Mozes li nesto vise reci ? Je li pricao sa Šefom ? ako ne moze ovdje moze li na ppaleksandar_veliki je napisao/la:Teskoellaxaz je napisao/la:Toni Markić u Željezničaru?
(bljesak)

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Mozes li nesto vise reci ? Je li pricao sa Šefom ? ako ne moze ovdje moze li na ppaleksandar_veliki je napisao/la:Teskoellaxaz je napisao/la:Toni Markić u Željezničaru?
(bljesak)
eh sad, koliko bi Markić mogao pomoći ako bi došao uopće, ne znam...Markić se dogovorio sa upravom Zrinje, ako ne ode vani, da će igrat u Zrinji, znači Željo ništa...
Ja mislim da nije losiji od Vasilica i Bogija, mlad je, moze napredovati,mogao bi otici za dobre pare vani.anonimni je napisao/la:citat sa teme Zrinjskog:eh sad, koliko bi Markić mogao pomoći ako bi došao uopće, ne znam...Markić se dogovorio sa upravom Zrinje, ako ne ode vani, da će igrat u Zrinji, znači Željo ništa...
hajde ba,sto isfuravas rajualeksandar_veliki je napisao/la:Teskoellaxaz je napisao/la:Toni Markić u Željezničaru?
(bljesak)
pa mladost mu je sigurno prednost, kao zamjena njima dvojici ne bi bio loš, samo ga ja ne bih jer je imao onu aferu sa himnom i držanjem za polni organ dok se intonirala, to mu je - kod meneceze je napisao/la:Ja mislim da nije losiji od Vasilica i Bogija, mlad je, moze napredovati,mogao bi otici za dobre pare vani.anonimni je napisao/la:citat sa teme Zrinjskog:eh sad, koliko bi Markić mogao pomoći ako bi došao uopće, ne znam...Markić se dogovorio sa upravom Zrinje, ako ne ode vani, da će igrat u Zrinji, znači Željo ništa...
Neka me neko ispravi ako grijesim.
Obraćam vam se sa namjerom da vas podsjetim na vaše obećanje koje ste dali 20.05.2012. godine, na poluvremenu utakmice FK Željezničar Sarajevo – FK Kozara Bosanska Gradiška, a u kojoj je Željezničar proslavljao titulu šampiona Premijer Lige Bosne i Hercegovine. Tom prilikom ste pred oko 10000 gledalaca obećali izgradnju stadiona Grbavica. Stadiona koji je ruglo općine koju vodite.3r0X je napisao/la:evo za sutra imamo zadatak da napisemo pismo nacelniku nase opstine,a profesor ce mu odnijeti jer je on nekad bio vjecnik,pa ako hocete napisite neku dobru pricu oko grbavice...
sredjeni papiri samo ostalo jos da dobije tablicekenant je napisao/la:Sta je sa Japancem ? jesu li sredjeni papiri ?
Nakon Nove kad ukinu carinu, moze igrati za nas tim...arelinho je napisao/la:sredjeni papiri samo ostalo jos da dobije tablicekenant je napisao/la:Sta je sa Japancem ? jesu li sredjeni papiri ?
(Y)TeaM87 je napisao/la:Obraćam vam se sa namjerom da vas podsjetim na vaše obećanje koje ste dali 20.05.2012. godine, na poluvremenu utakmice FK Željezničar Sarajevo – FK Kozara Bosanska Gradiška, a u kojoj je Željezničar proslavljao titulu šampiona Premijer Lige Bosne i Hercegovine. Tom prilikom ste pred oko 10000 gledalaca obećali izgradnju stadiona Grbavica. Stadiona koji je ruglo općine koju vodite.3r0X je napisao/la:evo za sutra imamo zadatak da napisemo pismo nacelniku nase opstine,a profesor ce mu odnijeti jer je on nekad bio vjecnik,pa ako hocete napisite neku dobru pricu oko grbavice...
Danas, par mjeseci poslije toga, taj stadion niko i ne pominje osim navijača koji ga redovno posjećuju.
Ovaj projekat je i Vama životna prilika da stanovnike općine Novo Sarajevo, kao i čitav grad Sarajevo, učinite ponosnima na činjenicu da se u njihovoj općini tj. gradu nalazi stadion na kojem će gledati mnoge svjetske fudbalske velesile kako u klupskim tako i u reprezentativnim kategorijama. Ne znam dali je ovaj mandat vaš posljednji kao Načelniku, ali imate priliku ostati upamćeni kao inicijator projekta koji je u sportskom smislu preporodio općinu Novo Sarajevo kao i čitav grad za koji je bruka da nema objekat koji ispunjava kriterije za odigravanje međunarodnih fudbalskih utakmica.
Iskreno se nadam da tu priliku nećete propustiti i da ćete nas učiniti sretnim i ponosnim.
Srdačan pozdrav.
Za jug sumnjam da bi bio jeftin (uzmi u obzir da je izgradnjen na brdu i da je udaljen od terena), a usput njega treba posljednjeg graditi, uvjeren sam da vecina tako misli. Kako bi volio kada bi zaista pocela gradnja, da se izgradi istok i zapad (sjever usminka, kao i plato pred i oko stadiona), a da jug ostave kakav jeste barem jedan mjesec ili dva (uz neke mozda minimalne popravke), onakva tribina se rijetko gdje moze jos vidjeti, prava ona old-school, licno smatram da bi takva slika bila perverzija.terabajt je napisao/la:Mislim da u narednim mjesecima Grbavica treba biti glavna tema,nerealno je traziti novi stadion al makar da se jedna tribina pocne raditi makar istok posto je najeftiniji ili jug.
Jug ne bi nista skuplji (mozda i jeftiniji posto je kraci) bio od istoka posto je sadasnji udaljen od terena i novi bi se pravio odma uz teren kao sjever i za to ima dovoljno prostora. Jedino bi iza njega malo trebalo urediti prilaz skidanjem brda ili nesto. A u onom interviju je zujo spominjao da se istok moze lako napraviti nesto u smislu sutra mogu naci investiore i to uraditi. Daj makar istok ove godine i bio bi zadovoljan.AnelZ je napisao/la:Za jug sumnjam da bi bio jeftin (uzmi u obzir da je izgradnjen na brdu i da je udaljen od terena), a usput njega treba posljednjeg graditi, uvjeren sam da vecina tako misli. Kako bi volio kada bi zaista pocela gradnja, da se izgradi istok i zapad (sjever usminka, kao i plato pred i oko stadiona), a da jug ostave kakav jeste barem jedan mjesec ili dva (uz neke mozda minimalne popravke), onakva tribina se rijetko gdje moze jos vidjeti, prava ona old-school, licno smatram da bi takva slika bila perverzija.terabajt je napisao/la:Mislim da u narednim mjesecima Grbavica treba biti glavna tema,nerealno je traziti novi stadion al makar da se jedna tribina pocne raditi makar istok posto je najeftiniji ili jug.
Trenutno korisnika/ca: KorisnickoImeDE i 41 gost.