Pogodio sam čak i ovaj Sociedad. Sreća da nisam odigrao,sad bih bacao stvari zbog Mainza.

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
ja ceko oba daju i nistaHead je napisao/la:E u qrac krasni,da samo prosao Munchen 1860 3+ cek'o bi jos Houston 1 za 99 kermi.
Steta bas kad su 4 prosla, mogao je i petiinsider je napisao/la:Pogođeni iksevi:
PSG
Sunderland
Hull City
Ferreira
Promašeni iks: Palermo. S igračm manje kući u kupu zijaniše 1:2 od drugoligaša Verone. E bože sačuvaj...
Druze Lazio je imao 4 a Udineze 3 korneravevericabimbereket je napisao/la:dal neko zna,na **** pise da je lacio imao 4 kornera,udineze 3,znaci prosao sam odigrano lacio vise kornera,medutim na premierovoj stranici pise da je 4-4 u kornerima..treba mi ta informacija jer ne mogu prijevremenu isplatu izvrsiti,ako je to proslo,imal gdje statistika zvanicna utakmice?
i da li se moze rjesiti taj problem sa premierom nekako brzo ako su pogrijesili,pocet ce mi ova nba..
Gledao sam tekmu 4-2 bilo na polv. za Lazio a samo 1.korner pred sami kraj tekmevevericabimbereket je napisao/la:dal neko zna,na **** pise da je lacio imao 4 kornera,udineze 3,znaci prosao sam odigrano lacio vise kornera,medutim na premierovoj stranici pise da je 4-4 u kornerima..treba mi ta informacija jer ne mogu prijevremenu isplatu izvrsiti,ako je to proslo,imal gdje statistika zvanicna utakmice?
i da li se moze rjesiti taj problem sa premierom nekako brzo ako su pogrijesili,pocet ce mi ova nba..
Emir77 je napisao/la:Gledao sam tekmu 4-2 bilo na polv. za Lazio a samo 1.korner pred sami kraj tekmevevericabimbereket je napisao/la:dal neko zna,na **** pise da je lacio imao 4 kornera,udineze 3,znaci prosao sam odigrano lacio vise kornera,medutim na premierovoj stranici pise da je 4-4 u kornerima..treba mi ta informacija jer ne mogu prijevremenu isplatu izvrsiti,ako je to proslo,imal gdje statistika zvanicna utakmice?
i da li se moze rjesiti taj problem sa premierom nekako brzo ako su pogrijesili,pocet ce mi ova nba..i to za Udine 3.
Ja igrao manje od 9.5 vec sam ga bio ispisao na polv. 6 u prvom... svasta
azTer je napisao/la:nikad više hardena na tiket. čekam samo kec houston i njega više od 24... na početku četvrte četvrtine ima 24 i do kraja ne uspije ubacit pola je.benog koša... ma daj
sta si igrao?deno_TM87 je napisao/la:Monpelje, odmah na prvom paru.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.