Ma bod nije nista a još niste nikako porazeni u ligi sto nije bio slucaj prosle godine u ova doba,opet kazem i ovaj bod vam je jako dobar.tevezito je napisao/la:Solidna utakmica bilo je sansi za obje ekipe ali ipak je City po mom misljenju imao izglednije sanse.Ostaje City neporazen ali izgubilo se prvo mjesto.Slijedi Wigan pa nakon toga veliki gradski derbi.Bod prednosti nije nista borba za titulu se nastavlja.
Manchester City FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- BluesForever
- Kontakt:
Re: Manchester City FC
Champions League Winners 2012
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
- Ronaldo2012
- Kontakt:
City i barca jedini neporazeni u evropi izgleda. Jos neko?BluesForever je napisao/la:Ma bod nije nista a još niste nikako porazeni u ligi sto nije bio slucaj prosle godine u ova doba,opet kazem i ovaj bod vam je jako dobar.tevezito je napisao/la:Solidna utakmica bilo je sansi za obje ekipe ali ipak je City po mom misljenju imao izglednije sanse.Ostaje City neporazen ali izgubilo se prvo mjesto.Slijedi Wigan pa nakon toga veliki gradski derbi.Bod prednosti nije nista borba za titulu se nastavlja.
Mas aj kuv ne sadri - sri lankanska narodna poslovica, a znaci otprilike "osoba koja je vesela je najbolji uzor".
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
zar city nije izgubio od reala? u prvoj tekmi?
Porazen je i od Ajaxa ali misli se na PRVENSTVO. I Barca je porazena u LP ali u prvenstvu nije.QUARESMA 18<<< je napisao/la:zar city nije izgubio od reala? u prvoj tekmi?
- Ronaldo2012
- Kontakt:
Tako je btw tu su jos benfica porto i olimpiacos
Mas aj kuv ne sadri - sri lankanska narodna poslovica, a znaci otprilike "osoba koja je vesela je najbolji uzor".
- Ronaldo2012
- Kontakt:
Hmmm... City opet najmanje primljenih golova u EPL i jedina neporazena ekipa. Neke stvari zabaru se moraju priznati koliko god da je levat. Da nije onih blamaza u LP jos bi neko pomislio da on nesto i zna.
Malo se pogubio stavljanjem Dzeke u prvu postavu, siguran sam da su igrali Carlito i Aguero od pocetka pobjedio bi City, koji je i ovako bio dosta bolji i konkretniji rival, a sve zahvaljujuci taktici genijalca Mancinia, on je taktiku usavrsio.... Njabolji trener u Engleskoj sigurno..... Koja klasa....
Ebo LP, kad vec znas da je ne mozes osvojiti, bolje bar osvojiti PL i da Ferguzon odleprsa u penziju bez trofeja, kako i dolikuje....
Nadam se iduca bez Dzeke, pa da City slavi pobjedu protiv Wigana i onda laganice 3-4 komada razlike protiv seljackih komsija, odnosno Periferija ili bolje Lopovija UNITEDA.....
Mancini ce takticki zgaziti staru ohrdinu.... Evo nesto da malo osvjezi sjecanja kakav je genijalac Mancini...

Jos im se smije na kraju.... Koja klasa....
Ebo LP, kad vec znas da je ne mozes osvojiti, bolje bar osvojiti PL i da Ferguzon odleprsa u penziju bez trofeja, kako i dolikuje....
Nadam se iduca bez Dzeke, pa da City slavi pobjedu protiv Wigana i onda laganice 3-4 komada razlike protiv seljackih komsija, odnosno Periferija ili bolje Lopovija UNITEDA.....
Mancini ce takticki zgaziti staru ohrdinu.... Evo nesto da malo osvjezi sjecanja kakav je genijalac Mancini...

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
[youtube][/youtube] 

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Ronaldo2012
- Kontakt:
Ma nije se pogubio, to je sigurno smisljeno experimentisanje,Hypnose je napisao/la:Malo se pogubio stavljanjem Dzeke u prvu postavu, siguran sam da su igrali Carlito i Aguero od pocetka pobjedio bi City, koji je i ovako bio dosta bolji i konkretniji rival, a sve zahvaljujuci taktici genijalca Mancinia, on je taktiku usavrsio.... Njabolji trener u Engleskoj sigurno..... Koja klasa....

I na tom se polju vidi koliki je genijalac.... I sa rotoacijama u ekipi pravi prave stvari u najjacoj Ligi na svijetu.... Steta sto rotira jer da mu uvijek igraju isti vec bi bjezao ostalim ekipama na tabeli....Ronaldo2012 je napisao/la:Ma nije se pogubio, to je sigurno smisljeno experimentisanje,Hypnose je napisao/la:Malo se pogubio stavljanjem Dzeke u prvu postavu, siguran sam da su igrali Carlito i Aguero od pocetka pobjedio bi City, koji je i ovako bio dosta bolji i konkretniji rival, a sve zahvaljujuci taktici genijalca Mancinia, on je taktiku usavrsio.... Njabolji trener u Engleskoj sigurno..... Koja klasa....![]()
![]()
jer vrhunski strucnjaci non stop experimentisu, zato i jesu vrhunski jer kroz svoje experimente dolaze do najnovijih saznanja i tako nadmasuju druge koji se boje probati nove stvari, zar ne?
![]()
![]()
Sreca pa je merhametli....
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Ronaldo2012
- Kontakt:
hahahaah!Hypnose je napisao/la:I na tom se polju vidi koliki je genijalac.... I sa rotoacijama u ekipi pravi prave stvari u najjacoj Ligi na svijetu.... Steta sto rotira jer da mu uvijek igraju isti vec bi bjezao ostalim ekipama na tabeli....Ronaldo2012 je napisao/la:Ma nije se pogubio, to je sigurno smisljeno experimentisanje,Hypnose je napisao/la:Malo se pogubio stavljanjem Dzeke u prvu postavu, siguran sam da su igrali Carlito i Aguero od pocetka pobjedio bi City, koji je i ovako bio dosta bolji i konkretniji rival, a sve zahvaljujuci taktici genijalca Mancinia, on je taktiku usavrsio.... Njabolji trener u Engleskoj sigurno..... Koja klasa....![]()
![]()
jer vrhunski strucnjaci non stop experimentisu, zato i jesu vrhunski jer kroz svoje experimente dolaze do najnovijih saznanja i tako nadmasuju druge koji se boje probati nove stvari, zar ne?
![]()
![]()
Sreca pa je merhametli....

Iako ne volim njegov stil fudbala mora mu se priznati da je veliki strucnjak za marketing i da zna sa ljudima! A to je najvaznije u biznisu. Nisu njema dzaba povjerili tolike milione.
Jesam li ja jedini koji misli da je ovo jedan lik koji FOL diskutuje sam sa sobom? 

- Ronaldo2012
- Kontakt:
[youtube][/youtube]SamoZeljo je napisao/la:Jesam li ja jedini koji misli da je ovo jedan lik koji FOL diskutuje sam sa sobom?
- ruudminator
- Kontakt:
Koja si ti SELJACINA.....Hypnose je napisao/la:Malo se pogubio stavljanjem Dzeke u prvu postavu, siguran sam da su igrali Carlito i Aguero od pocetka pobjedio bi City, koji je i ovako bio dosta bolji i konkretniji rival, a sve zahvaljujuci taktici genijalca Mancinia, on je taktiku usavrsio.... Njabolji trener u Engleskoj sigurno..... Koja klasa....
United is life the rest are mere details....Champ19ns
WHOLE MANCHESTER CELEBRATES THE BIRTHDAY KIDtevezito je napisao/la:Sretan rodjendan....

Rodjeni Brato!
svi smo mi RODJENI !
svi smo mi RODJENI !
Veceras jedna od onih utakmica koja se jednostavno mora dobit.United igra laganu utakmicu kuci protiv West Hama i to je sigurna pobjeda.Zaostatak prije derbija mora ostati 1 bod jer ne bi bilo dobro zaostajati razliku koju jedan mec ne moze promijeniti.Veceras ocekujem da startaju Tevez i Dzeko mada kod Mancinija se nikad ne zna.Wigan je neugodna ekipa i ostali su u lijepoj uspomeni zbog one pobjede nad Unitedom koja je kasnije omogucila titulu.Da Kun Aguero nije samo dobar fudbaler nego i vozac pokazat ce i ovaj video sa Nicom Rosbergom.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
- Cautinho
- Kontakt:
http://www.goal.com/en/news/9/england/2 ... n-leave-if" onclick="window.open(this.href);return false; Glupost je bila i dovoditi ga,toliko tih naglabanja sa Swanselonom,na kraju došao umjesto AJ-a i nastavio tamo gdje je ovaj stao.Na klupi.Bezveze unistavati karijere mladih igraca,samo da bi se kadar popunio.Nesjecam se ni kad je zadnji put ovaj Sinclair bio u zapisniku utakmice.Po meni je OK igrač,prodoran,ali nema mjesta u Citiyu i kao sto sam rekao ,nije nam bio ni potreban.Kao ni Rodwell.Ni Wright.A Maicon je dobar,ali opet 3 desna beka su malo previse.Sto se tice utakmice,nebi trebalo biti vecih problema,nezgodni mogu biti samo ako Al Habsi bude imao svoj dan.Ocekujem neka 1-2-3 gola s tim da ne primimo ni jedan. Igraci su sigurno umorni od rasporeda,nije proslo ni postena 3 dana od zadnje utakmice,i vec se koplja ponovno krste.Sto se tice rivala na vrhu,mislim da ce svi dobiti,ali se uz to nadam kiksu,jel igraju sa nezgodnim protivnicima.Ako United nastavi sa ovakvim igrama,nemoraju su puno nadati vrhu tabele,a ni preokreti ih nece maziti cijele sezone.Sve ce to doci na naplatu.
Keep walking.
- Ronaldo2012
- Kontakt:
Sta vam je to sa Aguera, on je zario i palio prosle sezone, a sada nista? Bilo bi dobro za vas da se vrati u onu formu, po meni pa mozda i najvazniji igrac Citija prosle godine.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.