Kad god te put nanese kroz Višegrad moj si goststomaklija je napisao/la:
Ovo sam odigrao nešto na sitno. Ne znam smiju li se reklamirati dojave ali eto, ako ko ima šta sitno. može u WWINU i kao singl.

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Kad god te put nanese kroz Višegrad moj si goststomaklija je napisao/la:
Ovo sam odigrao nešto na sitno. Ne znam smiju li se reklamirati dojave ali eto, ako ko ima šta sitno. može u WWINU i kao singl.
Sto ne isprati c c c c kad nece neceMMarcos je napisao/la:Kad god te put nanese kroz Višegrad moj si goststomaklija je napisao/la:
Bravo,da nisam pametovao bilo bi odlicnostomaklija je napisao/la:
Ima li kakva stara izreka koja savjetuje kako dobit na kladioniciLisac je napisao/la:Sretno,al ima jedna stara izreka "Ne kune majka sto se kladio vec sto se vadio"hoshafka je napisao/la:Da se probam izvadit![]()
Porto 2
Juve 2
Atletico Mg. 2
Bahia 1
20km
Hahahahaahhaa, ne bih da se navijači Želje ljute ipak su mi draži od Sarajeva ali ne znam znaš li šta znači riječ institucija u fudbalu? To je ekipa koja igra lijep i moderan fudbal, dobija sa po par razlike, i kojoj se ne svira 6min. produžetka. Gledao sam ovaj meč i shvatio ,pa bog te ne bogovo gdje ja živim i kakav se ovdje fudbal igra??anonimni je napisao/la:@ stomaklija
kakav je osjećaj past' na INSTITUCIJI ?
Hvala svima na skupocjenim poklonima i nadasve srdačnim čestitkamastomaklija je napisao/la:
Hajde jos phily i boston!soxx je napisao/la:Brooklyn - Portland 1 1,4
Philly - Phoenix 1 1,5
Orlando - Boston 2 1,5
DeRozan 17,5 VISE 1,85
Anthony 27,5 VISE 1,85
Kvota 10,78
tonii je napisao/la:Sport.Cristal-Cienciano 2 4,60
Sporting Cristal će igrati sa rezervama.
3:3 ( nevjerojatno nakon 0:3 domaćini izjednačili)
Palmeiras-Atl.Goianiense x2 1,80
Palmeiras ulazi u ovu utakmicu sa mnogo izostanaka.
Giessen - Bonn 88:79suicidesquad je napisao/la:Giessen - Bonn(163,5) 1 1,85
N.Batum - 12psuicidesquad je napisao/la:NBA - broj koševa igrača:
-18,5+/N.Batum(POR) 1 1,85
Ako je wwin u pitanju nekada im centrala zna da zeza. Uglavnom ako novci ne legnu do sutra odes do trebe tamo i ona ce sve da zavrsi. Uglavnom pare neće pobjećiel-fighter je napisao/la:Joj al se likovi oparise, steta sto nisam ranije navratio na temu. Imao nesto od prije na racunu, al obori me Juve. Danas isao do kladionice i uplatio, dodjem kuci kad nema nista na racunujel se vama ovo prije desavalo?
Ma i nije neka velika lova, jer nemam obicaj da uplacujem vece iznose. Bio sam se nameracio da odigram veceras ove lige sto se redovno izbjegavaju (Argentina, Brazil, Paragvaj, Cile, Kolumbija, Venezuela...), al mi se treba posra na merak. Bilo mi mrsko da pitam nekog da mi posalje nesto pa da vratim, a kladionica mi je svakako daleko pa mi se bilo mrsko vracat.stomaklija je napisao/la:Ako je wwin u pitanju nekada im centrala zna da zeza. Uglavnom ako novci ne legnu do sutra odes do trebe tamo i ona ce sve da zavrsi. Uglavnom pare neće pobjećiel-fighter je napisao/la:Joj al se likovi oparise, steta sto nisam ranije navratio na temu. Imao nesto od prije na racunu, al obori me Juve. Danas isao do kladionice i uplatio, dodjem kuci kad nema nista na racunujel se vama ovo prije desavalo?
za bold: čudostomaklija je napisao/la:Hahahahaahhaa, ne bih da se navijači Želje ljute ipak su mi draži od Sarajeva ali ne znam znaš li šta znači riječ institucija u fudbalu? To je ekipa koja igra lijep i moderan fudbal, dobija sa po par razlike, i kojoj se ne svira 6min. produžetka. Gledao sam ovaj meč i shvatio ,pa bog te ne bogovo gdje ja živim i kakav se ovdje fudbal igra??anonimni je napisao/la:@ stomaklija
kakav je osjećaj past' na INSTITUCIJI ?Meni je prelaz ušao i zadovoljan danas :ugeek: U svakom slučaju svaka čast na jesenjoj tituli ali igra i sve ostalo......
deno_TM87 je napisao/la: TOP/Željezničar - Široki B. 1 1.80 2:1![]()
TOP/Partizan - Cedevita 1 1.55 58:55![]()
Freiburg - Stuttgart 2 2.85 3:0![]()
Atl.Madrid - Sevilla 1 1.65 4:0![]()
Genk - Oud Heverlee 1 1.55 1:1![]()
Kvota: 19.65
Uplata: 1.00
Znam care moj, ja sam ti malo stariji lik na utakmice idem cca nekih 30god. Slobodu gledao protiv Hajduka, Partizana, Zvezde, Dinama...... Brat me vodio u Beograd 91 na Bayern, Grasshopers,,,,. Eh to su bile godine. Mozda zbog tih vremena i kvalitete fudbala mi se povraća na današnji fudbal u BiH. Gledao sam sve ove ekipe još dok je Sloboda bila u PL. Sad u 1ligi FBiH isto gledam. Šta reći, tuga, jad, čemer i bijeda. Znam ja vrlo dobro šta je ljubav ti si plav ja crveno crn. Šteta samo što Said nije došao kod vas nego kod pitara, ali šta je tu jeanonimni je napisao/la:za bold: čudostomaklija je napisao/la:Hahahahaahhaa, ne bih da se navijači Želje ljute ipak su mi draži od Sarajeva ali ne znam znaš li šta znači riječ institucija u fudbalu? To je ekipa koja igra lijep i moderan fudbal, dobija sa po par razlike, i kojoj se ne svira 6min. produžetka. Gledao sam ovaj meč i shvatio ,pa bog te ne bogovo gdje ja živim i kakav se ovdje fudbal igra??anonimni je napisao/la:@ stomaklija
kakav je osjećaj past' na INSTITUCIJI ?Meni je prelaz ušao i zadovoljan danas :ugeek: U svakom slučaju svaka čast na jesenjoj tituli ali igra i sve ostalo......
to je nama naša ekipa i kraj
e sad kakav se fudbal igrao sinoć, nije tu samo do nas... (zamisli kakav onda fudbal igraju ostali u PL)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.