Ofiraže - smijeh do suza

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

MElloo
Kontakt:

Re: Ofiraže - smijeh do suza

Post Postao/la MElloo » 18 nov 2012, 14:52

Taman poslije bajrama djevojka i ja setamo gradom,kad ide ciganka kaze bajram je moras imat para daj da nahranim djecu,reko nemam ni ja trebam i ja prehranit nju (djevojku).Kaze daj mi 10 kf sina ti dbgda rodila :lol: ( ja 18 a ona 16 :lol: ) i ova vadi i daje joj marku :lol:

SemPer_fi
Kontakt:

Post Postao/la SemPer_fi » 18 nov 2012, 15:00

zizu1991 je napisao/la:E moj @sempere, kan' se pića dok ti nije kasno :lol:
pokusavam :lol: :lol:
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"

samoradnik
Kontakt:

Post Postao/la samoradnik » 18 nov 2012, 23:25

Ovo je zapravo priča o jednom drugaru,s kojim i nisam bio u nekim posebnim odnosima sve do tog za njega teškog dana.... Zapravo otprilike na muci se poznaju junaci,pravi prijatelji,on je tog dana u liku mene dobio prijatelja....

Bio je to treći osnovne.... 3 čas,čini mi se likovno... Pitao je učiteljicu da ide u wc ova mu to nije dozvolila,radilo se o bakutaneru pred penzijom koji ujedno je bio veoma licemjeran izdvajao pojedinu djecu,valjda zbog kojekakvih principa titoizma.... al to je nebitno... Nije mu dozvolila,njemu se pripišalo... .kako ga je naravno velika muka i sramota uhvatila više nije mogao izdržati i sasuo paljbu po trenerci,bilo je to proljeće,još uvijek smo u debljim stvarima dolazili,a ta učionica tadašnje osnovne sa sve onim starinskim tamno smeđim parketom.... I kako više čovjek nije mogao trpiti,ladno se jedne pametne stvari sjetio,pošto je na velikom odmoru kupio neku fantu i ostalo mu pola u torbi, iscenira tako što je prospe po sebi i slaže da je bila čitava ono naravno na podu lokva... svi se ono išćuđavaju al niko ne konta do ja... o čemu se zapravo radi... Naravno on jadan stidljivo govori učiteljici i izvinjava se zbog prolivena soka... kreće da uzme spužvu da briše mokraću i sok,ja sam skontao i onako mu prije brisanja bacio spužvu iz ruke i izvadio dvije paklice maramica i njima pobrisao,razlog prost redar će lako po mirisu sunđera skontat njegovu bruku..... Otprilike to je to.... nisam ja neki dobrunac,al smatram da je itekako na tim sitnicama bitno pokazati drugačije lice i pokušati nekom koliko toliko pomoći,jer u tim dobima dijete itekako može dobiti kompleks niže vrijednosti....

truts
Kontakt:

Post Postao/la truts » 18 nov 2012, 23:31

To i nije neka ofiraža, samo se lik trebo fino popišat negdje u ćošak pa da otvori oči babuskari. :lol:
Nešto slično se i meni desilo u osnovnoj nekad, uhvatila me mučnina na sred časa, povraća mi se odjednom, hoće izać nema druge. Naravno, ja zovem nastavnika da pitam da izađem jer mi je muka, lik me 'ladno odbi. I ja fino spakujem svoje stvari u torbu, malo se odmaknem i povratim na sred stola. Čas prekinut, a ja im'o slobodan ostatak dana 8-)

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 22 nov 2012, 01:27

Nedavno isao do Zvornika da uzmem neke papire.Krenuo u 14:00 dosao kuci oko 22:30,a trebao u 19:00.Sad , mozes u Zvornik kroz Kladanj ,a i kroz RS. Odlucim se za ovo drugo , medjutim prijatelj koji je isao sa mnom se zapricamo i promasimo skretanje kod Nestro pumpe(par kilometara poslije Hotela Saraj) za Vlasenicu.Najgore u svemu sto smo to skontali poslije nekih 30ak minuta, vec dosli u Pracu.I haj sta cemo vec se vracati,ali naidjemo na **** drotove i priupitamo ih mozel se kuda za Zvornik ,a da se ne vracamo u Pale gdje je to skretanje.Kaze moze ,malo je losiji put ,ali mi se ne isplati vracati.Poslusamo drota(prvi i pretposljednji put u zivotu) i krenemo tim putem.Vozimo kroz neku visoravan,ma sumadija teska , tek tu i tamo naidje se na koju kucu i toliko krava.Kad paf Gorazde.Hajd ,kud sad , priupitamo jednog covjeka koji nam rece na raskrsnici Ustipraca desno za Visegrad.Meni odmah bilo sumnjivo ,al hajd valjda ima neki put do Zvornika.Tako se vozimo sat vremena i opet naidjemo na drotove i njih priupitamo kudam za Zvornik ? Kad mi rece mozes se vratit na Sokolac ili uci u Srbiju pa iz Srbije preko Bajne Baste i Uzica u Zvornik.Mi kontali fura nas drot vidio da smo iz Sarajeva pa nas htio zajebat te nastavimo ka Visegradu.Sreca u nesreci da su bili neki radovi u tunelim i ponovo upitasmo ,ovaj put radnika koji je radio u tunelu i kaze nam isto sto nam je maloprije drot rekao.Hajd sad se vracaj cak do Sokoca,pola sata od Sarajeva.Bog te vidjeo gdje ne vidjeo :cry: .Vratimo se haman u Sarajevo i odemo do Zvornika putem kojim smo prvobitno planirali ici.Znaci nekih 3-4 sata smo fulali.Svakakvih dozivljaja kroz brdeštinu zvanu Romanija.Vozili smo na ivici maximalnog.Kolin Mekrej ne bi stigao brze.Taman sto smo sisli sa Romanije zaustavlja nas policija zbog preticanja slepera na punoj liniji.Poce onaj da pise kazne , srecom netom prije toga zvao sam oca koji se nije javljao.Izlazi prijatelj iz auta ..."ime" stari te zove.Posto je u mene malo bjesniji automobil drotovi skontase koliko je sati te me pustise.Treba napomenuti da sam im nudio "mito" na sta su odgovorili moze ako nas nece glava zaboljeti od tog cenera.Ja reko hajd.Nit sam dao cenera nit kazne nit koji qrac.Uzmemo sto smo trebali pravac za Sarajevo , ovaj put kroz Kladanj.Takodjer , opet treba napomenuti da su me opet zaustavili isti drotovi samo ovaj put na drugoj strani.Kad su me vidjeli , "shock face i 'ajde furaj".Idemo mi prema Kladnju kad naletimo na slepera,a nemas gdje prestici ga.Pratimo ga kad se odjednom stvori kamencura ispred nas i pravo gumom "preletismo" preko kamena.Nije proslo 5 minuta volan nosi u lijevu stranu.Sta je bilo , pukla guma. E u tri lijepe...sta sam ja Bogu skrivio.U Kladnju kod EP pumpe zamjenimo gumu.Hajd namjestimo gumu i krenemo za Sarajevo.Kunem se nisam prosao 100m sa novom gumom drotovi me zaustavljaju.Dokumeni tu s tim da sam zjanio vozacku pa samo vozio sa potvrdom o izgubljenoj vozackoj ,ali iz 5og mjeseca(tad sam izgubio pa nasao vozacku).I hajd ovaj sto me zaustavio govori uredu samo da provjerimo u stanici.Kad dolazi drugi policajac uzima papir i veli "gospodine , potvrda je izdata u 5om mjesecu ove godine"... Napisase mi kaznu 30km.I tu negdje je bio kraj nasim nesrecama.Za 2 sata u Sarajevo dosli , zivi i zdravi.Hvala Bogu.Moglo je svasta biti.Zao mi je sto nisam ujutro krenuo pa sam mozda mogao svratiti u Potocare, nisam nikad bio.Vjeruj te jeza me hvatala dok sam prvi put prolazio kroz Srebrenicu.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 22 nov 2012, 02:42

Al sta je tu ofiraza? :mrgreen:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

kontra
Kontakt:

Post Postao/la kontra » 22 nov 2012, 03:42

ofiraza je sto se kurci bjesnim autom na forumu :mrgreen:

raul-zakon
Kontakt:

Post Postao/la raul-zakon » 22 nov 2012, 13:32

kontra je napisao/la:ofiraza je sto se kurci bjesnim autom na forumu :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kralju !
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !

Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !

* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.

HALA MADRID !

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 22 nov 2012, 15:06

Ne mogu ja to vama preko tastature interpetirati...Ofiraza je u tome sto sam trebao u Zvornik ,a otisao u Visegrad :roll: Zgode i ne zgode koju su nam se desile na putu su posebna prica.
slika
Plava linija je put kojim sam isao ,a crna kojim sam trebao ici.

Uploaded with ImageShack.us
kontra je napisao/la:ofiraza je sto se kurci bjesnim autom na forumu :mrgreen:
Djevojke se pocele uclanjivati na forum pa ne bil me koja zapala...
Zadnja izmjena: HZ_ilidzaa, dana/u 22 nov 2012, 15:16, ukupno mijenjano 1 put.

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 22 nov 2012, 15:13

Druze, mnogi na karti ni ne znaju gdje je Zvornik a gdje Visegrad, ne zamjeri im ;)
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 23 nov 2012, 22:50

HZ_ilidzaa je napisao/la: slika
:lol: :lol:

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 24 nov 2012, 00:21

Ova scena je bila u drugom srednje.

Imali smo nastavnika iz hemije, ovako poprilicno glupog moze se reci, jer nije imao autoriteta nikakvog, niti smo mi imali ni truncic respekta prema njemu, zajebavali smo ga i hajkali kako je nama odgovaralo. Pravili raznorazne scene u razredu, jadnik je prakticno sve dopustao. Mada i psihicki lik nije bio sav svoj :D .

I jednom, tako petak poslijepodne, mi smo opet imali zadnja dva casa hemiju. Par ovih sto su zivjeli blizu skole, dolazili su motorom u skolu, i ponesu kacige sa sobom u razred. Nama je kao obicno, bilo dosadno, i mi smaknemo sve sa stolova, nas 5-6 navuce kacige, i hodamo/trcimo po stolovima, i laf vozimo motor :mrgreen: . Prije toga, ovaj jedan majmun iscupa lavabo citav u razredu, koji je ionako bio sav raskliman, tako da ga je skrojz odvalio, i lavabo je odmah pored vrata bio na podu.

Nama 5 ''motorista'' dosadi, i mi sjedemo i smirimo se opet, kad ovaj jedan lik (inace ovaj jedan svabo, baksuz :mrgreen: ) navuce kacigu i pocne trcati po stolovima, kad iznenadjenje:

Na vrata ulazi direktor skole :lol:

Lik jos nije skonto da je on usao, on i dalje stoji na stolu, i oponasa zvukove motora, uzivio se :lol: , a direktor stoji i gleda, a u razredu svi problijedili u roku od 2 sekunde, svi se skamenili i gledaju u direktora :lol: .

Ne mogu opisati njegovu reakciju kad je vidio da direktor stoji iza njega. :lol: :lol: :lol: Nakon sto se citavih sat vremena na nas izderao, a pogotovo na njega, te jos kad je vidio lavabo na podu, odmah je onom jadniku donio papir da potpise izbacivanje iz skole, te da povede mater sutra da ga odjavi iz skole.

Na kraju on se nekako uspio izvuci, mati mu je sredila da ga ne izbace, dok su tog nastavnika izbacili nakon te skolske godine iz skole. :mrgreen: .

icetea01
Kontakt:

Post Postao/la icetea01 » 24 nov 2012, 18:00

Pokerali mi jednom kod jednog kolege, nas 5, i sad kako to obicno biva, sjedili mi dugo, vec jedno 4-5 sati, uz oto naravno pilo se i sve to, i tako nekako dosli smo mi na temu ko bih se smio ošišati nacelavo i ko ne. Tamo vamo, rekne ovaj jednom, kaze "ti ako se ošišas nacelavo, odmah se i ja šišam" misleci da se ovaj nikad u zivotu nebih osudio ošišati nacelevo. I sta bude, ovaj bas se osudi (posto je bio pod utjecajem alkohola), kaze trazi masinu i šišaj me. Bila je to subota, oko ponoci tu negdje. Nadje ovaj kolega sto smo bili kod njega kod kuce, masinu za šišanje, funkcionasala ona, znaci šiša'ce mo mi njih. I da jos napomenem, uz ovu dvojicu sto su se dogovorili, ovaj jedan 3. odluci se da i njega ošišaju, kaze "ako ce te vas dvojica, haj onda i mene". I krenuli mi s prvim, naravno, necemo mi to fino ko u frizerskom, neg nako ko budale, prvo jedno stranu, pa malo drugu, isaramo citavu glavu, izgedalo je to presmijesno ali na kraju glavno ošišamo nacelavo, bez izostatka. I tako drugog, i dodje sad treci na red. I naravno kod njega, prvo na jednoj strani malo, pa na drugoj, pa kroz sredinu glave, itd. kad ono na polovici šišanja stade masina. :lol: Dzabe, nece da radi, sve mi isprobali, ali nece. :mrgreen: Hahaha ja se jos dan danas sam sebi smijem kad se sjetim te scene. Nece masina, a ovaj tek na pola ošišan, zamislite kako je njemu bilo, a nas cetvorica, naravno umrli od smijeha :lol: :lol: :lol: I posto je to bila jedina masina, od nas ostalih nije niko imao drugu kod kuce, i posto je vec bilo 1,2 sata ujutro, nismo mogli ic kod komsija (imali su ih par) da trazimo drugu. Ovaj jadan, nije smio otici kuci, prespavao kod kolege, sutradan, mi ga zajebavali prvo da ide sam traziti od komsije onakav :mrgreen: ali na kraju smo i njega ošišali.

BenjooJutub
Kontakt:

Post Postao/la BenjooJutub » 25 nov 2012, 13:39

Početak 2007 godine, počeo ja aktivno trenirat košarku, 13 godina meni, ali zbog svoje visine i zbog toga što sam se družio sa starijima, ja treniro sa kadetima i igro sa njima, iako sam trebo sa pionirima, no nebitno..

Igramo mi kućI protiv Kalesije, drama loša ekipa, mi Lukavčani, jaki k'o zemlja, švercalo se par starijih sa lažnim rodnim listovima, bitke velike se borile sa Slobodom, protiv Živinica su sudije fasovale, uglavnom nafurani smo bili svi.
Prije utakmice sa Kalesijom, skonta jedan lik da nas snima, da nam snima cijelu utakmicu.. Mi se još više nafurali ovo ono, ubacuje mene trener, meni sve u glavi ona kamera i što nas on snima, cilj mi je bio da se ne obrukam, 'ta ću ja, dijete bio.. Prvi moj napad, dadosmo mi koš, a ja centra vazda igro, i zadesio se ja baš pod košem, prolazi lopta kroz obruč a ja loptu fino uhvatim, i krenem da je izvedem, valjda ostala mi navika od basketa a i usro se bio kad me je ubacio.. Stojim ja sa loptom u rukama, ovi moji se vraćaju u odbranu, publika na tribinama valja.. I dan danas me neki zajebavaju za to :D

hattab
Kontakt:

Post Postao/la hattab » 26 nov 2012, 18:43

Nisam znao gdje da stavim, oplakah :lol:
http://bhsupersport.com/nogomet-arhiv/4 ... gulju.html" onclick="window.open(this.href);return false;

truts
Kontakt:

Post Postao/la truts » 26 nov 2012, 19:28

hattab je napisao/la:Nisam znao gdje da stavim, oplakah :lol:
http://bhsupersport.com/nogomet-arhiv/4 ... gulju.html" onclick="window.open(this.href);return false;
:lol:

komentar na ovaj članak na fb: "Ma koliko smo mi talenata samo propustili mogli smo danas biti u rangu italije ili engleske !"

:roll:

Zenichanin
Kontakt:

Post Postao/la Zenichanin » 26 nov 2012, 20:08

truts je napisao/la:
hattab je napisao/la:Nisam znao gdje da stavim, oplakah :lol:
:lol:

komentar na ovaj članak na fb: "Ma koliko smo mi talenata samo propustili mogli smo danas biti u rangu italije ili engleske !"

:roll:
ziap slike :mrgreen:
ko retard neki na njoj :lol:
WELCOME TO CHELSEA FC
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE

1905 - 19.05.

Champions of Europe - that's who we are

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 26 nov 2012, 20:13

Vraćam se sa društvom iz grada, došli na stanicu i tu nađemo još dvije jaranice-poznanice....Slijedi zezancija, provale i sl. Jedna od njih dvije što su bile tu se strašno boji pasa, nisu tad bili zastupljeni kao danas ali bilo ih je...
I sjedimo mi, šega, šala, kad nailazi jedan mali psić a ova što se boji odmah poče da kuka: Mati, matiiii...
Kad ova druga ko iz topa: Šta ti je, pa nije RED BULL!
Malo je reći da smo oplakali!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

vedofeelgood
Kontakt:

Post Postao/la vedofeelgood » 26 nov 2012, 22:37

Evo sjetih se sad svoje ofiraze koja se desila ovo ljeto zadnje.

Bio s jaranom na termama na Ilidzi i sad ono kupanje folovi golovi, i trebice okolo šetkaju, i sočimo mi dvije curke (ispostavilo se 2 godine starije od nas :evil: ) i sad ono kud one idu, idemo i mi, al ono neofirno :mrgreen: Ovu jednu sam znao od prije i znao sam da je starija od nas 2 godine, al ovu drugu sam kao negdje vidjao al nisam je znao ko ovu. I hajd dobre su obje fakat, ne zna se koja je bolja od koje, i sad nama ofirno da nesto glumimo posto sam ja ovome rekao da je starija ova jedna sigurno od nas, a za ovu drugu reko ne znam. Kaze on ma hajmo od njih, hajmo igrati stonog tenisa, reko ma jok ba neka nas da ih promatramo :mrgreen: jok ba, ila hoce on da idemo igrati stonog i naposlijetku ja pristanem. Usli mi tamo, taman poceli igrati, kad idu te dvije trebe i stadoše stol do nas i počeše i one igrati stonog :lol: Meni to vec smijesno bilo, skontale nas valjda da smo ih uhodili cim su se smijesile dok su prilazile i dok su igrale i gledale u nas ono ofirno bas. I hajd nista nastavili mi igrati, igraju i one, ono one veze s vezom nemaju, a mi lafo nesto i znamo, i sad ono glumimo mi neke poteze izvodimo, nesto se kurcimo(pogotovo ja :evil: ) i govorim ovom jaranu ''Gledaj sad Lee Chonga kako igra'' :mrgreen: Taman ja uzeo lopticu i serviram ono i vrati on meni nju nekako u cosak tamo i ja lafo da potrcim da je stignem...HOP PUF prostro se po onim plocicama klizavim **** ko tarhana :roll: Znaci kako sam se prostro momački to nikad neću zaboraviti sigurno :mrgreen: A što je najjače ova treba što je nisam znao, gleda i ne vjeruje, i ono kao smije mi se u facu i onda napravila facu kao :'' :o Jesi dobrooooooo ? ''

Jaran mi preko puta stola legao od smijeha, frajer ne moze sebi da dodje, ja idalje lezim i s poda pricam s trebom, reko '' ma evo, ne znam ni ja šta bi'' i prilazi mi ta treba i pomaze mi da ustanem 8-) :lol: :lol: :lol:

Brate ja se ono fino zahvalim, i sve al one se popadale od smijeha a i ja sam kad sam ustao, odvalio se sam sebi smijati, jaran me i dan danas zajebava zbog tog :cry:
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger

Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 26 nov 2012, 22:47

Inače ja treniram nogomet . Igram u Bratstvu , kao što vidite na avataru .
I sad ima 2 godine , moj debi za 1. tim Bratstva u gradskom derbiju protiv Sloge u Bosanskoj Otoci . I hajd' sve to , ohrabruju oni mene , kapiten i igrači stariji , ja balavac , 16 i pol godina :D
Počinje utakmica , tribine pune , gori sve ( inače navijači se baš nalože na ovu tekmu ) , mi bolji al' **** ga , igraš u gostima , ne možeš ništa :D Prekid za nas na nekih 30 metara , govori meni trener hajde na skok . Ide centaršut na drugu stativu , skačem ja , letim bolan :lol: , i malo lopta prođe iznad mene . I šta ću ja vidim udari ja u prečku , probam se uhvatiti za prečku , okliznu mi se ruke , i padnem onako na leđa u blato . Što je najgore zapetljo se nogama u mrežu i pokido mrežu sa prečke . :oops: Ne bih se otpetljo za milu majku . A ono 500 ljudi se smije , dobacuju , zajebavaju i to :D Jedva oni mene nekako izvade iz te mreže :oops: :oops:

Al' na kraju izvučemo remi , 1:1 , da napomenem da sam asistenciju upisao i da je na meni napravljen crveni karton 8-)

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: jasmin10 i 21 gost.