FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 26 nov 2012, 19:39

Stanić me fascinira iz utakmice u utakmicu, 10 godina zamjena a sada mi se čini kao nezamjenjiv.

BlueIsTheColor
Kontakt:

Post Postao/la BlueIsTheColor » 26 nov 2012, 19:41

bekicamir je napisao/la:jovane :

Zadnjih 5 utakmica sam mislio sa ukupnim duelima i kod kuce i na strani!

Litex : Zeljeznicar 2:1
Litex : Zeljeznicar 7:0

Hapoel ta-Zeljeznicar 5:0
Haporel ta-Zeljeznicar 1:0

Sheriff : Zeljeznicar 0:0
Sheriff : Zeljeznicar 0:1

Maccabi : Zeljeznicar 6:0
Maccabi : Zeljeznicar 2:0

Maribor: Zeljeznicar 4:1
Maribor : Zeljeznicar 2:1
Rece covjek ciji je tim ispao od amatera iz Luksemburga, "strasnog" Dudelangea... i to ne da je ispao vec je primio 4 (slovima: cetiri) gola na svom terenu... ja mislim da taj Dudelange nikad nikog nije izbacio osim "strasnih" plemica iz Mostara... e kad imas to na umu ne znam kako imas obraza dolazit i palamudit o tome ko od koga prima golova...
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 26 nov 2012, 19:47

OTNYS_YNWA je napisao/la:Stanić me fascinira iz utakmice u utakmicu, 10 godina zamjena a sada mi se čini kao nezamjenjiv.
Ukusi su razliciti,ali ja kad vidim igraca koji se krece onako,kao on onda mi jednostavno bude muka.Covjek trci ko ukocen,neprirodno radi sve.Pogledajte mu polozaj ruku ,frajer ne savija ruke kad trci,neskladno sto dovodi do problema i u centarsutu i u kretanju.Hvala momcima za sve,ali ako mislimo biti iole ozbiljniji ,njemu i jos 2 se moramo zahvaliti i naci bolje igrace.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 26 nov 2012, 19:48

Ovo sto je Bekric izjavio je hajmo rec malo glupo s njegove strane,a mozda se jednostavno nije znao izraziti kako treba.To da smo daleko od maksimuma svi vide i mi navijaci i igraci i konkurencija.Bekric jeste daleko od maksimuma pa mu i stoji ovo sto je rekao ali treba pitati Antolovica koji je mozdaigrac polusezone,Kvesica,Bogicevica koji igra pod inekcijama sve vrijeme,Zolu malog,Jamaka,Stanica,Selimovica i Adila jesul oni sa posla snage igrali,jesu al malo morgen.Prostora za napredak ima mnogo i vidjecemo kako ce amar sloziti ekipu za proljece jer bice odlazaka ali i prinova/pojacanja.Ja sam prezadovoljan nekako se ne mogu oteti utisku da je ovo i previse kako smo igrali ali eto,nije samo do nas sto je ovako!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 26 nov 2012, 19:50

dudelange je ove sezone ispao play -off evropa lige,zaci u 4 pretkolu,nas ni jedan klub nije dosao do 4 pretkola
ispao od maribora.al izbacio salzburga

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 26 nov 2012, 19:53

barbarez je napisao/la:
OTNYS_YNWA je napisao/la:Stanić me fascinira iz utakmice u utakmicu, 10 godina zamjena a sada mi se čini kao nezamjenjiv.
Ukusi su razliciti,ali ja kad vidim igraca koji se krece onako,kao on onda mi jednostavno bude muka.Covjek trci ko ukocen,neprirodno radi sve.Pogledajte mu polozaj ruku ,frajer ne savija ruke kad trci,neskladno sto dovodi do problema i u centarsutu i u kretanju.Hvala momcima za sve,ali ako mislimo biti iole ozbiljniji ,njemu i jos 2 se moramo zahvaliti i naci bolje igrace.
ma trcao je i Visca nekako smotano pa vidi gdje je sad :D

ps. http://tvsa.ba/ba/vijesti/sport_magazin ... _2000_sati" onclick="window.open(this.href);return false;

Ipak nije Amar gost :|
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

3r0X
Kontakt:

Post Postao/la 3r0X » 26 nov 2012, 20:00

zrinjski-partizan 1:6
partizan-zrinjski 5:0

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 26 nov 2012, 20:12

ciza je napisao/la:dudelange je ove sezone ispao play -off evropa lige,zaci u 4 pretkolu,nas ni jedan klub nije dosao do 4 pretkola
ispao od maribora.al izbacio salzburga
A ti izgleda pratis fudbal od jucer.
Znas li ti da tad dudelange nije imao vise od 6 igraca sa profesionalnim ugovorom. Sjeti se kako je Zeljo namlatio kiparskog prvaka koji je prosle sezone napravio cudo u evropi.

Sta cu ja to tebi pricati. To je za tebe astronomska fizika, ti fudbal pratis od Dzekinog preslaska u City.

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 26 nov 2012, 20:13

velika mi je želja da sad na polusezoni dovedemo Jusufbasica,ako ne sada makar na kraju sezone.
momak je veliki potencijal

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 26 nov 2012, 20:18

Posle pregledanog snimka ispadne da smo razvalili totalno Siroki.. Uzivo su bolje izgledali.. Zola izdominirao.. Presjekao bruku napada i dao bruku preciznih pasova.. Apsolutno zasluzeno uz cist penal.. Sve u svemu predobra tekma s obzirom kakve smo gledali ove sezone.. Valja nam sad docekati proljetni dio.. Ja mislim da na dunjaluku nema duze pauze..

p.s. Danas sam uzivao u kuknjavi i placu malenih :lol: Amar ce ih zdravlja kostati :lol:
arelinho je napisao/la:velika mi je želja da sad na polusezoni dovedemo Jusufbasica,ako ne sada makar na kraju sezone.
momak je veliki potencijal
Meni je velika zelja da se ekipi prikljuce nasi juniori Bajic i Sadikovic.. Igraci koji koliko toliko pokazuju nesto u nasoj ligi su skupi a i brate predugo im treba da se prilagode Amarovom sistemu rada.. Nasi juniori su veliki potencijal bar kada je ova generacija u pitanju..
BUDI ŽELJO !!!

Ultras1921
Kontakt:

Post Postao/la Ultras1921 » 26 nov 2012, 20:21

ZZtop10 je napisao/la:
barbarez je napisao/la:
ma trcao je i Visca nekako smotano pa vidi gdje je sad :D

ps. http://tvsa.ba/ba/vijesti/sport_magazin ... _2000_sati" onclick="window.open(this.href);return false;

Ipak nije Amar gost :|
znal neko da li je vec bio prilog o Zelji?
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921

Forza Inter!

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 26 nov 2012, 20:30

3r0X je napisao/la:

Zrinjski je izbacio Partizna sa ukupno 6:0 ! 3:0 u obe utakmice! :lol: :lol:
Ovo sam vam samo naveo da se malo spustite na zemlju,znam ja da je mnogo djece medju vama i da se neki i ne sjecaju liteksa ali svejedno u zadnjih 5 kola primit 29 golova u europi pa to nije niti dudelangeu uspjelo!
Velikani moji vratite se u stvarnost,kaze sa pola snage a na kontu imate barem 3,4 sumnjivo dobivene utakmice i da ono Dzidicevo je bilo napucavanje u ruku i ruka uz tijelo tako da je penal slobodna procjena ,da je bilo na strani Sirokog nebi ga nikada svirali njima,zasto,reko Babo zasto!
Borcu ste dali neregularan gol tako da vec eto 4. boda koja su vam malte ne poklonjena al stas,to je nasa liga!
Usput cestitke na tituli al Bekric je pretjerao sto jest ,jest!

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 26 nov 2012, 20:35

Danas je 26. novembar. Zasto? Zato sto je BABO tako reko.
Nemiri u Palestini. Zasto? Ivica mrzi Palestinu.
Obama opet predsjednik. Zasto? Babuka voli crnce.

Haj ti ziv bio pocni pratit svoj klub i konkurente svom klubu jer je Željo trenutno jedan viši nivo. Ako zapne koja utakmica, samo ugasite svijetlo i od početka. Mozda se i plasirate u Evropu.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 26 nov 2012, 20:38

bekicamir je napisao/la: Zrinjski je izbacio Partizna sa ukupno 6:0 ! 3:0 u obe utakmice! :lol: :lol:
Ovo sam vam samo naveo da se malo spustite na zemlju,znam ja da je mnogo djece medju vama i da se neki i ne sjecaju liteksa ali svejedno u zadnjih 5 kola primit 29 golova u europi pa to nije niti dudelangeu uspjelo!
Velikani moji vratite se u stvarnost,kaze sa pola snage a na kontu imate barem 3,4 sumnjivo dobivene utakmice i da ono Dzidicevo je bilo napucavanje u ruku i ruka uz tijelo tako da je penal slobodna procjena ,da je bilo na strani Sirokog nebi ga nikada svirali njima,zasto,reko Babo zasto!
Borcu ste dali neregularan gol tako da vec eto 4. boda koja su vam malte ne poklonjena al stas,to je nasa liga!
Na proljece cete shvatiti da je ova polusezona odigrana pod rucnom od strane VELIKOG ZELJEZNICARA.. Dominacija tek slijedi bar sto se ove nase lige tice, a u Evropi ce biti rezultata kada bude love tj. kada budzet bude nekih 15mil KM.. Do tada se tenekad moze neko iznenaditi i to nam je maksimum..
BUDI ŽELJO !!!

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 26 nov 2012, 20:42

Dominacija vec traje, 3 godine uzastopno u finalu kupa a bgm velike su sanse i ove godine od toga 2 osvojena jedno izgubljeno zbog gola u gostima znaci bez poraza. U 3 godine 2 titule a i ove godine je najbliza nama ,sta drugo reci vec DOMINACIJA.

MrAmani96
Kontakt:

Post Postao/la MrAmani96 » 26 nov 2012, 20:45

bekicamir je napisao/la:
3r0X je napisao/la:

Zrinjski je izbacio Partizna sa ukupno 6:0 ! 3:0 u obe utakmice! :lol: :lol:
Nismo mi krivi sto Zrinjski ne igra u Europi. I ne treba, jer znamo kako to ide, vi ko fol hocete predstavljati Hrvatski nogomet a ne BH.... Cuj Hrvatski Nogometni Klub hahahahha, pa to samo ima ovdje... Ako hocete predstavljati Hrvatsku, pa mrs u Hrvatskoj.

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 26 nov 2012, 20:48

Cuj ovih bekica i ciza sto se javljaju. Dudelange danas i oni konobari koji su ocitali Zrinjskom lekciju su potpuno druga ekipa. Vjerovatno su pozurili da zavrse posao, trebao je drugu smjenu u kaficu raditi. Eh, kad ti se javljaju svakakvi i "spustaju" te, a svoju sramotu ne mogu ni lazima da sakriju. Drzite se nivoa kojem pripadate, ne penjite se gdje ne mozete.

Inace, ove gluposti sto danas cujem "amarizacija" "babo" "slagirani" i sl. je posljednje i jedino sto mogu da urade. Onaj osjecaj nemoci kada mrzis a opet duboko u sebi znas da su mnogo bolji od tebe, ali opet mrzis. Mrzis i sebe sto si takav, mrzis sve oko sebe, svoj klub mozes jedino voljeti, ako mrzis Zelju, pa je za sve kriva porodica Osim. Ona je jedino kriva sto je prosle godine Ivica sredio papire za Europu, jer da toga jos nije bilo, e onda bi tek crkli od mrznje. :lol: Cijenim postene i prave navijace svih klubova, ali ovo je vec previse. Cistite ispred svog praga, mi svoj cistimo vec neko vrijeme, pa nije opet kako bi svi zeljeli.

A, eto, Zeljo ce uzeti opet sve titule, onako usput, kao sto kaze Bekric sa 50% snage. :mrgreen:
Sport je lijek za tijelo i duh.

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 26 nov 2012, 20:55

I sad bi ja kao trebalo da postove od ovoga @bekicamir svatim ozbiljno poslije tvrdnje da je penal protiv Sirokog kao sumnjiv :o Halo ba gdje ti vidje ruku uz tijelo ovdje :?: .Pa ako mu ruka (saka) nije bila preko 25 cm od tijela evo ja cu Grbavicu renovirati :mrgreen: .

Sto se tice polusezone osim ove zadnje utakmice i one protiv Olimpika u KUP-u bilo je povuci - potegni.Al i takvi smo prvi i siguran sam 100% da na proljece ne mozemo igrati losije vec samo bolje.To znaci titula 95% a KUP zavisi maloe i od zrijeba u 1/2 finalu.Al evo moja procjena je 70 % da uzimamo i KUP.

Evropa?Pa sve dok ne budemo igrali na Grbavici ja ne ocekujem nista vise vec i do sada.Jedino da nam se sve poklopi u prvim kolima a da mi to odigramo 150% svoji mogucnosti pa da se "uvalimo" u Ligu Evrope.Sto je po meni i najrealnije ocekivati da ce se desiti.Kad? Pa kada zaigramo Evropske na Grbavici :)
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

themaniaks
Kontakt:

Post Postao/la themaniaks » 26 nov 2012, 20:56

e ja nevjerujem da se vi raspravljate sa nekim ko navija za zrinsjki :oops:
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili

KrajPrice
Kontakt:

Post Postao/la KrajPrice » 26 nov 2012, 21:04

Sta se imate raspravljati sa likom koji navija za umjetni klub,za tim koji nije igrao predkolo lige prvaka odavno,za tim koji se moze samo sageti kada mu spomenes ZELJO i tako dalje i tako dalje!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, bvsic, Redfire16, WeekendOffender i 47 gostiju.