Kako se nasa BH liga raspala vecina nas je preslo u Hrvatsku , iako bi to trebao znati ako jos igras

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Kako ti se zove/zvao character ?S-Y-L-A-R je napisao/la:Ma znam to sve ali mi čudno, niko se ne "cima" da nešto uradi u Bosanskoj ligi.Ima ekipa svugdje(Hrvatska,Portugal,Engleska...).
Ja sam praktično od same registracije u Srbiji.Igrao 5-6 sezona sa "starim" karakterom(koji je sad u norveškoj drugoj ligi) a pošto se kompletna Srpska liga odlučila na "reset" i ja sam napravio novi user i prešao kod čovjeka kojeg na FID-u najbolje poznajem i znao sam da me neće za*ebat.
kada se bot javi, pa to je strasnosamir_tm87 je napisao/la:zna se ko je najaci bh sd
Harbinja pa gdje si ti sad ? ( ako si ti Jasmin ? )CLS je napisao/la:kada se bot javi, pa to je strasnosamir_tm87 je napisao/la:zna se ko je najaci bh sd
Chichy tj. lider nikada ne mijenja tim.Gdje sam uvijek i bio.bavarian_bk je napisao/la:Harbinja pa gdje si ti sad ? ( ako si ti Jasmin ? )CLS je napisao/la:kada se bot javi, pa to je strasnosamir_tm87 je napisao/la:zna se ko je najaci bh sd
hvala sto me konstantno spominjessamir_tm87 je napisao/la:zna se ko je najaci bh sd
Isplati u svakom slucaju, ako zelis da igras sa starijim userima onda mozes uz placanje 3.5€ preuzeti neki dobar karakter koji je ve istreniran, a isto ima sad lige gdje pocinju svi sa 18 godina (jedna od tih je i Srpska liga koja je dugo vremena bila jedna od najjacih). E sad imam prijatelja koji ima ekipu u drugoj ligi Hrvatske (gdje svi pretezno igramo) koji ima raznih igraca od 18 do 29 godina (virtuelnih godina) i treba mu 2-3 igraca da popuni roster, u slucaju da si zainteresovan javi mi se na pp da te uputim njemu i da ti kaze koju poziciju da izaberes.FarisPes je napisao/la:isplati li se početi ovo igrat'
Da nisi ti ovaj što u Srbiji pravi tim(Cosa Nostra) ???Moggiano je napisao/la:Ako ima ko zainteresovan za igru neka mi se javi na pm jer sam manager
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.