Balance je napisao/la:1.rekao sam tko je bolji,tko kompletniji
Niti je bolji niti kompletniji. Mandzukic samo da dodje do broja golova koje je Gomez zabio u karijeri mora da igra fudbal jos mnogo godina na vrhunskom nivou, mah opet ne bi mogao. Vidjet ces tek sada kada Gomez krene da igra od prve minute ko je bolji i kompletniji.
Balance je napisao/la:2.Messi se rijetko vraca u obranu,a to mu dozvoljava nacin igre Barce,Mandzo mnogo vise,mislim kakav Messi pa Mandzo je jedan solidan napadac ali i kao takav vise znaci za ekipu i rezultat od Gomeza za sada
To za Messija je bilo samo figurativno, mislio sam na njegovu konstantnu kretnju i odigravanje duplih pasova sa svojim suigracima. Naravno da ce znaciti vise za sada kada Gomez nije do proslog kola odigrao utakmice kako treba za Bayern ove sezone, a za prvi gol mu je trebalo 27 sekundi.
Balance je napisao/la:3.ako nisi uocio duple pasove pocevsi od Superkupa protim Dortmunda onda neznam sta gledas(zadnji primjer je 3 gol protiv Hannovera,pogledaj tko je nakon osvojene lopte odmah dao pas Mulleru koji kasnije asistira Francku,mislim nista specijalno ali posto kazes da do sada nisi nista uocio dajem samo zadnji primjer
Mandzukic kao klasicni centarfor, uz to jos i visok i spor ne moze da odigrava brze duple pasove s saigracima, nemoj ti gledati Hannovera i takve ekipe kojima je cilj da na AA prime sto manje golova, a superkup je bio davno.
Na Mandzukicu je da zabija golove, da je tu npr Pizzaro kao stari lisac, tehnicki potkovan i dosta okretniji druga bi tu prica bila. Svaka njemu cast za borbenost, medjutim Gomez bi do sada zabio dosta vise golova da je bio zdrav.
Igraci tipa Gomez,Dzeko,Mandzukic nisu igraci koji ce povuci loptu s centra predriblati par igraca i zabiti gol, oni jesu igraci 16-erca i njihova zadaca je da zavrsavaju akcije i pretvaraju ih u golove. Ako je Bayernu do toga da odigrava pasove s spicem ne bi posljednih godina uzimali cisto visoke napadace koji su eksperti za postizanje golova tipa Toni,Gomez.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.