FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sto se tice nase lige ,sto valja i sto mozemo uzeti(valjda) treba zaganjati Kajkuta,Jusufbasica i eventualno Okica,ako se vec spominje odlazak i Zareta i jos nekih ofanzivaca mislim da bi ovi bili po mjeri i bolje zamjene koje su dostupne,ovo je neko cisto moje misljenje kroz gledanje ove nase lige,jel momci definitivno odskacu iznad ostalih u svojim ekipama i smatram da nam mogu biti pojacanja....aBd nadam se i Hametu svakako,vjerujem da se nece osjetiti sekunde Sesarov odlazak ako ga bude(mada je po meni prerano jos za prodaju)
Ako se vec trazi zamjena ali prava zamjena i neko ko ce se boriti sa Hadzijom za mjesto neka se kontaktira i Rascic,mislim da nam moze biti od pomoci...sto se tice zadnje linije smatram da netreba tu nesto korigovati,mozda nekog desnog beka,ali definitivno zadnji vezni i par ofanzivaca jel nam je ofanzivna igra 0 bodova,tu prvo mislim na Jovica i njegovo vidjenje napadackog fudbala,ekipa jednostavno mora vise da igra,i sto vise sansi da stvara,ovo je cisti prosjek sada bio ni sam neznam kako je ekipa zabila toliko golova kada pravimo tako malo sansi
Ako se vec trazi zamjena ali prava zamjena i neko ko ce se boriti sa Hadzijom za mjesto neka se kontaktira i Rascic,mislim da nam moze biti od pomoci...sto se tice zadnje linije smatram da netreba tu nesto korigovati,mozda nekog desnog beka,ali definitivno zadnji vezni i par ofanzivaca jel nam je ofanzivna igra 0 bodova,tu prvo mislim na Jovica i njegovo vidjenje napadackog fudbala,ekipa jednostavno mora vise da igra,i sto vise sansi da stvara,ovo je cisti prosjek sada bio ni sam neznam kako je ekipa zabila toliko golova kada pravimo tako malo sansi
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Sve što ide u okvir gola ulazi...miky_hz je napisao/la:Sto se tice nase lige ,sto valja i sto mozemo uzeti(valjda) treba zaganjati Kajkuta,Jusufbasica i eventualno Okica,ako se vec spominje odlazak i Zareta i jos nekih ofanzivaca mislim da bi ovi bili po mjeri i bolje zamjene koje su dostupne,ovo je neko cisto moje misljenje kroz gledanje ove nase lige,jel momci definitivno odskacu iznad ostalih u svojim ekipama i smatram da nam mogu biti pojacanja....aBd nadam se i Hametu svakako,vjerujem da se nece osjetiti sekunde Sesarov odlazak ako ga bude(mada je po meni prerano jos za prodaju)

- Burberry46
- Kontakt:
Izvini ali pises gluposti ovo su igraci svi koji su bezveze tu osim Belog, a sa klupe ne mogu donijeti odredjenu sirinu, tako da je logicno da se raskinu ugovori!DzoleZeljo je napisao/la:Pa gdje cete pustiti Belog i Karamatica??? Pa nisu valjda poludili....Burberry46 je napisao/la:Gujic, Krpic, Karamatic i Beli nisu vise igraci Sarajeva!
Iskreno ako vam ode vise od 5 igraca iz standardne postave, onda se nemojte ni evropi nadati. Pa to ne bi ni Ferguson uspio iskombinovati a ne Jovic... Velika je to promjena, to je uprava Amaru uradila nakon osvojene titule u sezoni 2009/10, nakon ceka je ovaj naravno poludio... AKo ista zeliti traziti u nastavku, odlazak Sesara, Husejnovica i Belog bi bili za vas rak rana. Tri glavna igraca skoro, jos na Husejnovicu se igra zasniva cijela. Nadam se da sada vidite gdje vam uprava i strucni stab prave gresku, pa one teorija zavjera u stranu sklonite.
EDIT: Ovo su vjerovatno gore suplje price u vezi ovih odlazaka, jer u suprotnom vidim vas na petoj pozicjji.
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
-
- Kontakt:
Da ne bude, zabune, znamo mi gdje su su uprava i strucni stab napravili gresku, znaju i oni ja mislim sad.DzoleZeljo je napisao/la:Pa gdje cete pustiti Belog i Karamatica??? Pa nisu valjda poludili....Burberry46 je napisao/la:Gujic, Krpic, Karamatic i Beli nisu vise igraci Sarajeva!
Iskreno ako vam ode vise od 5 igraca iz standardne postave, onda se nemojte ni evropi nadati. Pa to ne bi ni Ferguson uspio iskombinovati a ne Jovic... Velika je to promjena, to je uprava Amaru uradila nakon osvojene titule u sezoni 2009/10, nakon ceka je ovaj naravno poludio... AKo ista zeliti traziti u nastavku, odlazak Sesara, Husejnovica i Belog bi bili za vas rak rana. Tri glavna igraca skoro, jos na Husejnovicu se igra zasniva cijela. Nadam se da sada vidite gdje vam uprava i strucni stab prave gresku, pa one teorija zavjera u stranu sklonite.
EDIT: Ovo su vjerovatno gore suplje price u vezi ovih odlazaka, jer u suprotnom vidim vas na petoj pozicjji.
I nije problem u vasoj utakmici sa Sirokim, penal jest bio, i to stoji.Problem je sto tek sad nama kroz glavu prolaze (pored nasih kikseva, ali je logicno da ekipa ima oscilacije) vasi bodovi u Zenici,kuci protiv Borca i eventualni protiv Leotara (bog zna kako bi dole zavrsilo da je nimalo losi leotar igrao do zadnje kapi krvi kao sto su to uvijek radili) i kako bi izgledala eventualna tabela u tom slucaju
Sto se tice igrackog kadra.Beli jest zabio dosta tih golova ali on kao bek i nije koristan previse.Ove golove sto je zabio su plod dobre igre cjele ekipe, dobre forme i jos mnogih stvari.Ne sjecam se kad mu je zadnji slobodnjak presao zivi zid uopste a u prvih par kola je 99% go iz slobodnjaka...sve je to relativno dosta.
Ja bi sad zamjenio njegovih 8 golova za 2 dobra prodora i ostra ubacaja u 16m po jednoj utakmici.
Karamatica bih ostavio ali ocigledno je da covijek hoce da igra a to kod Jovica ne moze...

Za Saida i Sesara se nista ne zna, sto se mene ticu nek idu za pare koje mogu zadovoljit klub.Sumnjam i da odbijemo transfere u cilju te titule da bi njih dvojica igrala sa prevelikim motivom.
Bolje uzet sta para, dovest dosta dobrih igraca koji ce ginut na terenu.
Ako su tacne info oko ove 4 mislim da su napravili veliku gresku s Belim ,pustit najboljeg strijelca na polusezoni je glupost velika a za Karamatic ipak steta sto se nije dala vece minutaza momku 

Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Belom ugovor ističe u decembru, radi se na produženju, da li će produžiti - vidjet ćemo.
Ako se ovdje misli na ispisnice: Diata je umjesto Belog!
Ako se ovdje misli na ispisnice: Diata je umjesto Belog!
- Sarajevo1946
- Kontakt:
Belošević nije još otišao. Ističe mu ugovor i to je to, a da je dobio ispisnicu, nije tačno.
Možda produži, možda ne... vidjećemo.
Možda produži, možda ne... vidjećemo.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
Zoran Belošević: Želim ostati na Koševu
Najbolji igrač Sarajeva u protekloj polusezoni bez sumnje je bio Zoran Belošević. Iskusni univerzalac Bordo tima bio je strijelac u čak osam navrata, iako je uglavnom igrao daleko od protivničkog gola.
Sjajnom Srbijancu ugovor s koševskim gigantom ističe u decembru, a još uvijek je neizvjesno da li će Beli, kako mu tepaju navijači Sarajeva, ostati u timu Dragana Jovića koji je odigrao vrlo dobar jesenski dio polusezone.
''Ugovor mi ističe vrlo brzo i bilo je govora o nastavku saradnje. Pričali smo, pričaćemo opet i želja za nastavkom saradnje je obostrana. No, ne treba isključiti nijednu opciju jer već mi je 29 godina, ako bi došla neka ponuda koja se ne može odbiti, razmislio bih o odlasku. Volio bih osvojiti titulu sa Sarajevom, tužan zbog ''mrlje'' koju smo na sve prethodne nastupe bacili lošom igrom u Bijeljini. Pred nama je još 15 utakmica, želimo vratiti prvo mjesto i pokloniti navijačima titulu'', kazao je Belošević za ****.ba.
Nakon sve učestalijih priča o transferima Husejinovića i Sesara, špekulacije o eventualnom odlasku Beloševića ipak se neosnovane pa navijači Bordo kluba mogu odahnuti. Najbolji strijelac tima bordo boje braniće i u nastavku sezone...
****.ba toliko o neprovjerenim informacijama sad počinje onaj prljavi rat i sranja raznorazna
Najbolji igrač Sarajeva u protekloj polusezoni bez sumnje je bio Zoran Belošević. Iskusni univerzalac Bordo tima bio je strijelac u čak osam navrata, iako je uglavnom igrao daleko od protivničkog gola.
Sjajnom Srbijancu ugovor s koševskim gigantom ističe u decembru, a još uvijek je neizvjesno da li će Beli, kako mu tepaju navijači Sarajeva, ostati u timu Dragana Jovića koji je odigrao vrlo dobar jesenski dio polusezone.
''Ugovor mi ističe vrlo brzo i bilo je govora o nastavku saradnje. Pričali smo, pričaćemo opet i želja za nastavkom saradnje je obostrana. No, ne treba isključiti nijednu opciju jer već mi je 29 godina, ako bi došla neka ponuda koja se ne može odbiti, razmislio bih o odlasku. Volio bih osvojiti titulu sa Sarajevom, tužan zbog ''mrlje'' koju smo na sve prethodne nastupe bacili lošom igrom u Bijeljini. Pred nama je još 15 utakmica, želimo vratiti prvo mjesto i pokloniti navijačima titulu'', kazao je Belošević za ****.ba.
Nakon sve učestalijih priča o transferima Husejinovića i Sesara, špekulacije o eventualnom odlasku Beloševića ipak se neosnovane pa navijači Bordo kluba mogu odahnuti. Najbolji strijelac tima bordo boje braniće i u nastavku sezone...
****.ba toliko o neprovjerenim informacijama sad počinje onaj prljavi rat i sranja raznorazna
Sarajevo ljubavi moja!
ne lupajBurberry46 je napisao/la:Gujic, Krpic, Karamatic i Beli nisu vise igraci Sarajeva!
Sarajevo ljubavi moja!
- Pitar sa Kariba
- Kontakt:
Još dva infa: mladi reprezentativac Crne gore N.Mijušković je mnogo interesantan upravi i on vjerovatno ostaje, a izgleda da i Dragan Jović ostaje i po meni to je OK. Iskreno ako je istina samo mi žao Karamatića a ostali papa naravno samo dvojica(Krpić i Gujić)
Sarajevo ljubavi moja!
- Ultras1921
- Kontakt:
Jesam joj se nagovorio na face-u Boze sacuvaj...
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921
Forza Inter!
Forza Inter!
Mateica provokatorica!
- ASD
- Kontakt:
Belosevic realno i niej neki igrac,ni na beku ni na krilu,ali cinjenica je da ima dobar sut sto po meni nije dovoljno da se igra u Sarajevu.
Krpic se bas i nije pokazao,nadam se da ce otici u neki klub gdje ce igrati pa da pokaze da li vrijedi.
Gujic je definitivno najveci promasaj ove sezone,a karamatic je dobar igrac,steta sto niej igrao
Krpic se bas i nije pokazao,nadam se da ce otici u neki klub gdje ce igrati pa da pokaze da li vrijedi.
Gujic je definitivno najveci promasaj ove sezone,a karamatic je dobar igrac,steta sto niej igrao

Hajde boga ti ne filozofiraj,djelite isto misljenje,cao.bekicamir je napisao/la:Mateica provokatorica!
Molim vas ne pridajite joj značaj. Prebolno je da bi se ulazilo u bilo šta s takvom osobom. Molim vas da ni slova o tome ne pišemo. Čuvajmo ono što nam je sveto na naš način.
MOLIM VAS!!!
MOLIM VAS!!!
-
- Kontakt:
otkaze treba dati Gujicu,Karamaticu,belosevicu,nuhanovicu,hadzicu,diata. znam da se vecini ovo ne svidja al mislim da ovi nemaju kvalitet za FK SARAJEVO.A sto se tice pojacanja volio bi vidjeti Marjanovica iz zrinjskog i naravno hame da se vrati.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ovaj covjek nije zasluzio da ide!
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Nema nikakve koristi tjerati igrace,kriv je onaj sto ih je doveo,los skauting u klubu!
Treba imati kostur ekipe,dodavati svake sezone po kojeg igraca da se malo osvjezi ekipa i da se zaradi na ovim boljim igracima.
Treba imati kostur ekipe,dodavati svake sezone po kojeg igraca da se malo osvjezi ekipa i da se zaradi na ovim boljim igracima.
- moustapha
- Kontakt:
Tjeraju se igraci koji su sjedili na klupi ili kad su ulazili nisu nista pokazali. Bez obzira da li rezultati bili dobri ili losi, njihova sudbina je ista. Neki od njih su cak i sami zatrazili raskid ugovora.KrajPrice je napisao/la:Nema nikakve koristi tjerati igrace,kriv je onaj sto ih je doveo,los skauting u klubu!
#divovi