FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

champions1921

Re: FK Željezničar

Post Postao/la champions1921 » 27 nov 2012, 09:22

Zna li neko do kada ce trajati odmor igracima i izvlace li se parovi polufinala kupa tek na proljece?
BUDI ŽELJO !!!

pinki
Kontakt:

Post Postao/la pinki » 27 nov 2012, 09:31

champions1921 je napisao/la:Zna li neko do kada ce trajati odmor igracima i izvlace li se parovi polufinala kupa tek na proljece?

Izvlačenje je na proljeće, a za pripreme ne znam

CARSON

Post Postao/la CARSON » 27 nov 2012, 10:37

aleksandar_veliki je napisao/la:
propuh je napisao/la:Kako vam ne dosadi pricat o nacelniku i bojkotu glasanja, sta vi mislite da cirka 70% stanovnika opcine Novo Sarajevo zalibo neka stvar za Grbavicu i Zelju. Ili ste djeca ili previse ocekujete. On mora prvo sredjivati stvari koje su vazne za stanovnike opcine pa tek ako nesto ostane moze dati u Zelju. Koliko god mi tu kukali tako je i iz nekog mog ugla gledanja prije bi trebalo pritisnuti grad i narocito kanton jer tu su pare ;) .
Lijepo vas molim da se drzimo teme. Sto se tice nacelnika, tu je sve receno. Covjek, vara, krade, pravi majmunima napaceni narod kao i svi ostali. Nakon 20 godina ne kontam kako neko moze povjerovati u predizborne price. Klub je malo zakazao po tom pitanju, pa je istom dopustio da na proslavi titule drzi politicki govor, no sta je tu je. Dugo ce jos Zeljo evropske tekme igrati na Kosevu. Znam da to boli navijace tima s Grbavice, ali to je realnost i sto se prije svi pomirite s njom, bice vam lakse.

Nije problem ja se slazem da smo prevareni i da je to samo bila suplja ali to nije razlog da se suti vec treba organizovati proteste ispred opsitine i tom istom Koldzi ...... nisam dijete stariji sam od Vas sigurno

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 27 nov 2012, 10:47

organizovati proteste ispred opsitine i tom istom Koldzi
U potpunosti se slažem, Koldži bi Maniacs trebali glave doći, naravno u političkom žargonu.Željeznicar su TM,
BUBNJEVI NA JUGU SU UVJEK NAJBOLJI DIO IGRE Opstrukciju općine raditi, dovesti šatore i kampovati, da ljudima bude noćna mora u općinu, to je demokratski način da se ispostuje obećanje ili ostavka.?
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 27 nov 2012, 10:47

CARSON je napisao/la: Nije problem ja se slazem da smo prevareni i da je to samo bila suplja ali to nije razlog da se suti vec treba organizovati proteste ispred opsitine i tom istom Koldzi ...... nisam dijete stariji sam od Vas sigurno
U potpunosti se slazem.. Niko ga nije tjerao da nam laze.. Samo sto mi nemamo tu volju i snagu da organizujemo proteste i pokazemo tim prevarantima da vise ti njihovi bezobrazluci nece prolaziti.. Iskoristio nasu proslavu titule i lik i djelo Ivice Osima koji je prisustvovao tim sastancima kao besplatnu predizbornu kampanju.. Meni nije jasno kako svi mozemo samo sutiti na sve to.. Ova pauza je idealna prilika da se posveti paznja tom incidentu..

I ne znam zasto nam se uvjek govori da Zeljin stadion nije nesto o cemu bi mogli raspravljati na ovoj temi??
BUDI ŽELJO !!!

Choks
Kontakt:

Post Postao/la Choks » 27 nov 2012, 10:50

Zna li se možda imali neki ozbiljan kandidat za predsjednika jer gospodin Žujo odlazi u decembru ???
Brkica

Ultras1921
Kontakt:

Post Postao/la Ultras1921 » 27 nov 2012, 10:51

Red Bull Slazburg gleda Svraku :) 500000 evrica
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921

Forza Inter!

CARSON

Post Postao/la CARSON » 27 nov 2012, 11:02

champions1921 je napisao/la:
CARSON je napisao/la: Nije problem ja se slazem da smo prevareni i da je to samo bila suplja ali to nije razlog da se suti vec treba organizovati proteste ispred opsitine i tom istom Koldzi ...... nisam dijete stariji sam od Vas sigurno
U potpunosti se slazem.. Niko ga nije tjerao da nam laze.. Samo sto mi nemamo tu volju i snagu da organizujemo proteste i pokazemo tim prevarantima da vise ti njihovi bezobrazluci nece prolaziti.. Iskoristio nasu proslavu titule i lik i djelo Ivice Osima koji je prisustvovao tim sastancima kao besplatnu predizbornu kampanju.. Meni nije jasno kako svi mozemo samo sutiti na sve to.. Ova pauza je idealna prilika da se posveti paznja tom incidentu..

I ne znam zasto nam se uvjek govori da Zeljin stadion nije nesto o cemu bi mogli raspravljati na ovoj temi??
Pusti Acu sa nase strane oprosta i zaborava nema Koldzo lopove treba vidjeti i sa onim smetljarom Hadzifejzovicem sto je emisiju imao sa Koldzom dan pred izbore neka ga sad dovede u studijo i nek ga pita u vezi stadiona.

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 27 nov 2012, 11:02

Ultras1921 je napisao/la:Red Bull Slazburg gleda Svraku :) 500000 evrica
Gledal ko Adila :lol:
Željeznicar za život cijeli !

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 27 nov 2012, 11:39

500 000 su Bogami dobre pare. :mrgreen:

Ako je neko spreman dati 500 000 za Svraku,misljenja sam da bi se Zolotic za par sezona mogao prodati za milion.

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 27 nov 2012, 11:41

likusa je napisao/la:
Ne znam kraljice sto ovo kroz smijeh pitas.. Hajd da si pitala za Stanu ili E.Colica.. Mi nismo imali boljeg napadaca jos od Jure Guve i bilo bi glupo prodati ga za neke male pare jer tesko da mozemo dovesti boljeg.. Fali Adilu brzine i tehnike pa to nadoknadjuje borbenoscu ali da posjeduje i te dvije karakteristike kostao bi milion.. Za Svraku se mogu uzeti fine pare za nase uslove i to se isplati, pogotovo sto na toj poziciji imamo dobre alternative.. Ostale ja ne bih prodavao.. Zahvalio bih se E.Colicu i Cutuku, probao dovesti kakvog solidnog stopera te prikljucio prvom timu malog Bajica iz juniora i to je to.. Za nasu ligu vise nego dovoljno..

Edit: Zna li neko kakva je situacija sa Antolovicem.. Ostaje li 100% i na proljece kod nas??
BUDI ŽELJO !!!

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 27 nov 2012, 11:55

Nemojte govoriti ako nista upuceni. Tko prvo kaze da Koldzo nista ne cini po pitanju stadiona? Odradio je glavne pripreme sto je i obecao. Zeljo zahvaljujuci njemu (opcina pod prefiksom, ali Zeljo generalno) dobija jednu novu modernu dvoranu. Jbg, da se islo planski kako je bilo zamisljeno davno bi dvorana bila gotova, sada kada su se umijesali svi (traze svoj tal), ponestalo para. Dakle ovo je samo jedan primjer sta je Koldzo uradio za FK Zeljeznicar, da sada ne idemo u dublje analize. Nemojte me pogresno svatiti, njegove kriminalne radnje mene ne zanimaju, mene samo zanima koliko je od dobar za nas, a od sviju sto su bili na vlasti od je do sada od sviju njih zajedno najvise ucinio za FK Zeljeznicar.

Morate nesto znati sami i rijesiti sa sobom. Ja uvijek govorim, hvala tebi Koldzo na svemu "ako si i mislio ici normalnim putem za Zeljeznicar", ali pored ovolikih dusmana u gradu, da opcina ili kanton grade nama ili rekonstruisu Grbavicu je ravno nuli. Bar sa moje tacke gledista. ;) Jedina opcija po meni su privatnici. Evo navala turaka, kuvajcana je u BIH, pa majku mu mora neki vidjeti interes kod nas, ili se mi onda dovoljno ne trudimo da skrenemo ljudima paznju...

Opet ja imam drugacije informacije sa terena. Cekalo se formiranje vlade, sada se ceka zasjedanje Zeljine skupstine po pitanju stadiona, pa da predmet ide na javnu raspravu. Dakle, radi se nesto, ali i ovo sto se radi je cisto sami pocetak, ali sumljam da ce ista od toga proizaci jer vlada, kanton, sigurno imaju prece interese nego ulagati novac u rekonstrukciju privatnih objekata. Opcina ima interesa, ali ne moze sama....Sjedite se onoga FIFA kapma. Sve je to trebalo biti u Sarajevo, lokacija Ilidza, i sta se dogodilo? Odjednom ode u Zenicu. Oni jos jednom pobjednici a grad Sarajevo pojelo veliko ****. Iz ovoga se moze zakljuciti da vlast nije ni briga za sport, u ovom gore slucaju to je reprezentacija bila, a kamoli za pojedine klubske interese. ;)

EDIT: Pitarski portal vec poceo da supljake prosipa po pitanju transfera. Pa ako nam Svraka ode za 500.000 € a reprezentativac onda nista nismo postigli, ako cete iskreno. Za koliko cemo onda Adilovica prodati, 250.000 €. Pazite nesto, ovo je vise nego dobra lova na nase uslovo, ali ako ZELIMO ZARADITI DOBRE PARE NA ZOLOTICU i KVESICU, ova cifra se mora podici bar na 800.000 € kada je u pitanju Svraka kao reprezentativac. Moje videnje.. ;)

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 27 nov 2012, 12:02

DzoleZeljo je napisao/la:Nemojte govoriti ako nista upuceni. Tko prvo kaze da Koldzo nista ne cini po pitanju stadiona? Odradio je glavne pripreme sto je i obecao. Zeljo zahvaljujuci njemu (opcina pod prefiksom, ali Zeljo generalno) dobija jednu novu modernu dvoranu. Jbg, da se islo planski kako je bilo zamisljeno davno bi dvorana bila gotova, sada kada su se umijesali svi (traze svoj tal), ponestalo para. Dakle ovo je samo jedan primjer sta je Koldzo uradio za FK Zeljeznicar, da sada ne idemo u dublje analize. Nemojte me pogresno svatiti, njegove kriminalne radnje mene ne zanimaju, mene samo zanima koliko je od dobar za nas, a od sviju sto su bili na vlasti od je do sada od sviju njih zajedno najvise ucinio za FK Zeljeznicar.
Sve je to u redu ali kakve veze ima sportska dvorana na Grbavici sa FK Željezničar?
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 27 nov 2012, 12:02

champions1921 je napisao/la:
likusa je napisao/la:
Ne znam kraljice sto ovo kroz smijeh pitas.. Hajd da si pitala za Stanu ili E.Colica.. Mi nismo imali boljeg napadaca jos od Jure Guve i bilo bi glupo prodati ga za neke male pare jer tesko da mozemo dovesti boljeg.. Fali Adilu brzine i tehnike pa to nadoknadjuje borbenoscu ali da posjeduje i te dvije karakteristike kostao bi milion.. Za Svraku se mogu uzeti fine pare za nase uslove i to se isplati, pogotovo sto na toj poziciji imamo dobre alternative.. Ostale ja ne bih prodavao.. Zahvalio bih se E.Colicu i Cutuku, probao dovesti kakvog solidnog stopera te prikljucio prvom timu malog Bajica iz juniora i to je to.. Za nasu ligu vise nego dovoljno..

Edit: Zna li neko kakva je situacija sa Antolovicem.. Ostaje li 100% i na proljece kod nas??
Adilovic je ubjedljivo najbolji napadac u ligi.

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 27 nov 2012, 12:05

Stole iz Bora je napisao/la:
Sve je to u redu ali kakve veze ima sportska dvorana na Grbavici sa FK Željezničar?
Igracemo Ligu Prvaka u njoj :lol: :lol: Ta dvorana nije Zeljina ni 0,0001%.. Po meni samo smeta na toj lokaciji..
BUDI ŽELJO !!!

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 27 nov 2012, 12:05

ulagati novac u rekonstrukciju privatnih objekata
Stadion je potreba i nije privatatan objekat.Stadion je mjesto gdje igra PONOS grada, jedna od najvećih vrijednosti grada, osim ako neko iz vlade ne želi prodavati "crack" djeci pa konta koji će im stadion, bolje da se djeca drogiraju nego bave sportom.Ovo je najozbiljnije pitanje za budućnost kluba, jer ovo sto Željeznicar ima nije dostojno spomena, imena , ugleda.

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 27 nov 2012, 12:06

Stole iz Bora je napisao/la:
DzoleZeljo je napisao/la:Nemojte govoriti ako nista upuceni. Tko prvo kaze da Koldzo nista ne cini po pitanju stadiona? Odradio je glavne pripreme sto je i obecao. Zeljo zahvaljujuci njemu (opcina pod prefiksom, ali Zeljo generalno) dobija jednu novu modernu dvoranu. Jbg, da se islo planski kako je bilo zamisljeno davno bi dvorana bila gotova, sada kada su se umijesali svi (traze svoj tal), ponestalo para. Dakle ovo je samo jedan primjer sta je Koldzo uradio za FK Zeljeznicar, da sada ne idemo u dublje analize. Nemojte me pogresno svatiti, njegove kriminalne radnje mene ne zanimaju, mene samo zanima koliko je od dobar za nas, a od sviju sto su bili na vlasti od je do sada od sviju njih zajedno najvise ucinio za FK Zeljeznicar.
Ima veze dobri Stole, jer ce je Zeljo koristiti sa generalne tacke gledista najvise. Ujedno ona je tu radi Zelje, jer onaj prostor je mogao otici u druge svrhe komonto. Vjeruj mi da je bilo dosta polemike oko toga, i dvorana je zamiljenja da ide FK Zeljeznicaru, ali su se dusmani upalili pa dobi prefiks oprinska, ako me razumijes.

Cak je bilo polemike da se neki vjerski objekt podigne na onoj lokaciji. (Dzamija ili Crkva). Vidis, svako vuce na svoju stvarnu, e ajde sada budi pametan ma izvuci kakvu korist iz svega toga. Tako je to moj dobri Stole.

EDIT: Vidite jednu stvar, za dvoranu niko nije ni rekao da je Zeljina u globalu. Dakle, nemojte spajati i vrsiti obmanu. Ako nista svatili , procitajte jos jednom post.

Ovo sto pise england, moze proci kod tebe, mene, i ovovih gore ljudi sto vole Zeljeznicar. A zaista da li mislis da ima vlada ili kanton nekog interesa da Zelji izgradi jedan sportski objekat. Pa nisu u stanju za reprezentaciju osigurati da kamp bude u Sarajevu, pa se moralo uci u Zenicu. Lovacke price prijatelju, samo se vrte u krug..

Evo likusa iznese sasvim logicno objasnjenje... PA sta mislite kada dode zima i ona mala djeca se moraju trpati po busevima i traziti sebi adekvatnu lokaciju za trening. Vako ima brate pred nosom sve sto mu treba, a dvorana ce biti perfektna kada se napravi.. ;)
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 27 nov 2012, 12:13, ukupno mijenjano 4 puta.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 27 nov 2012, 12:08

Ne znam za sta bi zeljo mogao koristiti dvoranu jedino ako ima teretana u njoj a samu dvoranu kao teren bgm tesko.

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 27 nov 2012, 12:10

terabajt je napisao/la:Ne znam za sta bi zeljo mogao koristiti dvoranu jedino ako ima teretana u njoj a samu dvoranu kao teren bgm tesko.
Alihodjic i Mulalic su na tv sa pricali o toj dvorani,po njihovoj prici najvise ce sluzit za djecu i njihove treninge !
Željeznicar za život cijeli !

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 27 nov 2012, 12:11

Može ona dobro doći, za klince do 10 godina da cijelu zimu mogu raditi, da im fudbal uđe u krv.Može se osnovati futsal klub Željeznicar, da se skoluje koji trener za ffutsal, pa onda igračima kojima nedostaje tehnika da odrade koji futsal trening , ima super kombinacija, dvorana uz stadion je vrhunska stvar.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Redfire16 i 19 gostiju.