Pa ni euro da mi pošalješGGManUtd je napisao/la:a yebo vas prelaz, ja ev sto sam imo keša na wwin uplatio tu tekmu 3+ pa nek prelazi iz 1/2 il iz 2/1 svejedno onda mora bit 3+

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Pa ni euro da mi pošalješGGManUtd je napisao/la:a yebo vas prelaz, ja ev sto sam imo keša na wwin uplatio tu tekmu 3+ pa nek prelazi iz 1/2 il iz 2/1 svejedno onda mora bit 3+
BenjooJutub je napisao/la:Pa ni euro da mi pošalješGGManUtd je napisao/la:a yebo vas prelaz, ja ev sto sam imo keša na wwin uplatio tu tekmu 3+ pa nek prelazi iz 1/2 il iz 2/1 svejedno onda mora bit 3+
Ne radi williams, pa ne mogu uplatiti i kad bi obio kladionicuGGManUtd je napisao/la:BenjooJutub je napisao/la:Pa ni euro da mi pošalješGGManUtd je napisao/la:a yebo vas prelaz, ja ev sto sam imo keša na wwin uplatio tu tekmu 3+ pa nek prelazi iz 1/2 il iz 2/1 svejedno onda mora bit 3+
Bjaz ti zaradjujes tamo na youtube imas love.
Zajebavam se ba, samo sto sam uplatio listic i vratim se na forum vidim 2 nove poruke , ti i jos neki traze da posaljem, a ako ne bude 3+ na toj utakmici ja sam nula cista,nisam ostavio ni 0,01 na wwinBenjooJutub je napisao/la:Ne radi williams, pa ne mogu uplatiti i kad bi obio kladionicuGGManUtd je napisao/la:BenjooJutub je napisao/la: Pa ni euro da mi pošalješ
Bjaz ti zaradjujes tamo na youtube imas love.A još ova dojava da me maši, pa ****
e hvala lijepo, a kad ih opeljusim, kako mi isplacuju?anonimni je napisao/la:prvo se registruješ tamo na njihovoj stranici, upamtiš nick i 4. znak šifre i odeš u poslovnicu Williamsa, tamo ih daš zajedno sa gotovinom (min. 2 KM) i te pare su odmah raspoložive, znači, dođeš kući, uloguješ se i trošiš te pare
isto tako u kladionici smao sto ne placas nego oni tebi placaju 4 znak sifre i deri ihdiplomatija je napisao/la:e hvala lijepo, a kad ih opeljusim, kako mi isplacuju?anonimni je napisao/la:prvo se registruješ tamo na njihovoj stranici, upamtiš nick i 4. znak šifre i odeš u poslovnicu Williamsa, tamo ih daš zajedno sa gotovinom (min. 2 KM) i te pare su odmah raspoložive, znači, dođeš kući, uloguješ se i trošiš te pare
e hvala jos jednom anonimni, tesko im seanonimni je napisao/la:isplata ide na haman isti način, samo što ovaj put ne daješ pare, nego ih uzimašpodneseš zahtjev tamo na stranici za isplatu i oni ti daju kod koji će ti trebati, ti odeš s tim kodom (i nisam siguran da li ti trebaju nick i 4. znak šifre, al' će ti trebati vjerovatno) i uzmeš pare, ako hoćeš, ostaviš dio na računu, al' to je do tebe
i da, ako dođe do kakve isplate, ne čekaj da se nakupi veća svota novca, nije WWin baš ažuran s isplatom većih trocifrenih svota novca
malo ides i kontra sebeHead je napisao/la:Evo vam nesta od NBA za veceras pa izaberite sta hocete.
Detroit 1
Chicago 1
C Paul vise od 15
G Monroe manje od 18
jel mislis da chicago prolazi,igro sam i ja 1Head je napisao/la:Evo vam nesta od NBA za veceras pa izaberite sta hocete.
Detroit 1
Chicago 1
C Paul vise od 15
G Monroe manje od 18
****, stid me više i pitat ljude da mi šta pošaljuGGManUtd je napisao/la:BenjooJutub je napisao/la: Pa ni euro da mi pošalješ
Zajebavam se ba, samo sto sam uplatio listic i vratim se na forum vidim 2 nove poruke , ti i jos neki traze da posaljem, a ako ne bude 3+ na toj utakmici ja sam nula cista,nisam ostavio ni 0,01 na wwin
Na bwin-u je ponuda 97,5dijabola je napisao/la:Brooklyn-New York under 193,5 ili domaći under 95,5 @ 1.85
Jedva sam dočeko da ovo izbace u ponudi i mislim da je zicer. Netsi su među najsporijim momčadima u ligi po broju posjeda lopte na svakoj utakmici. Gosti igraju jako kvalitetnu odbranu pod Woodsonom a i oni igraju spor tempo...uglavnom. Plus riječ je o borbi za prevlast u gradu. Ako će ovo stvarno biti rivalitet očekuje se borba, znoj, nervoza, krv...dobro ne baš tako. Svejedno, under, na veliki ulog.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.