FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

proFCB
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la proFCB » 26 nov 2012, 17:21

@Centre forward
Daj necemo praviti greske kao prosle sezone sa izjavama osvojili smo bundesku,gotovo je i slicno.
Tako smo prosle godine se zaletili ko debili i sta bi na kraju??? Sa razlogom su nas popljuvali, pucali smo na 3trofeja,a koliko smo osvojili?
Slicna je situacija kao i prosle sezone +8je bilo u jednom trenutku, +5 pred utakmicu i eto zutalja dodjose nam na svega 2 boda.
Tako da sacekajmo makar prvu utakmicu pa cemo im se penjat na glave sa pravom. :)))
Centre forward je napisao/la:@Profcb,ne voliš Tz,dje Bgt ideš na fax(ako ides) il u skolu,poso ? Miričinu il' Gračanicu
Po ovome se da zakljuciti da nisi dugo bio u Lk,navrati ponekad :D
Stern des Südens

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 26 nov 2012, 17:28

Haj' doMbro s ovim se slažem(gore prvim),malo me ponesu emocije jer sam alergičan na gluposti. :)
Ako insistiras navraticu,samo tebi je barikada na Šićkom,nećeš ti moć rodnog lista izvadit' :mrgreen: :mrgreen:
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 26 nov 2012, 17:55

Mislim da bi u utakmicama protv Freiburga i domuza za nas i 4 boda bila sasvim zadovoljavajuca,mada Bayern protiv svakoga ide na pobjedu ko god to bio,jednostavno trenutna zaliha koju imamo daje nam za pravo da i takav scenario bude sasvim prihvatljiv za nas ;)
Naravno da ocekujemo 6 bodova protiv gore pomenutih timova,sto bi po mom misljenju znacilo samo jedno a to je Salatara :)

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 26 nov 2012, 18:39

Sad sam igrao Fifu 13, strašno realna igrica. Pritisnem tipku za dodavanje, Arjen Roben ne doda loptu.

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 26 nov 2012, 18:40

Cestitam
slika
Zadnja izmjena: don_burza, dana/u 26 nov 2012, 18:42, ukupno mijenjano 1 put.
Thomas Müller - Fußballgott

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 26 nov 2012, 18:40

Balance je napisao/la:
KSIVLE je napisao/la:
Klare je napisao/la:rvat, wtf :x , ide s namjerom protivnika povrijediti, a ja kao jedna velika poštenjačina takve nikada cijenio nisam, ne volimo takve vidjeti na drugoj strani terena, a zašto bi sada okretali ploču? :?:
A da tebe ipak ne žulja to što je "rvat"?
Neznam sto ga zulja, ali znam da ti vjerojatno nece odgovoriti jer nekima valjda odijelo cini covjeka, ne obrnuto, a posto mi nemamo avatar..
I bolje da ne odgovori ništa, nije da ćemo njegovim neodgovorom ostati uskraćeni za nešto pametno. :mrgreen:

Što se tiče Mandže, zamjećujem kod nekih popriličnu količinu zlobe kad se komentiraju njegove igre. Pretpostavljam da je razlog tome više njegova nacionalna pripadnost nego prezentacije na terenu. Ali s takvima nema smisla ni ulaziti u ikakvu raspravu o nogometu (samo jedna ekskluziva za takve paćenike - više od 45 000 profi igrača je Modrića uvrstilo među 15 najboljih veznjaka na svijetu, patite). Tko zna njemački neka ode malo na njemačke forume i vidi šta i kako se piše o Mandži.
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 26 nov 2012, 18:43

Centre forward je napisao/la:Izjava da BvB igra najljepsi fudbal,eh sad msm da tu ni ljekari ne mogu pomoć.
To je izjavio primjerice i jedan Kaiser Franz, kao i mnogi drugi nogometni uglednici. Zar su i oni ludi?
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"

brzitesanj
Kontakt:

Post Postao/la brzitesanj » 26 nov 2012, 18:55

slika
Nedostaju još Dante i Ribery 8-)
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 26 nov 2012, 18:55

Bilall je napisao/la:
Objektivno ;) Centre je potpuno u pravu :lol:
Ja kako sam zapazio niko sa ovog pdf-a ne ide okolo da trola kao sto neki :roll: dolaze nama ;)
Ti zaboravio @Saurmana i par ostalih koji su redovni posjetioci pdf-a Serie :mrgreen: , il' on nije sa ovoga pdf-a :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 26 nov 2012, 19:00

E moj ti Ksivle moras malo vise pratiti temu i da vidis kako ljudi pisu
odma se vadis na to nacionalno sranje i spominjes Modrica koji nas ovdje interesuje kao gost sa cetvrtog sprata nekog hotela u San Diegu

Dok igra u Bayi Mandzo je za mene drugi najbolji napadac svijeta ( Zna se ko je prvi 8-) ) i to ce biti sve dok ne ode u Bochum Frankfurt ili HSV
Thomas Müller - Fußballgott

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 26 nov 2012, 19:20

KSIVLE je napisao/la: Što se tiče Mandže, zamjećujem kod nekih popriličnu količinu zlobe kad se komentiraju njegove igre. Pretpostavljam da je razlog tome više njegova nacionalna pripadnost nego prezentacije na terenu.
Ja ne znam kome ce Mandzukic smetati zato sto je Hrvat? :lol:
Ako cemo iskreno, za mene su ti ljudi poremeceni...
Elem, nije dobro otvarati takve vrste rasprave. Takvim stvarima nije mjesto u sportu.

@rio_Ferdy88
Ne znam bas za njega obzirom da sam se nedavno pridruzio forumu..
Opće gledano, sigurno da ima krsenja pravila foruma i od strane Bavaraca, ali mislim da je to u nekoj zanemarljivoj mjeri, gledano na neke druge.

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 26 nov 2012, 19:20

don_burza je napisao/la:E moj ti Ksivle moras malo vise pratiti temu i da vidis kako ljudi pisu
odma se vadis na to nacionalno sranje i spominjes Modrica koji nas ovdje interesuje kao gost sa cetvrtog sprata nekog hotela u San Diegu

Dok igra u Bayi Mandzo je za mene drugi najbolji napadac svijeta ( Zna se ko je prvi 8-) ) i to ce biti sve dok ne ode u Bochum Frankfurt ili HSV
Ako nekome idu na **** nacionalna prepucavanja, to sam ja. Ali nisam slijep da ne vidim neke stvari. Inače, i po meni je Gomez bolji napadač od Mandže, ali ne toliko koliko neki žele prikazati. A definitivno nije top klasa. Uostalom, i sam Uli Hoeness je rekao kako bi Bayern lani sa vrhunskim napadačem osvojio LP.

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 26 nov 2012, 19:24

Bilall je napisao/la: Ja ne znam kome ce Mandzukic smetati zato sto je Hrvat? :lol:
Pročitaj zadnjih par stranica ovog topica.
Bilall je napisao/la:Ako cemo iskreno, za mene su ti ljudi poremeceni...
Također.
Bilall je napisao/la:Elem, nije dobro otvarati takve vrste rasprave. Takvim stvarima nije mjesto u sportu.
Slažem se. Zato bolje da ni o ovome ne dužimo. :)

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 26 nov 2012, 19:32

KSIVLE je napisao/la: Pročitaj zadnjih par stranica ovog topica.
Ma procitao sam evo opet. Ma nemoj se pecati na Klaretove postove :lol:
Ne mrzi on Mandzukica nego je problem sto previse voli Gomeza pa ovog drugog ne moze gledati ocima :lol:

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 26 nov 2012, 20:16

Mandzuka je izmislio fudbal za gomeza... Gomez kad igra samo smeta I usporava napade a mandzuka se krece otvara prostor drugima ... Lik zato I nezabija toliko golova jer vise se fokusira na otvaranje prostora drugim dok kod gomeza je to obrnuto lik ceka loptu u 16rcu I to je to... Usporava napade kad treba trpat slabije ekipe tu je prvi a kad treba u bitnim tekmama da zabije gol nigdje ga... Njegova statistika je nabijena golovima protiv slabijih ekipa koje su u vecini slucajeva zavrsavale visokim pobjedama bayerna...

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 26 nov 2012, 20:16

@ KSIVLE

Vjeruj da niko ne mrzi Mandzukica niti tome slicno, vec se realno govori da je Bayern s Gomezom bolji nego li s Mandzukicem sto je istina. Mene niti je briga je li ko Hrvat ili Hindus ili kojesta ja samo zelim najbolje za Bayern.
Vjerujem da je isti slucaj s Klaretom. Ja prvi sam bio protiv toga da Dzeko dodje u Bayern na ljeto jer je gotovo pa identican tip igraca kao Gomez, ja sam bio za to da se dovede nizi,okretniji a bogami i igrac koji zna odigravati s Riberyem i ostalima. Medjutim ocigledno je da politika kluba nije takva, ocigledno preferiraju centarfore tipa Mandzukic,Toni,Gomez a ako cemo realno Gomez je velika klasa u odnosu na Mandzukica i zato je najbolje za Bayern da igra u prvoj postavi.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Klare

Post Postao/la Klare » 26 nov 2012, 21:50

Kada dotični nauči metnuti avatar, e tek onda mu objasnite ove ostale stvari. 8-)

Da, Mandžukić mi nije drag, štaviše smisliti tog rvata ne mogu, i eto šta sad :geek: ,
a recimo Riberija ovako mnogo cijenim, volim tog ranzuca. :mrgreen:

@Bundesliga, ne raspravljaj o banalnim stvarima,
dokazivati boljeg u ogledu džukića i Gomeza je ništa drugo do spuštanje na jedan vrlo nizak nivo. ;)

Ali :mrgreen: :arrow:
KSIVLE je napisao/la:Također.
Također mislim da blage nemaš.
KSIVLE je napisao/la:Slažem se.
Slažem se da ti je mjesto na temi Vatrenih, a isto se slažem da pojma nemaš. :lol:

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 26 nov 2012, 22:10

@Klare tvoj način komunikacije nije vrijedan spomena, time bi se moderatura trebala pozabaviti. Što se tiče tvoga stava o Mandžukiću, uopće me ne zanima da li se tebi on sviđa ili ne (koga zanima šta Švabe misle o Mandži neka prošeta malo do njemačkih foruma i vidi, a njihovo mišljenje valjda više govori o njemu i njegovim kvalitetama nego činjenica da ga pljuje jedan Klare ili hvali jedan KSIVLE koji ga manje objektivno gledaju zbog njegove nacionalnosti), ali evo hvala ti što si dokazao da sam bio u pravu kad sam napomenuo neke stvari.

To što si se kao pijan plota ujtio toga što nemam avatara mi pokazuje samo da si ili neki prištavi balavac od 13-14g ili jazavac koji nije ni osnovnu školu završio, a nikako ne ozbiljan sugovornik. Ako je imanje avatara uvjet za raspravu na ovom forumu, onda neka moderatori baniraju i mene i sve druge bez avatara. Ali evo obećajem ti da ću staviti avatar ako ti imaš toliku želju za raspravu sa mnom, ali te priječi isključivo moje neimanje avatara.

Stefan Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Stefan Effenberg » 26 nov 2012, 22:12

Manđukić je klasa igrač, nema tu neke filozofije.

Mislim da je frajer imao samo nekoliko loših utakmica i da je zadnjih mjesec dana u strašno dobroj formi.

Gomez je bolji u 16-cu a Manđukić izvan. Što je bitnije? Odlično da imamo i jednog i drugog. Trebat će nam i jedan i drugi nasušno. Tako da, nema potrebe za prepucavanjem.

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 26 nov 2012, 22:18

A ybg nema šaMse da igramo s' obojicom.Šta sad ? :roll:
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.