Haj malo ohladite. Bezveze se prepucavate, jer evo ja necu reci za Klopa da je magarac, ali mislim da nam je
duzan 4 domaca boda (sapke i sinoc fortuna) nekim svojim kombinovanjima i bezveznim potezima.
Konkretno sinoc:
1. Ako vec vodimo, povuci Grossa na centar ispred Smelcera, ko neku vrstu osiguraca od kontri, a ne da ga drzi blizu napada. Zna se ko treba u napadu da visi.
2. Ostavljamo visoko odbranu i nudimo igracim fortune da igraju na kontre. Treba povuci malo ekipu prema centru i dobro je zbiti na sredini, napraviti takav bedem da ne moze ni lopta proci, a kamoli igrac. A nama Bender umjesto da kupi lopte po centru igra sa Santanom i Suboticem u zadnjem redu i organizuje napad
Umjesto da ih natjeramo da izadju ispred svog gola i da oni moraju napadati, a onda ih dotucemo nasim najjacim oruzjem - kontrama, mi njih napadamo i to poprilicno jalovo i oni nas love na kontre. E moj Klope...
Nemojte braniti Klopa i praviti ga ne dodirljivim sto se tice kritika. Svima je nama on drag, ali kad pogrijesi pogrijesio je i tacka!
Pricate o Lewandowskom kao o nekome ko rjesava utakmice, a zaboravljate da mu je posao da zabija golove i da bi ih puno vise trebao zabiti koliko
dobrih lopti dobije od veznog reda. I corava koka zrno ubode...
On je dobar u primanju i cuvanju lopte, ali pocesto masi zicere
Titulu smo zijanili na domacim utakmicama - 7 izgubljenih bodova na Westfalenu do sada, i ko zna koliko do kraja, ce nas kostati titule.
Na kraju sezone na transfer listu treba staviti Sibera i Perisica, neka idu igrati gdje mogu, Borusija je prevelik zalogaj za njih, nemaju oni kvalitet za nas.
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.