Valencia Club De Futbol
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Valencia Club De Futbol
ni gola nisu uspjeli dat... loše jbg, loše...
Biznismen po imenu Mario Alvarado,koji dolazi iz Kostarike spreman je kupiti Valenciu.Danas salje sluzbenu ponudu za kupovinu kluba,a i doputovao je u Valenciu kako bi imao o toj temi sastanak sa sadasnjim celnicima kluba.
Kaze da je spreman otplatiti dug,zavrsiti izgradnju stadiona i dovoditi velika pojacanja
Kaze da je od malena fan Valencije i da je skoro boravio 4 mjeseca u Valenciji te da je zbog toga odlucio pomoci klubu 
Kaze da je spreman otplatiti dug,zavrsiti izgradnju stadiona i dovoditi velika pojacanja

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net

Mario Alvarado danas obavio niz razgovora sa gradskim vlastima.U narednim danima ce se znati da li postaje novi vlasnik Valencije.
Ukoliko postane Valencia krece prema njegovim rjecima munjevito naprijed.Biti ce zavrsen novi stadion,otpisan dug i ulozena velika sredstva na pojacanje.
Cilj mu je jedna vrhunska Valencia,kako u Španjolskoj,tako i Europi

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
To bi bila najbolja moguca vijest za Valenciju
red je da se vise zavrsi i taj stadion .

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Itekakojuznjak> je napisao/la:To bi bila najbolja moguca vijest za Valencijured je da se vise zavrsi i taj stadion .

www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
vudimo realni...to nam je jedini spas...ako nista, biljeticemo kolko toliko bolje rezultate, covjek ce pokriti sve dugove i novi stadion ce se nastavit gradit...ako ovo popusimo, onda smo popusili za sva vremena...ne mora nam nesto posebno pojacanja ni dovodit, samo nek nam angazuju nekog wc trenera i par igraca da zamijene ovih nasih nekoliko retarda, i to je to...
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah
Moze li mi neko reci koliko ima istine u svoj ovoj prici oko kupnje Valencije i enormnog ulaganje i rjesavanje duga kao i Nuevo Mestalle ?
Vjerujem da je taj lik ultra bogat ali koliko ima istine ne znam.
Molim opsirnije da mi neko objasni sav status kluba i odnos sa tim investitorom.
Molim opsirnije da mi neko objasni sav status kluba i odnos sa tim investitorom.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
valencia-balkan.netJohny je napisao/la:Moze li mi neko reci koliko ima istine u svoj ovoj prici oko kupnje Valencije i enormnog ulaganje i rjesavanje duga kao i Nuevo Mestalle ?
imas tu sve
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ne znam, iako bih volio da se Valencia izvuče iz ovih financijskih problema i da vrati kao i Atleti, te da se razbije taj duopol u Primeri, ipak mi se čini da ovaj lik pokušava loviti u mutnom, jer očito nije neki šeik ili ruski petro tajkun, koji imaju na raspolaganju neiscrpne izvore noFca, a i postupci protiv njega u rodnoj domovini mu ne idu u korist
Ne bih se zalijetao da sam na mjestu ljudi koji su na čelu Valencie, ali i Bankie, iako je njoj kao banci prvenstveno cilj da se vrati kredit, jer se vrlo lahko može desiti da ovaj lik ispari, kao što se desilo sa slučajem Racing

Ne bih se zalijetao da sam na mjestu ljudi koji su na čelu Valencie, ali i Bankie, iako je njoj kao banci prvenstveno cilj da se vrati kredit, jer se vrlo lahko može desiti da ovaj lik ispari, kao što se desilo sa slučajem Racing

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Treba imati muda pa da taj Mario uradi Valenciji isto ono sto je onaj mrtvi Al sajed Racingu .Ipak,iza Valencije stoji dosta ljudi,klub od izuzetnog znacaja za cijelu regiju ,tako da ne vjerujem da bi se usudio . Ali nikad se zna. Treba biti mudar i pametno odraditi posao s njim,odnosno neki preduslov mu postaviti (tipa da zavrsi stadion tako sto se uloziti 150 miliona) da dokaze koliko ozbiljne ima planove s klubom.
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ja nisam mnogo povjerljiv,ali opet nekako vjerujem u ovu pricu iz razloga sto je sa njim i Eduardo Jarque,covjek koji je doveo Toyotu za sponzora u Valenciu.
Inace,mediji tvrde da Alvarado ima 7 kompanija,među kojima je i telekom.A njegov glasnogovornik tvrdi da ima rudnik zlata i dragog kamenja u Brazilu
Inace,mediji tvrde da Alvarado ima 7 kompanija,među kojima je i telekom.A njegov glasnogovornik tvrdi da ima rudnik zlata i dragog kamenja u Brazilu

www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Rami mangup
" onclick="window.open(this.href);return false;

" onclick="window.open(this.href);return false;
Visca el Barça ! Mes que un club !
auu golčina, mada loša reakcija golmana
Kad ce vise ovi iz vase uprave nabit Pellegrina nogom u guzicu? Od ekipe koja je prethodnih godina sa lakocom uzimala trece mjesto u Ligi, on je napravio tim koji se nalazi na sredini tabele.
Rekao sam ja da ce te prije ili kasnije zaliti za Emeryjem. Evo je dobio otkaz u Spartaku, taman to ukomponovat sa Pellegrinovim otkazom i dobit pravu kombinaciju
Rekao sam ja da ce te prije ili kasnije zaliti za Emeryjem. Evo je dobio otkaz u Spartaku, taman to ukomponovat sa Pellegrinovim otkazom i dobit pravu kombinaciju

"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
Koja demonstracija sile, jednostavo Sociedad vas je rasuo veceras.
Da igraju cesce ovako mogli bi se boriti za LP.
Mislim da ce Flaco veceras dobiti korpu.
Da igraju cesce ovako mogli bi se boriti za LP.
Mislim da ce Flaco veceras dobiti korpu.
Sve sto mogu reci je bruka
Sraman pristup igraca utakmici,cak imam osjecaj da su i oni zeljeli da ode Pellegrino.Bolje od ovog poraza nije ni moglo,jos ako se zna da su Gago i Feghouli na "ratnoj" nozi bili u Malagi zbog teskog poraza.
Pellegrino je zasluzeno dobio otkaz,a navijaci Valencije su napali i Llorentea od kojeg traze ostavku.Bilo je svega pred Mestallom,pa cak i pokusaja da se zapale klupske prostorije.
Novi trener bi trebao biti poznat u narednih nekoliko dana,a najblizi klupi su navodni Radmoir Antić ili Luís Aragonés,a pominje se ponovno i Emery

Pellegrino je zasluzeno dobio otkaz,a navijaci Valencije su napali i Llorentea od kojeg traze ostavku.Bilo je svega pred Mestallom,pa cak i pokusaja da se zapale klupske prostorije.
Novi trener bi trebao biti poznat u narednih nekoliko dana,a najblizi klupi su navodni Radmoir Antić ili Luís Aragonés,a pominje se ponovno i Emery

www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
uzmite di mattea 

Neki stariji strucnjak moze napraviti veliki tim od ove skupine igraca, Kapelo je idealan ali je daleko od realnosti.
Nekako mislim da bi vam dobro dosao i Hektor Raul Kuper, jest da bi gubili sva finala ali eto
Uglavnom neko stariji ko ima autoriteta da smiri svu tu juznjacku krv.
Nekako mislim da bi vam dobro dosao i Hektor Raul Kuper, jest da bi gubili sva finala ali eto

Uglavnom neko stariji ko ima autoriteta da smiri svu tu juznjacku krv.
Ne moze bolji izbor od Aragonesa . Pa taj nije j'bao jednog Romaria 5 % zato sto nije bio zadovoljan zalaganjem Brazilca na treningu . Cak ga je Aragones htio samarati jednom prilikom na treningu
upravo dok su bili u Valenciji obojica. Jos se radi o iskusnom i kvalitetnom strucnjaku . Najbolji izbor .

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.