Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Primera Division (Liga BBVA)
Naravno druze Scofield, ali druga strana te medalje kaze da najbolji(a tu su obicno i najbogatiji klubovi) uvijek teze da imaju najbolje trenere, u suprotnom sad bi ja ili netko od nas s foruma vodio nekog od giganata iz liga petice i osvajao sve redom.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Re: Real Madrid C.F.
ŽIRI 0D 45.000 IGRAČA: MODRIĆ JE JEDAN OD 15 NAJBOLJIH VEZNJAKA SVIJETA.
članak - http://www.--- SPAM ---/sport/clanak/ziri-o ... 49132.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
članak - http://www.--- SPAM ---/sport/clanak/ziri-o ... 49132.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"
Index.KSIVLE je napisao/la:ŽIRI 0D 45.000 IGRAČA: MODRIĆ JE JEDAN OD 15 NAJBOLJIH VEZNJAKA SVIJETA.
članak - http://www.---" onclick="window.open(this.href);return false; SPAM ---/sport/clanak/ziri-od-45-tisuca-igraca-modric-je-jedan-od-15-najboljih-veznjaka-svijeta/649132.aspx
To je isti onaj sajt koji je pljun'o članak o tome kako je Ronaldo "u depresiji" zbog Modrića.
Hoćeš link za FIFpro? Ako ti je problem naći tu stranicu, rado ti pošaljem.mandraX je napisao/la:Index.KSIVLE je napisao/la:ŽIRI 0D 45.000 IGRAČA: MODRIĆ JE JEDAN OD 15 NAJBOLJIH VEZNJAKA SVIJETA.
članak - http://www.---" onclick="window.open(this.href);return false; SPAM ---/sport/clanak/ziri-od-45-tisuca-igraca-modric-je-jedan-od-15-najboljih-veznjaka-svijeta/649132.aspx![]()
![]()
To je isti onaj sajt koji je pljun'o članak o tome kako je Ronaldo "u depresiji" zbog Modrića.![]()
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"
Kako su neki likovi debili.
http://es.fifa.com/ballondor/news/newsi ... er_fifacom" onclick="window.open(this.href);return false;
Jednostavno, Modrić je igračina. No, njegov problem nije ni Ozil niti bilo ko blizu Benzemi i Higuainu, već Alonso. Realu ne trebaju takva dva tipa igrača u vezi i zato će Khedira igrati više od Lukice.
Uostalom, ima jedan PREDIVAN video koji govori u čemu je bolji Modrić a u čemu Ozil. Pošto moronima moraš crtati, evo...
http://www.cuatro.com/deportes/futbol/e ... 30015.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://es.fifa.com/ballondor/news/newsi ... er_fifacom" onclick="window.open(this.href);return false;
Jednostavno, Modrić je igračina. No, njegov problem nije ni Ozil niti bilo ko blizu Benzemi i Higuainu, već Alonso. Realu ne trebaju takva dva tipa igrača u vezi i zato će Khedira igrati više od Lukice.
Uostalom, ima jedan PREDIVAN video koji govori u čemu je bolji Modrić a u čemu Ozil. Pošto moronima moraš crtati, evo...
http://www.cuatro.com/deportes/futbol/e ... 30015.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ma meni je Modrić daleko od igračine, ali isto tako nije ni zalutao u Real kao što neki pišu.FKKC1932 je napisao/la:Kako su neki likovi debili.
modric nije igracina,ali nije nista losiji od pojedinaca u realu.dapace spada u 10-15 veznjaka svijeta.
u realu pak ne shvacam nikako sta se događa.real pod mourinhom je uvijek bio okomita momcad u napadu iz 3,4 pasa,ubojite kontre...dok se na igru kao npr.betisa sinoc tesko prilagode.i to treba mijenjat mourinho.koja je to igra kad stoperi i bekovi samo nabijaju duge lopte naprijed,a tamo benzema niti jednu ne uhvati.
alosno,khedira,modric nisu uopce losi nego ih se konstantno preskace u igri.stoper kad ima loptu bi trebao dodati prvom do sebe,a to su najcesce upravo veznjaci,ali ne oni nabijaju i gotoco.nitko ne radi svoj posao.ronaldo solira okej to je razumljivo,di maria isto,a treba malo povezanosti.
protiv betisa je trebalo organizirat igru,a ne radit gluposti.dati loptu alonsu i modricu pa onda konstantno vrsiti pritisak i napade.treba se prilagoditi.
negdje sam procitao - prilagodi se specijalni ako si frajer
u realu pak ne shvacam nikako sta se događa.real pod mourinhom je uvijek bio okomita momcad u napadu iz 3,4 pasa,ubojite kontre...dok se na igru kao npr.betisa sinoc tesko prilagode.i to treba mijenjat mourinho.koja je to igra kad stoperi i bekovi samo nabijaju duge lopte naprijed,a tamo benzema niti jednu ne uhvati.
alosno,khedira,modric nisu uopce losi nego ih se konstantno preskace u igri.stoper kad ima loptu bi trebao dodati prvom do sebe,a to su najcesce upravo veznjaci,ali ne oni nabijaju i gotoco.nitko ne radi svoj posao.ronaldo solira okej to je razumljivo,di maria isto,a treba malo povezanosti.
protiv betisa je trebalo organizirat igru,a ne radit gluposti.dati loptu alonsu i modricu pa onda konstantno vrsiti pritisak i napade.treba se prilagoditi.
negdje sam procitao - prilagodi se specijalni ako si frajer
culesa u bijeloj boji ne smatram ozbiljnim diskutantom.LBJ MVP je napisao/la:Koji zaključakJedini njegov problem su nemotivisani igrači koji ispadaju iz forme i prave se većim od samog kluba
naprijed rejal
Još jedan najveći Madridista na Balkanu.FinoSveti je napisao/la:culesa u bijeloj boji ne smatram ozbiljnim diskutantom.LBJ MVP je napisao/la:Koji zaključakJedini njegov problem su nemotivisani igrači koji ispadaju iz forme i prave se većim od samog kluba
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
- RealMadridCR7
- Kontakt:
odlican klip, po meni modric ima odlican zadnji pas, ali ozil treba igrati stalno zbog svoje kreativnosti, realno covjek je napravio oko 100 asistencija ako se ne varam odkad je dosao u klubFKKC1932 je napisao/la:Kako su neki likovi debili.
Hala Madrid !
Ovi Hrvati su definitvno svijetski prvaci kada je PROPAGANDA u pitanju. Eto oni znaju sta je Mourinho rekao Özilu. Porediti njih dvojcu je za mene licno smijesno, jer je Özil po mnogo cemu ispred Modirca.Özilu dozlogrdilo biti Pedro: 'Puknut' će zbog Mourinha i Modrića!
Posebice žestoko se okomio na Mesuta Özila, javljaju španjolski mediji. Kada je rekao da bi igrači koji imaju dvadesetak godina morali moći odigrati dvije utakmice u četiri dana na visokoj razini, mislio je prije svega na njemačkoj reprezentativca, s kojim je u ratu od početka sezone.
Özil je stalna Mourinhova meta na sastancima igrača sa stručnim stožerom. Uoči utakmice s Ajaxom Mourinho mu je nedvosmisleno poručio pred svima: „Igraš manje jer ne pružaš ono što od tebe očekujem. Kad budeš igrao kvalitetnije, dobit ćeš više minuta.“
Kako se priča u holovima Bernabeua, Özilu je dozlogrdilo biti dežurni krivac za svaki Realov poraz. Priča se kako je na rubu živaca. Nijemac turskih korijena uskoro bi mogao "puknuti". Dolazak Luke Modrića u Real koincidira sa sve manjom minutažom koju Mourinho daje Özilu, iako Modrić, kako tvrdi Marca, ne igra na nekoj visokoj razini. Özil je u Ligi prvaka od pet utakmica do sada startao u samo dvije. To dovoljno govori. Neki će reći da je to znak kako će Mourinho u budućnosti preferirati Modrića.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Očekivani sastavi za večerašnji duel u Kupu Kralja

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Lijepo, neka djeca igraju. Ali nije mi jasno zasto Jesé nije u planovima ? Pa daleko je najbolji igrac Castille a ne zove ga nikako.
Los árbitros, el calendario, los presidentes, los jugadores rivales, la afición rival, los entrenadores rivales, sus jugadores, Toril, los canteranos, la Unicef, Zidane, Valdano, la directiva, los españoles, los argentinos, los periodistas, los doctores..
Real Madrid sa Mourinhom osvojio 100 bodova u jednoj sezoni, u zadnjih 6-7 El Clasica poraženi samo jednom od Barcelone, dvvije sezone zaredom došli do polufinala gdje u jednom dvoboju nismo imali sudiju a u drugom sreće, i ti imaš muda reći to što si rekao?! Šta treba mijenjati tu? Ići na 115 bodova?!?!nate je napisao/la:real pod mourinhom je uvijek bio okomita momcad u napadu iz 3,4 pasa,ubojite kontre...dok se na igru kao npr.betisa sinoc tesko prilagode.i to treba mijenjat mourinho.koja je to igra kad stoperi i bekovi samo nabijaju duge lopte naprijed,a tamo benzema niti jednu ne uhvati.
Ne možemo ni mi uvijek igrati fenomenalno, a potvrdila se po ko zna koji put moja teza da smo mi bez Alonsa i Ozila slaba ekipa, ali zato ih imamo, kao što Barca ima Xavija i Inestu i Messija. Protiv Betisa su jednostavno svi bili loši, nije bio taj dan i to je to. Uostalom, reakcija Mourinha na klupi samo pokazuje da ni on nije zadovoljan jer nisu se mogli sastaviti sa loptom.
http://www.as.com/futbol/video/edd-sufr ... ftb_49/Ves" onclick="window.open(this.href);return false;
Činjenica je da smo poraženi zbog sudija. Čist gol nam je poništen, penal nije dosuđen, ne znam čemu sad te tvrdnje da Mourinho nešto mora mijenjati?! Šta mora, Di Mariu? Slažem se
Nije poenta u utakmici sa Betisom nego u tome da je takvih bilo vec 10 ove sezone.
Los árbitros, el calendario, los presidentes, los jugadores rivales, la afición rival, los entrenadores rivales, sus jugadores, Toril, los canteranos, la Unicef, Zidane, Valdano, la directiva, los españoles, los argentinos, los periodistas, los doctores..
- Ronaldo2012
- Kontakt:
Ipak da nije bilo sudijskih gresaka sad ne bi bilo ove price oko Murinha. Ja mu vjerujem i sto rece madridista bolje Murinho pa makar bili i 5. mjesto u ligi ove godine nego postojece alternative. Nekad je potrebno vrijeme da bi se dobar rad pokazao. Iako je vrh, nije savrsen, i poslozit ce to Joso kako treba, ne treba se lako lozit. Nema fajde od brzopletog mjenjanja trenera, nego sto me iznerviralo je da smo ove godine konacno i igrom prestigli Barcu u medjusobnim duelima, a onda sad opet poceli zapinjat protiv malaca sto nije bilo cesto prosle sezone.iDon je napisao/la:Nije poenta u utakmici sa Betisom nego u tome da je takvih bilo vec 10 ove sezone.
Mas aj kuv ne sadri - sri lankanska narodna poslovica, a znaci otprilike "osoba koja je vesela je najbolji uzor".
Ni ja ne znam zašto ti nisi na klupi Real Madrida. Sve znaš, na sve imaš primjedbu, ali i dalje te Real Madrid nikako ne zove?iDon je napisao/la:Lijepo, neka djeca igraju. Ali nije mi jasno zasto Jesé nije u planovima ? Pa daleko je najbolji igrac Castille a ne zove ga nikako.
potpisiDon je napisao/la:Nije poenta u utakmici sa Betisom nego u tome da je takvih bilo vec 10 ove sezone.
Pa za tebe se zna da si Mourinhov hejter, odnosno dijete koje se pali na Pellegrinija i njegove SILNE USPJEHE u Real Madridu gdje je kiksao u svakoj iole težoj utakmici.iDon je napisao/la:Nije poenta u utakmici sa Betisom nego u tome da je takvih bilo vec 10 ove sezone.
Nabroj nam tih deset utakmica... Borussija, Borussija,...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.