi ljudi,ali dobro.

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- molotovljev
Ne znam da li redovno čitaš postove na ovoj temi, al' ono što znam je da vrlo malo pišeš ili gotovo nikako.Denizmare je napisao/la:Sta se sve ovdje moze procitati to je nevjerovatno. Sad se pljuje po Belosevicu,nije dovoljno dobar,slab na beku i krilu,njegovi golovi nisu njegova zasluga (ova je najjaca izjava). Ali postujem da svako ima pravo na svoje misljenje pa cak i glupi ljudi,ali dobro.
A upravo ti bi trebao više iznositi svoje stavove, bez obzira da li su to kritike ili pohvale. (moje mišljenje)
Treba da shvatiš (tebi to bar nije problem) da se ovde uglavnom zna čiji se postovi mogu odbaciti,
a čiji se mogu pažljivo pročitati i analizirati, te uzeti u razmatranje ako će to biti od koristi.
Prema tome, ako smatraš da Belošević treba ostati u klubu (a smatraš, kao i ja) ili ako si uočio na kojoj
nam poziciji škripi, i kojeg bi igrača volio vidjeti u bordo dresu, molim te da nam to obrazložiš.
Recimo @miky radi odlične analize i uglavnom se slažem sa njegovim mišljenjem, ali ovaj put je rekao
da bi volio ponovo vidjeti Raščića u FCS. Ja ne mislim tako, odnosno mislim da Raščić nije kalibar za nas,
i da trebamo dovesti nekog ekstra napadača (latino) mašinu za davanje golova, te tako otklonimo sve dileme...
F.K.SARAJEVO
@ molotovljev,kad procita tvoj post,nekako mi po ovom sto ti zelis,samo Falcao moze doci u kombinaciju i niko vise.
Ponudite mu 2000 milje,ukljucite se u trku.Salu na stranu,tesko je to izvodljivo sto trazis,mi mozemo samo okrenuti se boljem radu sa mladima i praviti te masine,mozemo se zadovoljiti povratnicima nakon pola godine sto provedu u europi,tipa Said,Zeba,Bekric..a tuzna i bolna realnst nam je da nam Hadzic i Adilovic predvode napade,ne znas ko je veci parmak i ja i ti moramo to trpiti ,jer bolje nemamo ,a posto imas kakve takve rezultate,odmah si nezahvalan.Onda citam hvalospjeve o cuvenom Adil -begu ili Hadziji,i kontam **** te ovaj fudbal,ima li u ovoj cijeloj drzavi i jedan normalan napadac,koji zna primiti loptu,koji zna probiti ,koji ima tehniku...
Mi iz osrednje BH ekipe dovedemo pojacanja za napad...
Onda Boga moli da ga Zeba ,ili Bekric,ili Said pogodi u centralni komitet ( u glavu ),ako ne to da eventualno mu stvore priliku,po mogucnosti da nema nikog oko njega,ali ako vec ima, da taj pored sakato oderaguje,ili da se lopta odbije taman kako treba,da na kraju ,golman jos ima los dan,i onda ima velikih 20 % procenata da zabije gol.
E da se samo malo ulozi u momke ,da im se obezbijedi teretana ,da nisu ko kite u duelu,da kondiciono lete i imaju zdravu ishranu,mi mozemo samo stvarati asove kao nekada.Kako je nekad moglo,a sad nema sanse.Moze se sve,samo ko ce to cekat time se bakcati.
Ponudite mu 2000 milje,ukljucite se u trku.Salu na stranu,tesko je to izvodljivo sto trazis,mi mozemo samo okrenuti se boljem radu sa mladima i praviti te masine,mozemo se zadovoljiti povratnicima nakon pola godine sto provedu u europi,tipa Said,Zeba,Bekric..a tuzna i bolna realnst nam je da nam Hadzic i Adilovic predvode napade,ne znas ko je veci parmak i ja i ti moramo to trpiti ,jer bolje nemamo ,a posto imas kakve takve rezultate,odmah si nezahvalan.Onda citam hvalospjeve o cuvenom Adil -begu ili Hadziji,i kontam **** te ovaj fudbal,ima li u ovoj cijeloj drzavi i jedan normalan napadac,koji zna primiti loptu,koji zna probiti ,koji ima tehniku...
Mi iz osrednje BH ekipe dovedemo pojacanja za napad...
Onda Boga moli da ga Zeba ,ili Bekric,ili Said pogodi u centralni komitet ( u glavu ),ako ne to da eventualno mu stvore priliku,po mogucnosti da nema nikog oko njega,ali ako vec ima, da taj pored sakato oderaguje,ili da se lopta odbije taman kako treba,da na kraju ,golman jos ima los dan,i onda ima velikih 20 % procenata da zabije gol.
E da se samo malo ulozi u momke ,da im se obezbijedi teretana ,da nisu ko kite u duelu,da kondiciono lete i imaju zdravu ishranu,mi mozemo samo stvarati asove kao nekada.Kako je nekad moglo,a sad nema sanse.Moze se sve,samo ko ce to cekat time se bakcati.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
- kupus army
- Kontakt:
Postujem ovaj komitet dosta dobrih stvari su uradili za Bh fudbal,al brate Sarajevo od svih najvise kaznjaju,ovo zadnje kolo tri baklje u Bijeljini zapaljenje,a na Grbavici bruku,cak je i prekidan susret i opet njima 5 milja kazne,a nama dvije,nema logike.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
- molotovljev
Svjesno zapaljene tri baklje, svjesno oštećen klub. Da kojim slučajem nisu zapaljene, kazne ne bi bilo. Logično.kupus army je napisao/la:Postujem ovaj komitet dosta dobrih stvari su uradili za Bh fudbal,al brate Sarajevo od svih najvise kaznjaju,ovo zadnje kolo tri baklje u Bijeljini zapaljenje,a na Grbavici bruku,cak je i prekidan susret i opet njima 5 milja kazne,a nama dvije,nema logike.
F.K.SARAJEVO
- kupus army
- Kontakt:
Svjesno je zapaljeno i ma Grbavici 10 puta vise baklji,pa njima "samo" 5 milja kazne.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
- molotovljev
Ne interesuje me..kupus army je napisao/la:Svjesno je zapaljeno i ma Grbavici 10 puta vise baklji,pa njima "samo" 5 milja kazne.
Evo upravo gledam kroz dvogled, izgleda kod komšije preko puta mica maca progutala papigu u jednom zalogaju.
F.K.SARAJEVO
prvo procitaj da se odnosi i za ulazak navijaca i baklje,mislim 2000 je malokupus army je napisao/la:Svjesno je zapaljeno i ma Grbavici 10 puta vise baklji,pa njima "samo" 5 milja kazne.

sampioni:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
kup:2000,2001,2003,2011,2012
super kup:1998,2000,2001
ipak je borac dobio 10000 radi baklji i ulaska navijaca na teren,vi 2000 mislim da ste privilegovani 

sampioni:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
Ima logike, vejruj, mi to radimo iz kola u kolo, i da je zapaljena jedna baklja bila bi kazna dvije milje jer ne učimo iz tih kazni! Sljedeći put kad se na Hasetu prekine utakmica radi baklji siguran sam da će kazna biti min 10000 KMkupus army je napisao/la:Postujem ovaj komitet dosta dobrih stvari su uradili za Bh fudbal,al brate Sarajevo od svih najvise kaznjaju,ovo zadnje kolo tri baklje u Bijeljini zapaljenje,a na Grbavici bruku,cak je i prekidan susret i opet njima 5 milja kazne,a nama dvije,nema logike.
KONSTANTNO PONAVLJANJE
- Sarajevo1946
- Kontakt:
Nije samo zbog baklji, pojedini navijači su ušli u teren poslije utakmice sa Radnikom...
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
Ti posle svake kazne pises samo se sarajevo kaznjava ovo ono, odrasti.kupus army je napisao/la:Postujem ovaj komitet dosta dobrih stvari su uradili za Bh fudbal,al brate Sarajevo od svih najvise kaznjaju,ovo zadnje kolo tri baklje u Bijeljini zapaljenje,a na Grbavici bruku,cak je i prekidan susret i opet njima 5 milja kazne,a nama dvije,nema logike.