Football Manager 2013

FIFA, PES, GTA, Fortnite...

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan

TheVerminator
Kontakt:

Re: Football Manager 2013

Post Postao/la TheVerminator » 27 nov 2012, 15:00

Otelo je napisao/la:Nakon 3 godine u Krajini zivim u snovima.
1 sezone sam bio 8,druge 4 a evo sinoc zavrsio ovu 3 sezonu sa 1 porazom,15 pobjeda i 14 nerijesenih rezultata.
Nekako sam uspio uci u Hall of Fame kao prvi bosanski trener kojem je to uspjelo.Sad krecemo u napad na Premijer Ligu predovdjen Selimovicem i Ljeljakom
Nije loše, sretno u PL. ;)
Zadnja izmjena: TheVerminator, dana/u 27 nov 2012, 15:08, ukupno mijenjano 1 put.
Victoria Concordia Crescit

“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 27 nov 2012, 15:02

Sta Senci?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

TheVerminator
Kontakt:

Post Postao/la TheVerminator » 27 nov 2012, 15:08

Otelo je napisao/la:Sta Senci?
Izvinjavam se, nek ostane tajna :P :mrgreen:
Victoria Concordia Crescit

“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.

adi89r
Kontakt:

Post Postao/la adi89r » 27 nov 2012, 15:36

neo je napisao/la:Nakon 3 godine provedene u Dortmundu, gdje sam stvorio strasan tim, moj san se ispunjava :mrgreen: Ferguson i Wengere odlaze u penziju i stizu ponude Arsenala i Uniteda da preuzmem upraznjena mjesta. Bez razmisljanja sam prhvatio ponudu i nastavio rad u Unitedu koji je zapocet u Dortmundu, a to je ekipa koju sacinjavaju veoma dobri igraci kojima je backup mladi talenti te klub mora ostvarivati profit svake godine. Za sada sam doveo Balea,El Sharaya i Gotzea i Dortmunda :mrgreen: :mrgreen: a sve ostalo su mladi talenti koje biram dobrim skautingom. Evo za sada formacije i rezultata :)

slika

slika
Dinamo dere i ja kad sam igrao protiv njih 2 nerijesene evo i gojzerica imao isti scenarij kad vidim i protiv tebe izvukli remi...a odlicna ekipa neobicna ali efikasna formacija iskreno nikad je nisam probao nekako mi ludo izgleda prije sam 4-4-2 ali sad svi igraju 4-5-1 pa moram u sredini izjednaciti snage....

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 27 nov 2012, 15:54

ovo je ona Asymetric taktika , dobro djeluje evidentno u EPL, posebno je meni dobro radila sa Celzijem na 2011 cini mi se, samo sto je kod mene tad Anelka bio skroz u napadu umjesto ovog njegovog AMR...samo za moj ukus je malo jednolicna ako nemas neku BAS klasu na AMC, jer tu ti treba jedan ubica u napadu i uglavnom samo on daje golove, ova krila moraju imat bas sila ocjene da bi nesto bilo od njih posebno lijevo krilo....inace je strasna taktika za cuvanje posjeda lopte ...sto se tice tvoje ekipe probaj El Saravi na AMC a RVP na AMR , vjerujem da bi dobio vise strijelaca jer ne sumnjam da i kod tebe taj usmaljeni napadac (ko god igrao na toj poziciji) dadne 80% golova, a to mi nikad nije bio cejf ekipe...uvijek sam volio da imam xy podjednakih strijelaca sa 10-15 golova i da igram kao ekipa nego jednog sa 40 golova a ostali tanko skroz.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 27 nov 2012, 16:57

Dok sam vodio 3 sezone Dortmund taktika je bila 4-2-2-2 no odlucio sam na ovu taktiku jer me je privlacila, sto daje izuzetne rezultate. Napisem detaljno neke stvari kada budem imao vremena.... Sto se strijelaca tice:
slika
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

edoox
Kontakt:

Post Postao/la edoox » 27 nov 2012, 17:02

neo je napisao/la:Nakon 3 godine provedene u Dortmundu, gdje sam stvorio strasan tim, moj san se ispunjava :mrgreen: Ferguson i Wengere odlaze u penziju i stizu ponude Arsenala i Uniteda da preuzmem upraznjena mjesta. Bez razmisljanja sam prhvatio ponudu i nastavio rad u Unitedu koji je zapocet u Dortmundu, a to je ekipa koju sacinjavaju veoma dobri igraci kojima je backup mladi talenti te klub mora ostvarivati profit svake godine. Za sada sam doveo Balea,El Sharaya i Gotzea i Dortmunda :mrgreen: :mrgreen: a sve ostalo su mladi talenti koje biram dobrim skautingom. Evo za sada formacije i rezultata :)

slika

slika
Ova postavka (ne vidi se takticke zamisli i instrukcije,a to je 90 %) igraca nije funkcionisala na FM12, jer se ne mozes ni kvalitetno braniti, niti napadati. E sad jedniko ako je FM 13 otisao toliko daleko, da preko individualnih instrukcija igračima oni odrade bas onako kako ti u svojoj glavi zamisljas! Neko je već rekao da mora imati odlicne igrače, pa naravno..ovakvu postavku mogu samo WC igraci igrati. a da je shematski zanimljva to je malo reć.

Ako moze za ubuduce pored SS shematskog prikaza da se postave i instrukcije generalno...pozz svim managerima, i da i mi nekad preuzmemo neki tim ko onaj jarović u Azerbejdzanu;)

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 27 nov 2012, 17:08

edoox je napisao/la:
Ova postavka (ne vidi se takticke zamisli i instrukcije,a to je 90 %) igraca nije funkcionisala na FM12, jer se ne mozes ni kvalitetno braniti, niti napadati. E sad jedniko ako je FM 13 otisao toliko daleko, da preko individualnih instrukcija igračima oni odrade bas onako kako ti u svojoj glavi zamisljas! Neko je već rekao da mora imati odlicne igrače, pa naravno..ovakvu postavku mogu samo WC igraci igrati. a da je shematski zanimljva to je malo reć.

Ako moze za ubuduce pored SS shematskog prikaza da se postave i instrukcije generalno...pozz svim managerima, i da i mi nekad preuzmemo neki tim ko onaj jarović u Azerbejdzanu;)
Na 11 je meni fino radila s Tottenhamom.Sandro DM,Martinez CM i Pastore AM su bili u sredini dok su na bokovima bili Alexis AMR,a ML Bale.U drugoj sezoni sam igrao polufinale LP i izgubio prvenstvo sa samo bodom zaostatka za Chelseajem.Istina je da sam se namučio dok sam je doveo u red :mrgreen:

Super da se podsjetih na nju,dok čekam glupi crack igram 10 s Arsenalom,krećem 6. sezonu s prejakom ekipom a stalno igram 4-2-3-1 klasičnu,taman da malo promjenim na ovu asimetričnu :D
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 27 nov 2012, 17:25

Ja igram FM 12 sezona 2015-2016 ekipa Milan :
------------------Ter Stegen--------------------
-Rafael Toloi----Bochetti--Munoz----Atila Turan--
-----Strootman--Moussa.Sissoko--F.Moreno----
------------------------M.Ozil-----------------------
----------Jovetic-----------------Pato--------------
Na klupi su :C.Eriksen,Thiago Alcantara,K.P.Boateng,C.Fierro,H.Bilbao(nevjerovatan talenat),I. Abate ,u Italiji sam glavni u evropi kako kada , sa Realom sam znao raditi nekih dosta muljaza :mrgreen:
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

ZekoPijeKompot
Kontakt:

Post Postao/la ZekoPijeKompot » 27 nov 2012, 17:35

Pozdrav ljudi,

Znali se ista kad ce taj vise Crack biti ?

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 27 nov 2012, 17:36

Kako da mi znamo kada ce cra.. ? :)

ZekoPijeKompot
Kontakt:

Post Postao/la ZekoPijeKompot » 27 nov 2012, 17:44

Reko da nema kakvih vijesti ili slicno kad bi moglo otprilike?

Pozdrav.

Rahma
Kontakt:

Post Postao/la Rahma » 27 nov 2012, 20:10

Eh, ovako ...
Razmišlljam između tri kluba ...
Juventus
Inter
ili Man Utd
Da li mi može neko preporučiti :)
Amer Dupovac!

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 27 nov 2012, 20:32

Rahma je napisao/la:Eh, ovako ...
Razmišlljam između tri kluba ...
Juventus
Inter
ili Man Utd
Da li mi može neko preporučiti :)
Ja bi uzeo ili Inter ili Milan jer je realno veci izazov. Jedino ako navijas bas za Man.Utd ali sumnjam da bi htio Fergia otjerat :mrgreen: . U Milanu ti daju politiku da moras igrat ofanzivno i da se orijentises na igrace iz akademije i uopsteno mladje igrace pa je malo zanimljivije. U Interu kako je ne znam, ali garant je isto :mrgreen: . Ionako se Fergie oprosti za 3 ili 4 sezone i onda mozes rahat prec na United :mrgreen:

gojzerica
Kontakt:

Post Postao/la gojzerica » 27 nov 2012, 21:18

Ovo malo što ja igram sa Juveom. :D (postam ovdje jer je aktivna tema ;))

http://pokit.org/get/img/fd9705f9574f6d ... c6a9ff.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; - raspored

http://pokit.org/get/img/dcdda49f715e1e ... 997fc0.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; - raspored

http://pokit.org/get/img/83c937f0aa231c ... 2b1724.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; - tabela

http://pokit.org/get/img/d91781d758a900 ... 7abb1c.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; - prvi tim

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 27 nov 2012, 21:29

@gojzerica: ko nosi 10 :mrgreen:

gojzerica
Kontakt:

Post Postao/la gojzerica » 27 nov 2012, 21:39

Niko. 8-) Vratio sam Alexa i on je nosio. Oprostio se, sad je asistent menadžer. :) (nezaposlen)

adi89r
Kontakt:

Post Postao/la adi89r » 27 nov 2012, 22:49

odem na skidrow da vidim ima li kakvih novih igrica, kad uocim broj pregleda Fm 2013 pa ovo je najtrazenija igra
slika

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 27 nov 2012, 22:52

Uvijek bila :D tako je bilo i prosle godine ;) Zamisli koliko zaradjuje skidrow stranica (koja nema apsolutno nikakve veze s grupom "skidrow").

Jos kada napisu "crack ce biti u petak" pa ne bude, a svi navale na stranicu po crack :D Bas im zavidim na ideji :mrgreen:

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 27 nov 2012, 22:52

Ma izbacice neki drugi tim kad tad, taman za zimski raspust 8-)

Odgovori

Natrag na “eSports”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.