HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
-
- Kontakt:
Re: HŠK Zrinjski
Kako sada stvari stoje odlaze Marjanović,Miličević sa muminovicem dogoveren novi ugovor pod upitnikom Žuržinov..
Nažalost moraju igrati Jambo (Bubalo) i Borjana Krišto koje trebamo trpiti i proljetnu sezonu... Ima nekoliko interesantnih igraca iz Leotara, Goška i to je jedino realno..Pošto klub ima dug prema Bajzi da će mu slobodne papire da potraži novu sredinu ali samo inozemni agažman...
Nažalost moraju igrati Jambo (Bubalo) i Borjana Krišto koje trebamo trpiti i proljetnu sezonu... Ima nekoliko interesantnih igraca iz Leotara, Goška i to je jedino realno..Pošto klub ima dug prema Bajzi da će mu slobodne papire da potraži novu sredinu ali samo inozemni agažman...
hahahahahahHypnose je napisao/la:Dobijes i njegovog BABU uz njega....KrajPrice je napisao/la:Amara Osima!bezze je napisao/la:Koga dovesti...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

ZrinjskiMostar je napisao/la:Kako sada stvari stoje odlaze Marjanović,Miličević sa muminovicem dogoveren novi ugovor pod upitnikom Žuržinov..
zurzinov je pao skroz,ne znam sta mu je,marjanovic ne zainteresiran,ne znam tko hoce i da ga kupi,svaka cast upravi na dogovoru sa muminovicem,cuj dat ce bajzi slobodne papire,pa hocemo li ikad prodat ijednog igraca j..ebemu mater

Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Rosas 7 evo da si ti predstavnik kluba nekoga,realno dali bi platio usluge za Milicevica nekom klubu u ovome slucaju Zrinjskom,naravno da ne,momku svaka cast ali nije za vrhunskog nogometa,ovo mu je vec ja mislim 2 godine i 6 mjeseci da nastupa za klub redovno i osim jednog pogotka nista nije pokazao,defanzivno je los i mlak ,nikada ja mislim u karijeri nije uklizao suparnickom igracu tako da sumnjam da bi itko u ovoj besparici platio onakvog igraca!
I bolji od njega su odlazili dzaba,npr Arezina je druga stvar,taj decko bi se mogao negdje prodati u ukrajinu ako budu znali jer ima talenat!
I bolji od njega su odlazili dzaba,npr Arezina je druga stvar,taj decko bi se mogao negdje prodati u ukrajinu ako budu znali jer ima talenat!
-
- Kontakt:
Evo jedne paralele Kristijan Ivešić je bolji kvalitetni igrač od Bajze ( Brži, borbeni i bolji u duelu) malo popraviti pas igru koji je bukvalno otjeran iz kluba a igrači poput Krište, Bubala moraju igrati jer se forsiranjem tih igrača uzima pinka. Trenutno imamo najbolju upravu do sada sa kvalitetnim ljudima koji su spremni kupiti bilo kojeg igrača samo im treba kvalitetna sposobna osoba ili tim znalaca predstaviti tog igrača.Na žalost mi nemamo kvalitetan tim ljudi nego Marića i Miletića managera koji gura samo igrače od koje on i još neki ljudi imaju koristi.Trenutno ljudi u upravi nisu poznavaoci nogometa pa im nije zamjeriti niti su kompetentni da odluče kojeg igrača kupiti a kojeg ne i bojim se da sa ovim Perićevim načinom rada ne otjeramo ovu upravo ljude koji su spremni na sve !!! Jer ovu polusezonu smo imali više sreče nego pameti !!! Samo za info sve se više spomine povratak možda Zebe jer je Osim digao ruke od njega a s naše strane izgleda novac nije problem kako sam već gore spomenuo samo pamet u glavu !!!
Periću okani se Vasilja iz Neretvanca dovedite provjerene igrače!
-
- Kontakt:
eno vidjen nino vasilj pije kavu na stadionu sa pericem
prvo pojacanje izgleda
prvo pojacanje izgleda
Istina je da je on na prodaju(ima ugovor još 2,5 god),al ne znam zašto toliko maštate o provjerenim igračima kad nemate i ove sadašnje da platite.ZrinjskiMostar je napisao/la:Evo jedne paralele Kristijan Ivešić je bolji kvalitetni igrač od Bajze ( Brži, borbeni i bolji u duelu) malo popraviti pas igru koji je bukvalno otjeran iz kluba a igrači poput Krište, Bubala moraju igrati jer se forsiranjem tih igrača uzima pinka. Trenutno imamo najbolju upravu do sada sa kvalitetnim ljudima koji su spremni kupiti bilo kojeg igrača samo im treba kvalitetna sposobna osoba ili tim znalaca predstaviti tog igrača.Na žalost mi nemamo kvalitetan tim ljudi nego Marića i Miletića managera koji gura samo igrače od koje on i još neki ljudi imaju koristi.Trenutno ljudi u upravi nisu poznavaoci nogometa pa im nije zamjeriti niti su kompetentni da odluče kojeg igrača kupiti a kojeg ne i bojim se da sa ovim Perićevim načinom rada ne otjeramo ovu upravo ljude koji su spremni na sve !!! Jer ovu polusezonu smo imali više sreče nego pameti !!! Samo za info sve se više spomine povratak možda Zebe jer je Osim digao ruke od njega a s naše strane izgleda novac nije problem kako sam već gore spomenuo samo pamet u glavu !!!
Čuvajte vi Peru i Tonija

Einigkeit und Recht und Freiheit
-
- Kontakt:
domorocki je napisao/la:Istina je da je on na prodaju(ima ugovor još 2,5 god),al ne znam zašto toliko maštate o provjerenim igračima kad nemate i ove sadašnje da platite.ZrinjskiMostar je napisao/la:Evo jedne paralele Kristijan Ivešić je bolji kvalitetni igrač od Bajze ( Brži, borbeni i bolji u duelu) malo popraviti pas igru koji je bukvalno otjeran iz kluba a igrači poput Krište, Bubala moraju igrati jer se forsiranjem tih igrača uzima pinka. Trenutno imamo najbolju upravu do sada sa kvalitetnim ljudima koji su spremni kupiti bilo kojeg igrača samo im treba kvalitetna sposobna osoba ili tim znalaca predstaviti tog igrača.Na žalost mi nemamo kvalitetan tim ljudi nego Marića i Miletića managera koji gura samo igrače od koje on i još neki ljudi imaju koristi.Trenutno ljudi u upravi nisu poznavaoci nogometa pa im nije zamjeriti niti su kompetentni da odluče kojeg igrača kupiti a kojeg ne i bojim se da sa ovim Perićevim načinom rada ne otjeramo ovu upravo ljude koji su spremni na sve !!! Jer ovu polusezonu smo imali više sreče nego pameti !!! Samo za info sve se više spomine povratak možda Zebe jer je Osim digao ruke od njega a s naše strane izgleda novac nije problem kako sam već gore spomenuo samo pamet u glavu !!!
Čuvajte vi Peru i Tonija
Eto tebi Tonija djaba!
-
- Kontakt:
spominju se i krpic i nuhanovic iz sarajeva,i Bloudek iz sirokog
Kao i uvijek spominje se 100 imena..polako ljudi
Po meni bi najbolje bilo dovesti Jusufbasica i jos neke iz Goska ili Leotara, poput Cimirota za koga smo se vec raspitivali ranije, a cini se dobar..
Pade mi na pamet Puric, gdje je on sad ?
Sto se Milicevica tice, treba ga nekako pokusati prodati, mozda se neko zaj.. pa ga kupi
Ako ne, onda mu dati papire i nek' ide, jer mislim da on nece napredovati. Najvise mi kod njega smeta je to sto ne riskira nikako. Uvijek prvom do sebe i to je to, za razliku od njega Arezina je nikad nece vratiti nazad, salje duge lopte, pa u prostor, i ako 2 puta pogrijesi, treci put stvara gol sansu i to mi se kod njega najvise dopada..
Pade mi na pamet Puric, gdje je on sad ?
Sto se Milicevica tice, treba ga nekako pokusati prodati, mozda se neko zaj.. pa ga kupi

Ako ne, onda mu dati papire i nek' ide, jer mislim da on nece napredovati. Najvise mi kod njega smeta je to sto ne riskira nikako. Uvijek prvom do sebe i to je to, za razliku od njega Arezina je nikad nece vratiti nazad, salje duge lopte, pa u prostor, i ako 2 puta pogrijesi, treci put stvara gol sansu i to mi se kod njega najvise dopada..
Domoricki -klub nikome od igraca nije duzan niti jedne premije a kamoli place,posto sam blizu kluba i imam informacije iz prve ruka a mogao si to i primjetiti u izjavi Perica za TV1 pred gradski derbi!
Aluminij se vraca u klub tako da nece biti problema iduce 4 godine sto se tice financiranja!
starmo-Pavle Susic ,sto mislis o njemu,pa on je za Lazara izmislio nogomet!
Aluminij se vraca u klub tako da nece biti problema iduce 4 godine sto se tice financiranja!

starmo-Pavle Susic ,sto mislis o njemu,pa on je za Lazara izmislio nogomet!
[quote="bekicamir"]Domoricki -klub nikome od igraca nije duzan niti jedne premije a kamoli place,posto sam blizu kluba i imam informacije iz prve ruka a mogao si to i primjetiti u izjavi Perica za TV1 pred gradski derbi!
Igrači govore suprotno,a bogami i rezultati u zadnjoj etapi jesenjeg dijela sezone

Igrači govore suprotno,a bogami i rezultati u zadnjoj etapi jesenjeg dijela sezone
Einigkeit und Recht und Freiheit
Koji igraci su to tebi rekli,hajde ih imenuj!domorocki je napisao/la:bekicamir je napisao/la:Domoricki -klub nikome od igraca nije duzan niti jedne premije a kamoli place,posto sam blizu kluba i imam informacije iz prve ruka a mogao si to i primjetiti u izjavi Perica za TV1 pred gradski derbi!
Izgleda da ce Toni Markic u NK Zeljeznicar preci !
dobar igrac, u zelji ce imati sigurno vise prostora za napredak nego u fk zrinskombekicamir je napisao/la:Koji igraci su to tebi rekli,hajde ih imenuj!domorocki je napisao/la:bekicamir je napisao/la:Domoricki -klub nikome od igraca nije duzan niti jedne premije a kamoli place,posto sam blizu kluba i imam informacije iz prve ruka a mogao si to i primjetiti u izjavi Perica za TV1 pred gradski derbi!
Izgleda da ce Toni Markic u NK Zeljeznicar preci !
Hoce,uspjet ce ko Kerla i Bogicevic protiv izraelaca!
Prvo Borac,Siroki pa Zrinjski! Red je da malo posjeti i seher grad!
Markic inace ove sezone nije bio standaran igrac tek zadnjih par kola nakon povreda i suspenzija zaigrao je na stoperskoj poziciji a zasto nije bio standaran pokazala je utakmica protiv Veleza kada je bio definitivno najgori igrac na terenu,no jos je mlad,malo je pao u depresiju sto nije u njemacku otisao !

Prvo Borac,Siroki pa Zrinjski! Red je da malo posjeti i seher grad!

Markic inace ove sezone nije bio standaran igrac tek zadnjih par kola nakon povreda i suspenzija zaigrao je na stoperskoj poziciji a zasto nije bio standaran pokazala je utakmica protiv Veleza kada je bio definitivno najgori igrac na terenu,no jos je mlad,malo je pao u depresiju sto nije u njemacku otisao !
Igrači govore suprotno,a bogami i rezultati u zadnjoj etapi jesenjeg dijela sezone[/quote][/quote]
Koji igraci su to tebi rekli,hajde ih imenuj!
Izgleda da ce Toni Markic u NK Zeljeznicar preci ![/quote]
dobar igrac, u zelji ce imati sigurno vise prostora za napredak nego u fk zrinskom[/quote]
Marki je bio dobar igrač ,šta mu je u zadnje vrijeme ne znam , valjda zna da će ići pa se ohladio.To da će napredovati u AC Željezničaru sumnjam jer vi već imate ovakvih igrača.
Što se tiče plaća i premija igrači Zrinjskog su 99% isplaćeni , ima nekih ugovora sa ovim mladim igračima koji će se korigovati kroz slobodne papire itd ali glavnina je riješena.
dobar igrac, u zelji ce imati sigurno vise prostora za napredak nego u fk zrinskom[/quote]
Marki je bio dobar igrač ,šta mu je u zadnje vrijeme ne znam , valjda zna da će ići pa se ohladio.To da će napredovati u AC Željezničaru sumnjam jer vi već imate ovakvih igrača.
Što se tiče plaća i premija igrači Zrinjskog su 99% isplaćeni , ima nekih ugovora sa ovim mladim igračima koji će se korigovati kroz slobodne papire itd ali glavnina je riješena.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI!
[/quote]acovic1 je napisao/la:Igrači govore suprotno,a bogami i rezultati u zadnjoj etapi jesenjeg dijela sezone
Što se tiče plaća i premija igrači Zrinjskog su 99% isplaćeni , ima nekih ugovora sa ovim mladim igračima koji će se korigovati kroz slobodne papire itd ali glavnina je riješena.[/quote]
nemam priliku gledati utakmice fk zrinskog(tek 2-3 utakmice sam gledao), pa ne mogu komentarisati njegove nastupe za isti, ali po onome sto sam vidio u U21 rep.BiH odusevio me. kako god, mlad je, talentovan i ne sumnjam u to da ce napredovati pod palicom sir-a. :d
Koji igraci su to tebi rekli,hajde ih imenuj!phenom je napisao/la:acovic1 je napisao/la:Igrači govore suprotno,a bogami i rezultati u zadnjoj etapi jesenjeg dijela sezone
Što se tiče plaća i premija igrači Zrinjskog su 99% isplaćeni , ima nekih ugovora sa ovim mladim igračima koji će se korigovati kroz slobodne papire itd ali glavnina je riješena.[/quote]
nemam priliku gledati utakmice fk zrinskog(tek 2-3 utakmice sam gledao), pa ne mogu komentarisati njegove nastupe za isti, ali po onome sto sam vidio u U21 rep.BiH odusevio me. kako god, mlad je, talentovan i ne sumnjam u to da ce napredovati pod palicom sir-a. :d[/quote]
Ajde neka , nek je sa srećom i njemu i AC Željezničaru

VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI!
jee.bo li ih vasilj,kloc obicni,vec je jednom bio kod nas,lik veze nema,pa gdje nalaze ove antitalente meni to nije jasno 
markic je dobar igrac,al ako je odlucio da ide,sretno mu

markic je dobar igrac,al ako je odlucio da ide,sretno mu

Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.