Ejmen!Ponos Torina je napisao/la:Znaci Cavanni dolazi sigurno,posudbe ce biti odbrana,krilo i napadac...

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Ejmen!Ponos Torina je napisao/la:Znaci Cavanni dolazi sigurno,posudbe ce biti odbrana,krilo i napadac...
Recimo da je 5 miliona funti dovoljno, jer se radi o Liverpoolu i mislim da je pošteno što Blackpool ne traži 15 mil. i ne oderu nas, što bi mi vjerovatno iskeširali.Henderson je napisao/la:Kako jak video. Svih 17 golova Suareza iz prošle sezone uz originalne komentare, bez blentave muzike. Inače, ovo je radio ESPN.
" onclick="window.open(this.href);return false;
Incu ističe ugovor na kraju sezone, tako da je 5 miliona funti tamam za njega.
Wisdom se vratio dok Lucasa neće biti ni na klupi. Samo se nadam da sutra neće biti 3-5-2 formacija jer bi nas ubili po krilima. Više bih volio 4-4-2 formaciju.
Istog sam mišljenja. Da se ja pitam izveo bih sljedeći sastav:MarcusLFC je napisao/la:Nadam se da će Brendan danas odmoriti Gerrarda, previše mu je tri utakmice u tjedan dana i dosta se to osjeti na njegovoj igri. Nadam se da će trojac u veznom redu biti Allen - Hendo - Shelvey i bez nekih eksperimentiranja u obrani, Bale će pojesti Wisdoma ako bude igrao na beku.
reds je napisao/la:Pažljivo sam pogled'o klip 2x. Ne mogu a da ne istaknem divljenje za ove golove protiv Stokea (dvije nevjerovatno precizne plasirke, dva tehnički dotjerana šuta), te ovaj hattrick protiv Norwicha. Iskreno, odavno nisam vidio bolji hattrick.
Strašan je to igrač. Samo da se u potpunosti smiri. Ostavi iza sebe prljave poteze, simuliranje i prigovaranje sudijama i bit' će fantastično. A moram istaći da se i po tom pitanju itekako popravio.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.