BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

KSIVLE
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la KSIVLE » 27 nov 2012, 21:15

Spasi nas Ilso. :lol:
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"

anelkabvb
Kontakt:

Post Postao/la anelkabvb » 27 nov 2012, 21:38

Zasluzeno

anelkabvb
Kontakt:

Post Postao/la anelkabvb » 27 nov 2012, 21:40

Kevine familiju tu yebem nesposobnu....

Rekordmeister
Kontakt:

Post Postao/la Rekordmeister » 27 nov 2012, 21:51

Kad nece onda nece :D jedan sut u okvir gola i odose 2 boda 8-)

Prle
Kontakt:

Post Postao/la Prle » 27 nov 2012, 21:52

Zasluženo Dusseldorf uzeo bod. Kakva arogancija u 3PM. Yebe mi se za subotnju utakmicu sada
FC Buy€rn - najveće zlo njemačkog nogometa!

Borussia Dortmund - posljednja šansa za spas Bundeslige!

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 27 nov 2012, 21:54

Ovo bi bila idealna večer da naši nisu zasrali. :roll: Drugo poluvrijeme odigrano očajno, tako da je Duzel zaslužio ovaj bod. Kevin zapucao zicerčinu kakvu ne smije zapucati. Ostaje nam da se sutra pouzdamo u SCF. :?
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 27 nov 2012, 21:55

Zasluzen bod Fortune...ovaj pristup u drugom poluvremenu je nedopustiv.Hajd sto smo mi na forumu upisali vec 3 boda i pricali o Bayernu ali oni to nisu smjeli dopustiti.

Pisczek grozan danas...kriv je za sve opasno sto su gosti napravili...bas neprepoznatljiv.

Klopp ganja rezultat a izbacuje Kubu a ostavlja Kevina...Perisic opet kao duh.

Steta za ovo jer smo mogli pobjeci Schalkeu i staviti pritisak na Bayern i sutra i u subotu...ovako ni ovaj derbi nije pretjerano znacajan...bar sto se tice borbe za prvo mjesto.

anelkabvb
Kontakt:

Post Postao/la anelkabvb » 27 nov 2012, 21:55

Ja bi onog smrada Grosskreutza poslo u Liverpool i sa njim jos jedno 5 miliona,sam da ide...pa on je jedan obicni panj,koji samo zna trcat i nista vise....**** me svaku ako igraci u 2.Ligi FBIH nemaju bolju tehniku i sut....cuvajte se vi za subotu,et imate sad nesto od tog cuvanja....Bayern ako sutra dobije ni pobjeda nam u subotu ne znaci nista...

Prle
Kontakt:

Post Postao/la Prle » 27 nov 2012, 21:55

Još Dusseldorf igrao bez 3 standardna igrača u obrani :roll: ...očito ove sezone ne možemo, a da ne primimo gol u svakoj utakmici. Furth nam zabija, Augsburg nam zabija, Dusseldorf nam zabija, onaj propali HSV nam 3 komada uvali...ccc...
FC Buy€rn - najveće zlo njemačkog nogometa!

Borussia Dortmund - posljednja šansa za spas Bundeslige!

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 27 nov 2012, 22:01

Podcjenili smo ih i to je to. Nemojte sad po Kevinu, koristan je on igrač, ali ne za ovakve utakmice u kojima znamo da ćemo 90% vremena biti u napadu. Perišić je imao par dobrih poteza, mislim da bi on večeras bio korisniji od Kevina da je startao. Mene onaj Leitner iritira, arogantan je za ne povjerovati.

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 27 nov 2012, 22:02

Nepotrebno prosipanje bodova. :evil:

Drugo poluvrijeme bez ikakve želje i volje. Nekako su samo hodali po terenu, a plus što su podcijenili Fortunu više nego je to trebalo. :evil: Shvatam ja da su misli već u Munchenu, ali onakvo preopuštanje je nedopustivo. :evil:

Krenula akcija Fortune koja je dovela do gola, a ja se na sav glas derem "Ruši ga na centru, ruši ga na centru!", kao da sam predosjetio da će nam ljudi uvalit' golčić. :roll: :evil:

Zaćeraj mu sad... :roll:
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

anelkabvb
Kontakt:

Post Postao/la anelkabvb » 27 nov 2012, 22:04

KSIVLE je napisao/la:Podcjenili smo ih i to je to. Nemojte sad po Kevinu, koristan je on igrač, ali ne za ovakve utakmice u kojima znamo da ćemo 90% vremena biti u napadu. Perišić je imao par dobrih poteza, mislim da bi on večeras bio korisniji od Kevina da je startao. Mene onaj Leitner iritira, arogantan je za ne povjerovati.
Ma druze vjeruj mi da mi je GrosKONJ svojim fudbalskim neznajem izyebo najvise zivaca otkad pratim BVB,a to je vec dobrih 17 godina,cak me nije ni Ahmad Madouni toliko nerviro.... :D :D :D

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 27 nov 2012, 22:04

Apsolutno zasluzen bod Fortune. Isuvise lezerno odigran mec, a liga poput BuLi to ne dopusta. Klopp se kockao i sa sastavom, i sa taktikom, nadam se samo da mu je ovo zadnji put. Ovog puta ga je kostalo prerano zatvaranje utakmice.

Pisonja odigrao najgori mec u zutom dresu. Neopisivo katastrofalna predstava. :roll: Perisa i Schibi pogubljeni, ljudi se jednostavno ne uklapaju. Jedino je Leitner unio malo stiha u nasu igra. Malac je trebao startati danas. :mrgreen:

S ovim remijem je napravljen ograman korak unazad sto se tice odbrane titule. :evil:

Grozna utakmica, grozna.

Zna li neko zasto su navijaci sutili u prvih 12 minuta?
Der Mann für die entscheidenden Tore.

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 27 nov 2012, 22:05

Ajmo gledati i pozitivnu stranu medalje, a ta je da smo povećali prednost nad pratnjom. slika

anelkabvb
Kontakt:

Post Postao/la anelkabvb » 27 nov 2012, 22:06

Hare_BvB je napisao/la:Apsolutno zasluzen bod Fortune. Isuvise lezerno odigran mec, a liga poput BuLi to ne dopusta. Klopp se kockao i sa sastavom, i sa taktikom, nadam se samo da mu je ovo zadnji put. Ovog puta ga je kostalo prerano zatvaranje utakmice.

Pisonja odigrao najgori mec u zutom dresu. Neopisivo katastrofalna predstava. :roll: Perisa i Schibi pogubljeni, ljudi se jednostavno ne uklapaju. Jedino je Leitner unio malo stiha u nasu igra. Malac je trebao startati danas. :mrgreen:

S ovim remijem je napravljen ograman korak unazad sto se tice odbrane titule. :evil:

Grozna utakmica, grozna.

Zna li neko zasto su navijaci sutili u prvih 12 minuta?
Nekakv protest protiv DFL-a....ne znam o cemu se tacno radi...

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 27 nov 2012, 22:10

anelkabvb je napisao/la:
KSIVLE je napisao/la:Podcjenili smo ih i to je to. Nemojte sad po Kevinu, koristan je on igrač, ali ne za ovakve utakmice u kojima znamo da ćemo 90% vremena biti u napadu. Perišić je imao par dobrih poteza, mislim da bi on večeras bio korisniji od Kevina da je startao. Mene onaj Leitner iritira, arogantan je za ne povjerovati.
Ma druze vjeruj mi da mi je GrosKONJ svojim fudbalskim neznajem izyebo najvise zivaca otkad pratim BVB,a to je vec dobrih 17 godina,cak me nije ni Ahmad Madouni toliko nerviro.... :D :D :D
A gledaj, mi si ne možemo priuštiti Robbena, Mandžu, Martineza i Badstubera na klupi. A mislim da je ipak bolje imati u rotaciji jednog Kevina G nego nekog balvana kakvih smo se nagledali u bližoj prošlosti (tipa Federico, Buckley, Gambino, Kruska, Kringe, Rukavina).

Hare šutili su 12,12min jer se 12. 12. uvode neke nove mjere glede sigurnosti navijača, kakve točno ne znam ni sam.

anelkabvb
Kontakt:

Post Postao/la anelkabvb » 27 nov 2012, 22:11

KSIVLE je napisao/la:
anelkabvb je napisao/la:
A gledaj, mi si ne možemo priuštiti Robbena, Mandžu, Martineza i Badstubera na klupi. A mislim da je ipak bolje imati u rotaciji jednog Kevina G nego nekog balvana kakvih smo se nagledali u bližoj prošlosti (tipa Federico, Buckley, Gambino, Kruska, Kringe, Rukavina).

Hare šutili su 12,12min jer se 12. 12. uvode neke nove mjere glede sigurnosti navijača, kakve točno ne znam ni sam.
Gdje iskopa Salvatore-a... :lol: :lol: :lol: :lol:

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 27 nov 2012, 22:13

KSIVLE je napisao/la:
anelkabvb je napisao/la:
KSIVLE je napisao/la:Večeras treba smanjiti zaostatak za Bayernom na 3 boda, pa nek se sutra čupaju u Freiburgu.
To mi vec pobijedili u subotu???? :D
Jakako. :mrgreen:

Cestitam,javite mi do kraja decembra i ko je osvojio sezonu :D

Jesu Hummels i Gotze odmarani ili?

Gledao sam prvo poluvrijeme i bilo mi je poprilicno dosadno.Od pocetka prebacili teziste igre na njihovu stranu i bez neke posebne muke dosli do 1:0,nakon jednostavne,prelijepe akcije,jos kako je Kuba zakuca :D

I onda bi i kraj prvog poluvremena i reko' dzaba se ja ponadao da Dusseldorf moze nesto uradit' ovde.
Kad ja maloprije gledam rezultate,89. minut 1:1 :shock:
Samo sto sam nasao ES 2,Piszcek glavom,mislim u sebi nemoj mi bolan to radit' :D

Za nas dobro sto se onako zavrsi,za vas Boga mi i nije.
Ako mi sutra remiziramo,ili cak izgubimo bit' cete u vecoj psiholoskoj prednosti od nas u subotu sigurno,ali ako ih pobijedimo,bice zanimljivo kako ce BVB odigrati :D
#miasanmia

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 27 nov 2012, 22:16

schweinsteiger je napisao/la: Cestitam,javite mi do kraja decembra i ko je osvojio sezonu :D
Posipam se pepelom. Subota se čeka bez velikih najava. :mrgreen:

@anelka, Salvatore mi je bio velika uzdanica u jednom FM-u od prije nekih 5-6god.

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 27 nov 2012, 22:23

anelkabvb je napisao/la:Nekakv protest protiv DFL-a....ne znam o cemu se tacno radi...
Aham, danke. :D

Ekipa je generalno podbacila, nije kriv ni KG, ni Pisonja, ni peti deseti, vec jednostavno pristup mecu je bio ocajan. U neku ruku mi je i drago sto smo dobili po usima kad smo se najmanje nadali, jer sam siguran da ce Klopp nauciti iz svojih gresaka. Uvijek je dosad tako bilo. ;)

Postali smo razmazeni i pekavi (kao fanovi). :mrgreen: Sustina fuce je u ginjenju na terenu i zelji za pobjedom, a to BVB veceras nije pokazao. Fortuna s druge strane jeste, i ovo njihovo slavlje i fanaticno nvijanje tokom citvaih 90 i kusur minuta me podsjetilo na period od prije 6-7 godina kad je BVB bio na slicnoj kavlitativnoj razini. :D

No ko zna, mozda je ovo samo takticka varka da se Enesove trupe dodatno opuste u "zubotu". :mrgreen:

PS: Bender ocajan, a u nedjelju mi stigao njegov dres. :(
Der Mann für die entscheidenden Tore.

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.