Drazen Petrovicfilip13 je napisao/la:koji košarkaš iz tadašnje yu lige je postigao 144 poena na jednoj tekmi kupa r. koraća?
Sportsko znanje
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Sportsko znanje
king33 je napisao/la:Drazen Petrovicfilip13 je napisao/la:koji košarkaš iz tadašnje yu lige je postigao 144 poena na jednoj tekmi kupa r. koraća?
ne
Nije nego Zdenko Babic.Momak koji je usao u anale na insistiranje Vlade Djurovica da se obori rekord Drazena Petrovica od 112 ponea. 

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Devil je napisao/la:Nije nego Zdenko Babic.Momak koji je usao u anale na insistiranje Vlade Djurovica da se obori rekord Drazena Petrovica od 112 ponea.
tačno,prije i poslije te tekme bio nezapažen u čitavoj karijeri
[youtube][/youtube]
znam da nije red na mene ali me zanima ko je ovaj što sjedi do kinđeta u žiriju?
znam da nije red na mene ali me zanima ko je ovaj što sjedi do kinđeta u žiriju?
@Legendo imas jos jedno pitanje pored onog litvanskog napadaca koji je igrao za OFK sredinom 90-ih.
Otac i sin imaju isto ime i prezime.Jedan igrao za Vojvodinu drugi za Herthu iz Berlina.O kome se radi ?
p.s. Mogu i ostali da ponude odgovor.

Otac i sin imaju isto ime i prezime.Jedan igrao za Vojvodinu drugi za Herthu iz Berlina.O kome se radi ?
p.s. Mogu i ostali da ponude odgovor.
- legenda reala
- Kontakt:
Gojko Kačar i babo mu

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ma ni blizu,znao sam da ces da poletis na njih.legenda reala je napisao/la:Gojko Kačar i babo mu![]()

Nisu Srbi.
- legenda reala
- Kontakt:
Odakle su ja još samo znam Pantelu da je igrao al i on je Srbin.Devil je napisao/la:Ma ni blizu,znao sam da ces da poletis na njih.legenda reala je napisao/la:Gojko Kačar i babo mu![]()
![]()
Nisu Srbi.

Računaš li Sandžaklije pod Srbe

Ivica Olić

Jel s naših prostora igrač??

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Nisu oni Srbi oni su Srbijancilegenda reala je napisao/la:Odakle su ja još samo znam Pantelu da je igrao al i on je Srbin.Devil je napisao/la:Ma ni blizu,znao sam da ces da poletis na njih.legenda reala je napisao/la:Gojko Kačar i babo mu![]()
![]()
Nisu Srbi.![]()
Računaš li Sandžaklije pod Srbe![]()
Ivica Olić![]()
Jel s naših prostora igrač??

- legenda reala
- Kontakt:
Jeste isto ko i ovi iz RS-a što su BosanciDevil je napisao/la: Nisu oni Srbi oni su Srbijanci,ali nisu ni oni da ti skratim muke,nije ni Olic.Jesu sa nasih prostora,tj.nije iz Ex-yu ali su nasi prostori.

Igrala su ona dva Mađara za Hertu Kiralji i Dardai

Pal Dardai x2.legenda reala je napisao/la:Jeste isto ko i ovi iz RS-a što su BosanciDevil je napisao/la: Nisu oni Srbi oni su Srbijanci,ali nisu ni oni da ti skratim muke,nije ni Olic.Jesu sa nasih prostora,tj.nije iz Ex-yu ali su nasi prostori.
![]()
![]()
Igrala su ona dva Mađara za Hertu Kiralji i Dardai

- legenda reala
- Kontakt:
Hoćeš pitanjeDevil je napisao/la: Pal Dardai x2.

Od tebe i dva,jer su obicno prelagana.legenda reala je napisao/la:Hoćeš pitanjeDevil je napisao/la: Pal Dardai x2.

- legenda reala
- Kontakt:
Koji mi je najomiljeniji igrač Reala poslije Raula, može biti i bivši i sadašnji
e haj sad da te vidim, naletiću oko ponoći da vidim jesi odgovorio

Prealagano.Ne brini se Pamele neću im šapnuti odgovor 

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Meni je Poslije Raulalegenda reala je napisao/la:Koji mi je najomiljeniji igrač Reala poslije Raula, može biti i bivši i sadašnji![]()
![]()
Kasiljas i Ramos

a tebi je Baljić

- legenda reala
- Kontakt:
Ma jok niste ni blizu, čekam Štefka
mali Lebron misli da zna

mali Lebron misli da zna

Mali LeBron zna 

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.