Opusteno

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
slažem se ohladiti glave zasukati rukave i raditi ali opet kažem da nam je statut sad prioritet a ide i prelazni pa ćemo vidjeti šta i kako ne nasjedajte na provokacije!samosarajvo je napisao/la:Prvi smo od pocetka, najmanje primili, najvise zabili, pobjedili sve sto valja!
Da oni nisu "dobili na guzove" negdje 7-9 bodova (Trebinje,Zenica,Borac kuci) sad bi mi imali +5(mozda cak i vise) sto je i realan odnos snaga Sarajeva i zeljeznicara trenutno.
U drugom djelu mi se nemamo cemu nadati ako nastavimo posteno, "zavrsit" Gradinu,Zenicu,Gabelu i I.Mostar, kuci sve pobjedit a onda na gostovanjima zelji,listici,borcu i zrinjskom igrati do zadnje kapi prvi, u kost sto kazu.
Nerado to kazem, ali titulu u nasoj ligi,barem sada, ne mozes drugacije osvojit.Lijepa igra nigdje ne prolazi, nazalost.
Ne zamarajte se njima i njihovim rezultatima, pogotovo na ove floskule tipa "nabijamo vam komples 4 godine".Mogu mislit sta smo mi njima nabijali od 2003 do 2009, mogli smo jos mnogo vise osvojit u tom periodu kad smo najjaci bili(pogotovo 2005-2008) da smo se bavili radnjama kojima se oni bave sad.
Pauza je duga, mnogo toga se moze desit, i dobrog i loseg.Statut nam je trenutno najbitniji!
VOLIM SARAJEVO
sekac je napisao/la:slažem se ohladiti glave zasukati rukave i raditi ali opet kažem da nam je statut sad prioritet a ide i prelazni pa ćemo vidjeti šta i kako ne nasjedajte na provokacije!samosarajvo je napisao/la:Prvi smo od pocetka, najmanje primili, najvise zabili, pobjedili sve sto valja!
Da oni nisu "dobili na guzove" negdje 7-9 bodova (Trebinje,Zenica,Borac kuci) sad bi mi imali +5(mozda cak i vise) sto je i realan odnos snaga Sarajeva i zeljeznicara trenutno.
U drugom djelu mi se nemamo cemu nadati ako nastavimo posteno, "zavrsit" Gradinu,Zenicu,Gabelu i I.Mostar, kuci sve pobjedit a onda na gostovanjima zelji,listici,borcu i zrinjskom igrati do zadnje kapi prvi, u kost sto kazu.
Nerado to kazem, ali titulu u nasoj ligi,barem sada, ne mozes drugacije osvojit.Lijepa igra nigdje ne prolazi, nazalost.
Ne zamarajte se njima i njihovim rezultatima, pogotovo na ove floskule tipa "nabijamo vam komples 4 godine".Mogu mislit sta smo mi njima nabijali od 2003 do 2009, mogli smo jos mnogo vise osvojit u tom periodu kad smo najjaci bili(pogotovo 2005-2008) da smo se bavili radnjama kojima se oni bave sad.
Pauza je duga, mnogo toga se moze desit, i dobrog i loseg.Statut nam je trenutno najbitniji!
VOLIM SARAJEVO
ja sam se tek sad konektovaosekac je napisao/la:Hilmo jarane kako si ,gdje Devils?
Politika saveza je trenutno da pune kasu dok je poboljsanje lige na cekanju.sekac je napisao/la:Nemamo mi šanse dok god je ovakva liga i ovo što se dešava ali da ne tupim više dosta je već sam jednom rekao konkurencija da ali politika saveza je fujj i ispada samo se Sarajevo žali i mi navijači a pola lige se žalilo na njih ali dobro ja tvrdim da nam je bitno da se klub stabilizuje pa ako Bog da doči će i neka bolja vremena.
Slažem se kvalitet je sve gori a klubove kažnjavaju sve više i više a ništa se ne radi na poboljšanjuhzkg je napisao/la:Politika saveza je trenutno da pune kasu dok je poboljsanje lige na cekanju.sekac je napisao/la:Nemamo mi šanse dok god je ovakva liga i ovo što se dešava ali da ne tupim više dosta je već sam jednom rekao konkurencija da ali politika saveza je fujj i ispada samo se Sarajevo žali i mi navijači a pola lige se žalilo na njih ali dobro ja tvrdim da nam je bitno da se klub stabilizuje pa ako Bog da doči će i neka bolja vremena.
Otice 100 % a kada vjerovatno bi trebao otici na ljetnom preijelaznom roku.sekac je napisao/la:Znam da treba ići ali ne znam koliko je tačno i kad treba
Hahahaha dobar si ne znam barata se pročitaju a niko konkretno no dobro ima svako pravo da piše možda čovjek nešto ihzkg je napisao/la:Otice 100 % a kada vjerovatno bi trebao otici na ljetnom preijelaznom roku.sekac je napisao/la:Znam da treba ići ali ne znam koliko je tačno i kad treba
Kontradiktoran si i lazes sam sebe.samosarajvo je napisao/la:Prvi smo od pocetka, najmanje primili, najvise zabili, pobjedili sve sto valja!
VOLIM SARAJEVO
Sve je moguce mozda se cak i vrati.hilmo je napisao/la:'Povratak na Koševo? Teško je bilo šta reći...'
Sve su prilike da se misija bivšeg bordo kapitena na Dalekom istoku bliži kraju. Naime, ugovor mu važi do kraja godine, i nije isključena ni opcija povratka na Koševo, premda Džakmić o tome ne želi pričati.
Navijači se nadaju njegovom povratku
''Povratak na Koševo? Teško je bilo šta reći u ovom trenutku. Moram priznati da sam zadovoljan svojim statusom u Koreji. U protekle dvije godine nisam imao nikakvih problema. Dobro sam se uklopio od prvog dana. No, situacija u klubu trenutno nije baš najbolja. Nalazimo se na pretposljednjem mjestu na tabeli, i tri kola pri kraja prvenstva, očekuje nas vrlo teška borba za opstanak'', govori Džakmić
''Ugovor mi ističe, a još uvijek ne želim planirati bilo šta jer šta god sam dosad planirao, ispalo je drugačije. Vidjećemo šta će biti'', oprezan je Džakmić koji dešavanja u matičnom klubu i dalje prati iako je od voljenog Koševa udaljen hiljadama kilometara.
''U povremenom sam kontaktu s čelnim ljudima kluba i s nekim bivšim saigračima. Sarajevo je dio mene, emocije su uvijek prisutne kad je u pitanju Bordo klub. Dosta dobro sam upućen u stanje bh. fudbala.
Trenutno korisnika/ca: makron, mercurial, rimljanin90, samoFKS i 34 gosta.