Chicago Bulls

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Re: Chicago Bulls

Post Postao/la kad_kako » 19 nov 2012, 19:30

Meni daleko najgore "pojacanje" je Hinrich. Zaista uzasno igra, i od njega nema nikakve koristi u ofanzivi, al' bas nikakve. **** ti PG-a, kad C, od njega ima vise asistencija u utakmici. U defanzivi nesto i radi, ali i to je sve slabije iz utakmice u utakmicu.

Meni se cini kao da su doveli igrace, a da u opste se nisu konsultovali sa Thibsom.

Samo mi je zelja na kraju sezone da ode Boozer. Odmah ce mi laknuti. Dobijem alergiju kad ga moram gledati na parketu.

Bas ovo sto kaze Dema... Bili su Bulls-i i puno gori, ali opet sam gledao vecinu utakmica sa nekim entuzijazmom. I sad ih gledam, ali to mi dodje onako vise kao navika, a ne iz neke zelje. Nije to zbog poraza, nego jednostavno zbog pristupa kluba ovoj sezoni. Nekako sve nonsalantno odradjeno.
Postovanje treba zaraditi.

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 20 nov 2012, 00:07

Igraju losiju odbranu bez DR1,imaju manje skokova bez njeg.Zar im je zaista i u tim segmentima on bio presudan.Jer su bar u te 2 kategoriji bili najbolji.

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 22 nov 2012, 13:02

zamrla tema :roll:
nema potpisa

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 22 nov 2012, 13:47

nema deme :(
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 23 nov 2012, 12:52

Da oživimo temu :D

slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 23 nov 2012, 13:50

BernardBarnjak je napisao/la:nema deme :(
ma tu sam ali me izmorise ovi sad Bullsi.Ono sto sad igra u Bullsima je za otpis.Jedino Noah pokazuje da je ziv i gine na svakoj utakmici.Ovi ostali na aparatima.
OJ Majo razvaljuje a kad se sjetim milion teorija zasto ne valja.Kad vidim za sta dade Orlando DH12,ne mogu a ne mislit da su mogli i Bullsi tu da se ubace.Na kraju i Harden ode oni nista.Unistili su i najbolju klupu u NBA.Asik,Korver igraju kao starteri i to jako dobro.Brewer odradjuje posao u New Yorku. A Bullsi skupljaju zombije po ligi.

I to svi skoro djaba odose

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 24 nov 2012, 18:02

Ma i ja sam malo razocaran rezultatima, al svejedno ne ocekujem neku posebnu igru dok se Rose ne vrati. Nek se oni cuvaju povreda do PO-a pa tamo u Martu treba hvatat formu sa Roseom. Kirk se mora popravit, jako lose igra, ispade Robinson produktivniji od njeg mada su obojica kriticni. Boozer definitivno cilja ono sto svi zelimo a to je amnestija istoimenog. Ova ekipa treba neki ponovni mini-rebuilding, jer smo unistili onakvu klupu a za uzvrat nista nismo dobili. Losa politika kluba sa tolikom reputacijom, mislim stvarno izgleda da likovi u kancelarijama ne znaju svoj posao, toliki potencijal unistili. Vise smo sretno u proslim sezonama bili elita nego spretno, sta bi bilo da nismo draftovali Rosea. Vrijeme je da dovedu neko zvucno, dobro pojacanje svojim znojem. Denga trejdat dok se nije raspao i dok vrijedi, Boozera amnestirat. Okosnica ekipe biti Rose, Noah + novo pojacanje(SG ili PF) + igrac od trejda Denga(Gay ili Granger). Uz Taja i Jimmya pridodat ove veterane Ripa, Kirka, Nazra i jos neke mnogo bolje veterane. Bellinelija se otarasiti ako ne bude nista pokazao do kraja sezone.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 25 nov 2012, 03:04

I meni sve nesto bezveze gledat ovakve Bullse. A gledao sam ih kad su imali 20 pobjeda po sezoni, ona ekipa Curry, Chandler, Williams, itd... Nekako kao da sam se ohladio totalno, i ja sam razocaran sto nismo neki veliki move napravili ali Boze moj, jedva cekam da se Ruza vrati.
Btw, ima li iko kakav mocan link za tekmu, nista od BalkanSporta veceras.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 25 nov 2012, 03:08

Mane zeve, nas'o sam solidan.

http://www.thefirstrow.eu/watch/155181/ ... bulls.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Bravo za sliku Rio... Jedan je M.J
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 25 nov 2012, 15:14

Pobjeda nad stalnopadajucim krilima Booza koji je odmah na FB morao postavit status na svoj fazon. Ma bjaži.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 27 nov 2012, 08:22

ja idiota 27 razlike vode i izgube utakmicu :)..to samo mi mozemo i slabo vise ko :)...podjecaju me na onu ekipu koja se stvarala sa Gordonom gdje svakog deremo po 20 i uvjek nas stignu :)..ili nas vode 20 i mi stignemo...tad smo jedno 30 utakmica u sezoni tako odigrali..evo i ovi isto haman vazda nas ljudi stignu koga god da vodimo 15+, a evo i 30 razlike nam je malo da sacuvamo..neka daj boze da sv e izgubimo i da Bobcatsi jos malo soliraju i da uzmemo kakva dva picka brate da budemo beton ebo Dengu,Boozeru mater neka idu...Deng moze ostat za manje para ako hoce, ako ne cao
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 27 nov 2012, 10:12

A ne mogu da vjerujem da su prokockali toliku prednost. Nevjerovatno.
Ovaj Chicago je stvarno cudna ekipa, dobiju izgubljenu tekmu i zijane dobijenu.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 27 nov 2012, 15:55

Bullsi od loseg ka losijem.Samo ovo sve mijenjat

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 27 nov 2012, 16:49

Ovako sam proveo vecinu 3/4 i 4/4:
'
slika
Postovanje treba zaraditi.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 27 nov 2012, 18:09

Dio historije 8-)

slika
slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 27 nov 2012, 18:24

ma ja ne mogu ovo gledat bez Rosa meni ovo nije isto ebiga..fakat i juce sam se ukljucio upravo kad su ih ljudi stizali vec..nemam neki filing u pm...ja jednostavno zelim da ovo ode na sto losije ako moze :)...samo gubite ebo playoff ...Vzda sam mrzio igrace koji se qurce neso plesu izigravaju majmune..Robinson se meni ono svidja za klupe nije los , ali brat eigraj kosarku sta izigravas majmuna pleses ispred kamera prije tekme ebo ti to mater...igraj kosarku za to si placen, a ne za majmunisanje
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 27 nov 2012, 18:30

Ma ova ekipa nema nista.Ni srcanosti,ni borbenosti niceg.Sve ono sto ih je krasilo sad nemaju.Mrtva ekipa,dosadna,odbrana jako losa.Trica ne postoji itd.Iz ovoga jedino izuzimam Noaha.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 27 nov 2012, 18:31

Jbt pola vas pise kao da ste navijaci Rosea,a ne CHI... :roll:

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 27 nov 2012, 18:35

NEZALAGANJE je napisao/la:Jbt pola vas pise kao da ste navijaci Rosea,a ne CHI... :roll:
navijaci smo Bullsa, ali ocekujem da odu neki igraci i da se Rose vrati..da je Rose samo povredjen onako pa ga cekamo kao sto je prosle sezone bio tokom sezone to je drugo, ali kad izgubis igraca nakon ACL i iscekujes njegov povratak to ti je nesto drugo..naravno pvo mislim na njegovo zdravlje jer mi zavisimo od njega...ja ocekujem da izgube sezonu da uzmemo pickove, jer Rose je mlad i treba mu jos mladjih da se ovo napokon okonca i napraivmo sampionsku ekipu :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 27 nov 2012, 18:37

SaltCityAttack je napisao/la:
NEZALAGANJE je napisao/la:Jbt pola vas pise kao da ste navijaci Rosea,a ne CHI... :roll:
navijaci smo Bullsa, ali ocekujem da odu neki igraci i da se Rose vrati..da je Rose samo povredjen onako pa ga cekamo kao sto je prosle sezone bio tokom sezone to je drugo, ali kad izgubis igraca nakon ACL i iscekujes njegov povratak to ti je nesto drugo..naravno pvo mislim na njegovo zdravlje jer mi zavisimo od njega...ja ocekujem da izgube sezonu da uzmemo pickove, jer Rose je mlad i treba mu jos mladjih da se ovo napokon okonca i napraivmo sampionsku ekipu :)
Ja to nikad ne bi ocekivao sto ti ocekujes,pogotovo jer se covjek vraca u martu i bolje ikakva borba za titulu,nego nikakva...Ali dobro,nemamo svi isti stav. ;)

Odgovori

Natrag na “Chicago Bulls”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.