Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Koja si godina?gojzerica je napisao/la:Dogovorio sam da mi dođe Robben za 55 miliona. Još da ima neka igračina do 30 miliona super bi bilo.
Ma jok, igram FM12, ali ovdje pitam jer je aktivna tema.
Robbena za 55 milgojzerica je napisao/la:Dogovorio sam da mi dođe Robben za 55 miliona. Još da ima neka igračina do 30 miliona super bi bilo.
Ma jok, igram FM12, ali ovdje pitam jer je aktivna tema.
Šuti, tražili su 73 mil. al sam uspio smanjiti.. ahhahahadi89r je napisao/la:Robbena za 55 milgojzerica je napisao/la:Dogovorio sam da mi dođe Robben za 55 miliona. Još da ima neka igračina do 30 miliona super bi bilo.
Ma jok, igram FM12, ali ovdje pitam jer je aktivna tema.ja ga na 2013 jedva za 15 prodajem iako ima 29 godina heh
Doveo sam ove da podmladim ekipu(ss ispod),prodajem ribery-a za 10 mil,robben 15,gustavo 10,mandzukic 15 mil...i kad dobijem pare odbranu malo sreditixType je napisao/la:dobri su ti rezultati nema sta samo moj bayern je jaci od ovog 2x..jer je dosta ulozeno u njega oko 300 Mil za 3 sezone...doduse imam jos 140 mil da otplatim kredita...nije ni do para koliko je do rada...dosta trenera sam novih zaposlio puno boljih nego sto je bilo..dosta vremena je ulozeno u taktiku da se nadze prava taktika i efikasna...btw dovedi nekog malodog odbrambenog igraca i desnog beka posto dante ,lahm su poprilicno stari pa da se osiguras za buducnostt...12 MIL ti je mika ricards iz ctiy-a a moze igrat vise pozicija
Za sada Robben pravo dobarultrasstyle_tz je napisao/la:hehe nemoj Robena dovodit na 2012 jos za tolike pare ..covjek je vise povrijedjen bio nego sto igra kod mene uvijek kad sam Bajern vodio...i sad kad nabavim 2013 ako nekad krenem sa Bajernom Roben odmah out, ima Miler, ima Saciri, Riberi ..na 2012 bolje Hazarda dovedi ako nije gdje otisao i to obavezno ili Wiliana iz Sahtjora nego Robena, bacene pare![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.