Idem i ja, sad će Boca pa da gledam...

Imam još jednu ludu ideju, prije bih rekao fantaziju u vezi kluba pa ču to fino da formulišem pa sutra postavim... @sekac provjeri inbox
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Reci nam nesto sto ne znamo !Buu je napisao/la:
I ove sezone ce te ostati bez trofeja, iz kupa ste vec ispali.
Voli želju na njegovoj -vašoj stranici i tamo slavi i maštaj i igraj želim -želiš.Ovde se piše o Sarajevu isključivo očito nisi pročitao poruku administratoraOTNYS_YNWA je napisao/la:Da ste nam bježali 10 bodova na polusezoni mi bi imali šanse da vas stignemo.
Mi vama sad bježimo 2 boda i već vam je raspad sistema.
Na početku sezone ste govorili da će te uzeti duplu krunu.
Nakon ispadanja iz kupa omaložavali ste najmasovnije takmičenje u BiH
Nakon što ste nas uzeli na derbiju imali ste još neke nade za jesenju titulu.
Sad kad smo uzeli jesenju titulu i grabimo krupnim koracima ka tituli govorite **** titulu bolje da budete drugi više će te dogurati u Evropi.
Vidim dosta "pitara" blate Ivicu Osima radi je*enih skripara koji su im ubili druga sa tribine stidite se.
( ISTINA ZA VEDRANA! )
Pozdrav do sljedece polusezone i Plavog Proljeća i ponovnog pranja kad budete zijanili od Čelika u Zenici i bježanja Velikog Željezničara na +5.
Sve su ovo činjenice koje vas bole.
Nabijamo vam kompleks evo peta godina.
Vidimo se na Grbavici sljedeće godine i tada će te nas gledati kako slavimo Titulu.
Volim te Željo.
samo mi ovo objasni molim te?OTNYS_YNWA je napisao/la: Vidim dosta "pitara" blate Ivicu Osima radi je*enih skripara koji su im ubili druga sa tribine stidite se.
( ISTINA ZA VEDRANA! )
pametan si momakarminarsenal je napisao/la:Ja sam prezadovoljan ovom polusezonom,s obzirom kakve maljeve imamo u ekipi,trebamo i mi slavit,ovo nam je ko titula,sta su ovi ispodprosjecni igraci uspjeli da urade,bili u igri za jesenju titulu do samog kraja,RESPECT !
šta ti ima puno objašnjavati. Odes na fejsbuk i ovako otprilike izgledaju statusi:Sarajlijc@ je napisao/la:samo mi ovo objasni molim te?OTNYS_YNWA je napisao/la: Vidim dosta "pitara" blate Ivicu Osima radi je*enih skripara koji su im ubili druga sa tribine stidite se.
( ISTINA ZA VEDRANA! )
zbog čega konkretno nabijanje kompleksa?bavarac95 je napisao/la:i sve to hajd u neku ruku jest tačnoo svaka vama čast što se tog tičee .
al opet kad znam da sam dio najbolje navijačke grupe u bosni i hercegovini i da nam manijaci nisu ni do koljena i kad znam da im u tom segmentu nabijamo komplekse ne 5 već dugo godina zaredom onda sve ovo ostalo zaboravim .
Generaizujes nas i to ti je fakat glupo,OTNYS_YNWA je napisao/la:Da ste nam bježali 10 bodova na polusezoni mi bi imali šanse da vas stignemo.
Mi vama sad bježimo 2 boda i već vam je raspad sistema.
Na početku sezone ste govorili da će te uzeti duplu krunu.
Nakon ispadanja iz kupa omaložavali ste najmasovnije takmičenje u BiH
Nakon što ste nas uzeli na derbiju imali ste još neke nade za jesenju titulu.
Sad kad smo uzeli jesenju titulu i grabimo krupnim koracima ka tituli govorite **** titulu bolje da budete drugi više će te dogurati u Evropi.
Vidim dosta "pitara" blate Ivicu Osima radi je*enih skripara koji su im ubili druga sa tribine stidite se.
( ISTINA ZA VEDRANA! )
Pozdrav do sljedece polusezone i Plavog Proljeća i ponovnog pranja kad budete zijanili od Čelika u Zenici i bježanja Velikog Željezničara na +5.
Sve su ovo činjenice koje vas bole.
Nabijamo vam kompleks evo peta godina.
Vidimo se na Grbavici sljedeće godine i tada će te nas gledati kako slavimo Titulu.
Volim te Željo.
Hvala za to sinoc smo se zafalili i tu je kraj!TeaM87 je napisao/la:Cijeli Jug skandira ime Vedrana Puljića dok pitari navijaju za široki - KRAJ PRIČE !
Pitari nisu i nikad nece navijati za Siroki!!TeaM87 je napisao/la:Cijeli Jug skandira ime Vedrana Puljića dok pitari navijaju za široki - KRAJ PRIČE !
Ma nebitno hilmo druze radi nekih gluposti sto nisam smio uraditi toliko ti mogu reci.., od sada se pazim.hilmo je napisao/la:@devils, de mi reci zašto si bio nekoliko dana u Banovićima, nisam upućen?
Tišu mišu, nijedne kupci bodova !TeaM87 je napisao/la:Cijeli Jug skandira ime Vedrana Puljića dok pitari navijaju za široki - KRAJ PRIČE !
Trenutno korisnika/ca: Bordo10, ErosViverosViv, fks74, ledesma i 50 gostiju.