FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 26 nov 2012, 17:19

I sa tom je opet bolja HZ kanonada. Sta se lozis covjece... **** kako ste vi trpili poraz u derbiju tako mi trpimo gubitak jesenje titule :mrgreen:

Opusteno :D

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 26 nov 2012, 17:26

Hilmo jarane kako si ,gdje Devils?
Sarajevo ljubavi moja!

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 26 nov 2012, 18:26

Prvi smo od pocetka, najmanje primili, najvise zabili, pobjedili sve sto valja!

Da oni nisu "dobili na guzove" negdje 7-9 bodova (Trebinje,Zenica,Borac kuci) sad bi mi imali +5(mozda cak i vise) sto je i realan odnos snaga Sarajeva i zeljeznicara trenutno.
U drugom djelu mi se nemamo cemu nadati ako nastavimo posteno, "zavrsit" Gradinu,Zenicu,Gabelu i I.Mostar, kuci sve pobjedit a onda na gostovanjima zelji,listici,borcu i zrinjskom igrati do zadnje kapi prvi, u kost sto kazu.
Nerado to kazem, ali titulu u nasoj ligi,barem sada, ne mozes drugacije osvojit.Lijepa igra nigdje ne prolazi, nazalost.

Ne zamarajte se njima i njihovim rezultatima, pogotovo na ove floskule tipa "nabijamo vam komples 4 godine".Mogu mislit sta smo mi njima nabijali od 2003 do 2009, mogli smo jos mnogo vise osvojit u tom periodu kad smo najjaci bili(pogotovo 2005-2008) da smo se bavili radnjama kojima se oni bave sad.
Pauza je duga, mnogo toga se moze desit, i dobrog i loseg.Statut nam je trenutno najbitniji!

VOLIM SARAJEVO

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 26 nov 2012, 18:37

samosarajvo je napisao/la:Prvi smo od pocetka, najmanje primili, najvise zabili, pobjedili sve sto valja!

Da oni nisu "dobili na guzove" negdje 7-9 bodova (Trebinje,Zenica,Borac kuci) sad bi mi imali +5(mozda cak i vise) sto je i realan odnos snaga Sarajeva i zeljeznicara trenutno.
U drugom djelu mi se nemamo cemu nadati ako nastavimo posteno, "zavrsit" Gradinu,Zenicu,Gabelu i I.Mostar, kuci sve pobjedit a onda na gostovanjima zelji,listici,borcu i zrinjskom igrati do zadnje kapi prvi, u kost sto kazu.
Nerado to kazem, ali titulu u nasoj ligi,barem sada, ne mozes drugacije osvojit.Lijepa igra nigdje ne prolazi, nazalost.

Ne zamarajte se njima i njihovim rezultatima, pogotovo na ove floskule tipa "nabijamo vam komples 4 godine".Mogu mislit sta smo mi njima nabijali od 2003 do 2009, mogli smo jos mnogo vise osvojit u tom periodu kad smo najjaci bili(pogotovo 2005-2008) da smo se bavili radnjama kojima se oni bave sad.
Pauza je duga, mnogo toga se moze desit, i dobrog i loseg.Statut nam je trenutno najbitniji!

VOLIM SARAJEVO
slažem se ohladiti glave zasukati rukave i raditi ali opet kažem da nam je statut sad prioritet a ide i prelazni pa ćemo vidjeti šta i kako ne nasjedajte na provokacije! ;)
Sarajevo ljubavi moja!

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 26 nov 2012, 18:47

sekac je napisao/la:
samosarajvo je napisao/la:Prvi smo od pocetka, najmanje primili, najvise zabili, pobjedili sve sto valja!

VOLIM SARAJEVO
slažem se ohladiti glave zasukati rukave i raditi ali opet kažem da nam je statut sad prioritet a ide i prelazni pa ćemo vidjeti šta i kako ne nasjedajte na provokacije! ;)

naravno vi ste sve dobili razbili itd, zaboravljate svoje "pobjede" olimpic itd...

bili ste najjaci kad su sudije primale topli obrok kod muce i disciplinske casove kod Bajramovica ali naravno ne sjecate se vi toga
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 26 nov 2012, 18:52

sekac je napisao/la:Hilmo jarane kako si ,gdje Devils?
ja sam se tek sad konektovao ;)
@samosarajevo, slažem se, polusezona je uspješna ali moramo spomenuti ovu mrlju na kraju.
Naši rukavi su zasukani od januara ove godine, znači samo nastaviti istim putem, a titula je nemoguća misija...

hzkg
Kontakt:

Post Postao/la hzkg » 26 nov 2012, 18:56

Trebali bi svi biti zadovoljni ovim djelom sezone, steta sto smo propustili priliku da osvojim jesenju titulu ali do sljedeceg djela sezone imas jos dosta vremena a sanse za osvajanje titule su nam iste kao i kod Zeljeznicara bez obzira na raspored utakmica.

VOLIM TE SARAJEVO
Sarajevo za tebe zivimo neka znaju svi da bicemo ti mi do SMRTI odani.

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 26 nov 2012, 19:03

Nemamo mi šanse dok god je ovakva liga i ovo što se dešava ali da ne tupim više dosta je već sam jednom rekao konkurencija da ali politika saveza je fujj i ispada samo se Sarajevo žali i mi navijači a pola lige se žalilo na njih ali dobro ja tvrdim da nam je bitno da se klub stabilizuje pa ako Bog da doči će i neka bolja vremena.
Sarajevo ljubavi moja!

hzkg
Kontakt:

Post Postao/la hzkg » 26 nov 2012, 19:08

sekac je napisao/la:Nemamo mi šanse dok god je ovakva liga i ovo što se dešava ali da ne tupim više dosta je već sam jednom rekao konkurencija da ali politika saveza je fujj i ispada samo se Sarajevo žali i mi navijači a pola lige se žalilo na njih ali dobro ja tvrdim da nam je bitno da se klub stabilizuje pa ako Bog da doči će i neka bolja vremena.
Politika saveza je trenutno da pune kasu dok je poboljsanje lige na cekanju.

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 26 nov 2012, 19:10

hzkg je napisao/la:
sekac je napisao/la:Nemamo mi šanse dok god je ovakva liga i ovo što se dešava ali da ne tupim više dosta je već sam jednom rekao konkurencija da ali politika saveza je fujj i ispada samo se Sarajevo žali i mi navijači a pola lige se žalilo na njih ali dobro ja tvrdim da nam je bitno da se klub stabilizuje pa ako Bog da doči će i neka bolja vremena.
Politika saveza je trenutno da pune kasu dok je poboljsanje lige na cekanju.
Slažem se kvalitet je sve gori a klubove kažnjavaju sve više i više a ništa se ne radi na poboljšanju
Sarajevo ljubavi moja!

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 26 nov 2012, 19:22

Sretno Sesaru u Turskoj, sve najbolje u nastavku karijere..

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 26 nov 2012, 19:24

Znam da treba ići ali ne znam koliko je tačno i kad treba
Sarajevo ljubavi moja!

hzkg
Kontakt:

Post Postao/la hzkg » 26 nov 2012, 19:25

sekac je napisao/la:Znam da treba ići ali ne znam koliko je tačno i kad treba
Otice 100 % a kada vjerovatno bi trebao otici na ljetnom preijelaznom roku.

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 26 nov 2012, 19:33

hzkg je napisao/la:
sekac je napisao/la:Znam da treba ići ali ne znam koliko je tačno i kad treba
Otice 100 % a kada vjerovatno bi trebao otici na ljetnom preijelaznom roku.
Hahahaha dobar si ne znam barata se pročitaju a niko konkretno no dobro ima svako pravo da piše možda čovjek nešto i
sazna
Sarajevo ljubavi moja!

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 26 nov 2012, 20:06

VOLIM SARAJEVO
Kontradiktoran si i lazes sam sebe.
Ne zelim da te vrijedjam ali navest cu ti primjer Riste Djoge i Radovana Karadzica. Obojica su bili kontradiktorni, obojica su lagali sami sebe, i obojica su navijali za Sarajevo. Ti imas priliku da se razlikujes od njih i da ne lazes samoga sebe.

2003/04 godine tabela je izgledala ovako
1. Siroki
2. Zeljeznicar
3. Sarajevo

Vec jedna laz odstranjena.

2004/05 tabela je izgledala vako

1. Zrinjski
2. Zeljeznicar
3. Siroki Brijeg
Opet neistina.

2005/06
1.Siroki
2. Sarajevo
3. Zrinjski

Ja mislim Zeljo 6.

2006/07
1. Sarajevo
2. Zrinjski
3. Slavija
Opet ljoZe negdje 6. bio ja mislim.

2007/08
1. Modrica
2. Sirkoki
ne znam treci ko je bio ali Zeljo i Sarajevo negdje 5-7 mijesto tako nekako.

2008/09
1. Zrinjski
2. Slavija
3. Sloboda

Sad ti meni pojasni kakve je Sarajevo komplekse nabijalo Zelji u ovom periodi u kojem si ti nabrojao? U tome periodu Zeljo i Sarajevo po 2 puta medju prve 3 ekipe bili. Ne vidim kompleks tu. Mozda je vama kompleks sto ste uzeli titulu 2007. ali izgleda da ce te istu dugo pamtiti.

Nije istina da vam/ti je statut najbitniji. Jer ga 90% vas ne zna. Ali obecao sam necu da vrijedjam pa da neka ostane na tome. Da ste kojim slucajem zavrsili na prvoj poziciji rekli bi yebes status titulu cemo uzeti. Ovako ni vasi igraci vise ne vjeruju da mogu do titule. Jer mislili su da su najjaci, da su najbolji tim punih 14 kola. I sad je ovo za njih sok. Posto svi imate neke veze, direkt informacije od igraca popricajte sa Sesarom i Saidom kako se osjecaju i sta misle o nastavku sezone. Jedan od vasih igraca a to neka sazna portal ko je da ne bude stari konj laze opet po forumu je rekao jutros da je vec sinoc Zeljo uzeo titulu. Mozda je to rekao jer vec ima nekih ponuda vani ali je to rekao.

Neka ste vi meni zivi i zdravi i vazda iza nas.
8-)

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 26 nov 2012, 20:08

'Povratak na Koševo? Teško je bilo šta reći...'

Sve su prilike da se misija bivšeg bordo kapitena na Dalekom istoku bliži kraju. Naime, ugovor mu važi do kraja godine, i nije isključena ni opcija povratka na Koševo, premda Džakmić o tome ne želi pričati.

Navijači se nadaju njegovom povratku

''Povratak na Koševo? Teško je bilo šta reći u ovom trenutku. Moram priznati da sam zadovoljan svojim statusom u Koreji. U protekle dvije godine nisam imao nikakvih problema. Dobro sam se uklopio od prvog dana. No, situacija u klubu trenutno nije baš najbolja. Nalazimo se na pretposljednjem mjestu na tabeli, i tri kola pri kraja prvenstva, očekuje nas vrlo teška borba za opstanak'', govori Džakmić

''Ugovor mi ističe, a još uvijek ne želim planirati bilo šta jer šta god sam dosad planirao, ispalo je drugačije. Vidjećemo šta će biti'', oprezan je Džakmić koji dešavanja u matičnom klubu i dalje prati iako je od voljenog Koševa udaljen hiljadama kilometara.
''U povremenom sam kontaktu s čelnim ljudima kluba i s nekim bivšim saigračima. Sarajevo je dio mene, emocije su uvijek prisutne kad je u pitanju Bordo klub. Dosta dobro sam upućen u stanje bh. fudbala.

hzkg
Kontakt:

Post Postao/la hzkg » 26 nov 2012, 20:29

hilmo je napisao/la:'Povratak na Koševo? Teško je bilo šta reći...'

Sve su prilike da se misija bivšeg bordo kapitena na Dalekom istoku bliži kraju. Naime, ugovor mu važi do kraja godine, i nije isključena ni opcija povratka na Koševo, premda Džakmić o tome ne želi pričati.

Navijači se nadaju njegovom povratku

''Povratak na Koševo? Teško je bilo šta reći u ovom trenutku. Moram priznati da sam zadovoljan svojim statusom u Koreji. U protekle dvije godine nisam imao nikakvih problema. Dobro sam se uklopio od prvog dana. No, situacija u klubu trenutno nije baš najbolja. Nalazimo se na pretposljednjem mjestu na tabeli, i tri kola pri kraja prvenstva, očekuje nas vrlo teška borba za opstanak'', govori Džakmić

''Ugovor mi ističe, a još uvijek ne želim planirati bilo šta jer šta god sam dosad planirao, ispalo je drugačije. Vidjećemo šta će biti'', oprezan je Džakmić koji dešavanja u matičnom klubu i dalje prati iako je od voljenog Koševa udaljen hiljadama kilometara.
''U povremenom sam kontaktu s čelnim ljudima kluba i s nekim bivšim saigračima. Sarajevo je dio mene, emocije su uvijek prisutne kad je u pitanju Bordo klub. Dosta dobro sam upućen u stanje bh. fudbala.
Sve je moguce mozda se cak i vrati. :|

svejedno
Kontakt:

Post Postao/la svejedno » 26 nov 2012, 20:38

Ne znam cemu jadikovke tolike.Na proljece jos 45 bodova,nesto treba mijenjati ali da je alarmantno kada su bodovi i tabela u pitanju ne vidim nista strasno.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 26 nov 2012, 20:48

Kad pogledam ove komentare i napade na igrace na ovom i drugim forumima,zapitam se da li ste vi navijaci uopste. Dva tipa utcavaju da udaraju igrace u Bijeljini tribina cijela psuje itd.. To vam samo moze odmoci i stvoriti veci pritisak na igrace i trenera kako ne kontate to. Pa godinama niste pobijedili sirokog upravo zbog tog pritiska sa tribina da se pobijedi zbog vedrana. Kad sagledate realnost sa druge strane i skontate u limitiranost ekipe,dugovanja i svega ostalog onda cete realnije gledati na ovu situaciju. Samo kod vas je smak svijeta ako konkurent bjezi 2 boda na polusezoni ccc.

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 26 nov 2012, 21:06

Sarajevo ljubavi moja!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: makron, mercurial, rimljanin90, samoFKS i 34 gosta.