Stuttgart 1
Levante 1
Chelsea 1
Buducnost 1
Cholet 2
Kiel 2
Kvota: 10,54
Sta mislite, sta da izbacim?

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Koliko sam ja uspio naci igrat ce Siligardi a on je najbolji strijelac kluba sa 9 golova iz 11 utakmicadr.van nostrand je napisao/la:Livorno bez dvojice naj strijelacaunavita je napisao/la:Livorno without:
FWs: Paulinho (16 games, 6 goals, 2 assist), Dionisi (13 games, 5 goals, 2 assist).
http://www.bolognafc.it/news.asp?id=4180#.ULWFb4btpmc" onclick="window.open(this.href);return false;
Livorno odlicno igra u seriji B, dok je Bologna bolja jedino od Pescare u seriji A.Kup Bologni nije prioritet a bez Gilardinja i DIamantia su duplo slabiji.Uz to na golu ce im biti neki junior.
Gladbach vs Wolfsburg oba daju 1,60 doktor je vec napisaoskakljivo njih dvojica 11 golova zabili.
obje ekipe bez top napadaca, a na golu junior jer je Curci povrijedjen, a Agliardi valjda odmara
fukara87 je napisao/la: Chelsea - West Ham 1 1.40 Chelsea pobjedom za prikljucak u borbi za titulu.
Viper je napisao/la:fukara87 je napisao/la: Chelsea - West Ham 1 1.40 Chelsea pobjedom za prikljucak u borbi za titulu.
Kad igraju Chelsea i West Ham ?fukara87 je napisao/la:Viper je napisao/la:fukara87 je napisao/la: Chelsea - West Ham 1 1.40 Chelsea pobjedom za prikljucak u borbi za titulu.
Ne znam sta ti je nejasno ?
fukara87 je napisao/la:haha nisam vidio da sam pogresno kucaoima previse ekipa iz Londona pa ih mijesam
Al ne vazno koja god je ekipa od ove dvije Chelsea mora do pobjede jer nisu pobijedili u zadnjih 5 meceva koliko sam upratio ?Viper je napisao/la:fukara87 je napisao/la:haha nisam vidio da sam pogresno kucaoima previse ekipa iz Londona pa ih mijesam
Ma to je to Fulham - West Ham, slovo gore dole
Slažem se sa karabajom. Kad igram sistem sa tolikim kvotama u razradi (ili malo većim) stavim barem 4 fiksa. Obično uplatim 3km. A za marku bih igrao još više fikseva._karabaja_ je napisao/la: I jos uplatis na markicu i dignes silne pare. Da je to tako jednostavno svi bi tako igrali, to o cemu vi pricate nema nikakve veze sa vezom. Pa taj sistem 5 od 10 sa tim kvotama koje spominjete (1,85) bez fikseva i ulogom od marku nema sanse dignut 20 KM, jedino da pogodis sve kombinacije.
Ma pobjedjuje Chelsea, igrao sam ih i ja, jos Fulhamu fali 5-6 igracafukara87 je napisao/la:Al ne vazno koja god je ekipa od ove dvije Chelsea mora do pobjede jer nisu pobijedili u zadnjih 5 meceva koliko sam upratio ?Viper je napisao/la:fukara87 je napisao/la:haha nisam vidio da sam pogresno kucaoima previse ekipa iz Londona pa ih mijesam
Ma to je to Fulham - West Ham, slovo gore dole
Postavljao sam ja ovo prije 7 dana, inace kvota je pala sa 5,20 na 3,60 ali sto me brine jos jeste da kvota pada i na Xdr.van nostrand je napisao/la:
red je na gostujucu pobjedu, 2 3,70
Moze dobiti a moze popusiti 3 razlike valaa.. WBA ove sezone prejak.. Swansea vec par kola slabije igraa.. Ne kazem da nece proci jer nikad se ne zna.. AL ja cu vjerovatno igrati x2 il 2fukara87 je napisao/la:Evo jedan tiket malo realniji .
Wigan - Manchester City 2 1.50 . Manchester ovdje mora dobit inace tesko ce im biti.
Chelsea - Fulham 1 1.40 Chelsea pobjedom za prikljucak u borbi za titulu.
Swansea - WBA 1 2.25 Swansea solidna ekipa i mogu dobit goste.
Bastia - Lille 1 3.15 Bastia moze do pobjede u Kupu.
Sttutgart - Augsburg 1 1.60 Mora veceras domacin do pobjede. Nek se Ibisevic upise u strijelce bilo bi mi drago.
Southampton u zadnje 3 utakmice ima 7 osvojenih bodova.Head je napisao/la: Southampton Norvich x2 1,70
Southampton nije dobio zadnje 3 utakmice,u losoj su formi.Norwich nije izgubio zadnjih 5 utakmica,igraju dobro,prvenstveno odbrani.Jako je moguc i X a siguran sam da ovo Southampton nece dobiti.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.