FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Stürmer-Hierarchie: Gomez ist bei Heynckes die Nr. 1
članak http://sportbild.bild.de/SPORT/bundesli ... mer-1.html" onclick="window.open(this.href);return false;
članak http://sportbild.bild.de/SPORT/bundesli ... mer-1.html" onclick="window.open(this.href);return false;
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"
- anton 1983
- Kontakt:
KSIVLE je napisao/la:Stürmer-Hierarchie: Gomez ist bei Heynckes die Nr. 1
I to nije ništa čudno.

Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
ljudi moji nisam odavno pisao ništa mada pratim sve ali nema se baš ni vremena vidim vi uglavnom raspravljate ko da igra Mario ili Mario ili Roben itd.ja mislim da je svako ima alternativu sem po meni Nojer pošto je golman,zatim Riberi i Naravno Lam svi ostali imaju dostujne zamjene što je super stvar mada nas malo zezaju povrede ali to je sastavni dio igre...mislim reći nešto drugo sledeća utakmica znači protiv Frajburga u gostima pokazaće šta smo,gdje smo, ko smo nismo više opterećeni LP znači fokus ja na ovu utakmicu ako je dobijemo onda smo bez sumlje jedni od najačih na svijetu,sve drugo nas ne svrstava u red najvećih bar trenutno jer Dortmund se večeras približava na 6 bodova znači dodatni pritisak na nas ali trebamo to prevazići jer do pol sezone nema još puno trebamo osigurat dovoljno bodova za nastavak da nebude kao prošle godine,mislim da se mnogi slažete sa ovakvim razmišljanjem i akobogda kad postanemo prvaci ove sezone Jupa ćemo u penziju a dovesti nekog mlađeg....Pozdrav svima
ČVAKA - nesh poput budale al u pozitivnom smisluanton 1983 je napisao/la:pošto ne zna što znači riječ cvaka, nisam skužio komentar uopće!proFCB je napisao/la:Svaka cast anto, i ti si mi neka cvaka,al cini mi se ostarjela...

Stern des Südens
Dobar Bayo ove sezone, moj stari se smješka svako kolo...

29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- gerdmuller
- Kontakt:
e to nas bas sve zanimaramiral je napisao/la:Dobar Bayo ove sezone, moj stari se smješka svako kolo...![]()

"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
- gerdmuller
- Kontakt:
Njemačko državno tužiteljstvo priopćilo je kako neće pokrenuti postupak protiv dvojice Bayernovih nogometaša, našeg Marija Mandžukića i švicarskog Xherdana Shaqirija, zbog proslave pogotka u ogledu Nürnberga i Bayerna (1-1) odigranom 17. studenog...
Nakon ranog gola u 3. minuti Mandžukić je otrčao prema Bayernovim navijačima i vojnički im salutirao, a neki su mediji takvu proslavu protumačili kao salutiranje nedavno oslobođenim hrvatskim generalima Anti Gotovini i Mladenu Markaču, što je izazvalo polemike ima li politici mjesta u sportu.
U slavlju se Mandžukiću na sličan način pridružio i švicarski reprezentativac Xherdan Shaqiri, inače rođen na Kosovu.
Nakon primljena dva pojedinačna e-maila po tom pitanju, očito s pritužbama na račun dvojice Bayernovih igrača, Njemačko državno tužiteljstvo je pokrenulo istragu, ali od kaznenog postupka neće biti ništa.
"Gledajući cijeli tijek te situacije, nemamo razloga vjerovati da su igrači željeli demonstrirati kazneni nacistički pozdrav", priopćilo je tužiteljstvo, kako prenosi njemački Goal.com.
Nakon ranog gola u 3. minuti Mandžukić je otrčao prema Bayernovim navijačima i vojnički im salutirao, a neki su mediji takvu proslavu protumačili kao salutiranje nedavno oslobođenim hrvatskim generalima Anti Gotovini i Mladenu Markaču, što je izazvalo polemike ima li politici mjesta u sportu.
U slavlju se Mandžukiću na sličan način pridružio i švicarski reprezentativac Xherdan Shaqiri, inače rođen na Kosovu.
Nakon primljena dva pojedinačna e-maila po tom pitanju, očito s pritužbama na račun dvojice Bayernovih igrača, Njemačko državno tužiteljstvo je pokrenulo istragu, ali od kaznenog postupka neće biti ništa.
"Gledajući cijeli tijek te situacije, nemamo razloga vjerovati da su igrači željeli demonstrirati kazneni nacistički pozdrav", priopćilo je tužiteljstvo, kako prenosi njemački Goal.com.

"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
Hehe nemoj se brinuti da trollujem.
Da si sa dotičnim gledao neke tekme Bayerna, pogotovo onu 1999-e i šokantnu završnicu kad su letjele čaše, razbijala se stakla na stolu i prevrtao isti, lupala stakla na ormaru uz sav mogući interval sočnih bosanskih psovki, znao bi bar djelić razloga zašto sam ovo napisao, a ti ako te ne zanima čuti nekad možda nešto o tome kako pojedini navijači Bayerna proživljavaju utakmice mojne ni čitati buraz lagano zaobiđi i iskuliraj.
Nadam se da sam bio jasan.
Jancker, Zieckler, Hasan naš, Elber, Kahn, Lizarazu, Kuffour i plejada tada grom-igrača koje je Bayern imao i meni su bili simpa i drago mi je bilo kada oderu guzove nekom...
Da si sa dotičnim gledao neke tekme Bayerna, pogotovo onu 1999-e i šokantnu završnicu kad su letjele čaše, razbijala se stakla na stolu i prevrtao isti, lupala stakla na ormaru uz sav mogući interval sočnih bosanskih psovki, znao bi bar djelić razloga zašto sam ovo napisao, a ti ako te ne zanima čuti nekad možda nešto o tome kako pojedini navijači Bayerna proživljavaju utakmice mojne ni čitati buraz lagano zaobiđi i iskuliraj.
Jancker, Zieckler, Hasan naš, Elber, Kahn, Lizarazu, Kuffour i plejada tada grom-igrača koje je Bayern imao i meni su bili simpa i drago mi je bilo kada oderu guzove nekom...

29 ... a do maja 2012 - 30 ...
- gerdmuller
- Kontakt:
sve ok samo nisam bas siguran da ikoga zanima tvoj stari na ovom forumu,ajd da pises o sebi kako prozivljavas Bayernove tekme pa to i mogu shvatit,uglavnom nema smisla da se sad raspravljamo o tomeramiral je napisao/la:Hehe nemoj se brinuti da trollujem.

- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
Džeko igra preko neke stvari u tom Cityu još ako se gledaju nekakvi intervjui stekne se dojam da on i nema neki ambicija tj. da napreduje konstantno, nego mu je u City-u uredu, diže pare i nije mu bitno da li igra il ne ...effe_sa je napisao/la: Ovo je ta perecepcija stvari o kojoj sam gore opširno govorio i koja je pogrešna.
Samo što primanje na prsa jednog napadača ništa ne znači za ekipu ako taj igrač ne zabije gol, on je može primiti više puta. Znamo koliko je bitnih golova Džeko zabio, ali kad već govorimo o statičnosti onda treba biti realan pa uvidjeti u koliko je on utakmica Man. Cityja ove sezone bio statičan.Onda su možda i njegovi golovi plod slučaja.
Nezz meni je možda više slika u glavi Džeko iz Wolfsburga nego Džeko iz Citya mada i ovaj Džeko iz City-a je igračina za Gomeza.
Porediti Džeku i Gomeza u pokretljivosti je totalno glupo, svi znaju kakav je Džeko bio u Wolfsburgu tako da situacija u kvazi klubu (Cityu) gdje se ne zna ni ko pije ni ko plaća ne vrijedi, bar za mene ... Kad uzmeš sve stavke igrača od kontrole lopte, preglednosti, brzine, skok igre, igre u prazno Džeko je bolji od Gomeza a što se tiče završnice Gomez (znači glavni adut bi mu to trebao biti) je loš a i Džeko je tu negdje ...
Sad će mnogi reći ok ali to sve ne treba napadaču a na to ću odgovoriti da fudbal na dominaciju (onaj koji igra Bayern) traži 11 igrača koji znaju odigrati loptu a ne imati šeprtlju koji će smušiti protok lopte ili čamiti u 16 ...
- schweinsteiger
- Kontakt:
- Rekordmeister
- Kontakt:
Zahaldice kod nas za vikend kazu,da ce biti oko 0 i zalimo se , pogledajte sjever njemacke njima prema prognozama prijeti cak -14 

- schweinsteiger
- Kontakt:
a mislis da nas zanima sve sto ti kopiras s drugih portala?gerdmuller je napisao/la:e to nas bas sve zanimaramiral je napisao/la:Dobar Bayo ove sezone, moj stari se smješka svako kolo...![]()
za vise od 20 dana nisi napisao kvalitetniji post,a jos se nasao i sukat' nekome ?
sto se tice mene bolje da navijas za Real ili Barcu,vise si isprofiliran za njihovog "navijaca".
#miasanmia
- BavaracZenica
- Kontakt:
- Centre forward
- Kontakt:
Rezultati nem're bit bolji za nas noćas.Sad je sve na nama,samo da ne zayebemo,da se ta prednost poveća protiv Freiburga pa opušteno protiv Dortmunda i uspjeh nece izostat'. 

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
- BavaracZenica
- Kontakt:
Eh evo malo ipak statistike sto se tice utakmice protiv Freiburga, naime u zadnjih 10 utakmica na njihovom stadionu, 7 puta smo pobjedili i 3 puta odigrali nerjeseno, bez poraza znaci 
u zadnjih 5 utakmica znaci 4 pobjede i zadnje gostovanje je bilo popularnih 0-0
E sad posto vjerujem da necemo izgubit ma da ne treba uci u susret kao Dortmund sa Fortunom da misle da ce sama 3 boda se upisat, znaci malo moramo od starta nagazit i dobit cemo ak Bog da
time bi otisli na plus 11 i derbi poslastica, necu da pricam nista, sve ce nam se kazat
:) bitno je samo sutra ak Bog da nabit Frajburg

u zadnjih 5 utakmica znaci 4 pobjede i zadnje gostovanje je bilo popularnih 0-0

FC Bayern !!!!!
- Centre forward
- Kontakt:
Bod ne dolazi u obzir.Samo tri,o drugim varijantama neću ni da čujem. 

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
11-0-0 Rekordmeister
- Omerbavarac
- Kontakt:
S obzirom na stanje kakvo trenutno jeste, sutra mozemo ocekivati malo izmijesan sastav protiv Freiburga, sve zbog umora pojedinih igraca, ali ja ne zelim da se sutra ubacuje Tymo ili neko ko je igrao relativno malo utakmica.
Nadam se da ce se krenuti sa najjacim sastavom, jer pobjeda bi donijela mnogo toga, osim bodova i potrebno samopouzdanje pred subotnji derbi.
Nadam se da ce se krenuti sa najjacim sastavom, jer pobjeda bi donijela mnogo toga, osim bodova i potrebno samopouzdanje pred subotnji derbi.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!