BV Borussia Dortmund
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: BV Borussia Dortmund
Tog arogantnog i samozaljubljenog seronju iz Reala nitko ne želi vidjeti u Dortmundu. Taj tip bi pasao taman uz Balotelija u Cityu. Osim toga njegov stil ne paše u Dortmundov sustav, takav lijenčina nema šta tražit kod nas. Pa daj pogledajte lika u Realu, samo se vuče po terenu...neka njega tamo di je.
FC Buy€rn - najveće zlo njemačkog nogometa!
Borussia Dortmund - posljednja šansa za spas Bundeslige!
Ozy bi jedino mogao unaprijediti igru BvB-a ako bi igrao uz Reus-a i Gotze-a ...
Bez jednog od ove dvojice bi je unazadio deff....
Ali fino je cut da se takav fenomen spominje u kontekstu naseg kluba !!!
Bez jednog od ove dvojice bi je unazadio deff....
Ali fino je cut da se takav fenomen spominje u kontekstu naseg kluba !!!
Bez Gundogana,Gotzea i Hummelsa...igraju Kehl i Bender kao i Greuskreutz.
Nemamo bas kreativaca veceras...svaka pobjeda je dobro dosla.
Paurević starta za Duzel.
Ovo treba rutinski rješiti.

"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"
Sve je udure, nista se ne sekiraj.bvb09_manijak je napisao/la:@hare de ti to malo bolje objasni,jel to nesto dobro za klub ili ... ne kontam se u ove ekonomske pojmove

Fali i ovom ghnoju iz D'dorfa kompletna odbrana.adnan24 je napisao/la:Bez Gundogana,Gotzea i Hummelsa...igraju Kehl i Bender kao i Greuskreutz.

Der Mann für die entscheidenden Tore.
Zašto će navijači šutiti prvih 12min?
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"
Zbog nekog sigurnosnog "paketa" kojeg priprema DFL...eto sad DFLu nek vidi kako je to kad nema atmosfere ni urlanja navijača.KSIVLE je napisao/la:Zašto će navijači šutiti prvih 12min?
IMa tko kakav dobar stream da ne šteka

Auf gehts BVB
Prle potraži ovdje http://www.****sports.eu/sports/football.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Slabo slabo prvih 20 min....nece lopta sama u gol,treba se malo vise boriit....izgleda da su glavama vec u Mincenu....ocekujem ubrzo gol,ako ga ne bude,bit ce yebeno....
Tnx KVISLE
Ne izgleda dobro ovo, nema nikakvog pritiska na njihovu zadnju liniju. Očajno se vidi kako nam fali Gundogan, nema tko vodit igru u vezi...Leitner ili Perišić na 8-icu, nema druge. Prestatično je sve ovo.

Ne izgleda dobro ovo, nema nikakvog pritiska na njihovu zadnju liniju. Očajno se vidi kako nam fali Gundogan, nema tko vodit igru u vezi...Leitner ili Perišić na 8-icu, nema druge. Prestatično je sve ovo.
Großkreutz u ovakvim utakmicama kada stalno napadamo nema nikakvog učinka.
Kubaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! Koja golčina. 

U najbolje vrijeme...sad lagano uvalit jos 2 u drugom poluvremenu i Samstag kann kommen....

Kakva akcija...kakva golcina majstora za nadam se rutinski zavrsetak posla.
Fortuna i dalje bez suta...
Fortuna i dalje bez suta...
auuh golcine 

Večeras treba smanjiti zaostatak za Bayernom na 3 boda, pa nek se sutra čupaju u Freiburgu.
To mi vec pobijedili u subotu????KSIVLE je napisao/la:Večeras treba smanjiti zaostatak za Bayernom na 3 boda, pa nek se sutra čupaju u Freiburgu.

Meierov bunker je probijen, sad ce to lakse ici.
Predivna akcija i velemajstorija Turbo Kube za izuzetno bitno vodstvo. Teska utakmica, gosti nemaju nikakvih ambicija da napadnu, valjda se to u nastavku promijeni.
Mora se zabiti jos jedan, Fortuna je poznata po ghnojenju.
@KSIVLE, valjda na 6.

Mora se zabiti jos jedan, Fortuna je poznata po ghnojenju.

@KSIVLE, valjda na 6.

Der Mann für die entscheidenden Tore.
Jakako.anelkabvb je napisao/la:To mi vec pobijedili u subotu????KSIVLE je napisao/la:Večeras treba smanjiti zaostatak za Bayernom na 3 boda, pa nek se sutra čupaju u Freiburgu.

Razumijemo seKSIVLE je napisao/la:Jakako.anelkabvb je napisao/la:To mi vec pobijedili u subotu????KSIVLE je napisao/la:Večeras treba smanjiti zaostatak za Bayernom na 3 boda, pa nek se sutra čupaju u Freiburgu.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.