Ova scena je bila u drugom srednje.
Imali smo nastavnika iz hemije, ovako poprilicno glupog moze se reci, jer nije imao autoriteta nikakvog, niti smo mi imali ni truncic respekta prema njemu, zajebavali smo ga i hajkali kako je nama odgovaralo. Pravili raznorazne scene u razredu, jadnik je prakticno sve dopustao. Mada i psihicki lik nije bio sav svoj

.
I jednom, tako petak poslijepodne, mi smo opet imali zadnja dva casa hemiju. Par ovih sto su zivjeli blizu skole, dolazili su motorom u skolu, i ponesu kacige sa sobom u razred. Nama je kao obicno, bilo dosadno, i mi smaknemo sve sa stolova, nas 5-6 navuce kacige, i hodamo/trcimo po stolovima, i laf vozimo motor

. Prije toga, ovaj jedan majmun iscupa lavabo citav u razredu, koji je ionako bio sav raskliman, tako da ga je skrojz odvalio, i lavabo je odmah pored vrata bio na podu.
Nama 5 ''motorista'' dosadi, i mi sjedemo i smirimo se opet, kad ovaj jedan lik (inace ovaj jedan svabo, baksuz

) navuce kacigu i pocne trcati po stolovima, kad iznenadjenje:
Na vrata ulazi direktor skole
Lik jos nije skonto da je on usao, on i dalje stoji na stolu, i oponasa zvukove motora, uzivio se

, a direktor stoji i gleda, a u razredu svi problijedili u roku od 2 sekunde, svi se skamenili i gledaju u direktora

.
Ne mogu opisati njegovu reakciju kad je vidio da direktor stoji iza njega.

Nakon sto se citavih sat vremena na nas izderao, a pogotovo na njega, te jos kad je vidio lavabo na podu, odmah je onom jadniku donio papir da potpise izbacivanje iz skole, te da povede mater sutra da ga odjavi iz skole.
Na kraju on se nekako uspio izvuci, mati mu je sredila da ga ne izbace, dok su tog nastavnika izbacili nakon te skolske godine iz skole.

.