FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ja mislim da je bolje sto smo izgubili, ovako ce biti dobra cistka uskoro, a da smo ostali prvi mnoge stvari bi otisle pod tepih.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
govoriti za Ivicu Osima slagirani i vrijedjati ga konstantno, sve svoje neuspjehe pripisivati njemu
bogami mi nije jasno kako neko moze biti rodjen u Sarajevu i mrziti tog covjeka koji je uradio toliko za ovu zemlju
svake godine padate sve nize i nize pa covjece vama na tribini stoji trans mrzim željezničara, zar tu nije trebao biti trans neki vas.... i onda se cudite kad kazemo kompleksasi
utakmica sa sirokim jug cijeli skandira ime Vedrana Puljića a 90% vas navija za siroki...
dodje mi neko i kaze kako je produzen mec 6 minuta a 2 bakljade bile u drugom poluvremenu.... smijesno
evo odlazi ivica osim, covjek koji je podigao savez na noge nasao sponzora lige probao smanjiti broj klubova radi kvalitete al sta on sam moze protiv tutusa iz federacije i rs koji bi da klepaju lovu, sta cete tad kad budemo pobjedjivali ko ce nas tad gurat...
iskreno se nadam da cete dovesti zamjene za igrace koji idu jer bi htio da vidim neizvjesnost u nastavku
evo gledam sad čapljić ide iz slavije najvjerovatnije, mislim da je bolji od jovića
bogami mi nije jasno kako neko moze biti rodjen u Sarajevu i mrziti tog covjeka koji je uradio toliko za ovu zemlju
svake godine padate sve nize i nize pa covjece vama na tribini stoji trans mrzim željezničara, zar tu nije trebao biti trans neki vas.... i onda se cudite kad kazemo kompleksasi
utakmica sa sirokim jug cijeli skandira ime Vedrana Puljića a 90% vas navija za siroki...
dodje mi neko i kaze kako je produzen mec 6 minuta a 2 bakljade bile u drugom poluvremenu.... smijesno
evo odlazi ivica osim, covjek koji je podigao savez na noge nasao sponzora lige probao smanjiti broj klubova radi kvalitete al sta on sam moze protiv tutusa iz federacije i rs koji bi da klepaju lovu, sta cete tad kad budemo pobjedjivali ko ce nas tad gurat...
iskreno se nadam da cete dovesti zamjene za igrace koji idu jer bi htio da vidim neizvjesnost u nastavku
evo gledam sad čapljić ide iz slavije najvjerovatnije, mislim da je bolji od jovića
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Sta ce nam Capljic, on je vasa legenda.jug-onostalgicar je napisao/la:govoriti za Ivicu Osima slagirani i vrijedjati ga konstantno, sve svoje neuspjehe pripisivati njemu
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
A joj tebe, pa time bi ubili dvije muhe jednim udarcem...Valjda razumiješ!Sarajlijc@ je napisao/la: Sta ce nam Capljic, on je vasa legenda.
bolje vam je i Vlado, nego neka alternativa kao Varesanovic i familijahilmo je napisao/la:A joj tebe, pa time bi ubili dvije muhe jednim udarcem...Valjda razumiješ!Sarajlijc@ je napisao/la: Sta ce nam Capljic, on je vasa legenda.

Poruka direktoru. Osvajali smo više bodova na kraju plusezone u posljednjih 15 godina. U nešto drugačijem formatu lige, ali smo osvajali.
-
- Kontakt:
nazalost mislim da smo izgubili titulu,tako lako i na glup nacin da je to nevjerovatno.Travnik ,radnik ,zvijezda i slavija. uz samo malo bolju igru tu smo trebali uzeti 8 bodova .i imali bi solidnu prednost za drugi dio, ovako ne vidim kako cemo stici zelju.najveci problem FK SARAJEVA sto od svojih igraca pravi zvijezde a oni nisu ni blizu toga.
- themaniaks
- Kontakt:
Uvijek je vazila ona ko visoko leti nisko pada,valjda se i vi nekad opametite i skontate da se titula slavi tamo nekad u proljece a ne u 5 tom kolu 

I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
Ovo je jedan od realnijih komentara na vasoj temi. Mislim na komentare u posljednjih par dana.bordobijeli je napisao/la:nazalost mislim da smo izgubili titulu,tako lako i na glup nacin da je to nevjerovatno.Travnik ,radnik ,zvijezda i slavija. uz samo malo bolju igru tu smo trebali uzeti 8 bodova .i imali bi solidnu prednost za drugi dio, ovako ne vidim kako cemo stici zelju.najveci problem FK SARAJEVA sto od svojih igraca pravi zvijezde a oni nisu ni blizu toga.
Ja se volim zezati, navijacke zezancije pa moglo bi se reci i malo blaze provokacije ali sigurno ne sa uvredama i lazima. Nikad me necete cuti da pljujem Haseta ili neke druge velike igrace, bez obzira za koga oni igrali.
Smijesno je to sto neki krive sudiju za 100% cist penal (jedan od malobrojnih ove sezone, mozda i jedini koji smo dobili), a isti taj zaboravlja da je njegov tim totalno nadigran u Bijeljini i da ZATO nije prvak.
Da ste vi dobili Radnik, sa osmjehom bi gledali kako Siroki gubi na Grbavici. Zar nije tako?
Uvrede na racun legendi i velikih ljudi naseg fudbala su nesto najjadnije. Jos prije vise od godinu dana su pojedinci pljuvali i psovali familiju Osim (vrijeme Blekica). Eto, oni su tada znali da cemo mi sinoc dobiti penal i da je to Ivica nanijetio jos onda? Smijesno!
Zezajte, provocirajte, radite sta hocete, ali ne dirajte nase legende! Ono sto je vama Hase nama je Osim i njegova familija.
Spustite se na zemlju i razmislite. Izgubili ste titulu na zadnja cetiri gostovanja. Lose ste igrali, niste pokradeni. To je to!
Samo je budala uvjerena da ce Zeljo uzeti titulu. I samo je budala uvjerena da 2 boda prednosti su dovoljni da Zeljo uzme titulu. Ali zbog 2 panja oni znaju ko su ja sam ostavljao komentare toga smisla da im je sve gotovo. Milina ih je nasikirati jer svakakve su gluposti pisali. I zbog ta dva panja i slicnih momci se ovdje navade i provociraju.
Svi mi pricamo ode Said ode Sesar a sta ako njih dvojica ostanu a odu Zeba i Adilovic? Ovo je samo navodjenje glupih primjera. Duga je pauza. Moze i Amar otici primjera radi. Znaci nista nije garantovano. Ali razloga za podjebavanje je i previse. Krenuvsi od Jovicevih izjava koje su bile vise smijesne nego glupe. Ono premiranje i izjava direktora svi protiv vas. I dosta gluposti. I idiotska izjava Sesara kako vama male ekipe ni boda nedaju, pa ankete portala kako ce Sarajevo biti 90% jesenji prvak, pa price Jovica kako ide u Bijeljinu po jesenju titulu, pa ona polupismena serenada Saida, to sve izaziva navijace Zeljeznicara da vam se nasladjuju sad. Ali ruku na srce 2 boda su pickin dim Sarajevo je imalo i vecu zalihu.
Ali bez ikakvog podjebavanja citajte izjave izgraca Sarajeva i igraca i strucnog staba Zeljeznicara. Pa pogledajte tu razliku. Pa pogledajte ponasanje pred derbi. I sami odlucite da li Sarajevo zasluzuje takve igrace ili zapravo da li takavi seoski otpad smije nositi dres Sarajeva. Znam ja bice prica boli tebe ku.r.a.c sta ti imas pricati. Imam jer ovoj je moj grad. Ja sam rastao uz Zelju i Sarajevo. I nikad ama bas nikad seljaci nisu smijeli da se kurce u ovim timovima, a igralo je seljaka more neki su i legende postali ali su onaj tranvaj respektovali a tek gradjanje, navijace i trenere protivnickih timova.
I poruka svima onim koju budu psovali zivu legendu i vrijedjali ga da znaju da vam se nece dozvoliti i da ce vam se vazda kontrirati i na nos nabijati a materijala za takvo nesto ima.
Svi mi pricamo ode Said ode Sesar a sta ako njih dvojica ostanu a odu Zeba i Adilovic? Ovo je samo navodjenje glupih primjera. Duga je pauza. Moze i Amar otici primjera radi. Znaci nista nije garantovano. Ali razloga za podjebavanje je i previse. Krenuvsi od Jovicevih izjava koje su bile vise smijesne nego glupe. Ono premiranje i izjava direktora svi protiv vas. I dosta gluposti. I idiotska izjava Sesara kako vama male ekipe ni boda nedaju, pa ankete portala kako ce Sarajevo biti 90% jesenji prvak, pa price Jovica kako ide u Bijeljinu po jesenju titulu, pa ona polupismena serenada Saida, to sve izaziva navijace Zeljeznicara da vam se nasladjuju sad. Ali ruku na srce 2 boda su pickin dim Sarajevo je imalo i vecu zalihu.
Ali bez ikakvog podjebavanja citajte izjave izgraca Sarajeva i igraca i strucnog staba Zeljeznicara. Pa pogledajte tu razliku. Pa pogledajte ponasanje pred derbi. I sami odlucite da li Sarajevo zasluzuje takve igrace ili zapravo da li takavi seoski otpad smije nositi dres Sarajeva. Znam ja bice prica boli tebe ku.r.a.c sta ti imas pricati. Imam jer ovoj je moj grad. Ja sam rastao uz Zelju i Sarajevo. I nikad ama bas nikad seljaci nisu smijeli da se kurce u ovim timovima, a igralo je seljaka more neki su i legende postali ali su onaj tranvaj respektovali a tek gradjanje, navijace i trenere protivnickih timova.
I poruka svima onim koju budu psovali zivu legendu i vrijedjali ga da znaju da vam se nece dozvoliti i da ce vam se vazda kontrirati i na nos nabijati a materijala za takvo nesto ima.
Dobro čovjek kaže, nije samo igra u pitanju, moraš imati i nešto u glavi ili je inteligencija ekskluziva .?sami odlucite da li Sarajevo zasluzuje takve igrace ili zapravo da li takavi seoski otpad smije nositi dres Sarajeva
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
Ovo nam je škola za nastavak sezone. Ako nemožeš uzeti bod(ove) kupi ih!
U novi boj...
Svaka ti cast za ovaj najjrealni post koji sam procitao od navijaca zelje , svaka castSamoZeljo je napisao/la:Ovo je jedan od realnijih komentara na vasoj temi. Mislim na komentare u posljednjih par dana.bordobijeli je napisao/la:nazalost mislim da smo izgubili titulu,tako lako i na glup nacin da je to nevjerovatno.Travnik ,radnik ,zvijezda i slavija. uz samo malo bolju igru tu smo trebali uzeti 8 bodova .i imali bi solidnu prednost za drugi dio, ovako ne vidim kako cemo stici zelju.najveci problem FK SARAJEVA sto od svojih igraca pravi zvijezde a oni nisu ni blizu toga.
Ja se volim zezati, navijacke zezancije pa moglo bi se reci i malo blaze provokacije ali sigurno ne sa uvredama i lazima. Nikad me necete cuti da pljujem Haseta ili neke druge velike igrace, bez obzira za koga oni igrali.
Smijesno je to sto neki krive sudiju za 100% cist penal (jedan od malobrojnih ove sezone, mozda i jedini koji smo dobili), a isti taj zaboravlja da je njegov tim totalno nadigran u Bijeljini i da ZATO nije prvak.
Da ste vi dobili Radnik, sa osmjehom bi gledali kako Siroki gubi na Grbavici. Zar nije tako?
Uvrede na racun legendi i velikih ljudi naseg fudbala su nesto najjadnije. Jos prije vise od godinu dana su pojedinci pljuvali i psovali familiju Osim (vrijeme Blekica). Eto, oni su tada znali da cemo mi sinoc dobiti penal i da je to Ivica nanijetio jos onda? Smijesno!
Zezajte, provocirajte, radite sta hocete, ali ne dirajte nase legende! Ono sto je vama Hase nama je Osim i njegova familija.
Spustite se na zemlju i razmislite. Izgubili ste titulu na zadnja cetiri gostovanja. Lose ste igrali, niste pokradeni. To je to!

-
- Kontakt:
ja sam ta budala. jos sam veca budala sto duboko vjerujem da ce razlika na kraju sezone biti veca od 6 bodova u odnosu na drugoplasiranu ekipu za koju vjerujem da nece biti Sarajevo.PL BiH -1 je napisao/la:Samo je budala uvjerena da ce Zeljo uzeti titulu. I samo je budala uvjerena da 2 boda prednosti su dovoljni da Zeljo uzme titulu....

Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!
Željezničar za život cijeli!
komplexiza_zivot_cijeli je napisao/la:ja sam ta budala. jos sam veca budala sto duboko vjerujem da ce razlika na kraju sezone biti veca od 6 bodova u odnosu na drugoplasiranu ekipu za koju vjerujem da nece biti Sarajevo.PL BiH -1 je napisao/la:Samo je budala uvjerena da ce Zeljo uzeti titulu. I samo je budala uvjerena da 2 boda prednosti su dovoljni da Zeljo uzme titulu....

- champions1921
Realno sansa za titulu je negdje 65%-35% u Zeljinu korist s obzirom na gostovanja koja imate na proljece.. Dosta ce ovisiti i o prelaznom roku.. Ako vam odu Said i Ivan procenti rastu na 85-15..
BUDI ŽELJO !!!
Ako vam uspije statut mozda i budete timali para da kupite koji bodpowerplay je napisao/la:Ovo nam je škola za nastavak sezone. Ako nemožeš uzeti bod(ove) kupi ih!

-
- Kontakt:
imaš još 15 kola tako da nije sve izgubljeno iako Željo ima veće šanse. Mi se sad moramo kvalitetno ali "kvalitetno" pojačati sa 3-4 igrača za prvu postavu. Slažem se sa predhodnim postom da iako smo daleko bolji u marketingu od Želje da naši igrači i trener moraju malo dozirati izjave i na tome bi sa njma trebao poraditi naš Pr. Što se tiče psovki i osuda prema Ivici Osimu, time se ne trebamo bavii i čovjeka krivit za sve kad baš nije tako. Međutim u Želji ima jedna osoba koja stalno manjim klubovima i sudijama prijeti Osimom ( vjerovatno njemu iz leđa) ali to donosi veliki pritisak.
Čestitam na postu.Siguran si da ne stojiš na stolici?da iako smo daleko bolji u marketingu od Želje
Neko o nečemu, a travnicanin u trenutku isfrustriranosti se uhvatio marketinga, nama na plakatima ne pise datum i vrijeme, al' mi smo Željini...a vi robovi marketinga.Ti si sigurno na travničkom univerzitetu završio marketing u 6 tjedana, doktorirao.?
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
-
- Kontakt:
jesi ti dobar? za tvoju info ja sam vani završio faks, a poenta moga posta je da su Željini igrači umjereni u izjavama na pressicima i da naš Pr treba malo poraditi na našim igračima u tom,a činjenica je da smo bolji u tom segmentu, prvo pročitaj pa lupajEngland je napisao/la:Čestitam na postu.Siguran si da ne stojiš na stolici?da iako smo daleko bolji u marketingu od Želje
Neko o nečemu, a travnicanin u trenutku isfrustriranosti se uhvatio marketinga, nama na plakatima ne pise datum i vrijeme, al' mi smo Željini...a vi robovi marketinga.Ti si sigurno na travničkom univerzitetu završio marketing u 6 tjedana, doktorirao.?
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Dave, pitarcenga, Tarapi i 24 gosta.