Ma ljudi pustite ove mahalske priče ,sad ovi menadžeri (mesari piljari) hodaju okolo i probaju da utope svoje "talente".Zato sad ima milion imena i milion priča o dolascima i odlascima a ako ova uprava bude radila onako kao ja mislim da će raditi onda nitko od nas neće znati ni sa kim se razgovara ni tko će biti doveden dok to ne bude 100% dogovoreno ali jedno je sigurno koliko para toliko muzike.E sada koliko ja znam što se tiče love situacija je onako osrednja.Nismo loši ali trenutno nemamo love za neka zvučna pojačanja osim ako ne bude nekih malo jačih financijskih injekcija tijekom zimske pauze.Rosas7 je napisao/la:jee.bo li ih vasilj,kloc obicni,vec je jednom bio kod nas,lik veze nema,pa gdje nalaze ove antitalente meni to nije jasno
markic je dobar igrac,al ako je odlucio da ide,sretno mu
HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI!
ima ovih igraca iz slabijih klubova,besplatno se mogu dovest,a bili bi nam super pojacanja,al i ja vjerujem u ovu upravu,da su na pravom putuacovic1 je napisao/la:Ma ljudi pustite ove mahalske priče ,sad ovi menadžeri (mesari piljari) hodaju okolo i probaju da utope svoje "talente".Zato sad ima milion imena i milion priča o dolascima i odlascima a ako ova uprava bude radila onako kao ja mislim da će raditi onda nitko od nas neće znati ni sa kim se razgovara ni tko će biti doveden dok to ne bude 100% dogovoreno ali jedno je sigurno koliko para toliko muzike.E sada koliko ja znam što se tiče love situacija je onako osrednja.Nismo loši ali trenutno nemamo love za neka zvučna pojačanja osim ako ne bude nekih malo jačih financijskih injekcija tijekom zimske pauze.Rosas7 je napisao/la:jee.bo li ih vasilj,kloc obicni,vec je jednom bio kod nas,lik veze nema,pa gdje nalaze ove antitalente meni to nije jasno

Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Ma normalno ,treba pustiti ljude da rade u miru.Do sada je većina njihovih poteza bila vrlo dobra i zato treba vidjeti kako će odraditi ovaj dio posla.Ako već pričamo o igračima koje sam ja upratio u ovom djelu prvenstva a koji bi se eventualno mogli dovesti (većina tek na ljeto ) su Basara iz Radnika (mi još od Diarre nemamo tako brzog napadača) ,ovaj napadač Goška mislim da je Jusufbašić,Barać iz Čelika ili npr. Purić koji sad igra negdje u drugoj ligi itd.Sve ovisi tko će nam otići .Ono što sam pisao za Arežinu prije pola godine sada mislim i za Brlenića.Momak igra srcem ali se vidi da je školovan igrač i njemu treba dati više šanse.Rosas7 je napisao/la:ima ovih igraca iz slabijih klubova,besplatno se mogu dovest,a bili bi nam super pojacanja,al i ja vjerujem u ovu upravu,da su na pravom putuacovic1 je napisao/la:Ma ljudi pustite ove mahalske priče ,sad ovi menadžeri (mesari piljari) hodaju okolo i probaju da utope svoje "talente".Zato sad ima milion imena i milion priča o dolascima i odlascima a ako ova uprava bude radila onako kao ja mislim da će raditi onda nitko od nas neće znati ni sa kim se razgovara ni tko će biti doveden dok to ne bude 100% dogovoreno ali jedno je sigurno koliko para toliko muzike.E sada koliko ja znam što se tiče love situacija je onako osrednja.Nismo loši ali trenutno nemamo love za neka zvučna pojačanja osim ako ne bude nekih malo jačih financijskih injekcija tijekom zimske pauze.Rosas7 je napisao/la:jee.bo li ih vasilj,kloc obicni,vec je jednom bio kod nas,lik veze nema,pa gdje nalaze ove antitalente meni to nije jasno
belmin.k glavom i bradom. drago mi jeacovic1 je napisao/la:Ajde neka , nek je sa srećom i njemu i AC Željezničaru.Nego Phenom da te pitam je li ti radiš na BH televiziji?

Belminu sam jednom pisao povodom stalnog medijskog predstavljanja neseg kluba kao NK umijesto HSK,nisam mogao vjerovati kada sam primio povratni mail,sramota je da jedan takav nazovimo"kloc" radi na drzavnoj televiziji,meni samo nije jasno zasto se ovi iz uprave ne oglase na stalne provokacije javnog rtv servisa,dovoljno je jedno priopcenje da se da na uvid da ta bh kuca ne moze mijenjati prefikse i nazive klubova kako im se ćefne!
Jedan pravnik mi je cak i objasnio da HSK Zrinsjki ima sva legitimna prava da tu istu kucu tuzi radi medijske neistine i javnog sramocenja pa eto,dovoljno je samo malo truda da se ova gov.na sa javnog rtv servisa jednom za sva vremena dovedu u red!
Tuziti ustavnom sudu bh i to osobno Belmina a koliko sam upoznat najvjerovatnije da ce ga tuziti udruga sportske obitelji HSK Zrinjski pa eto Belmine stisni prdu pa jos jednom stavi pogresan naziv u ime kluba,zavrsti ce kao i onaj kriminalac iz 60 minuta !
Jedan pravnik mi je cak i objasnio da HSK Zrinsjki ima sva legitimna prava da tu istu kucu tuzi radi medijske neistine i javnog sramocenja pa eto,dovoljno je samo malo truda da se ova gov.na sa javnog rtv servisa jednom za sva vremena dovedu u red!
Tuziti ustavnom sudu bh i to osobno Belmina a koliko sam upoznat najvjerovatnije da ce ga tuziti udruga sportske obitelji HSK Zrinjski pa eto Belmine stisni prdu pa jos jednom stavi pogresan naziv u ime kluba,zavrsti ce kao i onaj kriminalac iz 60 minuta !
E vidim ja da si mi poznat KARAmehmedovićuphenom je napisao/la:belmin.k glavom i bradom. drago mi jeacovic1 je napisao/la:Ajde neka , nek je sa srećom i njemu i AC Željezničaru.Nego Phenom da te pitam je li ti radiš na BH televiziji?

moRe bitiacovic1 je napisao/la:E vidim ja da si mi poznat KARAmehmedovićuphenom je napisao/la:belmin.k glavom i bradom. drago mi jeacovic1 je napisao/la:Ajde neka , nek je sa srećom i njemu i AC Željezničaru.Nego Phenom da te pitam je li ti radiš na BH televiziji?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.

http://i50.tinypic.com/200aa1z.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Molim da ovo obrisete ponovo cu napisati post !
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 27 nov 2012, 18:53, ukupno mijenjano 3 puta.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
- Kontakt:
Purić vam igrao Srbiji u Slobodi, u ovom kolu dao gol CZ, a nema ništa od Sesara, on ide u Tursku ili ostaje u Sarajevu,a Zeba može doći ali valja dati 250 hiljada e
Bekicu spomenuo si Pavla Susica, meni jako drag i dobar igrac, samo ne znam kakav je ove sezone, gledao sam ga samo jednom protiv Veleza i nije se nesto pokazao, izdusio u 30. minuti 
Ipak bi ga volio opet vidjeti u dresu Zrinjskog..

Ipak bi ga volio opet vidjeti u dresu Zrinjskog..
Nekome smetaju moje taktike ali ja ne mogu bez njih!
Valjda bolest od cm01/02 iz srednjoskolskih dana!
...............Melher...............
P.Susic...Anicic.Radeljic..Stojkic
..........Arezina..Scepanovic.....
T.Kukoc......Muminovic..Strok...
.............Anicic...................

...............Melher...............
P.Susic...Anicic.Radeljic..Stojkic
..........Arezina..Scepanovic.....
T.Kukoc......Muminovic..Strok...
.............Anicic...................

bekicamir je napisao/la:Nekome smetaju moje taktike ali ja ne mogu bez njih!![]()

Rodjeni Brato!
svi smo mi RODJENI !
svi smo mi RODJENI !
A gdje je Bubalo Bekicu ?

Eno ga bere mandarine!starmo94 je napisao/la:A gdje je Bubalo Bekicu ?![]()
Pozdrav svim ljudima dobre volje, posebno svima koji vole i poštuju naš i vaš klub
Malo sam zapostavio svoj virtualni život, pa me nije bilo...
Moram reagirat na ovu lažnu vijest o odlasku Markića u Želju... znači, mogli su se ljudi informirat malo prije nego napišu članak. Markić se dogovorio sa upravom Zrinje, ako ne ode vani, da će igrat u Zrinji, znači Željo ništa... Muminoviću isto ističe ugovor sada, ali mu je ponuđen novi dvogodišnji ugovor, koji će 99% prihvatiti, eto i to da znate
. Uglavnom pali po momku bezze, ode u Želju ovo ono, a nitko njega nije pitao ima li tu istine... jako novinarstvo, nema šta

Moram reagirat na ovu lažnu vijest o odlasku Markića u Želju... znači, mogli su se ljudi informirat malo prije nego napišu članak. Markić se dogovorio sa upravom Zrinje, ako ne ode vani, da će igrat u Zrinji, znači Željo ništa... Muminoviću isto ističe ugovor sada, ali mu je ponuđen novi dvogodišnji ugovor, koji će 99% prihvatiti, eto i to da znate

Mandrake , vidim dobro si informiranMandrake je napisao/la:Pozdrav svim ljudima dobre volje, posebno svima koji vole i poštuju naš i vaš klubMalo sam zapostavio svoj virtualni život, pa me nije bilo...
Moram reagirat na ovu lažnu vijest o odlasku Markića u Želju... znači, mogli su se ljudi informirat malo prije nego napišu članak. Markić se dogovorio sa upravom Zrinje, ako ne ode vani, da će igrat u Zrinji, znači Željo ništa... Muminoviću isto ističe ugovor sada, ali mu je ponuđen novi dvogodišnji ugovor, koji će 99% prihvatiti, eto i to da znate. Uglavnom pali po momku bezze, ode u Želju ovo ono, a nitko njega nije pitao ima li tu istine... jako novinarstvo, nema šta
![]()
![]()
![]()

E ovako brate moj... znaš kako je to u nas, rekli su ako se plasiramo u polufinale kupa i pobjedimo Veleža da će se ekipa pojačat fino. Što se tiče tih pojačanja, prerano je stvarno pričat o tome konkretno... jer evo vidiš i iz primjera Markića, većina igrača koja ima i najminimalnije šanse za odlazak u inozemstvo prvo gleda tu opciju, pa ako se to ne ostvari, onda tek priča sa klubovima u BiH... nažalost to ti je realnost ove ligeacovic1 je napisao/la: Mandrake , vidim dobro si informiran,znaš li kakva je situacija u klubu što se tiče eventualnih pojačanja ili je prerano o tome pričati jer tek je završio jesenji dio sezone?

Sanse da Tomic ode iz Želje su 5-6 %.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Dosta mlad igrač, a mislim da ima kvalitet... ali kod vas nema prostora od Jamaka, Svrake, itd. Momku se ne sjedi na klupi, a ovamo bi igrao, u tome je caka i zato je postotak ipak većiZZtop10 je napisao/la:Sanse da Tomic ode iz Želje su 5-6 %.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.