Lagano vas mogu shebat ove dvije u gostima što igrate...Buu je napisao/la:Travnik nama dolazi, prvih 6 kola 4 gostujemo, a 5 utakmica su u Sarajevu. I vi imate od 23. kola **** utakmice, tesko izdrzat taj tempo.Pitar sa Kariba je napisao/la:Ma ja ne znam gdje vi vidite tu neku ogromnu razliku u rasporedu na proljeće al` eto.
Idemo Borcu, lištici,Veležu i vi i mi, vi doduše imate sa Čelikom kući ali zato imate vruće gostovanje u Travnik.. Ovo ostalo u pet deka. Jedino "prelazni rok" ko bolje završi on je i bliži.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Curva_SUD
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
...krvlju odbranjeni FK ŽELJEZNIČAR
Tesko je ocekivati neka pojacanja ( u pravom smislu te rijeci) i kod vas a i kod nas. Nema se para , a ovo sto se i dobije od eventualne prodaje ovih igraca nije dovoljno, dok vrate dugove , plate, ovo ono. Nista od toga.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Sto se tice igrackog kadra prvo moramo dovesti jednog napadaca, Ademovic ne moze za sada odgovoriti zahtjevima, a sumnjam da ce se tu sta mjenjati. Rascic ce biti dostupan, a kao druga opcija iza Hadzica za nasu ligu je vise nego dobar. Ako Sesar ode normalno prva opcija Dzakmic mada jako, jako tesko. Opet ta pozicija se moze nadoknaditi nekako iako je Sesar po meni srce ove ekipe. Husejinovica vec mislim da necemo moci nadoknaditi ako ode. Kojasevica bi normalno volio opet vidjeti u nasem dresu, prodoran je i tacno ono sto nam treba pogotovo ako Said ode.
Ovo su neke moje zelje da ne bude zabune i tesko ostvarive. Bit' ce ovo turbulentan period u klubu kao i prethodnih godina. Opet ako cemo se ovim transferima finansijski stabilizirati, necu nista reci jer je u prvom redu bitno da klub tu vratimo na neku pozitivnu nulu. Titula ce doci, volio bih ove godine ali nije smak svijeta i da se to ne desi. Ako neko ima nekih informacija vezane za ovaj drugi krug uloga neka napise ovdje.
A oko ovih igraca koji trebaju dobiti ispisnicu su po meni Diatta, Ademovic, Gujic, Krpic.
Nuhanovicu bih dao jednu priliku jos, nije toliko los, mada nije ni igracina, ali eto ako je vec najavljen neki rez zbog nezalaganja onda neko i od ovih standardnih mora ispasti.
Ovo su neke moje zelje da ne bude zabune i tesko ostvarive. Bit' ce ovo turbulentan period u klubu kao i prethodnih godina. Opet ako cemo se ovim transferima finansijski stabilizirati, necu nista reci jer je u prvom redu bitno da klub tu vratimo na neku pozitivnu nulu. Titula ce doci, volio bih ove godine ali nije smak svijeta i da se to ne desi. Ako neko ima nekih informacija vezane za ovaj drugi krug uloga neka napise ovdje.
A oko ovih igraca koji trebaju dobiti ispisnicu su po meni Diatta, Ademovic, Gujic, Krpic.
Nuhanovicu bih dao jednu priliku jos, nije toliko los, mada nije ni igracina, ali eto ako je vec najavljen neki rez zbog nezalaganja onda neko i od ovih standardnih mora ispasti.
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Ova utakmica u Zenici ce vam biti presudna bar sa psiholoske strane. Oni ce biti nalozeni do maksimuma, a jos u dvije domace za redom ne vjerujem da bi sebi mogli priustiti jos jedan kiks kao protiv Olimpica.
Ja se jedino ovdje plasim Sirokog kada smo mi u pitanju. Treba to rijesiti sto je prije moguce pa da se dole ide hladne glave. U Banja Luci opet ocekujem prekid od strane njihovih navijaca.

Ja se jedino ovdje plasim Sirokog kada smo mi u pitanju. Treba to rijesiti sto je prije moguce pa da se dole ide hladne glave. U Banja Luci opet ocekujem prekid od strane njihovih navijaca.

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
s bolom u dusi cu ovo reci ali bojim se da ce Zeljo uzeti duplu krunu opet,nemamo prije svega ekipu za titulu ,djeca is skole fk Sarajevo se salju po 2 3 ligama a dovode se kojekakvi igraci iz nekih mjesta da te bog mili sacuva ,drugo uprava nam je golema ,puno se ljudi pita u klubu svako vuce na svoju stranu ,cim neko nema koristi onda huska svoje igrace da ne daju maximum i tako dalje i tako dalje ,znam da mnogi od vas navijaju za SarAJEVO i vole ovaj klub ali mnogo mnogo mutnih radnji se nazalost radi u i okolo kluba ..Zeljo je tu s amnarom osimom u prednosti jer je on jedini koji se pita u zelji sto mu je i donijelo uspjeh ,donio covjek svojih para ulozio ih i one mu se vracaju konstanto ima dobru ekipu proda pokojeg igraca i opet osvaja nesto ,nazalost moja bordo braca ovim slijedom jos dugo godina cemo samo posmatrati zelju kako uzima titule ,a znam da ce me mnogi napast sad al budite sigurni da niko od vas ne voli Sarajevo koliko ga ja volim ovo sto pricam je sve realnost ..selam svima
- Burberry46
- Kontakt:
Gujic, Krpic, Karamatic i Beli nisu vise igraci Sarajeva!
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
a sta cemo kad umre musemic ????? pa dajte molim vas nije samo musemic trener i nije vazan trener koliko su vazni dobri igraci i dobro rukovodstvo kluba sto mi nemamo nikako sve je ovo zamazivanje ocijuhilmo je napisao/la:E ako će dovesti Musemića, ali samo Musemića onda sam i ja za smjenu Jovića...champions1921 je napisao/la:Sto se struke tice vas je trenutno jedino sposoban voditi Husref Musemic bar kada su lokalni treneri u pitanju..
sve debil do debila otjerat i comora i suljica i hadzica sve otjerat i onog bandovica ne moze loptu covjek ufatiti ,sarajevo je otjeralo jednog dinu hamzica momak je golman za 10 toliko je volio sarajevoi bio privrzen klubu da je to nevjerovatno i onda dovedes nekog ko ce tu biti polagodine godinu i boli ih **** za saraje vo cccBurberry46 je napisao/la:Gujic, Krpic, Karamatic i Beli nisu vise igraci Sarajeva!
Burberry46 je napisao/la:Gujic, Krpic, Karamatic i Beli nisu vise igraci Sarajeva!

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
I šta ima inače plavi kod tebe kako kod tebe ide ono realno,imal šta novooldtown je napisao/la:s bolom u dusi cu ovo reci ali bojim se da ce Zeljo uzeti duplu krunu opet,nemamo prije svega ekipu za titulu ,djeca is skole fk Sarajevo se salju po 2 3 ligama a dovode se kojekakvi igraci iz nekih mjesta da te bog mili sacuva ,drugo uprava nam je golema ,puno se ljudi pita u klubu svako vuce na svoju stranu ,cim neko nema koristi onda huska svoje igrace da ne daju maximum i tako dalje i tako dalje ,znam da mnogi od vas navijaju za SarAJEVO i vole ovaj klub ali mnogo mnogo mutnih radnji se nazalost radi u i okolo kluba ..Zeljo je tu s amnarom osimom u prednosti jer je on jedini koji se pita u zelji sto mu je i donijelo uspjeh ,donio covjek svojih para ulozio ih i one mu se vracaju konstanto ima dobru ekipu proda pokojeg igraca i opet osvaja nesto ,nazalost moja bordo braca ovim slijedom jos dugo godina cemo samo posmatrati zelju kako uzima titule ,a znam da ce me mnogi napast sad al budite sigurni da niko od vas ne voli Sarajevo koliko ga ja volim ovo sto pricam je sve realnost .. svima

NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!
- Burberry46
- Kontakt:
Istice mu ugovor do kraja godine i izgleda da se nisu uspjeli dogovoriti! A ovi ostali su losi i po meni nisu za SarajevoHypnose je napisao/la:Burberry46 je napisao/la:Gujic, Krpic, Karamatic i Beli nisu vise igraci Sarajeva!![]()
![]()
Sto Beli, lik haman prvi strijelac Lige.... I medju boljim bekovima lige.... Hajd' za te i kontam, mozda jedino Karamatic(lik je meni predobar igrac).... Nikako mi nisu jasni vasi..... Nadam se da ce Beli doci u Zelju.... Treba nam jedan takav ofanzivni bek...
1946
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Pa gdje cete pustiti Belog i Karamatica??? Pa nisu valjda poludili....Burberry46 je napisao/la:Gujic, Krpic, Karamatic i Beli nisu vise igraci Sarajeva!
Iskreno ako vam ode vise od 5 igraca iz standardne postave, onda se nemojte ni evropi nadati. Pa to ne bi ni Ferguson uspio iskombinovati a ne Jovic... Velika je to promjena, to je uprava Amaru uradila nakon osvojene titule u sezoni 2009/10, nakon ceka je ovaj naravno poludio... AKo ista zeliti traziti u nastavku, odlazak Sesara, Husejnovica i Belog bi bili za vas rak rana. Tri glavna igraca skoro, jos na Husejnovicu se igra zasniva cijela. Nadam se da sada vidite gdje vam uprava i strucni stab prave gresku, pa one teorija zavjera u stranu sklonite.

EDIT: Ovo su vjerovatno gore suplje price u vezi ovih odlazaka, jer u suprotnom vidim vas na petoj pozicjji.
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 27 nov 2012, 18:47, ukupno mijenjano 2 puta.
Ako mu istice ugovor na kraju sezone i ne zeli produziti i bolje ga sada prodati pa uzeti koju hiljadu nego pustiti da dzaba ide.
- Pitar sa Kariba
- Kontakt:
Brate nemoj se ni ti naci sta uvrijedjen, ali ako imate te ''insajderske'' informacije de ba recite, manite se lupanja. Ne branim ja Dinu i upravu ali niko jos nista nije pokazao od svih tih nekakvih mutnih radnji ove uprave. Sto se Zelje tice ne smatram da su nekoj velikoj prednosti, cak sta vise mislim da je sada na njima teret 1-og mjesta i odbrane duple, a ipak ima da se igra (vadi ih Travnik kod kuceoldtown je napisao/la:s bolom u dusi cu ovo reci ali bojim se da ce Zeljo uzeti duplu krunu opet,nemamo prije svega ekipu za titulu ,djeca is skole fk Sarajevo se salju po 2 3 ligama a dovode se kojekakvi igraci iz nekih mjesta da te bog mili sacuva ,drugo uprava nam je golema ,puno se ljudi pita u klubu svako vuce na svoju stranu ,cim neko nema koristi onda huska svoje igrace da ne daju maximum i tako dalje i tako dalje ,znam da mnogi od vas navijaju za SarAJEVO i vole ovaj klub ali mnogo mnogo mutnih radnji se nazalost radi u i okolo kluba ..Zeljo je tu s amnarom osimom u prednosti jer je on jedini koji se pita u zelji sto mu je i donijelo uspjeh ,donio covjek svojih para ulozio ih i one mu se vracaju konstanto ima dobru ekipu proda pokojeg igraca i opet osvaja nesto ,nazalost moja bordo braca ovim slijedom jos dugo godina cemo samo posmatrati zelju kako uzima titule ,a znam da ce me mnogi napast sad al budite sigurni da niko od vas ne voli Sarajevo koliko ga ja volim ovo sto pricam je sve realnost ..selam svima

-
- Kontakt:
provjerena informacija?Burberry46 je napisao/la:Gujic, Krpic, Karamatic i Beli nisu vise igraci Sarajeva!
ma brate samo gledaj kako ljudi titule skupljaju a nama niko nije kriv sve nam je super al neda nam se titulu da osvojimo ..jbt tjeras kenan handzica momak vanserijski talenat i damira sovsica i evo ih igraju u zagrebu obojica tjeras srdjana stanica eto ga momak u zelji igra jedan od boljih i jos mnogo mnogo takvih igraca a dovedes gujica ??? karamtica ???? nuhanovica ??? bandovica dovedes a dinu hamzica pustis ???? hahahaha pa ne treba ni raspravljat o sarajevu vise ukinut temu fk sarajevu jer samo se iznerviramPitar sa Kariba je napisao/la:Brate nemoj se ni ti naci sta uvrijedjen, ali ako imate te ''insajderske'' informacije de ba recite, manite se lupanja. Ne branim ja Dinu i upravu ali niko jos nista nije pokazao od svih tih nekakvih mutnih radnji ove uprave. Sto se Zelje tice ne smatram da su nekoj velikoj prednosti, cak sta vise mislim da je sada na njima teret 1-og mjesta i odbrane duple, a ipak ima da se igra (vadi ih Travnik kod kuceoldtown je napisao/la:s bolom u dusi cu ovo reci ali bojim se da ce Zeljo uzeti duplu krunu opet,nemamo prije svega ekipu za titulu ,djeca is skole fk Sarajevo se salju po 2 3 ligama a dovode se kojekakvi igraci iz nekih mjesta da te bog mili sacuva ,drugo uprava nam je golema ,puno se ljudi pita u klubu svako vuce na svoju stranu ,cim neko nema koristi onda huska svoje igrace da ne daju maximum i tako dalje i tako dalje ,znam da mnogi od vas navijaju za SarAJEVO i vole ovaj klub ali mnogo mnogo mutnih radnji se nazalost radi u i okolo kluba ..Zeljo je tu s amnarom osimom u prednosti jer je on jedini koji se pita u zelji sto mu je i donijelo uspjeh ,donio covjek svojih para ulozio ih i one mu se vracaju konstanto ima dobru ekipu proda pokojeg igraca i opet osvaja nesto ,nazalost moja bordo braca ovim slijedom jos dugo godina cemo samo posmatrati zelju kako uzima titule ,a znam da ce me mnogi napast sad al budite sigurni da niko od vas ne voli Sarajevo koliko ga ja volim ovo sto pricam je sve realnost ..selam svima). Evo frajer pise da Beli nije igrac Sarajeva, a covjek sigurno ostaje, i neka ostaje meni je Beli dobar. Tako sto bi rekli '' Ceracemo se jos... ''.
ima novo u zenici cemo izubiti vadit cemo se na sudije tad ce nam zeljo vec bjezat 5 bodova i gledat cemo kako uzimaju duplu krunu a mi cemo pokusat doc do 3 prertkola i ispast opeti eto tako inace sta ima kod tebe jossjever je napisao/la:I šta ima inače plavi kod tebe kako kod tebe ide ono realno,imal šta novooldtown je napisao/la:s bolom u dusi cu ovo reci ali bojim se da ce Zeljo uzeti duplu krunu opet,nemamo prije svega ekipu za titulu ,djeca is skole fk Sarajevo se salju po 2 3 ligama a dovode se kojekakvi igraci iz nekih mjesta da te bog mili sacuva ,drugo uprava nam je golema ,puno se ljudi pita u klubu svako vuce na svoju stranu ,cim neko nema koristi onda huska svoje igrace da ne daju maximum i tako dalje i tako dalje ,znam da mnogi od vas navijaju za SarAJEVO i vole ovaj klub ali mnogo mnogo mutnih radnji se nazalost radi u i okolo kluba ..Zeljo je tu s amnarom osimom u prednosti jer je on jedini koji se pita u zelji sto mu je i donijelo uspjeh ,donio covjek svojih para ulozio ih i one mu se vracaju konstanto ima dobru ekipu proda pokojeg igraca i opet osvaja nesto ,nazalost moja bordo braca ovim slijedom jos dugo godina cemo samo posmatrati zelju kako uzima titule ,a znam da ce me mnogi napast sad al budite sigurni da niko od vas ne voli Sarajevo koliko ga ja volim ovo sto pricam je sve realnost .. svima
-
- Kontakt:
Za neke stvari si upravu ali ne možeš sve grijehe ovoj upravi stavljati. Ova ekipa dosta radi i pokušava riješiti stvari ali ne možeš preko noći, barem ne u našoj državi, jbg nismo mi te sreće da dođe neki šeik i rješi odmah probleme. Damir je otišao još ko omladinca za vrijeme druge uprave, Hamzić je sam kriv što je otišao, tražio i dobio raskid i onda mu propao tranfer vani a Handžić je stagnirao pa i u Zagrebu je daleko od igranja u prvoj postavi.oldtown je napisao/la:ima novo u zenici cemo izubiti vadit cemo se na sudije tad ce nam zeljo vec bjezat 5 bodova i gledat cemo kako uzimaju duplu krunu a mi cemo pokusat doc do 3 prertkola i ispast opeti eto tako inace sta ima kod tebe jossjever je napisao/la:I šta ima inače plavi kod tebe kako kod tebe ide ono realno,imal šta novooldtown je napisao/la:s bolom u dusi cu ovo reci ali bojim se da ce Zeljo uzeti duplu krunu opet,nemamo prije svega ekipu za titulu ,djeca is skole fk Sarajevo se salju po 2 3 ligama a dovode se kojekakvi igraci iz nekih mjesta da te bog mili sacuva ,drugo uprava nam je golema ,puno se ljudi pita u klubu svako vuce na svoju stranu ,cim neko nema koristi onda huska svoje igrace da ne daju maximum i tako dalje i tako dalje ,znam da mnogi od vas navijaju za SarAJEVO i vole ovaj klub ali mnogo mnogo mutnih radnji se nazalost radi u i okolo kluba ..Zeljo je tu s amnarom osimom u prednosti jer je on jedini koji se pita u zelji sto mu je i donijelo uspjeh ,donio covjek svojih para ulozio ih i one mu se vracaju konstanto ima dobru ekipu proda pokojeg igraca i opet osvaja nesto ,nazalost moja bordo braca ovim slijedom jos dugo godina cemo samo posmatrati zelju kako uzima titule ,a znam da ce me mnogi napast sad al budite sigurni da niko od vas ne voli Sarajevo koliko ga ja volim ovo sto pricam je sve realnost .. svima
Šta kažu na klupi reala još štaoldtown je napisao/la:ima novo u zenici cemo izubiti vadit cemo se na sudije tad ce nam zeljo vec bjezat 5 bodova i gledat cemo kako uzimaju duplu krunu a mi cemo pokusat doc do 3 prertkola i ispast opeti eto tako inace sta ima kod tebe jossjever je napisao/la:I šta ima inače plavi kod tebe kako kod tebe ide ono realno,imal šta novooldtown je napisao/la:s bolom u dusi cu ovo reci ali bojim se da ce Zeljo uzeti duplu krunu opet,nemamo prije svega ekipu za titulu ,djeca is skole fk Sarajevo se salju po 2 3 ligama a dovode se kojekakvi igraci iz nekih mjesta da te bog mili sacuva ,drugo uprava nam je golema ,puno se ljudi pita u klubu svako vuce na svoju stranu ,cim neko nema koristi onda huska svoje igrace da ne daju maximum i tako dalje i tako dalje ,znam da mnogi od vas navijaju za SarAJEVO i vole ovaj klub ali mnogo mnogo mutnih radnji se nazalost radi u i okolo kluba ..Zeljo je tu s amnarom osimom u prednosti jer je on jedini koji se pita u zelji sto mu je i donijelo uspjeh ,donio covjek svojih para ulozio ih i one mu se vracaju konstanto ima dobru ekipu proda pokojeg igraca i opet osvaja nesto ,nazalost moja bordo braca ovim slijedom jos dugo godina cemo samo posmatrati zelju kako uzima titule ,a znam da ce me mnogi napast sad al budite sigurni da niko od vas ne voli Sarajevo koliko ga ja volim ovo sto pricam je sve realnost .. svima

NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!
Trenutno korisnika/ca: miguelramos i 15 gostiju.