FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ZZtop10
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ZZtop10 » 27 nov 2012, 21:31

aleksandar_veliki je napisao/la:
ellaxaz je napisao/la:Toni Markić u Željezničaru?
(bljesak)
Tesko ;)
Mozes li nesto vise reci ? Je li pricao sa Šefom ? ako ne moze ovdje moze li na pp :?: :P
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 27 nov 2012, 21:38

citat sa teme Zrinjskog:
Markić se dogovorio sa upravom Zrinje, ako ne ode vani, da će igrat u Zrinji, znači Željo ništa...
eh sad, koliko bi Markić mogao pomoći ako bi došao uopće, ne znam...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 27 nov 2012, 21:40

anonimni je napisao/la:citat sa teme Zrinjskog:
Markić se dogovorio sa upravom Zrinje, ako ne ode vani, da će igrat u Zrinji, znači Željo ništa...
Ja mislim da nije losiji od Vasilica i Bogija, mlad je, moze napredovati,mogao bi otici za dobre pare vani.
Neka me neko ispravi ako grijesim.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 27 nov 2012, 21:41

Ma mogao bi on pomoci , moze igrati i desnog beka. Ali eto izgleda da od toga nema nista. :|
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 27 nov 2012, 21:46

aleksandar_veliki je napisao/la:
ellaxaz je napisao/la:Toni Markić u Željezničaru?
(bljesak)
Tesko ;)
hajde ba,sto isfuravas raju :mrgreen: ,pocinje pauza,moraju i "bombe" poceti

a sad jedna provjerena,vraca se dialiba 8-)

NHF

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 27 nov 2012, 21:49

ceze je napisao/la:
anonimni je napisao/la:citat sa teme Zrinjskog:
Ja mislim da nije losiji od Vasilica i Bogija, mlad je, moze napredovati,mogao bi otici za dobre pare vani.
Neka me neko ispravi ako grijesim.
pa mladost mu je sigurno prednost, kao zamjena njima dvojici ne bi bio loš, samo ga ja ne bih jer je imao onu aferu sa himnom i držanjem za polni organ dok se intonirala, to mu je - kod mene :mrgreen:

usput, zar je Ćutuk toliko loš da nema mjesta u ligaškim utakmicama nešto puno ?
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

3r0X
Kontakt:

Post Postao/la 3r0X » 27 nov 2012, 22:30

evo za sutra imamo zadatak da napisemo pismo nacelniku nase opstine,a profesor ce mu odnijeti jer je on nekad bio vjecnik,pa ako hocete napisite neku dobru pricu oko grbavice...

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 27 nov 2012, 22:32

3r0X je napisao/la:evo za sutra imamo zadatak da napisemo pismo nacelniku nase opstine,a profesor ce mu odnijeti jer je on nekad bio vjecnik,pa ako hocete napisite neku dobru pricu oko grbavice...
Obraćam vam se sa namjerom da vas podsjetim na vaše obećanje koje ste dali 20.05.2012. godine, na poluvremenu utakmice FK Željezničar Sarajevo – FK Kozara Bosanska Gradiška, a u kojoj je Željezničar proslavljao titulu šampiona Premijer Lige Bosne i Hercegovine. Tom prilikom ste pred oko 10000 gledalaca obećali izgradnju stadiona Grbavica. Stadiona koji je ruglo općine koju vodite.

Danas, par mjeseci poslije toga, taj stadion niko i ne pominje osim navijača koji ga redovno posjećuju.

Ovaj projekat je i Vama životna prilika da stanovnike općine Novo Sarajevo, kao i čitav grad Sarajevo, učinite ponosnima na činjenicu da se u njihovoj općini tj. gradu nalazi stadion na kojem će gledati mnoge svjetske fudbalske velesile kako u klupskim tako i u reprezentativnim kategorijama. Ne znam dali je ovaj mandat vaš posljednji kao Načelniku, ali imate priliku ostati upamćeni kao inicijator projekta koji je u sportskom smislu preporodio općinu Novo Sarajevo kao i čitav grad za koji je bruka da nema objekat koji ispunjava kriterije za odigravanje međunarodnih fudbalskih utakmica.

Iskreno se nadam da tu priliku nećete propustiti i da ćete nas učiniti sretnim i ponosnim.

Srdačan pozdrav.
FKŽ !

kenant
Kontakt:

Post Postao/la kenant » 27 nov 2012, 22:34

Sta je sa Japancem ? jesu li sredjeni papiri ?
1921

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 27 nov 2012, 22:35

kenant je napisao/la:Sta je sa Japancem ? jesu li sredjeni papiri ?
sredjeni papiri samo ostalo jos da dobije tablice :mrgreen:

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 27 nov 2012, 22:56

nema vozačku
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

Azzurri
Kontakt:

Post Postao/la Azzurri » 27 nov 2012, 22:57

arelinho je napisao/la:
kenant je napisao/la:Sta je sa Japancem ? jesu li sredjeni papiri ?
sredjeni papiri samo ostalo jos da dobije tablice :mrgreen:
Nakon Nove kad ukinu carinu, moze igrati za nas tim...

kenant
Kontakt:

Post Postao/la kenant » 27 nov 2012, 23:31

TeaM87 je napisao/la:
3r0X je napisao/la:evo za sutra imamo zadatak da napisemo pismo nacelniku nase opstine,a profesor ce mu odnijeti jer je on nekad bio vjecnik,pa ako hocete napisite neku dobru pricu oko grbavice...
Obraćam vam se sa namjerom da vas podsjetim na vaše obećanje koje ste dali 20.05.2012. godine, na poluvremenu utakmice FK Željezničar Sarajevo – FK Kozara Bosanska Gradiška, a u kojoj je Željezničar proslavljao titulu šampiona Premijer Lige Bosne i Hercegovine. Tom prilikom ste pred oko 10000 gledalaca obećali izgradnju stadiona Grbavica. Stadiona koji je ruglo općine koju vodite.

Danas, par mjeseci poslije toga, taj stadion niko i ne pominje osim navijača koji ga redovno posjećuju.

Ovaj projekat je i Vama životna prilika da stanovnike općine Novo Sarajevo, kao i čitav grad Sarajevo, učinite ponosnima na činjenicu da se u njihovoj općini tj. gradu nalazi stadion na kojem će gledati mnoge svjetske fudbalske velesile kako u klupskim tako i u reprezentativnim kategorijama. Ne znam dali je ovaj mandat vaš posljednji kao Načelniku, ali imate priliku ostati upamćeni kao inicijator projekta koji je u sportskom smislu preporodio općinu Novo Sarajevo kao i čitav grad za koji je bruka da nema objekat koji ispunjava kriterije za odigravanje međunarodnih fudbalskih utakmica.

Iskreno se nadam da tu priliku nećete propustiti i da ćete nas učiniti sretnim i ponosnim.

Srdačan pozdrav.
(Y)
1921

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 27 nov 2012, 23:43

Pa zar mu nismo to isto pismo slali putem email vec? Ja znam da sam nesto sam pisao i znam da je ovo pismo otislo od barem 2-3 clanova ovog foruma.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

Argentina
Kontakt:

Post Postao/la Argentina » 27 nov 2012, 23:45

Ne treba pisati da je to njegova zivotna prilika, nego da treba da ispuni predizborna obecanja i da opravda ukazano povjerenje gradjana. Iskreno, ako nista od ovoga ne bude, treba ici i najaviti mirne proteste nekad u januru/februaru, nakon sto usvoje budzet za 2013 godinu i ako ne bude nista pocelo sa obnovom/izgradnjom trzaiti smjenu, nek dodje 2 hiljade manijaka, dovoljno. Obecao pred 10 hiljada, treba naci klip,snimak obecanja i pricanja u predizbornoj kampanji, pritisnuti ako se ispuni.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)

Argentina
Kontakt:

Post Postao/la Argentina » 27 nov 2012, 23:49

Naravno, i zvanicni dopis udruzenja navijaca, ali to tek u januaru/februaru, jer nema budzeta do tada, ence biti usvojen, tek u januaru.nek prave pomocni, ili za omladinski pogon, ili obnovu juga, isotka, svlacionica, bilo sta, ali neka ispuni sta je obecano, ja sam sretniji sa pomocnim, obnovom zapada, juga i malo sredjivanja sjevera, i onda traziti nekako da se istok digne i to je dovoljno za evropu i ispunjavanje i stolica dvooljno
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 28 nov 2012, 00:07

terabajt je napisao/la:Mislim da u narednim mjesecima Grbavica treba biti glavna tema,nerealno je traziti novi stadion al makar da se jedna tribina pocne raditi makar istok posto je najeftiniji ili jug.
Za jug sumnjam da bi bio jeftin (uzmi u obzir da je izgradnjen na brdu i da je udaljen od terena), a usput njega treba posljednjeg graditi, uvjeren sam da vecina tako misli. Kako bi volio kada bi zaista pocela gradnja, da se izgradi istok i zapad (sjever usminka, kao i plato pred i oko stadiona), a da jug ostave kakav jeste barem jedan mjesec ili dva (uz neke mozda minimalne popravke), onakva tribina se rijetko gdje moze jos vidjeti, prava ona old-school, licno smatram da bi takva slika bila perverzija.

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 28 nov 2012, 00:17

Ovo pismo sam ja napisao za dva minuta prije nekih mjesec i po dana.. Treba sastaviti nesto ozbiljnije, sadrzajnije i nesto iza cega ce stajati ozbiljnija grupa ljudi.. Tada smo pisali pojedinacno sto bi mozda imalo smisla da je otislo sa par hiljada adresa ali je ta ideja iskritikovana u startu i od nje se odustalo.. Nekima je to bilo djecije ponasanje jer toboze se trebao odrzati sastanak ubrzo.. Receno nam je, citiram:"sta mislite, da ce se sastanciti u vezi stadiona svaki dan :lol: ..

Nema nista raja od stadiona.. To se da zakljuciti.. A sto se tice nekih novih sastanaka, vjerovatno ce se poceti odrzavati nekad sredinom 2014. godine u nekim novim predizbornim kampanjama..
BUDI ŽELJO !!!

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 28 nov 2012, 00:18

AnelZ je napisao/la:
terabajt je napisao/la:Mislim da u narednim mjesecima Grbavica treba biti glavna tema,nerealno je traziti novi stadion al makar da se jedna tribina pocne raditi makar istok posto je najeftiniji ili jug.
Za jug sumnjam da bi bio jeftin (uzmi u obzir da je izgradnjen na brdu i da je udaljen od terena), a usput njega treba posljednjeg graditi, uvjeren sam da vecina tako misli. Kako bi volio kada bi zaista pocela gradnja, da se izgradi istok i zapad (sjever usminka, kao i plato pred i oko stadiona), a da jug ostave kakav jeste barem jedan mjesec ili dva (uz neke mozda minimalne popravke), onakva tribina se rijetko gdje moze jos vidjeti, prava ona old-school, licno smatram da bi takva slika bila perverzija.
Jug ne bi nista skuplji (mozda i jeftiniji posto je kraci) bio od istoka posto je sadasnji udaljen od terena i novi bi se pravio odma uz teren kao sjever i za to ima dovoljno prostora. Jedino bi iza njega malo trebalo urediti prilaz skidanjem brda ili nesto. A u onom interviju je zujo spominjao da se istok moze lako napraviti nesto u smislu sutra mogu naci investiore i to uraditi. Daj makar istok ove godine i bio bi zadovoljan.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 28 nov 2012, 00:24

Skupi su bilo kakvi radovi a kamoli dizanje istoka/zapada (predpostavaljam u visini sjevera) + krov (mozda krov), to je jako skupo. I na jugu ima posla, ona suma iza to bi vjerovatno trebalo zagradit ako ne i uklonit, betonirat onu stazu prema semaforu ... na stranu to sve kakvi su mokri cvorovi, instalacije, te skrivene stvari ? vjerovatno je i to kriza.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: KorisnickoImeDE i 41 gost.