Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
u BET LIVE-u kvota 25km ali trebaju najmanje tri para
KLUB BEZ NAVIJAČA JE KLUB BEZ DUŠE I RESPEKTA!!!
u bet liveu ja sad iso, blokiran parmirzard je napisao/la:u BET LIVE-u kvota 25km ali trebaju najmanje tri para
ajde neko pls nek kaze gdje ima veca kvota nego u premieru ?
FKŽ !
-
- Kontakt:
Al' meni bi sad najjače bilo da svi promašimo to sve
Da bude X/X

-
- Kontakt:
je.b.em ti sunce, ode do dery kad blokano, i blizu tu premier, pitam onu zagu sto radi, kaze nije blokan, uplati tu, kad sad vidim da je u bet-liveu 25, a i ta blizu, od te 500-injak metara... Nema veze, samo da nam prodje svima, sretno da nam bude..
...rob do bagro...
Monta Ellis 19,5 više
Ok,igraju protiv Chicaga koji igra dobru obranu ali je nastup Jenningsa pod velikim znakom pitanja zbog ozljede zgloba.bez njega Monta mora uzeti barem 20 suteva,ne igra nista posebno u zadnje vrijeme,mora i njega jednom usrat.......
Ok,igraju protiv Chicaga koji igra dobru obranu ali je nastup Jenningsa pod velikim znakom pitanja zbog ozljede zgloba.bez njega Monta mora uzeti barem 20 suteva,ne igra nista posebno u zadnje vrijeme,mora i njega jednom usrat.......
u mileniumu 22ibra_barca je napisao/la:je.b.em ti sunce, ode do dery kad blokano, i blizu tu premier, pitam onu zagu sto radi, kaze nije blokan, uplati tu, kad sad vidim da je u bet-liveu 25, a i ta blizu, od te 500-injak metara... Nema veze, samo da nam prodje svima, sretno da nam bude..
FKŽ !
probaj u 5-plus kladioniciTeaM87 je napisao/la:u bet liveu ja sad iso, blokiran parmirzard je napisao/la:u BET LIVE-u kvota 25km ali trebaju najmanje tri para
ajde neko pls nek kaze gdje ima veca kvota nego u premieru ?
KLUB BEZ NAVIJAČA JE KLUB BEZ DUŠE I RESPEKTA!!!
pa velike su sanse za tobavarian_bk je napisao/la:Al' meni bi sad najjače bilo da svi promašimo to sveDa bude X/X
![]()
![]()

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
ko ima bet365 ima prelaz 34€ quota i rezultat 1-0/1-2 44€

jel blokirano u premieru?
Poziv za jaču Slobodu!
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.
Žali ako prođe par, nemoj odmah 

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
ma blokirali zato sto je bilo vise istih uplata, a premier je pametno uradio, samo smanjio kvotu i dalje uzima pare. Ali ako uspije gotovi su
. Na bet 365 je 34, bwin 36, unibet 36. I ne vjerujem da je neka jaka dojava cim oni drze vako visoko kvote. Ja uplatio 2 eura pa sad ocekujmo najbolje..

sad sam iso u premier nema prelaza nikako u ponudi,odigro sam poluvijeme 1 3.3 kvota.
Poziv za jaču Slobodu!
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.
imate u bet-liveu 25 kvota... al moras 3 para odigrati
oklahoma 1
memphis 1
oklahoma 1
memphis 1
Ja sam odigrao na bet365 1/2 za 10€ i tacan rezultat 1-2 za 5€ pa ako prodze prodze, a ja mislim da nema nista od toga da je i malo sumnjiv par ove velike online klade bi vec blokirale par
uglavnom sretno nam i da sutra bude guzva na salterima za isplatu

al' još stoji na stranici... probaću oko pola 9 uplatit', pa vam javimKapellen je napisao/la:sad sam iso u premier nema prelaza nikako u ponudi,odigro sam poluvijeme 1 3.3 kvota.

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
ovo je meni sumnjivo....jer udjite na premier kladionicu...i danas je upravo izasao clanak u biltenu vezano za ove tzv "dojave" i bas oko prelaza se nadovezali....tako da je mozda ovo neko planirano uradio s ovim parom...ali eto poslusao sam i ja pa sta bude...
- stomaklija
- Kontakt:
Oni su ovo napisali na svojoj stranici za babune koji prodaju dojave na FB, djeca običnasubasic je napisao/la:ovo je meni sumnjivo....jer udjite na premier kladionicu...i danas je upravo izasao clanak u biltenu vezano za ove tzv "dojave" i bas oko prelaza se nadovezali....tako da je mozda ovo neko planirano uradio s ovim parom...ali eto poslusao sam i ja pa sta bude...

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.