FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

HzBvB
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la HzBvB » 26 nov 2012, 09:02

proFCB je napisao/la:
Monolog je napisao/la:Može li što manje reklamiranja drugih portala? Hvala.
Je li to zato su hrvatski portali? HAHAHHAHAHAHHAHAHH

Treba marnut ove u Freiburgu,i onda rasteceno docekati aktuelne njemacke prvake. I sa njima samo ostro,ne vjerujem da ce nas dobiti,red je da mi napravimo kakvu seriju
:)
Gostovnje uvijek neugodnom Freiburgu cini se kao idealno pred 15. kolo ! :mrgreen:

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 26 nov 2012, 11:36

seldi gostovanje u frrajburgu po meni trebali bi uzeti tri boda ali ne bas lako,nakon toga sledi domuz sta reci za tu tekmu .Po meni ta tekma ce u mnogo cemu neke stvari odrediti za mene dolazi samo u obzir pobeda i tu ce se def.odrediti da li je ovaj bayer bio samo prolazna faza ili bazern koji zeli da polomi zube zutaljima i pokaze ko je bio i ostzao gazda u BL.

schwarcgelbfantom
Kontakt:

Post Postao/la schwarcgelbfantom » 26 nov 2012, 11:43

GAL je napisao/la:seldi gostovanje u frrajburgu po meni trebali bi uzeti tri boda ali ne bas lako,nakon toga sledi domuz sta reci za tu tekmu .Po meni ta tekma ce u mnogo cemu neke stvari odrediti za mene dolazi samo u obzir pobeda i tu ce se def.odrediti da li je ovaj bayer bio samo prolazna faza ili bazern koji zeli da polomi zube zutaljima i pokaze ko je bio i ostzao gazda u BL.

koji si ti talenat majko mila :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 26 nov 2012, 12:16

Jaro vidi se da si zalutao ali prasta ti se jer si djete idi upali malo sokera odigraj koju ili managera 2013 ,izbaci svoju frustraciju svoj veliki potencijal razumjevanja u nogomet :lol: jer samo tu svoje razumjevanje nogometa mozes ispoljiti ,a mozda i tu ne mozda te i com.ne ferma jer si djete.Idi na kakav portal za djecu pusti odrasle ,javi se ako ti bude trebala pomoc oko avatara :lol: .zivio ti meni

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 26 nov 2012, 12:57

GAL je napisao/la:Jaro vidi se da si zalutao ali prasta ti se jer si djete idi upali malo sokera odigraj koju ili managera 2013 ,izbaci svoju frustraciju svoj veliki potencijal razumjevanja u nogomet :lol: jer samo tu svoje razumjevanje nogometa mozes ispoljiti ,a mozda i tu ne mozda te i com.ne ferma jer si djete.Idi na kakav portal za djecu pusti odrasle ,javi se ako ti bude trebala pomoc oko avatara :lol: .zivio ti meni
De se ti odluci druze jel on DETE ili dijete , da li SLEDI ili slijedi ?
Da ti nisi sa granice :lol: :lol:

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 26 nov 2012, 12:59

Djeco man'te se vi pdf-a Baye(za sve važi).Iako smo najozbiljnija,najrealnija i najljepša :P grupica navijača na forumu za pisanje na istom je potrebno najmanje 18 god i vozačka dozvola B kategorije.Kindergarden potražite u okviru Primere i EPL sa svojim drugov'ma pionirima.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Balance
Kontakt:

Post Postao/la Balance » 26 nov 2012, 13:25

Odlicna utakmica protiv Slomkinih vitezova,nakon dvije igrom slabije tekme i dva neodlucena rezultata ovom pobjedom smo odbacili sumnje da bi mogli upasti u "november depresiju".
Martinez odigrao vjerojatno najboljih 90min otkako je stigao, i iako dosta kritizirate tog momka naravno s razlogom jer tu je 40 milja u igri ja bi pricekao da odradi zimske pripreme pa da onda vidimo.Tko ga je gledao prosle sezone protiv Reala,Barcelone znaci ekipa koje se ne brane nego napadaju mogli su vidjeti koliko je napada prekinuo, lopti oduzeo.. Nekako imam osjecaj da bi on mogao eksplodirat protiv tih i slicnih ekipa koje ne igraju antinogomet!

Da spomenem i Gomeza koji se sjajno vratio nakon duze ozljede i odmah pokazao kakav je to killer, ali ako ne popravi svoje igru od proslih sezona odnosno ne pocne suradivati s ekipom,odigravati dupli pas a da ne uspori napad,vracati se u obranu,onda nas ceka repriza zadnje dvije sezone gdje ce bit hrpa golova, a 0 trofeja!Definitivno da je Gomez bolji napadac ali Manđo je kompletniji igrač .Gomez je tipicni gol igrac,a Manđo ima veliku trkacku moc,odradi velik posao na sredini terena,stalno vrsi pritisak na protivnicku obranu,surađuje i odigrava brze duple pasove s ekipom.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 26 nov 2012, 13:35

Balance je napisao/la:Manđo ima veliku trkacku moc,odradi velik posao na sredini terena,stalno vrsi pritisak na protivnicku obranu,surađuje i odigrava brze duple pasove s ekipom.
Da se ne vracamo na milion puta prezvakanu diskusiju o tome ko je bolji Gomez ili Mandzukic. Medjutim po ovome sto si ti rekao ispada da je Mandzukic Messi koji samo leta iz odbrane u napad, te odigrava duple pasove koje barem ja do sada nisam uocio i pri tome brze. Ja ne vidim kako on moze odigrati brzi dupli pas s onolikom visinom, te ne bas zavidnom tehnikom. Gomez je juce imao jedan dupli pas s Ribijem nakon cega je Muller s mozda 3 metra promasio cist zicer, odnosno golman Hannovera mu je odbranio. Gomez je juce vrsio pritisak na odbranu gostiju, a po meni je to uvijek i radio, nema tog napadaca sem Ivice Olica vjerovatno koji bi mogao da konstantno vrsi pritisak na odbranu protivnickog tima tokom citavih 90 minuta. Po meni Bayern je dosta snazniji i s Pizzarom i s Gomezom na poziciji spica nego li je to slucaj s Mandzukicem, drugo je sto Pizzaro nema toliko snage da konstantno igra utakmice, da li da se radi o Bundesligi ili nekom drugom takmicenju. Po mom misljenju, ako je Mandzukic do sada zabio 8 golova u Bundeski, a pri tome je gotovo svaku utakmicu igrao od pocetka Gomez bi zabio pa barem 12 ili 13 golova.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Balance
Kontakt:

Post Postao/la Balance » 26 nov 2012, 13:40

KSIVLE je napisao/la:
Klare je napisao/la:rvat, wtf :x , ide s namjerom protivnika povrijediti, a ja kao jedna velika poštenjačina takve nikada cijenio nisam, ne volimo takve vidjeti na drugoj strani terena, a zašto bi sada okretali ploču? :?:
A da tebe ipak ne žulja to što je "rvat"?
Neznam sto ga zulja, ali znam da ti vjerojatno nece odgovoriti jer nekima valjda odijelo cini covjeka, ne obrnuto, a posto mi nemamo avatar..

Balance
Kontakt:

Post Postao/la Balance » 26 nov 2012, 14:15

Bundesliga je napisao/la:
Balance je napisao/la:Manđo ima veliku trkacku moc,odradi velik posao na sredini terena,stalno vrsi pritisak na protivnicku obranu,surađuje i odigrava brze duple pasove s ekipom.
Da se ne vracamo na milion puta prezvakanu diskusiju o tome ko je bolji Gomez ili Mandzukic. Medjutim po ovome sto si ti rekao ispada da je Mandzukic Messi koji samo leta iz odbrane u napad, te odigrava duple pasove koje barem ja do sada nisam uocio i pri tome brze. Ja ne vidim kako on moze odigrati brzi dupli pas s onolikom visinom, te ne bas zavidnom tehnikom.
1.rekao sam tko je bolji,tko kompletniji
2.Messi se rijetko vraca u obranu,a to mu dozvoljava nacin igre Barce,Mandzo mnogo vise,mislim kakav Messi pa Mandzo je jedan solidan napadac ali i kao takav vise znaci za ekipu i rezultat od Gomeza za sada
3.ako nisi uocio duple pasove pocevsi od Superkupa protim Dortmunda onda neznam sta gledas(zadnji primjer je 3 gol protiv Hannovera,pogledaj tko je nakon osvojene lopte odmah dao pas Mulleru koji kasnije asistira Francku,mislim nista specijalno ali posto kazes da do sada nisi nista uocio dajem samo zadnji primjer

Pohvalio sam Gomeza i ono sto je jucer napravio je bilo odlicno za nekog tko se vratio nakon duze ozljede i mislim da konkurencija samo moze potaknut i unaprijedit Gomeza pa da ga gledamo kao u onim utakmicama protiv Reala gdje se predstavio u drugacijem svjetlu nego ranije i takvog Gomeza zelim gledat,jer s takvim leistungom nema tko sta traziti u prvih 11 pored njega,ali ako ce bacat sidro samo u 16 m nista od toga!

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 26 nov 2012, 14:19

HzBvB je napisao/la:
GAL je napisao/la:Jaro vidi se da si zalutao ali prasta ti se jer si djete idi upali malo sokera odigraj koju ili managera 2013 ,izbaci svoju frustraciju svoj veliki potencijal razumjevanja u nogomet :lol: jer samo tu svoje razumjevanje nogometa mozes ispoljiti ,a mozda i tu ne mozda te i com.ne ferma jer si djete.Idi na kakav portal za djecu pusti odrasle ,javi se ako ti bude trebala pomoc oko avatara :lol: .zivio ti meni
De se ti odluci druze jel on DETE ili dijete , da li SLEDI ili slijedi ?
Da ti nisi sa granice :lol: :lol:

:lol:
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 26 nov 2012, 14:22

"Može postojati samo jedan Mario." Naslov je to pod kojim njemački Bild analizira borbu za mjesto u napadu Bayerna između našeg Marija Mandžukića i povratnika Marija Gomeza…

Hrvatski je nogometaš sjajno iskoristio priliku koja mu se ukazala nakon ozljede njemačkog reprezentativca. Mandžukić s devet pogodaka dijeli prvo mjesto na ljestvici strijelaca Bundeslige, ali povratkom Gomeza, njegovo mjesto u udarnoj momčadi više nije sigurno.

Gomez je u subotu odigrao prvu ovosezonsku utakmicu u Bundesligi. U dvoboju protiv Hannovera je ušao u igru u 66. minuti upravo umjesto Mandžukića i nakon samo 27 sekundi postigao pogodak za konačnih 5-0.

''Mandžukić je nakon prosječne igre morao prepustiti mjesto Gomezu. Poslije utakmice je Hrvat u tišini požurio sa stadiona. Iako je jedan od vodećih strijelaca lige, sada mu prijeti Bayernova klupa'', piše Bild i navodi Gomezovu diplomatsku izjavu.

- Moram spustiti loptu na zemlju. Mario Mandžukić radi svoj posao sjajno. I Claudio Pizarro također. Sada i ja moram pokušati dobro raditi posao. Lijepo je što trener ima toliko opcija - istaknuo je Gomez
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

schwarcgelbfantom
Kontakt:

Post Postao/la schwarcgelbfantom » 26 nov 2012, 15:21

sta je bilo GAL istina boli zar ne,i šta da osvojite ligu u čemu je to problem - i vi kažete da ste gazde pa ne bi se reklo u zadnje tri godine,uostalom i da bayo pobijedi na alliantzu na iduni vam ne gine sex ;) ;) ;) ,a koliko ja imam godina to nije tvoja stvar,očito je da nemaš blage veze,pa i do duše kako ćeš znat kada me nikad nisi vidio :?: :?: :?: samo da ti kažem jednu stvar,ja za razliku od teebe koji nas zoveš svakojakim nadimcima jer ne možeš da iskališ svoje frustracije zbog toga što BVB igra najljepši i najbolji nogomet(a i potpuno te razumijem) ja ne mrzim klub iz munchena koji je ruku na srce spasio BVB,a ako hoćeš da znaš najbolji prijatelji među navijaćima u njemačkoj su navijaći između BVB-a i Bayern-a - a ti sada ako hoćeš da ostaneš u duhu ovog primitivnog djela europe to je brate moj tvoj a ne neciji ili iciji problem

imaš pozdrav iz grada soli

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 26 nov 2012, 15:47

Centre forward je napisao/la:Djeco man'te se vi pdf-a Baye(za sve važi).Iako smo najozbiljnija,najrealnija i najljepša :P grupica navijača na forumu za pisanje na istom je potrebno najmanje 18 god i vozačka dozvola B kategorije.Kindergarden potražite u okviru Primere i EPL sa svojim drugov'ma pionirima.
Objektivno :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 26 nov 2012, 16:34

Balance je napisao/la:1.rekao sam tko je bolji,tko kompletniji
Niti je bolji niti kompletniji. Mandzukic samo da dodje do broja golova koje je Gomez zabio u karijeri mora da igra fudbal jos mnogo godina na vrhunskom nivou, mah opet ne bi mogao. Vidjet ces tek sada kada Gomez krene da igra od prve minute ko je bolji i kompletniji.
Balance je napisao/la:2.Messi se rijetko vraca u obranu,a to mu dozvoljava nacin igre Barce,Mandzo mnogo vise,mislim kakav Messi pa Mandzo je jedan solidan napadac ali i kao takav vise znaci za ekipu i rezultat od Gomeza za sada
To za Messija je bilo samo figurativno, mislio sam na njegovu konstantnu kretnju i odigravanje duplih pasova sa svojim suigracima. Naravno da ce znaciti vise za sada kada Gomez nije do proslog kola odigrao utakmice kako treba za Bayern ove sezone, a za prvi gol mu je trebalo 27 sekundi.
Balance je napisao/la:3.ako nisi uocio duple pasove pocevsi od Superkupa protim Dortmunda onda neznam sta gledas(zadnji primjer je 3 gol protiv Hannovera,pogledaj tko je nakon osvojene lopte odmah dao pas Mulleru koji kasnije asistira Francku,mislim nista specijalno ali posto kazes da do sada nisi nista uocio dajem samo zadnji primjer
Mandzukic kao klasicni centarfor, uz to jos i visok i spor ne moze da odigrava brze duple pasove s saigracima, nemoj ti gledati Hannovera i takve ekipe kojima je cilj da na AA prime sto manje golova, a superkup je bio davno.
Na Mandzukicu je da zabija golove, da je tu npr Pizzaro kao stari lisac, tehnicki potkovan i dosta okretniji druga bi tu prica bila. Svaka njemu cast za borbenost, medjutim Gomez bi do sada zabio dosta vise golova da je bio zdrav.

Igraci tipa Gomez,Dzeko,Mandzukic nisu igraci koji ce povuci loptu s centra predriblati par igraca i zabiti gol, oni jesu igraci 16-erca i njihova zadaca je da zavrsavaju akcije i pretvaraju ih u golove. Ako je Bayernu do toga da odigrava pasove s spicem ne bi posljednih godina uzimali cisto visoke napadace koji su eksperti za postizanje golova tipa Toni,Gomez.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 26 nov 2012, 16:38

schwarcgelbfantom je napisao/la:samo da ti kažem jednu stvar,ja za razliku od teebe koji nas zoveš svakojakim nadimcima jer ne možeš da iskališ svoje frustracije zbog toga što BVB igra najljepši i najbolji nogomet(a i potpuno te razumijem)
Covjek i ako koristi svakojake nadimke, onda trebas prvo ti preispitati sebe pa vidjeti kako ti nazivas druge. Ti koji Bayern vrijedjas na svakom koraku nemas prava suditi drugima :!:

schwarcgelbfantom je napisao/la: imaš pozdrav iz grada soli
Jao, jao! :lol: Nemoj Bgt tog tvog licemijerstva nama ovdje prodavati.
Prije neki dan si uvrijedio sve Tuzlake nazivajuci Tuzlu "smrdljivom" a sada ovdje nekog bi da pozdravljas iz grada soli...Ma ajde Bgt :lol:

rio_Ferdy88 je napisao/la:
Centre forward je napisao/la:Djeco man'te se vi pdf-a Baye(za sve važi).Iako smo najozbiljnija,najrealnija i najljepša :P grupica navijača na forumu za pisanje na istom je potrebno najmanje 18 god i vozačka dozvola B kategorije.Kindergarden potražite u okviru Primere i EPL sa svojim drugov'ma pionirima.
Objektivno :mrgreen:

Objektivno ;) Centre je potpuno u pravu :lol:
Ja kako sam zapazio niko sa ovog pdf-a ne ide okolo da trola kao sto neki :roll: dolaze nama ;)

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 26 nov 2012, 16:41

@schwarcgelbfantom
Stvarno nisam zelio ulaziti u raspravu,ali cu na kraju morati to ipak uciniti.
Koji je tvoj problem prijatelju? Mi smo trenutno prvi,to da vi igrate najljepsi i najbolji nogomet,to ste vjerovatno sami sedi dali epitete...
schwarcgelbfantom je napisao/la:ja ne mrzim klub iz munchena koji je ruku na srce spasio BVB
Je li vidis koliko si ti plitak i neupucen? Malo se posavjetuj sa svojim navijacima,pa se javi opet ovdje na temu.
schwarcgelbfantom je napisao/la:a ti sada ako hoćeš da ostaneš u duhu ovog primitivnog djela europe to je brate moj tvoj a ne neciji ili iciji problem
Pod obavezno, ukoliko ne zelis da te prozivaju "detetom" ili "djetetom" pocni koristiti interpunkcijske zanke prilikom pisanja postova.
schwarcgelbfantom je napisao/la:imaš pozdrav iz grada soli
Nisi mi godio kao navijac zutog kluba, a sada jos manje...
Stern des Südens

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 26 nov 2012, 16:47

proFCB je napisao/la:
Nemoj bolan tako :lol: :lol:

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 26 nov 2012, 16:49

Bilall je napisao/la:
proFCB je napisao/la:
Nemoj bolan tako :lol: :lol:
Ti mozesh proc samo zato sto si odabrao pravi klub.
Stern des Südens

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 26 nov 2012, 17:11

@schwarcgelbfantom dečko osvojićemo ligu i tu nema problema.Opet nešto kontam da nekog ovdje nesto boli obratio bi se ljekaru opšte prakse.Ev' recimo gdin @Gal,njega ta istina ne moze da boli,mozda samo žuč il' je išijas fasov'o pošto je to jedan stariji dingospo,old school,sto bi se kazalo.Izjava da BvB igra najljepsi fudbal,eh sad msm da tu ni ljekari ne mogu pomoć.Imaš ovih hodža u okolini Tz pa probaj.Skupa satnica(zavisi šta oduči) al' vrijedi probat :P .Što se tiče da nam ne gine sex,i tu se slažem.Iz pouzdanih izvora čujem da svi Bavarci nemaju problema sa reproduktivnošću te da su sexualno aktivni i to hiper 8-)
Uostalom gore sam objasnio za ove dječije pi.zdarije i budalaštine.I jb.g meći ove tačke i zareze,uh da ti je jedan tretman Bosanskog jezika iz GMS :twisted:
@Profcb,ne voliš Tz,dje Bgt ideš na fax(ako ides) il u skolu,poso ? Miričinu il' Gračanicu :P :mrgreen:
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.