Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Emir77
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Emir77 » 27 nov 2012, 15:33

rio_Ferdy88 je napisao/la:Očekivani sastavi za večerašnji duel u Kupu Kralja ;)

slika
Zasto non-stop pati ovog Albiola na desnom boku :roll: valjda ima nesto u omladinskom pogonu za probati dati momku sansu bar za debi..

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 27 nov 2012, 15:54

nate je napisao/la:
iDon je napisao/la:Nije poenta u utakmici sa Betisom nego u tome da je takvih bilo vec 10 ove sezone.
potpis ;)
potpis ;)
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 27 nov 2012, 15:56

Smrdljivi trol.
potpis
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 27 nov 2012, 15:56

madridist je napisao/la:Smrdljivi trol.
potpis
potpis

iDon
Kontakt:

Post Postao/la iDon » 27 nov 2012, 16:04

Kaka izgleda otpisan. Protiv Alcoyana ce dobiti priliku na tribinama. Inace veceras jos nece biti u opticaju Casillas, Ramos, Pepe, Arbeloa, Khedira i Xabi Alonso.
Los árbitros, el calendario, los presidentes, los jugadores rivales, la afición rival, los entrenadores rivales, sus jugadores, Toril, los canteranos, la Unicef, Zidane, Valdano, la directiva, los españoles, los argentinos, los periodistas, los doctores..

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 27 nov 2012, 16:12

Dzoni je napisao/la:
potpis
potpis
u cemu je problem - ne kontam - zar morate odmah tako :shock:
i jos nesto - hajd sto eto ko mi smrdimo - al vama dvojici i navijaci reala smrde na ovom pdf-u. :shock:

nije vam ovo babovina
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 27 nov 2012, 16:31

[quote="iDon"]Kaka izgleda otpisan. Protiv Alcoyana ce dobiti priliku na tribinama. Inace veceras jos nece biti u opticaju Casillas, Ramos, Pepe, Arbeloa, Khedira i Xabi Alonso.[/quote]
Ne shvatam, ubaci ga na poluvremenu, bude jedan od boljih, stvori jednu od rijetkih prilika za gol i ovaj ga otpise :? :?

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 27 nov 2012, 16:51

Dzoni je napisao/la:
potpis
potpis
tpisPo
naprijed rejal

nate
Kontakt:

Post Postao/la nate » 27 nov 2012, 17:04

FKKC1932 je napisao/la:
iDon je napisao/la:Nije poenta u utakmici sa Betisom nego u tome da je takvih bilo vec 10 ove sezone.
Pa za tebe se zna da si Mourinhov hejter, odnosno dijete koje se pali na Pellegrinija i njegove SILNE USPJEHE u Real Madridu gdje je kiksao u svakoj iole težoj utakmici.

Nabroj nam tih deset utakmica... Borussija, Borussija,...
borussija,borussija,getafe,betis,city,sevilla,valenica su sigurno onakve kakvim sam ih opisao.i jos je tu bilo pobjeda koje nisu zadovoljile pretjeranom igrom,ali to su pobjede i nema se sta pricat.

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 27 nov 2012, 17:26

Nabrojio si 7 tekmi,znači u startu osim što pametuješ o stvarima o kojima pojma nemaš ti još i lažeš...
Gdje si bio prošle sezone? Il je nate neki klon?
Don Alfredo Di Stefano

nate
Kontakt:

Post Postao/la nate » 27 nov 2012, 17:29

govorim za ovu sezonu,ne govorim o prosloj.

real je izdominirao proslu sezonu,ali nemoj mislit da ja tu najvise krivim trenera.krivi su i igraci koji nekad donose debilne odluke.samo kazem da se nesto mora promijeniti jer za osvajanje lp ipak treba puno bolja igra ;)

FKKC1932
Kontakt:

Post Postao/la FKKC1932 » 27 nov 2012, 17:34

nate je napisao/la: borussija,borussija,getafe,betis,city,sevilla,valenica su sigurno onakve kakvim sam ih opisao.i jos je tu bilo pobjeda koje nisu zadovoljile pretjeranom igrom,ali to su pobjede i nema se sta pricat.
Pa mi smo City razvalili u obje utakmice, osim što nas je u uzvratnoj zajebao znamo već ko. Sevilla? Pa pogodili smo dvije stative, Ramosu ili Pepeu su izbili loptu sa linije, odmah poslije toga Higuainu izbijaju sa linije? Pa mi ovdje govorimo samo o tome da ti većinu tih utakmica nisi ni gledao. Valencia? Prečka Higuaina, Higuain sam na golmana, Ozil sam na golmana, opet maše sve, šta je tu Mourinho kriv, je li on mora i šutirati umjesto tih preplaćenih zvijezda?

Mislim, neke utakmice zahtjevaju žrtvovanje ljepote radi rezultata, ali pola tih utakmica koje si nabrojao smo odradili rutinski, ali jednostavno nismo imali preciznosti a ta preciznost nema apsolutno nikakve veze sa Mourinhom.

Pa ti nemaš pojma šta pričaš. Pogledaj utakmicu Reala pa se javi.

nate
Kontakt:

Post Postao/la nate » 27 nov 2012, 17:41

okej necu se vise uplicat jer vidim da nisam u pravu :cry:

Polo
Kontakt:

Post Postao/la Polo » 27 nov 2012, 18:16

nate je napisao/la:
potpis ;)
Nazalost istina

oldtown
Kontakt:

Post Postao/la oldtown » 27 nov 2012, 18:42

albiol,arbeloa,higuain,modric,essien, to su igraci koji ne mogu igrati u Realu shvatite pa pogledaj klupu barce da se useres ocami ,cijeli teret u realu iznose Ronaldi ,Xabi i iker ,dokle vise .... Jose me samo cudi zasto trpi sve ovo zasto ne digne ruke ili mu neda njegov moral i inat ,vidjecete da ako real osvoji ligu prvaka da ce murinjo napustiti klub jer je sit svega ovog ..Real madrid vise nema dusu ,nema onaj epitet najboljeg kluba koji unosi strah i prije pocetka utkamice ...ja placem kad izgubi i boli me sve ovo ali bojim se da s ovim igracima nemamo napretka ...

iDon
Kontakt:

Post Postao/la iDon » 27 nov 2012, 18:45

Opa, cak je pogodjena i precka, 1 na 1, sudije, usli smo im dva put' u 16m, sudije, imali smo 6 kornera. Halo, ko tebe bolan pita jesil' ti pogodio precku ili im'o sut na gol ako si izgubio utakmicu ili bodove. Znaci ako pogodis precku ili imas situaciju 1 na 1 onda znaci da si dobro igrao iako si izgubio i trener nije nista kriv. Pa sta je onda losa igra ? Kad sam sebi utrpas tri komada ? Pa i *ebena Celta napravi jednu 100%tnu priliku u svakoj utakmici koju izgubi pa se ni oni ne koriste tim argumentima. Jasno je koliko to tek onda smijesno zvuci u kontekstu Reala. Koristeci ovakvu demagogiju onda mozes svakog trenera opravdati i niko nikad nebi otkaz dobio. Hocemo tako ? Vidim spominje se Pellegrini, pa jeli Pellegrini onda kriv sto je Higuain promasio prazan gol protiv Lyona ? Jeste, kriv je i dobio je otkaz, a i Mourinho je na dobrom putu.
Los árbitros, el calendario, los presidentes, los jugadores rivales, la afición rival, los entrenadores rivales, sus jugadores, Toril, los canteranos, la Unicef, Zidane, Valdano, la directiva, los españoles, los argentinos, los periodistas, los doctores..

FKKC1932
Kontakt:

Post Postao/la FKKC1932 » 27 nov 2012, 18:52

Hahaha koji lik.

Da, Mourinho je kriv jer Higuain nije znao pogoditi. (Ironičan sam. Napominjem za one koji ne shvataju ironiju.)

Opet se ponavljam, po ko zna koji put, sačuvaj me Bože debila.

Ebo te Pellegrini, izgubio je u svakoj važnoj utakmici, odnosno kiksao. 2 puta Barca bez ijednog ispaljenog metka (ode liga), 2 puta Lyon (ode lp), ispao od Alcorcona protiv kojeg nismo imali poštenu šansu osim Ruudove stative (ode kup), i ti mi se nađeš pričati za Pellegrinija? Da ne spominjem dva kiksa protiv Milana (ode čast), poraz i remi i to su utakmice u kojoj su nas pojeli. Niko od tih ekipa sem Borussije nije pružio takav otpor Realu da se može reći da su nas rasuli.

Pellegrini nema opravdanje za svoje poraze u svim važnim utakmicama, ili remije. Mourinho ima. Jer ako ti postigneš gol i iz nekog mrtvog i nepostojećeg razloga se pojavi lik koji trči po liniji za 200-300 eura i poništi taj gol, a tebi to nije dovoljno dobar argument (a da nam nije poništio i da su nam dali penal to bi bilo 1:2 za nas pa ti i ja vjerovatno ne bi bili u ovoj diskusiji), onda ja i ti dalje nemamo šta pričati.

/quit

editujem se po stoti put: Šta je loša igra? Pa loša igra ti je kad stvaraš šanse i promašiš ih tri-četiri puta na utakmici, što nije krivica trenera, ili loša igra kad ne možeš prići golu, a mi smo definitivno prilazili.

iDon
Kontakt:

Post Postao/la iDon » 27 nov 2012, 19:59

Pellegrini nema opravdanje niti je ikada pokusavao da se pravda. Radio je tiho, nije gurao prste u oci drugim trenerima, gazio protivnicke igrace dok su na travi, nije docekivao sudije na parkinzima niti tjerao najvece(g)e Realove legende iz ekipe, kao i sa funkcija u klubu. Upitno je i koliko je imao uticaj na dovodjenje igraca. Opravdanja ? Sta su opravdanja , ja nisam bio upoznat sa istima dok Mourinho nije sjeo za kormilo Reala. Kazes Pellegrini nema opravdanje za svoje poraze ? Ok, ja se tu i slazem, ali zato Mourinho sigurno ima, citaj http://www.marca.com/2012/11/26/futbol/ ... 56513.html.

Jos nesto, kazes pao je protiv Barcelone bez ispaljenog metka. Pa kako je Mourinho prosao u svojim prvim utakmicama protiv Barcelone ? Pao je bez ispaljenog, a pogodjen s' pet metaka (ode Primera). Branio se na SB sa najsramotnijom postavkom Reala ikada uz jednocifren posjed lopte i bez zelje da se napadne (ode LP), preslusan od strane Bayerna 2x (ode LP), osvojio ligu prosle sezone na isti nacin na koji ce je ove izgubiti (pobjede/porazi protiv "malih" timova), Borrusia 2x.

Jos nesto, Pellegrini je zasluzeno dobio otkaz i ovdje neki zele da prikazu da ga ja nesto branim, idealiziram i slicno. Boli me neka stvar za Pellegrinijem, trenirao je Real, nije nista uradio = otkaz. Druga stvar je to sto ga branim kada se povuce paralela sa Mourinhom jer me iritira slijepo uzdizanje ovog drugog' iznad kluba.

Da dodam, pripazi malo na taj rijecnik jer ja nisam primjetio da sam se tebi obracao slicnim rijecima.

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 27 nov 2012, 20:22

slika
Don Alfredo Di Stefano

FKKC1932
Kontakt:

Post Postao/la FKKC1932 » 27 nov 2012, 20:54

iDon je napisao/la:Pellegrini nema opravdanje niti je ikada pokusavao da se pravda. Radio je tiho, nije gurao prste u oci drugim trenerima, gazio protivnicke igrace dok su na travi, nije docekivao sudije na parkinzima niti tjerao najvece(g)e Realove legende iz ekipe, kao i sa funkcija u klubu. Upitno je i koliko je imao uticaj na dovodjenje igraca. Opravdanja ? Sta su opravdanja , ja nisam bio upoznat sa istima dok Mourinho nije sjeo za kormilo Reala. Kazes Pellegrini nema opravdanje za svoje poraze ? Ok, ja se tu i slazem, ali zato Mourinho sigurno ima, citaj http://www.marca.com/2012/11/26/futbol/ ... 56513.html.

Jos nesto, kazes pao je protiv Barcelone bez ispaljenog metka. Pa kako je Mourinho prosao u svojim prvim utakmicama protiv Barcelone ? Pao je bez ispaljenog, a pogodjen s' pet metaka (ode Primera). Branio se na SB sa najsramotnijom postavkom Reala ikada uz jednocifren posjed lopte i bez zelje da se napadne (ode LP), preslusan od strane Bayerna 2x (ode LP), osvojio ligu prosle sezone na isti nacin na koji ce je ove izgubiti (pobjede/porazi protiv "malih" timova), Borrusia 2x.
Prve rečenice sve fino, istinito i onda dođe teza da je Mourinho otjerao Raula i gutija, a čini se i Valdana :lol: Nevjerovatno!

1. Contra los arbitros: Istina. Vrati se u El Clasico, vrati se u dvoboj protiv Barce u ligi prvaka, ovogodišnje, prošlogodišnje utakmice, kao da sudi Guardiola...

2. CONTRA EL CALENDARIO: I ovo je djelomično istina. Sjećam se i prošlih sezona i utakmica kada smo najvažnije utakmice Primere i Lige prvaka igrali u razmaku od 3 a oni u razmaku od 4 dana. Problem je u tome što je bilo, ali dosta manje, slučajeva kada je situacija bila obrnuta.

3. CONTRA LA PRENSA: Ovo kontra la prensa je to što ti gore navodiš - svi se palite na tvrdnje da je Mourinho otjerao Raula, da je Mourinho u svađi sa Ozilom, da je Mourinho ovo, da je Mourinho ono... Pa on nigdje nije imao ovoliki pritisak a svugdje je osvajao naslove...

4. CONTRA EL BERNABÉU: Šta reći na ovo? Likovi došli gledati šah ili Real Madrid? Ko se ne bi okomio na te navijače penzionere?

5. CONTRA EL CÉSPED: Isprva nisam znao šta je ovo, ali znam da su se i u Kataloniji izvlačili kako u Madridu puštaju travu da raste da bi to iskoristili protiv Barce :lol:

6. CONTRA LOS RIVALES: U pravu je opet. Mi igramo nogomet dok nas igrači Levantea ubijaju na terenu...

7. CONTRA NO FICHAR: Još jedna stvar u kojoj je u pravu. Ako traži igrača treba i dobiti igrača. Udovoljiti treneru da odradi svoj posao kako treba, a ako ga ne odradi zna šta mu slijedi. Opstrukcija.

8. CONTRA EL CLUB: Ne bih komentirao jer nemam pojma šta se dešava unutar kluba jer ne vjerujem medijima.

9. CONTRA LA PLANTILLA: Ovo se desilo u nekim utakmicama ove sezone. Opet, sasvim opravdano s obzirom da izlaze sami na golmana i maše stopostotne šanse, ili se ne mogu sastaviti na terenu pa jedni drugima uspijevaju dodati samo u razmaku od JEDNOG metra. Šta reći na to osim kritikovati ih?

10. CONTRA LA CANTERA: Nacho trebao, Essien nije? Ova stavka je posebno glupa, s obzirom na to da je Mourinho osvojio Ligu prvaka bez ijednog domaćeg igrača...

11. CONTRA TORIL: Živa istina. Omladinski pogon se treba prilagoditi prvoj ekipi. Nema smisla igrati dvije različite formacije i očekivati da će Mourinho takve neprilagođene igrače gurati u prvu postavu. Hoće, ovako u kupovima i na kraju sezone kad sve bude gotovo.

Svakako, Mourinho je primio pet komada od Barce ali je ostao na klupi Reala jer je sposoban da nešto uradi. A šta nam je to tako Bayern uradio da spominješ i te utakmice? U prvoj sasvim ravnopravni, također i u drugoj. To što su oni imali loptu u svom posjedu i to zanemarivih 55% u obje utakmice je čista glupost. Koliko su oni imali šansi, toliko smo i mi imali. Ode LP jer nesposobni šuteri (Ronaldo, Kaka, Ramos op.a.) kao da odlučuju o školskom turniru a ne o odlasku u finale Lige prvaka.

Mene kad nadigra Wolfgang Stark ili Iturralde Gonzalez i ja bi progovorio o tome a kao navijač ću podržati čovjeka koji je u pravu sve što kaže.

To što on povlači svoju ekipu kod pogodnog rezultata i koristi takvu taktiku nimalo nije neopravdano jer je sa istom osvojio LP i to sa znatno slabijim kadrom.

Jedine ekipe koje su uspjele nadigrati Mourinha a da pritom nismo gledali idiote na terenu su Barcelona i Borussija. Ko se sa tim ne može nositi klasični je hejter najboljeg trenera svijeta kojemu, očigledno, nije dozvoljeno biti poražen ni unatoč činjenici da sudija na terenu radi sve kontra poštenog u korist protivnika.

Selam i živ bio, a što si se pronašao među debilima tvoja stvar.

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.