RK Gradacac

gradacac10
Kontakt:

Re: RK Gradacac

Post Postao/la gradacac10 » 25 nov 2012, 18:50

Jeste, to nam je bio cilj. 10 treninga smo razmisljali kako da onesposobimo tog Fidahica, da nas ne bi unistio... Joj suplje price

gradacac10
Kontakt:

Post Postao/la gradacac10 » 25 nov 2012, 19:12

Sta je sa Sijakovica, znal neko hoce li se vratiti kad Damir ode?

BROJ1
Kontakt:

Post Postao/la BROJ1 » 25 nov 2012, 19:28

A gdje ce to Doborac??? U Katar...tamo svi odose....u rukometu kriza s lovom...nemamo neke igrace za vrhunske klubove i lovu...sjedi kuci ili u Katar po koju marku...

gradacac10
Kontakt:

Post Postao/la gradacac10 » 25 nov 2012, 20:54

Damir nece u Katar, da je htio ic u Katar iso bi ljetos kad je imo par ponuda od tamo. Nije on taj tip, mozda ode pred kraj karijere, al sada nece ;)

kaca
Kontakt:

Post Postao/la kaca » 25 nov 2012, 20:57

gradacac10 je napisao/la:Jeste, to nam je bio cilj. 10 treninga smo razmisljali kako da onesposobimo tog Fidahica, da nas ne bi unistio... Joj suplje price
Koliko ste trenirali neznam ali znam da ste uspjeli.

lifebook
Kontakt:

Post Postao/la lifebook » 25 nov 2012, 22:00

kaca je napisao/la:
gradacac10 je napisao/la:Jeste, to nam je bio cilj. 10 treninga smo razmisljali kako da onesposobimo tog Fidahica, da nas ne bi unistio... Joj suplje price
Koliko ste trenirali neznam ali znam da ste uspjeli.
Kako si nas prokužio ,jao,jao :o :o :o
Bravo majstore... :ugeek:

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 26 nov 2012, 07:29

a vazda prepirke.prava snaga gradacca ce se vidjeti u sledecem koju kada idemo krivaji ako tu pobijedimo nece biti problem ni jednu ekipu iz nikad slabije lige pobijediti i kuci i na strani
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

salihaga
Kontakt:

Post Postao/la salihaga » 26 nov 2012, 20:47

burazer je napisao/la:Ti"lifebook"očiglednos si jedan veliki i svestran navijač svog Gradačca pa samim tim i ovaj tvoj komentar koji si dao znas koliko vrijedi možeš ga objesiti znaš gdje ,očito e da veze nemas sa rukometom jer ako ti e ono licilo na rukometnu igru sinoc od strane ekipe Gradačca bolje bi ti bilo ubuduce da gledas kakvu seriju pa da komentarises,vec tri ili cetiri godine iz svake utakmice zbog grubih startova igraca Gradačca tolerisanih od strane sudija i delegata igraca Goražda završe u hitnoj ili sa teskim povredama .Treba li te podsjetiti da da je pivot Haris Jamak prije tri godine takođe zavrsio u hitnoj nakon loma brade ,da su utakmci godin dana kasnije cak dva beka sa udarcima u nos i u lice izasli krvavi sa terena imaju snimci i sve se moze pogledati javno da im je prosle godine takođe grubo povrijeđe Goran Biljaka i Dinko Dedović ,a ove godine Haris Fidahić završi na snimanju glave u Tuzli .To je bilans argumentovani lijepe igre gradacackih rukometasa.Gdje si bio kad je sinoc Damir Doborac trebao dobiti crveni vec u prvim minutama igre kad je grubo nasrnuo na mladog pivotmena Armina Krakonju,pa kasnije udarac koji je Haris Fidahic u vrat prije ovog udarca,jesi li brojao korake Doborca koje sudije nisu uopste sudile Doborcu a da negovorim o brzim centrima koji uopste nisu dozvoljavani ekipi Gorazda ,sta je bilo kad se doslo do rezultata 18-18 opet nastupa delegat poziva sudije i svi su sve vidjeli čak i dio postene gradacacke publike koja se smijala suđenju i šerifu delegatu u tome se slazem , a sto se tice Kajevića covjek je kao i svaki Predsjednik sto bi postupio reagovao pravilno jer ekipa Gradacca je duzna u neposrednoj blizini imati sanitetsko vozilo a obzirom da to nije obezbijđeno vidio sam kad su sa klupe Gorazda davali signal istom Kajeviću da treba auto pa je samim tim i tako postupio i ako bi ti kad ovako loše pises o covjeku postupio jel trebao mirno stojati i sve posmatrati al ocigledno tvoja pristrasnost ti neda da budes korektan u komentarima .Pitam se da vam nije Doborca kojem sudije uveliko gledaju kroz prste gdje biste bili sa ovakvom ekipom a Gorazde vam je sa svojom djecom dokazalo u trenutku rezultatom 18 -18 kada vam u pomoc stizu sudije , a zanimljivo je kad vašem igracu Doborcu sudije neizadju u susret il kad malo dobije batine kao u Zivinicama odmah prospete paljbu na sudije i protivnika aisti igrac toboze govori kako on vise nece igrati u ovakvoj divljoj ligi
lifebook je napisao/la:
kaca je napisao/la:Goražde je na počezku imalo ambicija sredina tabele a ja se nadam plasmanu u doigravanje.Utakmicu u Gradačcu ću prokomentarisati kad je pogledam na TV Goraždu.Samo sam čuo da je Fidahić završio u hitnoj.
Guranje s leđa ,ne naročito opasno po zdravlje,ali ne ni bezazleno,ali je u trenutku kad je gurnut se sudario sa igračem Gradačca (glavom od glavu),znači jedan neoprezan start,kojeg ja ne bih okarakterisao kao nesportski potez...i zbog toga je momak odvežen u bolnicu ,više panično nego stvarno...i čujem da momku nije ništa,i da je urađen i CT pregled glave i da je potpuno sve ok. Malo je ,ma ne malo ,malo više je podivljao onaj vaš predsjednik Kajević,čak je u jednom trenutku uletio u teren(sa tribina) napadajući klupu Gradačca da su oni krivi što se momak sudario...ne kontam ga, i mislim da onakvim luđacima nije mjesto u sportu(čak je i izviždan od strane publike,a povrijeđeni momakje dobio gromoglasan aplauz ,tokom iznošenja sa terena)...druga stvar ,povrede se dešavaju, i svakakvi grubi startovi,na koje u trenutku ne može niko uticati(u žaru borbe) ...ali da čovjek napada upravu,klupu,sekretara,igrače RK Gradačca, i da uđe na pola terena to još nisam vidio(vidjet ćete na TV -u)...Mislim da je Uprava RK Gradačca,sve učinila kako se ne bi momku ništa desilo,čak je i privatnim autom odvežen u UKC Tuzla ,radi pregleda glave ili CT-a.
Ostalo je sve bilo OK,dobra ste ekipica,mlada i poletna kao što sam i rekao,imate dobrog trenera,koji zna povući prave poteze,ali ništa više se nije moglo u Gradačcu...Gradačac je na kraju zasluženo pobijedio ,uz tu jednu malu mrlju povrede Fidahića,koji je sa srećom zdrav i živ bez ikakavih posljedica...i opet napominjem,nekorektnost vašeg Predsjednika je bacila veliku ljagu na RK Goražde,čovjek je lud...
Suđenje neću spominjati,greške i na jednu i na drugu stranu,delegat se uplitao gdje mu nije bilo mjesto i glumio je nekog šerifa.Znači sudije nisu dorasle da sude ovom derbiju kao što je bio ovaj večeras.Puno nervoze i sa jedne i sa druge strane,golmani dobro branili u obje ekipe... ;)
Očito udarila Vila na Halila. Vazno je da su sudije i delegati krivi za sve.
Predsjednik RK Gorazde to je svima dobro poznato je od 1 do 60 minuta komad b....e . Poslije utakmice zavisno od rezultata se ponasa. Ocito ima neki drugi lični problem koji pokusava da sada rijesi preko ledja sudija i delegata.
Kako se vrši pritisak na sudije u Gorazdu od istog predsjednika to se niko ne pita.Ali o tom covjeku ne treba puno trošiti riječi. Bivši trener Kukavica ga je dva puta šakama smirivao pa je i policija imala posla. Nazalost rukomet iako je najtrofejniji sport u Goraždu vodi covjek koji o rukometu nema pojma ...

kaca
Kontakt:

Post Postao/la kaca » 26 nov 2012, 21:59

Gospodo sva vaša priča se svodi na predsjednika RK Goražde a ne na suđenje ja nemam nikakve veze sa njim i gledao sam utakmicu i guranje sa leđe kad ideš u kontru je crveni karton.Nemoguće da nijedan brzi centar nije uredu.Gospodine Salihaga pogledajte snimak utakmice pa komentaerišite.Dobro se sjećam koliko su navijači Gradačca komentarisali suđenje u Živinicama oni ih tukli a oni su nevinašcad.Jeda od razloga ovako loše lige su upravo i oni koje branite(sudije).Pitanje koliko djece od vodećih ljudi iz saveza sude u našoj ligi ili pak iz sudijskih organizacija........

gradacac10
Kontakt:

Post Postao/la gradacac10 » 26 nov 2012, 23:16

Dragi kaca, Gradacac je bolji od Gorazda. S tobom se ne moze normalno raspravljat, I dok je Damira bolji smo od svih.

lifebook
Kontakt:

Post Postao/la lifebook » 26 nov 2012, 23:25

kaca je napisao/la:Gospodo sva vaša priča se svodi na predsjednika RK Goražde a ne na suđenje ja nemam nikakve veze sa njim i gledao sam utakmicu i guranje sa leđe kad ideš u kontru je crveni karton.Nemoguće da nijedan brzi centar nije uredu.Gospodine Salihaga pogledajte snimak utakmice pa komentaerišite.Dobro se sjećam koliko su navijači Gradačca komentarisali suđenje u Živinicama oni ih tukli a oni su nevinašcad.Jeda od razloga ovako loše lige su upravo i oni koje branite(sudije).Pitanje koliko djece od vodećih ljudi iz saveza sude u našoj ligi ili pak iz sudijskih organizacija........
Prva stvar je ta što nije bila kontra,jer da je bila ne bi ispred njega bio čovjek s kojim se sudario...Znači guranja s leđa je bilo ali ništa strašno,desilo se to i vidio/la si dobro da su se sudarli glavama,u Šarenca je pukla brada, a Vaš igrač je odšetao do svoje klupe...pa je poslije zatražena pomoć...
Opet kažem, da je bilo guranja bilo je,ali takvih guranja ima mali milion na utakmicama...I ja sam gledao utakmicu na bpk tv,ja sam navijač Gradačca a ti Goražda,pa kao svako navlači na svoju stranu.Nije istina,sudije su griješile ali na obje strane,ali ni u kom trenutku nisu uticale na rezultat,čak možda da su pustile igru bez nekih sjeckanja vi bi izgubili 15 razlike.
Drugo,zašto niste izveli brzi napad,rekao sam ti u prethodnim postovima,da se centar ne može izvesti dok svi igrači ekipe koja izvodi centar ne budu na svojoj polovini igrališta. Vidio si da je vaše krilo uvijek bilo u polovini Gradačca,drugo vraćeno vam je samo tri napada ,a Gradačcu dva,i nemoj bezveze pričati da vam se nije dao izvoditi brzi centar...ne valjaju vam sudije...smiješno i strašno , Vama nikada ne valjaju sudije,čim izgubite po njima drvlje i kamenje...
Prije par dana ste napadali sud par Križanec-Dragičević, i kad sam gledao tu utakmicu ,niste imali razloga ni 1 % da se žalite. I nemojte se provaljivati,i drugi narod gleda te utakmice na televiziji a ne samo ti i burazer(a znamo ko je on).
Nego se vi okrenite Čeliku, i pazite da vas opet sudije ne pokradu,jer u slučaju da izgubite,mogli biste na kraju polusezone završiti na visokom 6 mjestu.. .. :lol: :lol: :lol:

lifebook
Kontakt:

Post Postao/la lifebook » 27 nov 2012, 00:34

Ovako se igra rukomet: :lol: :lol: :lol:
" onclick="window.open(this.href);return false;

dedas
Kontakt:

Post Postao/la dedas » 27 nov 2012, 08:53

Kako ti je mama idiote. Rukomet je igra nadigravanja a ne boks. A sudije i delegati treba da štite pravila igre i igrače idiote.

lifebook
Kontakt:

Post Postao/la lifebook » 27 nov 2012, 11:02

dedas je napisao/la:Kako ti je mama idiote. Rukomet je igra nadigravanja a ne boks. A sudije i delegati treba da štite pravila igre i igrače idiote.
:o :o :o
Hajd što ste pi.kice i igrate balet umjesto rukometa,nego ste postali i nekulturni...
Da bog da i tebi mama bila kao što je meni sada... :( :( :(

kaca
Kontakt:

Post Postao/la kaca » 27 nov 2012, 12:13

Odoste predalako ja odustajem polemike vodite bez mene.Čujemo se na kraju polusezone ili prvenstva.Polemika se vodi argumentima a ne vrijeđanjem.Gradačačani sretno vam u nastavku sezone.

lifebook
Kontakt:

Post Postao/la lifebook » 27 nov 2012, 14:12

kaca je napisao/la:Odoste predalako ja odustajem polemike vodite bez mene.Čujemo se na kraju polusezone ili prvenstva.Polemika se vodi argumentima a ne vrijeđanjem.Gradačačani sretno vam u nastavku sezone.
Pa šta ću ja ovom budaletini gore,kad ne može da shvati šalu...pa mu je nedostatkom inteligencije bila upotreba sile,ili u ovom slučaju vrijeđanja...majka se ne spominje tako lako...
Sretno i Vama,korektan si u komentarima i to respektujem...mada se nismo složili baš s kroz,ali tu je to ...;-)
Pozdrav....

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 27 nov 2012, 15:17

Sjeti se da si ti mene vako isto izvrijeđao, davajući mi svakakve epitete, a ni jednim argumentom nisi pobio moju tvrdnju da je liga amaterska :roll:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

lifebook
Kontakt:

Post Postao/la lifebook » 27 nov 2012, 15:24

legenda reala je napisao/la:Sjeti se da si ti mene vako isto izvrijeđao, davajući mi svakakve epitete, a ni jednim argumentom nisi pobio moju tvrdnju da je liga amaterska :roll:
Pronađi i kopiraj post u kojem sam ti spominjao majku ,i slobodno ga postavi ovdje!!!

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 27 nov 2012, 15:42

Rekao sam davao si mi svakakve "epitete", spominjao si i roditelje, ali ne u ovom kontekstu kao on tebi.Ali nebitno.
Važno je da si i ti shvatio da je liga amaterska :P
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

salihaga
Kontakt:

Post Postao/la salihaga » 27 nov 2012, 16:27

lifebook je napisao/la:Ovako se igra rukomet: :lol: :lol: :lol:
" onclick="window.open(this.href);return false;

Čestitam ! Je li 5 % od prikazanih prekršaja bilo u Gradačcu, da Kaja ovoliko plače. ;)

Odgovori

Natrag na “Rukomet”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.